14.02.14
14:37
Може ли да се направи така, че да имаме опцията да игнорираме дадена тема, така че да не излиза вдясно?
Темата беше редактирана от Петър на 14.02.14 14:38.
14.02.14
14:47
Каква е целта на това?
казано от Димитър Михайлов на 14.02.14, 14:47:
Каква е целта на това?
Предполагам поводът е последната тема, свръзана с бодибилдинг, кросфит и какво ли не още, която накрая вече съвсем се обърна на махленски скандал и според мен отдавна е за заключване.
Но понеже такива теми са малко и се появяват рядко, не мисля, че е нужно да се правят промени само заради тях.
Може би също и някои дневници, в които се говори за всичко друго, но не и за спорт.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.02.14 14:49.
14.02.14
14:49
Мите, Рони Колман.
14.02.14
14:53
Разбирам. Имаме работно решение на казуси като този, ту би кънтинюд..
Дано работното решение не е като с мобилната версия, че 2-3 години минаха :)))
14.02.14
16:21
Саше, камъните са с основание в нашата градина, но обещаваме да подредим подобаващо. :)
14.02.14
16:35
Някакво временно, но не и особено прецизно решение може да бъде дективирането на опцията за показване в дясната лента на разделите за дневници. Така всеки ще трябва да си помисли кой дневник иска да погледне и да отиде целенасочено до него, без да му се набива в очите от началната страница на форум. С други думи - сеиджийството няма да бъде толкова пряко стимулирано.
казано от Кольо Пияндето на 14.02.14, 16:35:
Някакво временно, но не и особено прецизно решение може да бъде дективирането на опцията за показване в дясната лента на разделите за дневници. Така всеки ще трябва да си помисли кой дневник иска да погледне и да отиде целенасочено до него, без да му се набива в очите от началната страница на форум. С други думи - сеиджийството няма да бъде толкова пряко стимулирано.
Аз, като интернет потребител, който не обича да се напряга излишно с мислене, намирам подобна развръзка за крайно разочароваща :D
Мнението беше редактирано от Петър на 14.02.14 16:49.
Един скрипт от клиентска страна и по тема - блеклист, блеклист, блеклист... :)
14.02.14
16:58
казано от Петър на 14.02.14, 16:45:
Аз, като интернет потребител, който не обича да се напряга излишно с мислене, намирам подобна развръзка за крайно разочароваща :D
Абе не е елегантно решение, така е... но е нещо, което може да се направи сега и веднага. :)
казано от Кольо Пияндето на 14.02.14, 16:58:
Абе не е елегантно решение, така е... но е нещо, което може да се направи сега и веднага. :)
Извън кръга на майтапа, за мен е неприемливо по една много проста причина :). Като човек, ценящ си времето, особено работното, подобна развръзка би била меко казано кофти. Не мога да си позволя през 30 минути да преглеждам 5-10-15 теми, за да видя развръзката (ако има такава) в тях. Друго си е да влезеш във форума и с един погледа да обхванеш потребителската дейност за този период.
А и мисля, че това е прекалено голяма жертва, за да се отърве човек от дневника на Колман. :D
Мнението беше редактирано от Петър на 14.02.14 17:06.
14.02.14
17:10
Съгласен съм само с това, че не си струва гимнастиката само заради дневника на Ронито. :)
Иначе колко време ти трябва, за да цъкнеш на ‘Мъжки дневници’ (примерно) и да видиш в кои има нови мнения?
Разтягам локуми, при това за една недодялана идея... :P
Надеждата ми е, че друг ще даде по-добра от моята, за да ме засрами! :D
14.02.14
17:12
Проблема с лентата на активност за мен е само ограничението и до 15 събития. Мисля, че ще е много по-удобно да има опция за сортиране на темите от целия форум по дата на активност (както е в подразделите на форума) и човек като влезне през деня да порследи набързо какво се е случило по хронологичен ред и да си избере къде да влезне, вместо да рови поотделно всеки подраздел.
14.08.14
14:44
Дали се измисли нещо по този въпрос, разни женски дневници се превърнаха в чат и определено нямам желание да ми излизат отстрани?