Дневникът на ИВИ ^-^

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.08.14
15:25

Hola

Днес пак моренце. Като раче съм xDDD
Плувах си повече днес, и се пекох повечко. Играхме и волейбол във водата. ^^
Храната:
~закуска: бъркани яйца със сирене, парче домашен кекс
~на морето: една бисквитка, едно мини кроасанче, крекер, вода
~след морето: шопска салата със сирене и зехтин
~кроасан... (tmi)
~20 гр стафиди

Сега се хидратирам обилно.

Мнението беше редактирано от Love на 12.08.14 17:12.

13.08.14
15:14

Трети ден моренце... умирам!
АДСКИ обичам да играя волейбол във водата, обаче изгорях зверски. Гърбът, раменете, ръцете...б-о-л-я-т. :( Плана днес беше след морето да отскоча до фитнеса за една тренировка, но просто е мисията невъзможна. Както и да се мръдна ми опъва и пари кожата, абе, не си е работа. >.<
Утре скипвам плажа, дано кожата ми се е поуспокоила дотогава и отивам на тренировка.  (muscle)

Храната днес:
~закуска: 2 кроасана с кашкавал /някаква закуска/
~на морето: сурови ядки микс, един кроасан
~след морето: резен диня
~резен диня

Движението днес: към час и нещо волей във водата, после още половин час някъде волей, ама при големи вълни, малко плуване тип куче-удавник.

Сега пак наливам яко вода.

Мнението беше редактирано от Love на 13.08.14 18:06.

Ваня Колева

13.08.14
16:16

Ох разбирам те прекрасно.. тази година и аз изгорях много лошо.Бях с доста бяла кожа и като се пуснах от веднъж даже и слънцезащитното мляко не ми помогна.Даже като бях на дюшека се поливах с вода и на другия ден кожата ми беше толкова червена и пареше а бе ужас. :( Не можех да спя и постоянно се въртях.Като се прибрах ми препоръчаха да се намажа с кисело мляко,но не исках и се мазах там с някакъв крем с алое вера,а за кожата на лицето използвах тоалетно мляко и т.н.Използвах и фенистил и други мазила за слънчеви изгаряния,но без ефект. :( Вземах хладки душове,стоях на сянка и започнах да се беля и на местата на които бях най-изгоряла се появиха мехурчета,но вече съм добре.И преди ми се беше случвало да изгарям,а кожата ми е чувствителна,но поне си взех поука трябва да се хваща тен разумно и постепенно,също така да не се излагаш на слънцето,когато е най-силно.:)

13.08.14
16:24

Като съм си на хавлията се мажа и всичко е ок. Нооо, като сме в морето да играем и слънцето ти пече в гърба, няма как просто.
По принцип аз мога да си направя хубав тен, ако се излагам по малко на слънцето и после изчакам първо да потъмнее и тогава пак. Но сега както ходих три дни поред, то се натрупва и днес просто прегорях :D

13.08.14
17:03

казано от Love на 13.08.14, 15:14:

Движението днес: към час и нещо волей във водата, после още половин час някъде волей, ама при големи вълни, малко плуване тип куче-удавник.

Хайде да те учиме да плуваш (giggle)

13.08.14
17:31

казано от fighteR на 13.08.14, 17:03:

Хаха, вече са ми правили предложение за плуването ;D Кога ще стане обаче не знам :D

13.08.14
20:27

казано от Love на 13.08.14, 17:31:

казано от fighteR на 13.08.14, 17:03:

Хаха, вече са ми правили предложение за плуването ;D Кога ще стане обаче не знам :D

Защо не знаеш? Мързела на първо място (grin)

13.08.14
21:14

казано от fighteR на 13.08.14, 20:27:

Защо не знаеш? Мързела на първо място (grin)

Хаха, не. Просто не знам кога ще ми се отдаде възможност да ме научи въпросния човек. ;)
Иначе мързела е част от мен :D forever :D

——————
Да довърша отчета за днес:
~вечеря: към 200гр печено пилешко, шопска салата със сирене

Предполагам че цялото ядене днес ми излиза към 1600 калории. Мързи ме да гледам в калкулатора.
А гърба и раменете... положението е брутално. Не знам как ще спя, честно, адски ме боли.

Мнението беше редактирано от Love на 13.08.14 21:16.

14.08.14
14:33

Тц, няколко дни без тренировки и веднага силата е паднала.. damn it! (swear)
Тъкмо се връщам от залата. За днес основно ме интересуваше дали ще мога пак да дърпам 50 тяга, и ми беше ясно, че като цяло дори и да успея тренировката ще е кратка.

загрявка: коремни, хиперекстензии 1х15 СТ, 1х15 с диск 10 кг. клекове СТ, клек 1х10х10

клек 8х8х20
тяга 6х6х45
горен скрипец надхват (широк) 1х8х25, 1х8х30
горен скрипец зад врат 1х8х30

Разтягане. Това беше.

Бележки:
1. Храната ми преди трен не беше на ниво, сигурно оттам дойде и част от липсата на сила.
2. Още на хиперекстензиите с диска почна да ми тежи и се усетих, че няма да е лесно...
3. Не можах да помръдна лоста заедно с тежестите (50кг) от стойката, където редя дисковете... Свалих килата на 45 и трудно, но все пак успешно успях да си го взема.
4. Тягата ми натежа на последните серии, на хвата, пак лявата ръка.
5. Само аз си знам колко ме болеше изгорялото докато кляках с лостовете...

Като цяло ме е яд, защото съм по-назад от преди, ама съм сигурна, че ще си наваксам бързо.

Храната:
~закуска: черно кафе с мед
~междинно: към 120гр пилешко, краставица
~обяд: резен диня
-ТРЕНИРОВКА-
~следтренировъчно: овесена палачинка с мед (20гр овесени ядки, едно яйце, супена лъжица мед)
~30 мин след трен: печена риба, краставица, 3 парченца баклава

Мнението беше редактирано от Love на 14.08.14 15:37.

14.08.14
14:54

казано от Love на 14.08.14, 14:33:

Храната:
~междинно: към 120гр пилешко, краставица
~обяд: резен диня
-ТРЕНИРОВКА-
~следтренировъчно: овесена палачинка с мед (20гр овесени ядки, едно яйце, супена лъжица мед)

След малко ще ям печена риба и салата (чакам да станат 30 мин след края на тренировката)

Не се съобразявай с часове за хранене, като усетиш глад хапвай не стой гладна само заради някакъв си час, тялото ти си знае работата. Доброто възтановяване е = на добра храна (естествено малко повече) и добра почивка :)

Мнението беше редактирано от Alex на 14.08.14 14:59.

14.08.14
15:02

По принцип правя така, Алекс.
Единствено след тренировка го правя това с изчакването и то защото не пия протеин. В смисъл, веднага като се прибера след трен хапвам малко въглени с протеини (палачинката) и едва след около половин час ям по-стабилно. Защото ако веднага след трен си хапна стабилно, мисля че кръвта ми ще отиде от мускулите в стомаха и всичко ще отиде по дяволите. Затова :)

14.08.14
15:55

казано от Love на 14.08.14, 15:02:

По принцип правя така, Алекс.
Единствено след тренировка го правя това с изчакването и то защото не пия протеин. В смисъл, веднага като се прибера след трен хапвам малко въглени с протеини (палачинката) и едва след около половин час ям по-стабилно. Защото ако веднага след трен си хапна стабилно, мисля че кръвта ми ще отиде от мускулите в стомаха и всичко ще отиде по дяволите. Затова :)

Всичко е в главата ти, особено след тренировка трябва да се хапва стабилно, не си набивай филми трябват му калории за да се възтанови, ограничението или тънките сметки не са хубаво нещо :D :) Когато човек се храни или тренира, кръвта отива където и е мястото :)

14.08.14
19:43

Да довърша храната:

~сандвич с яйце и сирене, купичка зеленчукова яхния, печена риба, краставички
~сурови бадеми

Общо: 1970Kcal

протеини: 123гр
мазнини: 84гр
въглехидрати: 178гр

(h)

Мнението беше редактирано от Love на 14.08.14 21:01.

15.08.14
10:15

Хей.
~някъде 30 мин след кафето: омлет със сирене, бъркоч (кис. мляко, ленено+сусамово+маково+слънчогледово семе), вафла чудо

Забивам се да уча...

~обяд: св. пържола и шопска салата
~парченце торта (мама има имен ден днес)
~междинно: пържола и свежи краставички от градината

Малко движение за днес: прах килими. А братовчед ми после ме окъпа с маркуча гадината :D

Едит: друго за днес не съм хапвала. Вечерта излязох на кафе с приятели, пих едно Somersby само. Сега ми е кофти на стомаха...

Калории: 1961

протеини: 107гр
мазнини: 112гр
въглехидрати: 126гр

Мнението беше редактирано от Love на 16.08.14 00:09.

16.08.14
11:16

~закуска: кафе с мед, 250гр кисело мляко
~обяд: наденичка, половин пържола, свежи краставички

(swear) Ходих до фитнеса... беше затворено. Предположих, че ще отваря по-късно и пробвах след час - да ама не! Пак затворено! Бясна съм, честно. Както и да е. Поне навъртях близо 7 км с колелото дотам и обратно.

~2праскови
~наденичка, филийка хляб
~бъркоч

Днес започва Английска висша лига——> живота ми стана малко по-хубав :) 

———————————————————————————-

Мнението беше редактирано от Love на 16.08.14 20:09.

16.08.14
20:10

~сладолед... ,бисквитка

Скапано емоционално хранене... Смотано ми е, и едното ми коте нещо не е наред, просто всичко е супер..

Калории: 1805
протеини - 93гр
мазнини - 92гр
въглехидрати - 149гр

Мнението беше редактирано от Love на 16.08.14 20:14.

16.08.14
20:38

казано от Love на 16.08.14, 11:16:

Днес започва Английска висша лига——> живота ми стана малко по-хубав :)

Моят човек (rock) (rock) (rock)

16.08.14
21:18

Хехе :)

Утре, 15:30 Ливърпул – Саутхемптън,  о йеее! (rock)

( Can’t wait )

Мнението беше редактирано от Love на 16.08.14 21:18.

17.08.14
19:16

Хей. Днес учих, мързелувах, гледах първия мач на Ливърпул и въпреки че победихме, не съм много доволна от играта..

Храната:
~закуска: голям омлет със сирене и пипер, черно кафе с мед
~обяд: яхния със свинско, домат, краставица, 2 праскови
~следобедно: кашкавал
~след мача :D - 2 вафли Ная, малко кисело мляко
~вечеря: яхния

Вода: към 2 литра, трудно ги докарвам повече дори и с бутилките до мене.

Общо: 1713Kcal

протеини: 119гр
мазнини: 89гр
въглехидрати: 101гр

Щях да правя insanity ама ме домързя. ;D

Мнението беше редактирано от Love на 17.08.14 19:18.

18.08.14
14:57

Hola amigos :P

Днес нищо не върви по план :D
Пак ходих напразно до залата, тоя път слязох до долу и забелязах бележка, че няма да работи до 19 август.. Което е утре, ноо тая вечер запрашвам към морето пак ;D
Най-вероятно ще остана там до сряда, но не знам още със сигурност. Така или иначе като се върна после подновявам тренировките. Пак ще ме е яд, че сигурно ще съм загубила още сила, ама веднъж е лятото нали? :P

Бързо драсвам храната за днес:

~закуска: кафе с мед, омлет със сирене и пипер
~обяд: две наденички, малко лютеница, към 40 грама кисело мляко. (Някой ако не е пробвал комбинацията от месо + кисело мляко, да пробва, брутално е, или поне мен ме кефи страшно много :D )
~следобедно: 3 малки солени кроасанчета със сирене, кафе

Не знам кога ще се включа пак. Това е засега ;) :)

Мнението беше редактирано от Love на 18.08.14 15:11.

18.08.14
18:17

казано от Love на 18.08.14, 14:57:

Hola amigos :P

Пак ходих напразно до залата, тоя път слязох до долу и забелязах бележка, че няма да работи до 19 август.. Което е утре, ноо тая вечер запрашвам към морето пак ;D
(Някой ако не е пробвал комбинацията от месо + кисело мляко, да пробва, брутално е, или поне мен ме кефи страшно много :D )

Къде ще ходиш на море :P
За комбинацията, аз се сещам за мусака /която е с кайма/ с кисело мляко което не е толкова фрапантно :)
Песничката е супер :)

Мнението беше редактирано от Alex на 18.08.14 18:18.

20.08.14
17:51

I’m back ^^

Ууууу, беше супер просто. Голям кеф. :D Волей, тенче, волей, тенче. Почивка, разходки. ^^
Едно кратко резюме на изминалите дни: общо взето от вилата (Балчик) ходихме на моренце в Албена. Докопах си гривничка каквато отдавна исках. (sun) Интересните случки:

-Привечер. Разхождаме се долу по крайбрежна уличка, говорим си, хилим се. Минаваме покрай един хотел, точно до него някакъв фитнес и понеже беше целия стъкла, всичко се вижда вътре. А вътре един мъж и една мацка, която се лигави мега бруталното на един крос тренажор :D с темпо на охлюв нали. Въпросния пич, застанал важно важно, мега сериозен нали, и в поза като за тяга. Щангата обаче не се вижда. И, спирам аз мойте хора, да го видим тоя какво ще направи. Нашия се спуска надолу бавно, хваща лоста, напъва яко мускули, започва да се вдига. При което аз вече очаквам да видя някви големи кила на лоста, а виждам... как повдига най-обикновен крив лост и започва да прави бицепсови сгъвания с него. :D :D :D :D :D (или там как му се вика на това когато се прави с лост.) E, спукахме се да се хилим. :DDDD

-Късен следобед. Разхождаме се по някаква търговска уличка. Навсякъде сувенири а-у, знаете как е. Компанията се спира да разгледат някакви маски, а аз забелязвам, че до тях има от тея висулки за медалиони с йероглифи. Загледах се да видя кои йероглифи ги има и веднага видях, че превода на единия е сбъркан. При коментара ми, че е объркано, тоя който продава ме пита - как така и кое е сбъркано? Протича следния разговор:
-Ами ей така, грешен е превода. Това не е канджито за дух, това се превежда като дете.
-Е ти откъде знаеш?
-Ами уча японски и ви казвам, че това е преведено грешно :D
-Eмиии,  то ти може да не го знаеш толкова много японския. Хаха
-Е, не го знам перфектно, ама за това ви казвам със сигурност, че е сгрешено.
При което той ме разби:
-Ами на японски може, ама те тука са китайски йероглифи.
Тук вече яко ме напуши на смях и му казах:
-Ами, те японците са ги взели от китайците и значенията в почти всички случаи са същите :D

През това време колежката му, която дочу разговора и упорито ровеше за нещо, извади някакъв картон, посочи ми го и вика:
-Тука моя китайски ми показва, че е тоя превода.
И аз вече вдигам ръце от безмисления спор:
-Е, ок, аз няма да споря с вашия китайски. Но ви казвам, че тук превода е грешен.
-Супер, и аз няма да споря с вашия японски, но тука друго пише.
-Хаха,е  окей, лек ден тогава. Чао-чао.

И те така... ;D Ти му обясняваш, то пак неговото си знай. Естествено аз бях права :D ама както и да е.

Тея двете случки бяха адските бисери просто.
Относно храната - хмм: неща, които не бях яла или избягвах от доста време като хляб, сок - 1 път само, тестени неща, сладкиши. E, имаше и салатки и скара де, готвено също, не бях само на захар :D Като цяло храната разхвърляна и по малко, нямам на идея от калории и работи. Водата - малко, по-малко от колкото трябва.
Паднали са ми килограмите - наядена и напита ме изкара 75,5 при положение че преди да замина бях 75 сутрин на гладно. Ще видя утре какво ще покаже, че ми е интересно.
Иначе, утре отивам на зала, йеййййй ^^ (sun)

Естествено, надписа на гривничката... (h)

Мнението беше редактирано от Love на 20.08.14 18:10.

21.08.14
16:05

Хей! (:

Тумбачето е пълно с храна и докато храносмила е време да се отчета за днес :D

~закуска: половин сандвич с яйце и сирене
~обяд: 2-3 хапки свинско, диня, сирене

-ТРЕНИРОВКА-

загрявка,
клек 4х8х20, 2х8х25
тяга 4х8х40, 4х6х50*
военна с лост 8х8х10
горен скрипец широк хват 1х6х30
горен скрипец зад врат 2х6х30
горен скрипец подхват 3х6х30

~следтренировъчно: 2 бъркани яйца без мазнина, парченце диня, 3-4 сливки

Още една мъртва тяга в домашни условия :D докато помагах на бабчето. (повдигах леглото в спалнята за да пъхне килима.)
~30тина мин след трен: омлет от две яйца, сирене и пресен пиперец, малко парченце от сладкиша на майчето, 30гр мини гевречета Тарали, наденичка, голяма чаша айрян. ^^ \това храносмилам в момента\

Бележки:

1. Реших днес да пробвам как ще са ми 25 кила на клека, затова намалих наполовина сериите с 20ката. Добре са, следващия път планирам да са повече, а може би само с 25. Днес реших да не се насилвам, все пак няколко дни не съм тренирала. По-скоро днес беше нещо като тест колко съм изостанала.

2. За тягата се колебаех с колко кила да почна. Реших че няма да си играя на дребно и направо праснах 40 кила, с намерението сериите пак да са наполовина като брой и после да мина към повече. Направих си 4ките и беше време да се пробвам с 50кг дали още мога. В крайна сметка успях да направя 4 серии, като отново ми дотежаваше само на хвата. Доволна съм, не мислех, че ще мога :F

~следобедно: чаша студен Нескуик
~вечеря: два кюфтака на скара, салата, лук печен на скара

<3

Общо: ~1834Kcal
протеини - 98гр
мазнини - 117гр
въглехидрати - 106гр

Не знам как, но след ходенията по морето бедрата и задника ми са отслабнали ;D Ама, догодина трябва да купувам бански с прашки xD ——->

Мнението беше редактирано от Love на 21.08.14 19:54.

22.08.14
19:51

Хей.
Днес ходихме на морето за последно тая година. Не беше много гот - духаше доста вятър следователно навсякъде пълно с пясък, а и водата беше студеничка. Попекох се малко и това беше. А, и ме биха на 66 :D
Храната днес е отчайващо зле, граничещо с потресаващо ужасна..

~вафли ная, няколко мини гевречета, 4-5 солети, парченце домашен кекс
~към половин кило диня (след морето)
~две кюфтета
После пък така ми се доспа - откъде дойде тая умора не знам. Легнах си и съм дремнала няколко часа. Съответно после се събуждам в кофти настроение, стомаха ми е подут и като цяло се чувствам мега умряло.
~3 парченца диня с малко сирене, 2 хапки от домашния кекс, и една препечена филийка.

В момента пак ми е смотано. Отдавам го или на свръхвъглехидратния ден днес, или на факта, че след тренировката вчера си позволих да ям повече, а когато бях на море предните дни ядях доста дъждовно и по малко, и стомаха ми сигурно се е претоварил.

Калориите днес ми ги изкарва към 1680, като въглените са над 200, а протеина едва 45.  Имам и мускулна от тренировката вчера. Надявам се тая вечер да се оправя и утре да си вляза в ритъм с храната, че утре ще ходя до залата.

Приятна вечер от мен, (F)

Мнението беше редактирано от Love на 22.08.14 19:52.

23.08.14
15:57

Hola

Ходих до залата. Скоро ще ми идва и бях малко уморена, но се надъхвах да довърша всичко. Днес пробвах и за първи път да дигам на лежанка. Помолих тоя на фитнеса да ми покаже как точно е техниката, като мислех че ще ми покаже на нормалната лежанка която е. Той обаче вика жените обикновено праят на другата (дето е наклонена леко)... и аз викам, ми ок... покажи там тогава.

загрявка,
клек 8х8х20
тяга 4х8х50, 3х6х50
лег 2х10х10
горен скрипец надхват (широк) - 1х8х30
горен скрипец зад врат - 2х8х30
горен скрипец подхват - 2х8х30, 1х6х35

~закуско-обяд: омлет от 4 яйца и сирене. един домат, чаша айрян
-ТРЕНИРОВКА-
~следтренировъчно: (проба за бананови палачинки - пълен провал :D От обърквацията, която стана бучнах 1-2 вилички и го хвърлих, че не ми хареса. )
2 наденички, филийка хляб, печени тиквички на скара, печен лук на скара, чаша айрян, 1 банан
~вечеря: омлет от 2 яйца, сирене и пушено месо.

Вода: около 2л

Общо: 1722Kcal
протеини: 99гр
мазнини: 113гр
въглехидрати: 82гр

Мнението беше редактирано от Love на 23.08.14 18:34.

24.08.14
18:13

Скучен неделен ден, предимно учене.

~закуска: палачинка от яйце и сирене, парче кекс, банан
~обяд: печено пилешко, гъби с масло, салата
~следобяд: пилешко, банан, чаша сок, парче черен шоколад с карамел
~вечеря: банан...

Калории: 1829

протеини: 96гр
мазнини: 101гр
въглехидрати: 140гр

Мисля да започна от утре ВМ-НВД за около 2 седмици, да видя как ще ми се отрази.  Ще понамаля и калориите до 1600 и нещо, защото от доста време си стоя на едно място, а искам малко да поизчистя. Докато бях на море хапвах по-малко, може би са се въртели около 1600 калории, не съм сигурна. Мисълта ми е, че тези 1800 около които гравитирам последно време са ми повечко май.

Водата днес: скромно... сигурно под литър и половина. Не ми се пие толкова много, а и съм точно преди цикъл и съм задържала яко вода. Общо взето съм като плондер :D Мда..
Това е за днес. ;]

25.08.14
20:50

Хей. :)

Днес отново ден за учене. Тренировката за днес я местя за утре. Тази вечер ще гледам мача Ливърпул-Ман Сити от 22:00, а после трябва да стана към 5 часа сутринта за да се приготвя, че имам пътуване. Затова и реших да си преместя тренировката, защото няма да мога да се наспя като хората.
Започнах ВМ-НВД. Единственото по-голямо въглехидратно изкушение си остава динята. (и днес му се отдадох ) :D

~закуска: черно кафе без захар
~обяд: омлет от 4 яйца и сирене, няколко парченца луканка
~следобедно: 70гр бразилски орех, резен диня
~вечеря: омлет от 3 яйца, сирене, 1 домат
~резен диня

Общо: 1688Kcal

протеини: 90гр
мазнини: 124гр
въглехидрати: 63гр

Късно следобяд направих малко раздвижване - планкове, лицеви, 20-тина напада, упражнения с гирички.
Това е за днес. :)

26.08.14
06:48

Защо за закуска имаш само кафенце, Иви? Хапни динята за закуска според мен.

26.08.14
17:00

Ани, защото не бях гладна. А динята после ми се дояде (giggle)

Да се отчета наткратко за днес.
Кажи речи от 6 сутринта съм на път насам-натам, преди малко се прибрах. За закуска хапнах набързо шепа сурови бадеми, после по пътя пих някакво уж силно кафе със сметана и захар, на обяд хапнах малка пица... Днес диетата отиде подяволите, но утре си продължавам пак по плана. Тренировката я отлагам за жалост, просто нямам сили за нищо. Хапвам малко диня в момента и после лягам да поспя.

27.08.14
08:57

Добро утро!
И да отбележа набързо “храната” от вчера:

~сурови бадеми
~кафе със сметана и захар
~малка пица
~резен диня

Общо: 1343Kcal
протеини: 51гр
мазнини: 66гр
въглехидрати: 146гр

27.08.14
14:32

Хей. :)
Днес денят ми започна страхотно. Защо? Е, това ще си го запазя за себе си. ^^

~закуска: кафе без захар, резен диня
~обяд: печено заешко, домат

-ТРЕНИРОВКА-

загрявка,
клек 1х10х10, 4х8х20
тяга 4х8х50
военна с лост 4х8х10
горен скрипец надхват 1х8х30
горен скрипец зад врат 2х8х35
горен скрипец подхват 1х8х30, 1х8х35, 1х3х40

разтягане иии вкъщи с колелото :D

Бележки:
1.В залата преди мен имаше две момчета, които не познавам. Като си тръгвах беше останал единия от тях, говореше с пича на фитнеса нещо, докато беше на велоергометъра. Та, на излизане го чувам как пита за мен от колко време идвам в залата и че, цитирам “ако идва редовно с тва тяло чудеса може да напрай” хехе :D Беше осведомен, че идвам отскоро, нататък не чух, защото вече бях далече.

2. Не знам дали се дължи на това че закуската и обяда не ми бяха особено стабилни като калории, или на това, че трябва да ми идва вече, а МЦ още никакъв го няма, но днес нещо нямах сили, лесно се уморявах и яко се задъхвах. А може би и двете + това че ми се събраха 3 дни без тренировки.

3. Пробвах подхват на скрипеца с 40 кила, обаче успях само 3 повторения да направя. Явно трябва да позаякна още.

Сега нападам яйцата :D Бабчето отново ще е в шок милата (rofl)

~следтренировъчно: овесена палачинка с чаена лъжичка мед, 5-6 зърна бяло грозде
~20-тина мин след това: голям омлет от 4 яйца и сирене, една зелена пиперка
~вечеря: омлет от 2 яйца, пушено месо,сирене; един домат

Общо: 1622Kcal

протеини: 131гр
мазнини: 94гр
въглехидрати: 66гр
(sun)

:D

Мнението беше редактирано от Love на 27.08.14 19:02.

28.08.14
14:53

(wave)
Днес нетренировъчен, учебен ден ;D В петък и събота ще ходя в залата, че неделя не работи, а и не искам пак да ми не натрупват дни в които не съм тренирала.

~закуска: 2 резена диня, сирене, виличка от спагетите с доматен сос, които направих за брат ми :)
~обяд: омлет от 4 яйца, сирене, резен диня
~ранна вечеря: омлет от яйца и сирене (отново >.

<)
~вечеря: 100 грама свинско ^^

Общо: 1566Kcal

протеини: 110гр
мазнини: 98гр
въглехидрати: 64гр

Мнението беше редактирано от Love на 28.08.14 18:47.

29.08.14
15:22

Holla

~закуска: кафе без захар,малко парче кекс
~обяд: омлет с яйца и сирене, домат, филийка хляб

-ТРЕНИРОВКА-

загрявка,
клек 1х10х10, 8х8х20
тяга 2х6х50
военна 8х8х10
горен скрипец надхват (широк) 2х6х35
горен скрипец зад врат 2х6х35
горен скрипец подхват 3х6х35
придърпване на долен скрипец 1х6х30

разтягане, вкъщи с колелото

~следтренировъчно: овесена палачинка
~15тина минути след това: голяма пилешка пържола, домат, чаша айрян, филийка хляб, 2-3 зрънца бяло грозде

Иии после като въведох всичко в калкулатора се оказа, че съм си изплющяла калориите за днес, че и малко съм попрехвърлила. :D
И въглените съм прецакала, но здраве да е...

Бележки:

1.Скапания МЦ упорито отказва да дойде, 2 дни закъснение и само дето ме кара да се чувствам по-отпаднала, което ми се отразява на тренировките. Днес на тягата нямах сили да изкарам сериите до края, пфф. (headbang)
2.Днес онзи дето миналия път пита за мен в залата пак беше там. Хвърляше ми от време на време по някое око какви ги върша. Признавам си-издразних се... Ама то като се има предвид в какво състояние съм и толкова малко нещо ми стига да се изнервя :D

И така, 15:23 е, и аз приключвам с яденето за деня. Равносметката:

Общо: 1782Kcal

протеини: 134гр
мазнини: 99гр
въглехидрати: 89гр

ПП: ЛУДОГОРЕЦ И ЛИВЪРПУЛ СА В ЕДНА ГРУПА!!!!! И АЗ ОТКАЧАМ ОТ СНОЩИ!!! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ЗА МАЧА ВЕЧЕ! (sun) (sun) (sun)

Мнението беше редактирано от Love на 29.08.14 15:24.

29.08.14
18:34

тц тц тц уж умно момиче, а от ливърпул |-)

майтапа се :P По-добре да не говоря лоши работи за тях щом не си в настроение. Пък и не съм в позиция, моя отбор червените гяволи съвсем никъв го няма :/

29.08.14
20:58

Хаха, че какво пречи да си умно момиче и да си от Ливърпул? ;)

Не бе Павка, няма да се заяждам споко ;D Но съм съгласна, че Юнайтед са мега зле :D :D :D

——

Да добавя към движението днес 10тина километра с колелото. Тъкмо се връщам, чувствам се супер ^^

Какво се случва в момента покрай мен :D ————>

Мнението беше редактирано от Love на 29.08.14 21:48.

29.08.14
22:44

сър ван гаал ще ги стегне ;) гледах цялата предс.подготовка и играха добре, нз кво стана в 1вите два мача от ВЛ

ливърпул не ги харесвам щото са конкуренция, ама погледнато от неутрална гл.точка играят красив футбол, не мога да си кривя душата. често се случва да ги гледам :) то това важи за почти половината отбори в англия

а японските букви защо ги учиш? летен курс? или имаш поправителни изпити като мене?

29.08.14
22:49

Сър ван гал щеше да ги върне на върха, доколкото помня от обещанията :D

Иначе да, Ливърпул играят красив футбол и не само. Те не са само отбор, те са като семейство и чиче Роджърс е като големия татко в историята :D Майтапа настрана, много си ги обичам.

Ммм, преговор правя сега. Иначе не е курс, това ми е специалността в унито. :) И да, за поправка уча сега, по-скоро ликвидация де и то не защото не знам, а защото от мързел се провалих... (dull)

Мнението беше редактирано от Love на 29.08.14 22:50.

29.08.14
23:12

Откъде си, Ива, да не учим в един факултет в СУ :)

29.08.14
23:42

Имаш ЛС :)

30.08.14
20:12

Хей

Снощи стоях да уча до 1 и нещо, и днес станах късничко. Нямах време да закуся, само изпих едно кафе набързо. Трябваше да помагам на нашите за една работа, хапнах няколко сливи на крак и това беше закуската. После косих тревата вкъщи, ритах малко с малкия, такива работи. На обяд порция пилешко със зеле, 2 парченца диня. Храненето беше скапано и се отказах от фитнеса. После пак седнах да уча. По едно време хапнах още малко пилешко. После ме удари глад за сладко и изплющях 6 вафли Ная, и реших че повече за днес няма да ям. Диетата отиде по дяволите, калории не съм броила. Сега релаксирам с музичка, по-късно или ще рисувам или ще уча пак минимум до 12 вечерта. И така.
Приятна вечер на всички!
(F)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1