11.03.05
23:49
Четох някъде за ефекта на набиранията с тесен хват (демек малко по-малък от раменния), затова реших да променя програмата си така:
3 Серии набирания пред гърди
3 Серии набирания с къс хват
4 серии чукчета
4 серии лодка с тесен хват и ако не ме мързи 1-2 серии изтегляне на дъмбел от наклон.
Какво мислите?
Не е лоша програмата, но не бих те саветвал да тренираш по нея продължително и системно, защото ще загубиш ефекта. Затова трябва да разнообразяваш и можеш примерно да редуваш тази тренировка с друга по-различна. При тази тренировка просто губиш натоварването в трапеца и зареди това. А и е възможно сила да не качиш, но това може и да не те вълнува.
по-здрави
какво предлагаш, да въртя една седмица тази тренировка, а другата седмица друга? какви упражнения да включа в другата?
8)
20.11.05
18:47
Ами начи вартиш така 1 седмица кат праиш граб си прави тази щом искаш , макарче не я удобрявам напълно , а в другата ти предлагам да направиш : 3 серии пулдаун пред гарди с раменен хват,3 серии тяга,3 серии мечка(Т-щанга) и 3 серии гребане с дъмбел.
[quote author=“Br1ng3r”]Ами начи вартиш така 1 седмица кат праиш граб си прави тази щом искаш , макарче не я удобрявам напълно , а в другата ти предлагам да направиш : 3 серии пулдаун пред гарди с раменен хват,3 серии тяга,3 серии мечка(Т-щанга) и 3 серии гребане с дъмбел.
Достатъчни ли са 4 серии набирания с раменен хват, 4серии тяга и гребане с дъмбел за да си мисля, че натоварвам гърба и че ще има някакъв ефект
[quote author=“cebri”][quote author=“Br1ng3r”]Ами начи вартиш така 1 седмица кат праиш граб си прави тази щом искаш , макарче не я удобрявам напълно , а в другата ти предлагам да направиш : 3 серии пулдаун пред гарди с раменен хват,3 серии тяга,3 серии мечка(Т-щанга) и 3 серии гребане с дъмбел.
Достатъчни ли са 4 серии набирания с раменен хват, 4серии тяга и гребане с дъмбел за да си мисля, че натоварвам гърба и че ще има някакъв ефект
Достатъчни са, на мен едната ми програма е такава ;)
[quote author=“cebri”][quote author=“Br1ng3r”]Ами начи вартиш така 1 седмица кат праиш граб си прави тази щом искаш , макарче не я удобрявам напълно , а в другата ти предлагам да направиш : 3 серии пулдаун пред гарди с раменен хват,3 серии тяга,3 серии мечка(Т-щанга) и 3 серии гребане с дъмбел.
Добре гърба го оправихме кажете нещо ефективно за коремната преса и по специално за долна част
16.12.05
20:17
повдигане на крака до прав ьгьл от вис или лег
20.12.05
10:31
за повдигането на крака от вис четох някаде, че мн се прецаквал кръстът и се получавало патешка походка :shock: така ли е ?
[quote author=“valaraukarky”]за повдигането на крака от вис четох някаде, че мн се прецаквал кръстът и се получавало патешка походка :shock: така ли е ?
:shock: опс а аз се кефих на това упражнение
21.12.05
21:52
[quote author=“valaraukarky”]за повдигането на крака от вис четох някаде, че мн се прецаквал кръстът и се получавало патешка походка :shock: така ли е ?
Ми ако упр. се изпьлнява неправилно винаги има опасност. Кракате се движат плавнор, не позволявай тежестта им да контролира движението и всичко е ОК
22.12.05
22:42
стига с тези офтопици бе момчета знаете че пак ще ви направят забележка и пак ..... :shock: