как ми гръмнаха ръцете със 3см за 1 месец

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.12.05
21:25

Преди години излезе книгата на Енйо Рангелов #мегамускули за вас#
та в тая книга имаше един метод на един борец които го пробвах и аз :roll:
През този месец взех малко бианабол  :oops:
ръката ми растеше със дни :shock:
ето го метода
3 пъти във седмицата тренирате по нея през другите дни пълна почивка
намерете си човек които да ви прави масаж на ръцете със възелин
и между сериите 2 мин. масажиране

1сер.клякане-15пов.
3сер-прав бицепс
3сер.-френско трицепс
10мин почивка и масажиране през това време
1сер.клякане-15пов.
3сер.-седнал с дънбели за бицепс
3сер-седнал зад врат расгъване с дънбел за трицепс
10 мин.почивка
1сер.клякане-15пов.
3сер-концентрирано с дънбел за бицепс
3сер.-расгъване на макара за трицепс

всички серии по 8-10 повторениа до отказ
и си мажете нещо за стрии щото кожата неможе да се
растегне толкова бързо :twisted:

TG

11.12.05
21:41

хахахахахаха как ми гръмнаха ръцете,те да не са пиратки бе,или гранати.

СПАМ
Ако нямаш какво да пишеш по темата не спами Моля
DJGorgio-Astor

11.12.05
21:42

[quote author=“iunga”]Преди години излезе книгата на Енйо Рангелов #мегамускули за вас#
ето го метода

1сер.клякане-15пов.
3сер-прав бицепс
3сер.-френско трицепс
1сер.клякане-15пов.
10 мин.почивка
1сер.клякане-15пов.

май това е успеха :)
според мен с тая програма ще се претренира

11.12.05
22:09

Забравяш зобта дето е приемал и дали се дължи на тренировката или на зобта е въпроса

С такова гръмко заглавие не бива да се излиза щото сега 100 начинаещи ще последват примера ти как да вземам стероиди

11.12.05
22:53

абе без бианабол за един месец едва ли щеше да ти “гръмне” ръката с 3см :|

12.12.05
09:43

[quote author=“Ruy”]абе без бианабол за един месец едва ли щеше да ти “гръмне” ръката с 3см :|

Аз започнах да тренирам точно преди месец като съм направил 4 тренировки за ръце и съм качил точно 3см от 39см на 42см, това прави по 0,8 см на тренировка , не е зле нали :D . Е разбира се трябва да уточня , че преди ръката ми е била 44см ,а доколкото знам мускулите имат “памет” . и съм сигурен , че следващият сантиметър може да не го кача за 1-2 месеца.

12.12.05
09:52

Не знам на мен ми се вижда малко нежъзможно да се качат три санта за един месец при положение че си вдигал преди това(говоря без прексъсване)с допълнителна помощ може би е възможно  8)

12.12.05
10:07

те и мойте гръмнаха със 6 санта за 2 месеца, ама си напраих цикъл с бионабол, както и ти (макар че един месец не е цикъл). а и освен това през тоя месец кво става с другите мускулни групи? само ръце не върви да се тренира.

JB

12.12.05
10:32

Братле, 3 см хич не е малко бе...Ами...стриите по колко са?  :lol:

^V

12.12.05
14:43

Тоя метод не бих го пробвал, защото изобщо не мисля да се зобя...
Предпочитам бавно, но качествено и без странични ефекти(стрии и други такива).  :wink:

12.12.05
14:59

точно така по-добре качествено отколкото да се зобиш с разни боклуци

12.12.05
15:59

аз мисля че трябва такива постове да се махат незабавно...за к’во си говорим тука - зоб,лайна....аре моля ви се

12.12.05
17:40

[quote author=“fight_club”]аз мисля че трябва такива постове да се махат незабавно...за к’во си говорим тука - зоб,лайна....аре моля ви се

Moмчета бианабола бе еднo шишенце ,сигурно не са били повече
от 40-50 хапчета ,значи тука е важен масажът .
клекат кара кръвта да се движи във тялото слет това
със масажа просто ръката ви се изпълва със кръв до пръсване
пробваите само един път и ще видите.
Тогава бяха лъди времена тренирахме по 5часа
и вярвахме че ще живеем във ХОЛИВУД
Всичко ново е добре забравено старо :wink:

12.12.05
18:11

[quote author=“red”][quote author=“Ruy”]абе без бианабол за един месец едва ли щеше да ти “гръмне” ръката с 3см :|

Аз започнах да тренирам точно преди месец като съм направил 4 тренировки за ръце и съм качил точно 3см от 39см на 42см, това прави по 0,8 см на тренировка , не е зле нали :D . Е разбира се трябва да уточня , че преди ръката ми е била 44см ,а доколкото знам мускулите имат “памет” . и съм сигурен , че следващият сантиметър може да го кача за 1-2 месеца.

Ами тогава защо го цитираш, като ти е много ясно че може и повече сантиметри да се качат като си начинаещ/нетренирал отдавна (2рото както е при тебе). И според мен както отново ти е ясно, не се знае следващия сант, дали и след 5 месеца ще го качи. Човек никога не расте с една и съща скорост - винаги има спад, неминуемо е.

12.12.05
18:23

а тоя вазелин за какво е ?

12.12.05
20:03

[quote author=“murdera”]а тоя вазелин за какво е ?

Maже се на раката за да има минимално триене при масажа :lol:

12.12.05
20:42

[quote author=“iunga”]
През този месец взех малко бианабол

к`во повече да говорим ?

12.12.05
20:48

един мой авер тренира спортна гимнастика и взимаше месец бианабол-имаше някъв напредйк но нещо не се чувстваше добре.По добре не взимай такиз боклуци,вярно ще постигнеш резултати доста бързо,но не са никак полезни.Един приятел ми разправяше някъф там възрастен в инвалидна количка вдървен от взимането на анаболи и каза че това му е била най голямата грешка в живота....Рони Коуман пък всяка сутрин и преди лягане един час на пътечката..

12.12.05
21:00

[quote author=“dido__”]един мой авер тренира спортна гимнастика и взимаше месец бианабол-имаше някъв напредйк но нещо не се чувстваше добре.По добре не взимай такиз боклуци,вярно ще постигнеш резултати доста бързо,но не са никак полезни.Един приятел ми разправяше някъф там възрастен в инвалидна количка вдървен от взимането на анаболи и каза че това му е била най голямата грешка в живота....Рони Коуман пък всяка сутрин и преди лягане един час на пътечката..

Момчета аз не пропагандирам Химията аз съм против нея
методът е стар испробван и ефикасен
вземал съм зоб и не го крия ,през 1999год направих една програма
и станах 112кг от 85 кг и съм висок само 170см,резултата беше
плачевен сабрах много травми много вода и много лой оправих се
чак след 2год а травмата на коляното oще се обажда
така че аз не съм за химията ,а за яката храна и тренировка

12.12.05
22:56

Хубаво е че си се осетил на време и го казваш че е грешка която си преминал и няма да повториш

12.12.05
23:08

[quote author=”^Vlastelina^”]Предпочитам бавно, но качествено и без странични ефекти(стрии и други такива).  :wink:

Да поясня, че не е нужно да си зобил за да ти се появят стрии.

12.12.05
23:22

[quote author=“MyBODY”]Да поясня, че не е нужно да си зобил за да ти се появят стрии.

Това е така аз също имам

12.12.05
23:32

[quote author=“iunga”][quote author=“murdera”]а тоя вазелин за какво е ?

Maже се на раката за да има минимално триене при масажа :lol:

а не може ли без тоя вазелин ? утре мога да го пробвам :) ама без вазелина :)

13.12.05
00:39

Значи този метод едвали ще даде при всички такива резултати аз сега съм в оптимална форма и да го направя.. едвали бих нараснал повече.А да кажа за бианабола че това е НАЙ - ГОЛЕМИЯ БОКЛУК който някога е измислян и лошото че е един от най разпространените зобове сред хората който не са запознати с тази материя! , защото бианабола оврежда и оказва най голямо влиание на черния дроб.

13.12.05
10:15

[quote author=“Player”]А да кажа за бианабола че това е НАЙ - ГОЛЕМИЯ БОКЛУК който някога е измислян и лошото че е един от най разпространените зобове сред хората който не са запознати с тази материя! , защото бианабола оврежда и оказва най голямо влиание на черния дроб.

Това за биАнабола е обсъждано толкова много пъти... А иначе си личи, че си от запознатите. :lol:

13.12.05
11:26

по добре да го спреш пък и такива които правят тела с помощта на забранени медикаменти , поне при мене не будят възхищение

SH

13.12.05
11:50

Според мен ако не беше  зобил няяше да постигнеш тия резултати.Пак и има толкова странични ефекти че наистина не си струва жертвата.По добре си тренирай яж здраво пък те резултатите ще си дойдат пак. :)

ПО ЗДРАВИ

13.12.05
13:44

[quote author=“iunga”]Преди години излезе книгата на Енйо Рангелов #мегамускули за вас#
ето го метода

1сер.клякане-15пов.
3сер-прав бицепс
3сер.-френско трицепс
1сер.клякане-15пов.
10 мин.почивка
1сер.клякане-15пов.

Пропуснал си да кажеш че това е пробвано преди около30-40 години и там си е останало.Явно нещата не са били свързани само с тренировка :wink: или в дълбоките масажи с вазелин.Междудругото тренировката от 1 МГ на ден също е направена от борец :lol:

13.12.05
13:59

AbSs
Недей да съдиш кои колко разбира само от 2 правописни грешки.

VA

13.12.05
18:56

а без да пиеш ништо имам предвид протеини добавки и е такива нешта може ли да напраиш много мусколна маса за кратко време

Тук въпроса е колко много 
протеина не е зоб

13.12.05
19:27

Има и качествен зоб, стига да познаваш някой който разбира от това... но излиза много скъпо(говоря за възтановяващите)

13.12.05
19:28

Качествен но пак вреден

13.12.05
19:59

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Качествен но пак вреден

Еми нз, още не съм се зобил, всмисъл рано ми е като мина 20-те ще го по-обмисля този въпрос  :wink:

13.12.05
21:18

тоест качественое вреден :)

13.12.05
23:48

Под качествен се има предвит че не вреди толкова колкото ефтиния зоб.

13.12.05
23:51

Това са общи приказки като да говорим нещо би ли дал пример за качествен - безвреден и лошокачествен- ефтин ?

14.12.05
00:22

djgorgio-ASTOR ако ?-са ти е кам мен веднага ти отг. :)
1-во казах че качествения е по безвреден
2-ро не сам казал никъде че има качествен безвреден зоб, а че качественя вреди по малко.
И кат за накрая под лошокачествен- ефтин както си казал аз разбирам например  бионабол ефтин и уврежда най - много черния дроб.

^V

14.12.05
00:38

Малко или много все пак си вреди  :wink:

SH

14.12.05
10:55

А бе голям прецак си е зоба.Дали вреди малко или много пак си е прецак и се уврежда черния дроб.

14.12.05
12:36

без ЗОБ няма как да стане такова нещо аз за 6 години сам качил 6 см. ,като тренирам предимно зимата

14.12.05
12:39

без ЗОБ без нищо сьм качил и като сваля лятото почти нищо не се губи или савсем малко но после се вьзстановява бьрзо

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1