Дневникът на Ани - Bulgarian horror story: Murdermeals

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.08.14
21:15

Какво, бре :P

07.08.14
21:56

За вчера си дописвам
Бананово дайкири, 2х Текила сънрайс, бира на плажа...идилия
50 гр сурови ядки микс, пилешки бургер (пиянски глад...)

Храна:
Милинка, кафе
3 бири
Сладолед
200 гр кашкавал пане, салата
Още бира, няколко картофчета чипс
Сомърсби х2

Утре се връщам в София ;( Последна чийт закуска и отивам на работа, директно след път :/
След което минавам на кето за 1-2 седмици, да неутрализирам пораженията от цялото това ядене на боклуци и пиене в количества, които скоро не бях и помирисвала...
Пп: цялата съм в малки ситни пъпчици. От джънковете ще да е.

#СегаЩеВидишКонВъглениЯдеЛи
#ЩеСтрадашСмен

Или от слънцето.. на мен краката ми са така в момента - 3 дни подред се пекох.. и се обринах, а при това се мажа през 15 минути

08.08.14
23:01

Трън, сега ще се подкрепяме взаимно ;)
Ади, и от това може да е, може и да е в комбинация от всичко...

Храната:
Закуска: Баничка, 4 овесени бисквити, кафе, шепа крекери, студен чай
Обяд: пилешко шишче (май нямаше и 100 гр...), 100 гр зеле и моркови с ч.л. конопено семе, 30 гр орехи, кафе
Вечеря: 4 яйца* на тефлон без мазнина, краставица*, 2 червени чушки* (ех, че вкуснооо)

Бавно, но славно се връщам към свястната храна :)
Тежък работен ден, от комбинацията бира и Сомърсби боли глава... Хубаво, че имаше работа и мина бързо. Нямам и кой знае какъв апетит, така написано изглежда много, ама реално обяда и вечерята бяха като за птиченце. От утре - кето, като въглехидрат ще имам единствено от лъжицата тахан сутрин. Как ще карам 2 седмици (минимум) без орехи - не знам! Ама който вчера издумка 1000 калории от сладоледа само, така! А, да...
Вода: 4 + литра (без студения чай)

09.08.14
17:18

1ви ден кето, 45 кг (+1 кг демек)
- Протеин, равна с.л. тахан
- 4 яйца* с ч.л. мас* и 2 печени зелени чушки
- 1/2 пиле на грил с кожата, салата айсберг

Още нещо ще има сигурно, да видим само какво, ще едитна.
Умирам от глад :(
Едит: кюфтенце... Едно!
Вода: към 5 литра
Май и калории няма да е лошо да започна да броя, че се въртя в един кръг на или недостатъчно, или пък прекалено много...
Засега съм си сметнала кето +  около 1550 калории, на всеки 5 дни зареждане. И така до... Докато изкарам.
После ще го мисля дали РБД или ВМ-НВД. По-вероятно е ВМ-НВД да е първоначално, като един вид по-плавен преход. Пък и ми е любима и мноооого вкусна диета :)
Нещо в зареждащите дни ми е трудно, мазничкото си ми е страст, пък трябва да го огранича в тях... И взема, че се утрепя от боклуци. Абе, ще нацеля баланса.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 09.08.14 23:23.

09.08.14
17:18

...

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 09.08.14 17:20.

10.08.14
20:43

2 ден кето
Закуска: с.л. тахан, протеин
Обяд: 4 варени яйца*, краставица* със с.л. зехтин и лют червен пипер*
Вечеря: 4 яйца* с мас* и лют червен пипер*, краставица* и чушка* със с.л. зехтин, 120 гр кебапче

Днес много приятна разходка до Камбаните със скъпото :) От утре подновявам тренировки, кеф :)
Пп: Ей го, днес, ако не бях посмятала, щях да остана на малко под 1000 калории... Затова мушнах последното ми останало кебапче в хладилника ^^ Успях да ги закрепя на 1400.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 10.08.14 20:43.

11.08.14
21:21

3 ден кето
Обяд: 160 гр пилешко филе, салата айсберг
Вечеря: 200 гр свинска плешка на тиган, краставица* и 2 чушки* с 2 с.л. зехтин
Вечеря 2: пържени тиквички* в 2 ч.л. мас*, 3 яйца*

Около 1500 калории, ураааа

Раздвижване в залата:
Малко разтяжки, лицеви, клекове и набирания, кростренажор
От утре започваме по-сериозно :)

12.08.14
10:31

4 ден кето
Закуска: протеин, с.л. тахан

Тренировка:
Загрявка
50 box jump
50 тяга@30
50 тръстера@15
100 кофи
50 тръстера@15
50 тяга@20
50 box jump

Обяд: 200 гр свинска плешка, пържени тиквички* в ч.л. мас*, чушка*, домат* и краставица* със зехтин и ябълков оцет

Ще дописвам

12.08.14
22:27

Прибирам се вкъщи... И ме чакат печени чушки* с яйца* :)
Т.е. печени, потопени в яйцата и после пак печени, почти като панираните, ама по-вкусни. Издумках 6-7, преди да ми стане тежко :D
Калории... Не знам. Надявам се достатъчно.

Оф, очертават се 2 дни без тренировки... Утре 12 часова смяна, сама, четвъртък работа и стаж, тренер отива на море, та ще ми диктува по телефона от предния ден комплекса... Все едно не съм тренирала никога сама. И имам мускулна треска от box jump-a…

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 12.08.14 22:36.

13.08.14
22:59

5 ден кето
43,5 кг (-2, от 45,5)

Закуска: протеин, с.л. тахан
Обяд: 4 чушки* с яйца* (от вчерашните), краставица* с яб. оцет, с.л. зехтин и хим. сол
Междинно: 200 гр пилешко филе
Вечеря: 4 яйца* с 2 ч.л. мас*, малка глава лук* и лют червен пипер*, краставица* със с.л. зехтин

Кафе: 2 бр
Вода: над 3 л

Имам мускулна треска на краката. Все пак мисля и че седмица без следене на храната, ми се отрази добре - 2 кг за 5 дни, наясно съм, че са вода предимно, ама аз си имам проблем с водната задръжка, така че пак съм доволна :)
Утре ще ходя до клуба, в който тренирах Киокушин :) Не съм ги виждала от 4 години, с 1-2 изключения. Ще има семинар и ще го посетя. Макар да установих, че не е моят спорт, мисля, че ще ми бъде полезно, тъй като ще става дума за духовното израстване, на кого какво са дали и взели бойните изкуства... И така :)

14.08.14
22:26

6 ден - ЗАРЕЖДАЩ

Междинно: 180 гр малини (inlove)
Обяд: 200 гр пилешко (филе), 100 гр зеле и моркови, 1 пакет (100 гр) натурални оризовки
Вечеря: 4 яйца* с ч.л. мас* и лют червен пипер*, домати* и глава лук* с ч.л. зехтин и хим. сол

Семинарът беше много готин. Стана ми даже носталгично, не бях стъпвала в залата от 4 години. Едно момиче от там даже ме подканяше да се връщам :D Но моето поприще явно е друго...

Храната... Мислех да вдигна въглехидрата на 80 гр... Ама като ми се усладиха тия ми ти оризовки, та ги направих на 110 гр, влизам в 3 гр/кг, така че си заредих :) Следващото ще е на 7 ден и така ще ги разреждам.
И тази сутрин се събудих с крампа на левия прасец, крясъци и МНОГО благословии. По-добре подейства от 10 мин по-късно звънналата аларма, със сигурност. И все левия, значи :D

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 14.08.14 22:27.

15.08.14
09:49

Пс: Не вярвам, че заредих нормално, а не на принципа Let’s eat all the junk :D

15.08 - 7 ден кето

Тренировка:
Загрявка
10 мин степер
Лежанка - 5@20, 2@30, 3@35
20 мин, 7 кръга, 30 мин всяко
Суинг@15 кг
Руски туист@5 кг
Напади
Скачане на въже

Много пот, много чудо. Храната ще я дописвам :)

16.08.14
01:15

2 седмици без тренировка... Катастрофирахме на връщане от работа и усъмнах в болница... Чудно.

16.08.14
17:14

Бързо възстановяване! (F)

19.08.14
08:06

Излязох от болницата. Сокчета, гадна болнична храна, бабини супички... Карам на течна диета, че устата ми беше цъфнала, а като отхапвам, ме болят зъбите.
Пия и безкофеиново кафе, че друго не ми е разрешено, заради сътресението. Не трябва и да вися много тук, ама...
Абе, умирам от скука, тренира ми се, а болките в носа и главата са неописуеми.
Вчера
- Сок праскова
- 2 бр пилешка супа

20.08.14
15:26

20.08
- 1/2 ябълка с ч.л. тахан, безкофеиново кафе
- Пъстърва на фурна, домат*
- 2 яйца XL, ч.л. мас*, краставица*

Вечерята сигурно пак пъстърва :)
И кисти ми откриха.
Но нямам разместване по носа, което е добре :)

25.08.14
16:14

5 дни живея на сладоледи и шоколад. И фъстъци. Не ми се обяснява, оправдава, явно стресът си каза думата.
43 кг....
Днес:
лъжица тахан, ябълка
Пилешко шишче (120 гр)
Супа от домашна кокошка, домати*, чушки*

Нямам апетит 2 дни, третия изяждам света... И спя като заклана.

26.08.14
16:01

26.07
2 лъжици тахан, 1/2 ябълка
Царевица,  печена чушка*, домат*
2 лъжици сладолед, чаша ябълков сок
4 яйца Л, зехтин, лук и домат*
Ако има още, ще дописвам.

27.08.14
12:11

Вчера със Скъпото си направихме освинваща вечер, та добавям: Банан, скаличка, 4 бисквити (кукис), 1/2 пакет фъстъци, демек около 100 гр
42,7 кг - КАК?????

Днес до момента съм изяла
- 2 лъжици тахан
- 3 яйца Л, 2 големи домата*, 1 сурова и 3 печени чушки*, ч.л. зехтин, лют червен пипер*

Ще си допиша, ама... вместо сега, когато трябва да се възстановя, да наблегна на читавата храна, аз правя обратното. Браво на мене... То си е индикация при мен - ако съм ОК емоционално, ям кюфтета, ако нещо не е наред - шоколад.

27.08.14
19:27

Не знам защо, ама не мога да редактирам...
- 2 ч.л. тахан, бисквитка Еверест
- Ескимо на клечка, сок от нар, 3 зелени ябълки, от тия по дърветата, малките :D
- Мъничко свински кебап (баба <3), домат*, печена чушка*

Миии, за финал - сравнително хубава храна.

28.08.14
19:00

28.08
- Лъжица тахан, малка зелена ябълка
- миш-маш (без сиренето)
- миш-маш, тоя път със сирене
Ще излизам, може и нещо сладичко да има, най-вероятно сладолед. Ако е друго,ще допиша.

28.08.14
22:39

Днес е денят на миш-машчето май. :D Аз със сиренцето си го хапнах.

29.08.14
08:20

Първият си го правих аз, без сирене, че избягвам млечните, ама баба като сготви, трудно е да устоиш... Макар да готви с олио.
Обаче от тия сирена, сладоледи, скалички и глупости, вечерно време ми е тежко и подуто. Не знам защо, като знам, че не ми влияят добре млечните на стомаха, реших, че е прекрасна идея да живея на продукти със сухо мляко.
И май ще си направя 1-2-3, колкото изкарам, дни на диня, за да се прочистя малко. Отделно, напоследък нещо храната ми е в интервала 12-19 часа. Не ми се закусва, нямам апетит просто, после ми се яде като разпрана. Като се върна към тренировките, предполагам, че ще се нормализират нещата.

29.08.14
18:13

- Диня
- Праскова, с.л. тахан
- Пилешко долно бутче (без кожа), крилце, домат, 2 печени чушки
- Диня

Добре де, не устоях на печеното пилешко. Ама е най-читавото ми меню от 2 седмици насам.

30.08.14
14:54

- Праскова, с.л. тахан
- Диня
- 2 парчета пица, малко парче еклерова торта (на детски РД :) ), сок от малини

Вечерята ще я видим. Ако имам апетит въобще. Нещо ми става тежко от най-малкото.

Една моя снимка, от 12-ти клас, т.е. преди 5 години. Да ми напомня, ако продължа да се храня така (макар тогава количествата да бяха доста по-сериозни), към какво мога да се върна. И това дори не беше най-трагичното ми положение!

31.08.14
16:28

- Праскова, с.л. тахан
- Диня
- 3 яйца, домати*, чушка
- Половинката на едно Баунти
- 2 бутчета, крилце, домат, краставица

Днес закусвах :)
И да се връщам на зала вече, ама не знам кога ще е. Китката още ме боли много и понякога придобива странно синкаво-лилаво-червеникав цвят. Може вело да вкарам, поне някакво раздвижване да е.

31.08.14
18:07

Сложи и снима “след” до старата. :)

31.08.14
18:20

Аватара ми :D Аз актуални съм пускала, де. А сега съм в толкова ужасна форма, че ме е срам да се снимам...

01.09.14
13:38

Днес се занесох до залата. Имах идея колелце + лег преса и клекове със собствено тегло, но след колелцето установих, че нямам сили. Утре вкъщи клекове, напади, корем и така :)
Прави ми се box jump, ама главата ми още става на каша от време на време и ще се въздържа.

01.09
17 часа фаст
20 мин вело, 5 км

- 2 лъжици тахан
- 5 крилца, 2 долни бутчета, зехтин, хим. сол, краставица, 1/2 домат
Ще допиша :)
Едит: 2 долни бутчета, 2 печени чушки, краставица, с.л. зехтин

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 01.09.14 18:53.

02.09.14
10:15

Днес за добро утро си спретнах:
5 кръга:
10 клека
Напади х 10 на крак
Отпади х 10 на крак
50 коремни преси

Озорих се, признавам.
Храната ще я опиша по-късно, когато има такава. Ще ходя по-късно на гинеколог, да ги видим тия кисти. Ако е свободна, влизам, ако не, ще си запиша час. И в тази връзка, имам едни таблетки, екстракт от див ямс, дали биха помогнали в случая?

Така, мили дами, пиша това не толкова за редовните във форума, а по-скоро за тези, които започват от А и Б. Ако решите да сваляте кг, много, ама много внимавайте как го правите. Гладът е най-лошият ви враг, причиних му на това тяло какво ли не през годините. То не бе глад, не бяха зелеви супи, плодувания, не бяха булимии и хиперфагии... Ето, сега от месеци си търся цикъла и здравето. Със закъснение, ама организма ми ми го върна тъпкано. Яжте, спортувайте, няма да се получи веднага, може да не изглеждате като моделите на Victoria’s secret, но поне ще бъдете здрави. Никой външен вид, никое по-изчистено бедро, никоя коремна преса, не си заслужава тъпченето с хапчета и висенето пред кабинетите на различни лекари. Хубаво щеше да е, преди 2 години, да знаех, че краставица със сирене НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА да са ми обяд и вечеря.

Извинявам се за лиричното отклонение...

02.09.14
17:51

Утре ще изследваме хормони. Мразя да ме дупчат!
Храната - Почти 18 часа фаст:
- Палачинка от 3 яйца и 2 ч.л. тиквено брашно, с малко мас за тигана, намазана с лъжица тахан
- Гнездо от 200 гр телешка кайма + малко настърган морков + 1/2 яйце, и отгоре кисела краставичка и яйце, 2 краставици, 1 печена чушка. Вкуснооо <3

03.09.14
18:56

Ами, взеха ми кръв...
Трябвало да кача кг, не съм много сигурна, че искам, ама щом се налага...
Но поне подкрепи тренирането, от което бях учудена.

Почти 16 часа фаст
- Палачинка, като вчерашната, кафе (най-сетне)
- Половин гнездо от вчерашните, (мъжо не си го дояде, та дойде към 100 гр), 1/2 краставица
- 250 гр суджук, 1/2 краставица, 1/2 домат

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 03.09.14 19:16.

04.09.14
11:18

Днес заличка :)
30 мин вело, 50 коремни преси

17 часа фаст
- Палачинка (с ленено брашно)
- (ще е по-късно, към 1) половин суджук, демек към 170 гр, краставица
- Ч.л. мед*
- 3 яйца*, мас*, домат*, чушка*

Ще вечерям нещо с яйца, че баба му на скъпото ше прати :) чушки, яйчица, това-онова... Абе, имам си мечта, да си живея на село и да си имам градинка. Ще ми писне на втория ден точно, затова си и оставам само с мечтата :D

А палачинките ми в единия тиган се късат, в другия стават твърде бухнали. Пак са вкусни, де. Трябва да измисля да си купя междинен размер тиган.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 04.09.14 23:20.

05.09.14
08:32

Прясно, от преди малко, за има-няма 10 минутки
16/9/5
Клек
Box jump
Коремни преси
Leg raises

Събудих се ГЛАДНА! Ма си викам, дай първо тренировката, пък тогава яж. То пък то едната тренировкааа... :D Но имаше box jump върху раклата, а ми липсваше мнооого точно това упражнение. И въпросът сега е КУГА ГОРНА? Е... КУГАТО - ТОГАВА :( Притесняват ме дисбаланси разни да не се получат, ама то, сигурно би отнело повече време. Пък и все мисля, че краката е по-фатално да се изпускат.
Контролното теглене показва 43,3 кг.
Талия: (-2 см) 57 см
Фастът ще бъде 15 часа... Повече просто няма да изкарам. И така, отивам след малко да си направя палачинка и ще си я намажа с домашния мед на най-най-най милото свеки (не знам каква трябва да е майката на свекъра :D), което би могло да съществува! Обичам я!
Днес съм на ехограф и резултати от хормоните.

05.09.14
10:20

Майката на свекъра си е баба отвсякъде ;)

П.П. Да знаеш, че те мисля. Как са ръката, главата, носа?

05.09.14
10:33

Ръката спадна, но още е синя дланта и едвам я свивам. Затова и не тренирам горна част, понеже нищо не мога да хвана, без да ме боли.
Носа зараства, май малко е застанал на една страна, ма карай, не е болка за умиране.
И от всичко, най-добре е главата - щом на box jump издържа, значи е добре :)

05.09.14
19:56

ТСХ-то ми е в долна граница, прогестерон под референтни стойности... А кисти НЯМА :o
Ще ходя и при друг, за... Нам си кое мнение, че тук ми говорят за 5-дневни процедури за 130 лв. Ако не стане - с лекарства. Е, това ми звучи като “дай сега 130, пък после дай още толкова в аптеката”. И, както веднъж в един епизод на Приятели, Чандлър попита Моника: “Извинявай, но от кога а*аш пари?”, та и аз не съм се забелязала да правя подобно нещо.
Иначе, храната

- Палачинка (3 яйца*, ленено брашно) с ч.л. мед*
- С.л. тахан
- Ябълка*
- Шоколадов бонбон (почерпка)
- Китайско - пиле със зеленчуци
- 3 яйца* с мас*, чушка*, домат* (може би)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 05.09.14 20:01.

06.09.14
12:59

Днес фаст почти нямаше. В смисъл, 13 часа не броя. Така се стече денят.
- Палачинка с ч.л. мед и с.л. тахан
- Миш-маш (4 яйца*, червена чушка*, 2 зелени чушки*, голям домат*, ч.л. мас*)
- Ябълка
- Пилешко бутче, домат*, чушка*

Ето ги и хормоните, всъщност

TSH (тиреотропен хормон) - 1.210 mIU/l
Пролактин  - 214 mIU/l
LH (Лутеинизиращ хормон) -4.52 IU/l
FSH (Фуликул стимулиращ хормон) - 3.02 IU/l
Естрадиол - 516.10 pmol/l
Тестостерон - 0,52 nmol/l
Прогестерон - 1.38 nmol/l

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1