Пълна промяна - от 95 кг до атлетично и красиво тяло

Темата е заключена.
Прескочи до:
ДД

23.08.14
18:45

Дам изчетох доста материя и  пообогатих общата си култура относно въглехидратната ротация. За сега обаче ще остане само до тук, май , май идеята за нея. Едно изречение във форума ме накара да разбера, че колкото и да ги въртя 3-2-1 няма как да наглася 6 дена в седмицата, от която 6 са с хит кардио сутрин и 3 от тях с втора тренировка с  тежести.... Излиза, че 1 ще е само в 7-мия почивен ден... Или поне докато не приключа тези 60 дни с нея. Това изречение обаче ме накара и да се замисля за въглехидратният ми прием и да не би от там точно, да удрям стопа и организма ми да минава в защитен режим...

“Стъпка 2. Определи, кои дни ще са ти високовъглехидратни (В), кои средно (С) и кои ниско (Н).

Много просто правило, което човек може да спазва е че колкото по тежка е анаеробната (с тежести) тренировка в определен ден, толкова по-високо трябва да е нивото на въглехидратите. В дните без тренировка или в дните само с кардио (умерено, но не HIIT) е добре въглехидратите да са ниски.”

ДД

23.08.14
21:13

И така, в главата ми е пълна мътеница от хранителни режими, гликемични индекси, въглехидратни ротации  (giggle)  от това търсене на  проблема със застоя и изхода от него.

1. кафе и Л-карнетин -7:30
2. Cardio Power & Resistance 8:00 - 3 ден на програмата, стопи ми силиците... И мускулна треска на прасците..Силовата е отложена за утре.
3.Суроватъчен протеин + банан - 8:50
4. Пушено св. филе - 50 гр +5 маслини 9:40
5. Роле с кайма  на скара+ салата зеле- 13:00
6.Не бях хич гладна и просто си набутах в устата 5-6 сурови ядки
7.Кюфте с кашкавал на скара + зеле салата

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 23.08.14 22:02.

ДД

23.08.14
21:57

И в крайна сметка, извода до който стигнах, е че постигнатите резултати за по-малко от 4 месеца са повече от идеални. Мрънкането ми май стана наравно с натоварванията. Изчетох си дневника от начало до края. Сега съжалявам, че ежедневно не съм описвала всичко. Нормално,  след такова преобразяване да се погледам малко и със сегашните си форми. Та забранявам си мерки и теглилки в близките 2-3 седмици. Приемам последните си мерки за изходна позиция. Цел 7-10 кг. Ще се измервам в дните за fit test, което е на  всеки 15- ти ден или две пълни завършени седмици.
Правя каквото трябва, така че рано или късно ще дойдат и резултатите.Ако е дал Господ, ноември края, моя мъж, като си дойде ще види един съвършено различен човек ;)

24.08.14
06:11

Струва ми се,че ставаш прекалено критична към себе си!Виж си последните снимки.Аз си мисля,че след Застоя отново ще се Събуди тялото.Важното е да не се спира.При мен не беше Глад,не беше чудо(преди с диетите).И когато кантара спреше и аз спирах.И тогава Йо-йо ефекта идваше с пълна сила.За това съм в това положение в момента.Четох,че каквото те е накарало да отслабнеш,това й ще те накара да задържиш килограмите после.Начина на живот трябва да си остане същия като по време на диетата.Как издържаш това Инсанити???Аз мен си е равносилно на Мъчение.Пък и живеем на 5-тия етаж.Представи си какво чуват съседите от 4-тия...Тътени от 100кг Чудо:)А и наистина е Грешка да се теглиш всеки ден.Сигурно я знаеш тази статия-http://www.bb-team.org/articles/2821_kantar-kakvo-mozhe-i-kakvo-ne-mozhe-da-ni-kazhe.Хайде аз стига съм заемала само място тук!:)

ДД

24.08.14
09:33

Заемай, заемай:) 
Хубаво е, когато обсъждаш проблемите си с хора,  настроени на същите вълни или с опит, професионалисти.Отразява се положително, когато виждаш протегнати ръце за помощ във всеки критичен момент. Иначе съм наясно с кантара... Аз съм от жените, които влезнаха в спортно училище малки, двуразови тренировки, тежки лагери, абе старата школа и винаги съм тежала, а е имало моменти траках само на кокали и въпреки това тежах. Но много зациклих, при не леки натоварвания. Поне малко трябваше да мръдне, но каквото това. Работя ще дойде и този момент.
Иначе програмата е тежка, да. Хит ама хит кардио..Не е за начинаещи.Не трябва да стоварваш цялата тежест при скоците върху глезените на цял крак.Не съм се замисляла да ти кажа до сега, всичко инстиктивно го правя, но няма тътен на големи килограми ;) Волейболистка бях, основен нападател и скоците бяха второто ми нормално състояние.С тежести на тях,без тежести, в пясък, в сняг ;) Явно имам някаква изградена техника. Проблема ми е повече с издръжливоста след 30-минута, но се справям.А и тя се изгражда...
Вчера подпуках и голямата ми дъщеря  да го почва.  Тя професионално се занимава с тенис, от 4-годишна. До миналата година печелеше турнир след турнир.Тази сме малко с травми и пропуснахме баш сезона и , но поне всички специалисти и дават много добро бъдеще, работи ли така усърдно.Имаме си  една секция запълнена вече с медали и купи . Ще я вкара в час и ще и изгради доста добра издръжливост, нужна за нейният спорт.Та сега семейно се правят fit тестове,следим си взаимно свършеното, по забавно е ;) 
Иначе ето я и компаниията ми, на мама гордоста:

24.08.14
10:14

Да ти е жива и здрава и много успехи! (clap)

ДД

24.08.14
10:56

Благодаря ти, Кико ;)

24.08.14
14:41

Ау браво!!!Познато име е за мен,макар да не следя тениса.А ти от малка си спортна натура значи.Сега се замислям,че  маи на мен не ми е мястото тук:)Да ви е живо и здраво детето и още повече успехи желая от сърце!!!

ДД

24.08.14
14:50

Няма запазени места за здравословният начин на живот S.P. Ние водим една борба, едни с по-бавни стъпки, други с по-големи крачки.. Но посоката ни е една. Правилният начин е един. Така, че твоето място е тук!

24.08.14
15:14

Много ме зарежда твоят дневник, не само за спорт и отслабване, ами направо, просто денят ми оправя и ми помага дори да преодолея следотпускарската депресия! Много ти благодаря за хъса!! (F)

Дани, респект за всичко, което правиш, както и за прекрасното дете, което сте отгледали :) Дано ви носи още много радости и успехи и травмите стоят далеч от него! Аз съм бивша баскетболистка, та ми е пределно ясно защо си толкова амбициозна с всичко, което правиш. Ние, спортистите, сме на научени на ред,дисциплина и да се борим винаги докрай, родени сме перфекционисти и изпипваме всичко до най-малък детайл.. но знаеш,че с годините нещата стават по-трудно, не е както като си на 18… НО стават, макар и по-бавно, така че - главата горе, не гледай кантара, справяш се чудесно, просто продължавай !

ДД

24.08.14
22:09

Благодаря ви момичета!

1. Кафе и Л-карнетин -8:00
2. Cardio Recovery - 4 ден на програмата -8:30
3. Суроватъчен протеин + банан -9:20
4. Пушено филе/ ще го доям ;) / -50 гр, 4 маслинки + 20 -30 гр. варен грах -10:30
5.Доксициклин 2 таблетки и огромни болки в зъбите, венците ми са надути...Утре съм на зъболекар. Ако се окаже, че е мъдреца, който не е толкова мъдър, защото е тръгнал да излиза забивайки се в последният ми зъб и го е смъкнал надолу, от там може да го е възпалил и да гнои, за това така да ме боли , ще има операцийка и вадене... (headbang)  Днес докато тренирах имах чувството, че ще ми изпадне мозъка от болка... Добре, че беше  тип стречинг, тежък, но нямаше подскоци -11:30
6.3 ф. Бонус с омега 3 + сирене 50 гр и 3 резана домат -13:00
7. 2.ф Бонус с омега 3 + 2 бр. печени чушки, 50 гр. сирене -15:20
Усещах нуждата на въглехидрати днес с този антибиотик...
8. 3 бр. Печени чушки със сирене 50 гр  -18:30
И за сега още не знам какво следва... Имам втора тренировка с Боб Харпър, но ако така ме боли, надали ще успея...

24.08.14
22:24

Сега разбирам аз защо не стана спортистка от мене :D Грам амбиция и упорство нямам.

Успех Дани, но внимавай, със зъбите шега не бива. Оправи зъбчето, Боб няма да ти избяга.

Прекрасна девойка си имаш, нека са ти здрави и трите дечица и много да те радват.

ДД

28.08.14
22:01

Деца не правете това със себе си в къщи! |-)
100 % -во претрениране...
Появи се още  един симптом- отслабване на имунната система. Веднага след зъба, болка в гърдите,отпадналост, болки в стави и мускули, болки в гърлото...Лоша обща картина... И покой... Здравословна храна, леки разходки и релакс, малко омега 3 , гузна съвест за грешките и пропуснатите дни ;(
Но всяко зло за добро, грешките са за да ни отведат до истината и да ни научат. Като например две тежки интензивни кардио тренировки на ден...Боб Харпър + Шон = изтощаване на организма и естествено задържане, тъй като организма влиза в тотален стрес.
Програмата 60 дневната -Insanity остава. Но ще бъде започната отначало, колкото и разочароващо да се чувствам  от това...  Към менюто ще бъде добавено рибеното масло малко за укрепване на организма и храненето ще е РБД.
Силови , но не още едно тежко интензивно кардио , а силова в буквален смисъл... втора тренировка, четири дни в седмицата взаимствана от сайта :

ден 1- гръб, трицепси, задни глави на рамене
  ден 2 - почивка
  ден 3- акцент глутеуси, бедра и корем
  ден 4 - почивка
  ден 5 - гърди, бицепси, предни и средни раменни глави
  ден 6 - акцент “бедра”, глутеуси, прасци и корем
  ден 7 - почивка

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 28.08.14 22:06.

28.08.14
23:14

Невероятни сладури стe и двамата! :*

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 28.08.14 23:14.

29.08.14
06:36

Здравей,Дани!На последната снимка-бузите ти са “хлътнали”!Защо ти е втора тренировка?Аз си мисля,че само с инсанити ще ти се получат нещата.Все пак не са малки тренировките.Колко кг ти останаха?Желая бързо възстановяване!

ДД

29.08.14
10:55

Благодаря ти Кико ;)  Сладура е един - смеещият се, аз съм умореният  лебед ха ха ха
S.P sиловите оформят и моделират+ това, че ще ускорят процеса.Знаеш, че мускулите са тези, които изгарят мазнините, а растежа на мускулите се стимулира най-добре чрез силова тренировка.  Искам освен отслабването, да се оформя малко, да повдигна дупето , да изчистя паласките, лекия брич, който виждам странично, за което ми трябва комбинация и от двете тренировки. S.P в момента съм 80 кг или горната граница на нормално тегло... Искам да падна към долната 70… Но много зависи от това как ще изглеждам... За съжаление не можем да контролираме от къде да се топят мазнините, както и факта , че на 35 години изглеждаме по коренно различен начин,  от това когато сме били на 20;) Това, което знам със сигурност е че искам да изчистя 5-6 кг още и после, като се погледна в огледалото ще му мисля. Кардиото ще се погрижи за това, а силовата да ме  оформи. Няма да съм вече в такъв голям калориен дефицит. В момента стряскам познати, които не са ме виждали ;)  Хубаво е да, чуваш леле Дани ти си станала 50 кила. Да, да ама не ...Много работа ме чака в коремната област, ханш, ръце,бедра, за което са ми нужни и двете тренировки. Визуално изглеждам толкова прибрана благодарение на силовите тренировки, независимо, че килограмите са повечко. Преди години слабеех само с кардио и сега мога да направя огромната разлика и липсата на силови тренировки преди ги отчитам, като грешка. Сегашното ми 80 кг е равносилно визуално на 72-73 визуално, от предишното ми 80.  Всичко естетически изглежда много по-добре. Благодаря ти за пожеланието. И аз се надявам да се възстановя по- бързо, кашлицата да спре и силите ми да се върнат. Днес съм по-добре, но още има нужда от възстановяване.

Намали кардиото, иначе какво правиш - правиш мускул със силовите и после го гориш с кардиото. Няма да стане и с двете.. избери си кое ти е приоритет :)

29.08.14
12:25

Не е точно така....
Ако се прави умерено кардио и се поддържа пулс г/д межу 127 -135 в зависимост от възрастта, се горят мазнини.
След силова тренировка до 20 -30 мин макс.
“На гладно” кардиото се прави с БЦАА изпито преди това и така ще си цъка и кардио и ще си гради и мускул от силовите.
За всичко си има начин, просто се разпространява едно масово твърдение, че кардиото гори мускул и всички: АВЕ!

Пример - правя двуразови тренировки от началото на май, засилено двуразово кардио от 9 седмици и не само, че не ми е паднала силата, ами се е и качила, което идва да покаже, че съм качила и мускулна маса.

Мнението беше редактирано от Блажка на 29.08.14 12:35.

казано от Наталья Заболотная на 29.08.14, 12:25:

Не е точно така....
Ако се прави умерено кардио и се поддържа пулс г/д межу 127 -135 в зависимост от възрастта, се горят мазнини.
След силова тренировка до 20 -30 мин макс.
“На гладно” кардиото се прави с БЦАА изпито преди това и така ще си цъка и кардио и ще си гради и мускул от силовите.
За всичко си има начин, просто се разпространява едно масово твърдение, че кардиото гори мускул и всички: АВЕ!

Пример - правя двуразови тренировки от началото на май, засилено двуразово кардио от 9 седмици и не само, че не ми е паднала силата, ами се е и качила, което идва да покаже, че съм качила и мускулна маса.

Попринцип си много права, разликата е, че ти знаеш точно какво и как правиш, а за нея (без да се обижда, разбира се) не съм много сигурна... Иначе съм съгласна с теб напълно:)

ДД

29.08.14
18:38

Тея паласки, корем и брич, освен чрез кардио не виждам с какво ще ги изчистя. Навсякъде почти изчезнаха мазнотиите, тея зони изчистиха много, но и много има...Мисля програмата да я извъртя и тогава да се отдам на два пъти в седмицата кардио и другите силови, когато ще наблегна по здраво на оформянето, но си мисля, че без кардио там ще си ги влача още дълго време... Ако се храня правилно мисля, че шанса да изгоря много мускул е минимален, за сметка на мазнотиите... Да ти кажа, като гледам на тоя стрес , който бях до сега как ми се оформиха ръчичките, имайки в предвид , какви лоени люляния имаше там, си мисля, че мазнотиите ще си отидат, преди мускулите. Ще пробвам, то ще проличи. 3 месеца бях на много тежък режим и мисля, че сега ще ми се отрази добре.Но да видим... Ако не пак ще променяме.

ДД

30.08.14
16:32

Никога не е късно да станеш за резил (giggle)
Темата за застоя, превъртях я от-до търсейки ли, причини  , следствия тоя кантар защо не мърда... Та на края аз се мръднах..То не ровичках в яденето, то не преглеждах тренировки, то не намерих и под вола теле, само и само да се убедя, че съм в застой и кантара не мърда. И той верно не мърда, ама само тоя електроният, който е в къщи, защото е повреден и мери с доста големи отклонения (giggle)
Дойде си брат ми, качи се на кантара и вика:” Данче, и ти и кантара не сте в ред”. Няма начин за 2 дена да кача 3- 4 кг .Мести го напред, назад все е голям плюс. Преспах аз една нощ и бам на пазара и си взех един обикновен механичен, без грамове. Докарах го в къщи всички му се изредиха на всеки минуси отчита,спрямо електроният, качи се брат ми, вика :Е, да си дойдем на думата, това са ми реалните килограми... Качих аз малкия , закова 14, 900 което му са реални килограми. И един страх, гледаме се с новия кантар и мен ме шубе да го възкача (giggle) Прехапах зъби и викам хайде, какво сабя покаже!
77-78 кг тадаааааааммм!!!!!! Започнах да го местя из цялата къща, мерих се 20 пъти , ядох -мерих се, пих води мерих се ,спах мерих се прогреса си е прогрес!И то не малък. Оказва се, че си имам едно 4-4,5 кг  за месеца надолу.премерих се и при една баба на улицата пак 77. Прибрах се ,изкарах стария кантар, качих се пак на него пак ме закова 81.700 :P А и съм в МЦ, което предполага и задръжка на течности... Явно той си ме харесва в тези ми килограми и няма намерение да ме покаже в други (punch)
Вече съм добре, утре се връщам към тренировъчният цикъл- новият и сутринта ще си взема всички мерки...
То хората са казали, че глупоста не ходи по гората ...от тук трябваше да почна в търсене на истината, ама акъл море трябва и да ти дойде на време,  (makeup) Усилията не са ми били напразни, а резултатите продължават. Но на това му се вика упорит козел, чака си резултатите на старият кантар (giggle)

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 30.08.14 17:56.

30.08.14
17:26

Здравей!Накара ме да се усмихна с тази публикация за кантара.А аз вчера ходих в големия магазин за техника.Бях раздвоена дали да си купя кантар(електронен и умен при това за около 60лв) или кана за вода.Все си мисля,че моят стар кантар не е наред.И се спрях на каната:)А в моята лудост,когато кантара не мърдаше съм взимала котарака и с него съм се качвала на кантара.Така,че не си сама:)

31.08.14
12:02

казано от Даниела Динева на 29.08.14, 18:38:

Тея паласки, корем и брич, освен чрез кардио не виждам с какво ще ги изчистя.

Това са зони, които се чистят основно и над 80% с правилен хранителен режим.

31.08.14
16:06

Уау, това за кантара ме втрещи! :-о
Моят също е супер стар и го включвам няколко пъти подред, докато зацепи батерията :-о
То че му е супер слаба е ясно :-о
Ще се премеря и аз на друг кантар, защото моят е електронен и батерията му със сигурност не работи :-о

ДД

01.09.14
01:08

Думите са излишни!

ДД

08.09.14
08:32

Добро утро и успешна нова седмица на всички желая.
Моя цикъл на промяна продължава, не съм се отказала. Наред със зъба, хубавата истинка си дадох и малко почивка на психиката тези 2 седмици. Храних се чисто, нямам залитания и прегрешения. Вчера описах данните си, има лек спад на места. Кантара днес показа 78 кг.Вчера се върнах към активната ми дейност и тренировките. Скоро започвам работа и с професионалист. Сметнах, че лутането на последната права трябва да приключи и да ми бъде изготвен хранителен и тренировъчен режим.Благодаря на Блага, че ми помогна в ориентацията за бърз избор и нямах много чудене и лутане, кой да е гуруто ми на последните спринтове ;)
Докато се случи това обаче свинското излиза трайно от менюто ми и се започва ядене само на пилешко и телешко.Нивото на мазнини и въглехидрати ще бъдат сведени до минимум поне  до пристигане на режима.Избягването на домати и млечни също продължава.
Така вчера:
1.Кафе с мляко 7:30
2 Тренировка започнах с 8:10

Мислех, че ще ми е много трудно и съм загубила издръжливостта си, оказа се че не е така. Справих се с тренировката лесно.Днес съм с мускулна треска на гърба,корема и леко в раменете, но не е нещо силно.
3. 2 бр. яйца+3 бр/ печени чушки + 50 гр.сирене -9:20 - умирах от глад след тренировката
4. пилешка пържола на скара 100гр. + зеле салата -11:30
5. пилешка пържола на скара 100 гр. +краставица+3 бр.печени зелени чушки + 30 гр сирене 14:30
6. диня 1 резан или 5 парченца 17:00
7.пилешка пържола на скара 150 гр.+3 бр.печени чушки +30 гр.сирене 20 :00

Една снимка показваща текущото ми състояние след 2 седмици стоп.

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 08.09.14 10:39.

08.09.14
15:19

Информираха ме и мен вече официално, че ще започваш режим и тренировки с Марина.
Пожелавам ти попътен вятър :)
Това, което мога да те посъветвам е да не се отказваш, от личен опит ще ти кажа, че първите 10/14 дни са най-трудно, след това виждаш и усещаш промяната.. а това дава още по-голяма мотивация, нали така! ;)

Ще следя с интерес прогреса ти, бъди послушна! :D

И не забравяй, когато започнат да те критикуват... HATERS gonna hate :P Keep CALM и продължаваш напред!

Мнението беше редактирано от Блажка на 08.09.14 15:21.

ДД

08.09.14
15:40

Почнах! От днес, макар и с леки отклонения! Но това ще е само днес!
Благодаря ти, чувствам се много превъзбудена! Аз отказ, не знам! И дисциплината ми е втора природа! Поне на това ни научи старата спортна школа! Никакъв отказ! Толкова дълъг път извървях, та сега ли ще спра ;) Това е правилният начин, а и е толкова хубаво всичко да го видиш на готово, само изпълнение от мен се иска! Е, след всичкото четене,потене,страхове правилно или не, изпълнението е най-малкото , което мога да дам от тук насетне! Огромен психически товар ми падна от плещите. А ти продължавай да се снимаш и да качваш снимките ;) Улесняваш ни нас лутащите се и блуждаещите се!
А последните описани от теб, да се бяха появили докато се лутах и гърчех сама, да изкажат мненията си къде греша. Малко хора се престрашиха;) Сега вече, както му се вика кепенците хлопнаха.Посоката е една! Ако могат да го направят по-добре прав им път! Аз съм избрала този!Най-важното е аз да изпитам душевен оргазъм от постигнатото. Правя го за себе си и личният ми комфорт в тялото си, дори и самовлюбено да звучи!

08.09.14
15:57

Сладурана :D
Ще видим какво ще направя аз, то ще се чуе, както ти сама каза хахаха :P

ДД

08.09.14
23:39

Така , започнах новата ми програма, както стана ясно с професионалист. Идеално е да не си затормозявам мозъка, а само да изпълнявам. Падна ми огромен психически товар. Това четене ме изтощаваше повече и от тренировките, защото психическия стрес дали ще разбера всичко правилно и как ще ми се отрази ми идваше в повечко. Тъй като съм длъжна да се съобразя с авторските права на човека с който работя, а и режима е индивидуален съобразен с личните ми особености, ще се спирам по-повърхностно и в общи линии.
Тъй като получих програмата след похапнатия обяд, нещата до тогава протекоха така:
1.Кафе с мляко
2. Днешното кардио го направих с фит теста на Инсенити  и доста ме поизпоти. Не се представих толкова зле.1 минута тест, едната минута почивка и запис на резултатите-зор си беше...
keep core tight/1мин/- 100 бр
power jacks /1 мин/ - 50 бр
power kneеs / 1 мин/ - 77 бр
power jumps /1 мин/ - 36 бр
globe jumps / 1 мин/ - 8 кръга по 4 /от тука силите вече почнаха да ме напускат :P
suicide jumps /1 мин/ - 15 бр...
push-up jacks/ 1 мин/ -15 бр
low plank oblique /1 мин/ - 61 бр
и малко стречинг за финал
3.Закуска 2 бр. яйца + краставица
4.сьомга + краставица и лимон
5.сирене 50гр, филийка 1 бр. Бонус и  2 колела домат / и сбогом хранене алаДаниела, влизам в нов режим/
Последните 2 хранения изпълнени по програмата с точност.Сега вече нагледно си виждам много от грешките.
Тренировка втора :глутеус,корем гръб. Напряга мускулите в областта доста, но след това хит кардио, което си удрях 4 месеца не представлява кой знае каква трудност за мен за сега. Чувствам се добре, мотивирана, амбицирана и съсредоточена.
Обратното броене започна <3

08.09.14
23:52

Това е моя клип :D We are the keepers of our dreams, има една дето обяснява колко и било готино на диета... щях да я чупя от бой ако ми падне, но сега мисля, че е права :D

ДД

09.09.14
00:13

От твойта стена във фейса го откраднах ;) Даже реших да си спретна и мой клип такъв с промяната ми, части от тренировките ми и емоциите ми.Действа доста зареждащо и стимулиращо.Направи го и ти, защото борбата и усилията , които си вложила са големи. Това ще те вдига духом всеки път. Ще почнем да се мотивираме и със собствените резултати, озвучени подобаващо ще е супер! Аз се изпълних с такова желание и мерак. че летя и психически и физически ;)

09.09.14
10:46

Аз има такива клипове, но с щанги :D Как изхвърлям лоста и после 80кг :D

ДД

09.09.14
11:16

И за сега си направи, ще дойде време да им се радваш много. Аз почвам да събирам кадри ;)

ДД

09.09.14
23:30

Ден 2 от режима. Спазен на 99,5% . Малко прегрешение в 17:00 с половин грейфурт, ако може да се нарече прегрешение. Просто изпитах крещяща нужда да го погълна... Сърце не ми е давало да го гледам, така разделен с половинката си, която падна жертва в стомаха ми сутринта и му видях сметката  и  на него следобяд. Първа тренировка кардио, втора корем и дупе. Чувствам се свежа и отпочинала. Изтормозената физиономия изчезва ;) Нямам търпение да се изтърколят дните и да се засеча как вървя. Но едно е факт, свежеста и тонуса ми се вдигат.

ДД

12.09.14
19:40

Свалени сантиметри, кантар надолу и един по-стегнат и добър вид. Задните ми части тръгнаха  по правилният път ;) А аз кипя от енергия и превъзбуда. Промяната пак е факт с бързи темпове и доза мускулна треска!

12.09.14
21:10

Браво! :) Най-хубавото от всичко е, когато заедно с позитивната промяна в огледалото, снимките и кантара, изпитваш и вътрешно удовлетворение. А то се чете в думите ти и е най-мощната мотивация да продължаваш все в същия дух. :)

ДД

12.09.14
21:30

Благодаря ви, за подкрепата на всички. Най-правилното нещо, което направих е, че създадох дневник тук. Така и в трудните моменти съвестта ми, чувството ми за отговорност,  въпреки огромното ми желание за промяна в сривовете,къде и от срам не се отказах и продължих. Получих много пример, съвети , подкрепа и поех по правилния път.Открих и професионалистите, с които да работя и знам, че вече от тук пътя е само един. От 15 години, не съм стигала това ниво и съм толкова щастлива.Знам, че от тук ще става все по-добре. Върна ми се кипежа, енергията, усмивката. Вече не се депресирам, когато се обличам. Толкова чаканото, ново начало дойде !

ДД

15.09.14
08:27

Успешна седмица на всички! Честит първи учебен ден на учещите !
И така още по-стриктна, аз станах в 5:45, приключих кардио тренировката си в 7. Закусила вече и готова да заведе 2 от трите си деца на училище. Хубаво е, когато човек се наспи, свеж и отпочинал е. Тази седмица ще отработя лягането по-рано ;) Мерки ще взема другият понеделник, за да има поне 2 седмици от новият режим.

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 15.09.14 11:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1