24.04.14
16:40
Днес се чуствах по добре и реших да понатисна клека
6по 4,4,2,1,1,1 -100кг, 120кг, 140кг, 160кг, 180кг, 200кг
За първи път днес слагам 200 и имах аванс за 10-15кг .. З.на тегло 92 кг без никакви добавки и без да включвам ръцете в движението съм доволен . а и тежко доста време не бях слагал .ръката ме заболя но мн лекичко, като цяло вечебсъм доста по добре. Оня ден правих тяга 5 3ки наа 150кг и ръката беше мн стабилна . за лега мислян че ми е раничко все още .
04.05.14
15:57
Почнах да правя лег ,преди някколко дни направих 4 10ки на 80кг . за сега ще наблягам на повторения . клека повече от 2 не съм правил . днес направих 3 2ки на 190 кг . имам една лека тяга на 240кг . вече съм по добре ,но не съм въъзтановен на 100%. От няколко дни не бях ял и почти никаква храна на ден. Нещо нямах апетит и само на кафета ме подкарва . вчера вечерта бях 88кг ,сега сигурно пак съм 90… че позаредих малко . държа тези кила защото ще се състезавам на 19 май в гр. Батановци на турнир по трибой до 90кг категория. След това започввам подготовка за септември Купа България. Само дано съм добре.,ще стана поне 107кг тегло .
04.05.14
16:43
Браво за страхотната воля, която демонстрираш,успех на състезанието и с постигането на всичките ти цели за напред. Пожелавам ти само безаварийни тренировки и да продължаваш да мотивираш всички около теб, защото съм сигурен, че го правиш доста успешно !!!
17.05.14
20:01
Преди 5 дни при загрявката на клека ме сряза кръста и почивах тези дни. Имаше подобрение докато вчера сутрин направих едно движение и не можах да мръдна повече. Нито можех да се движа нито нищо… .наложи се да ходя при един дядо ,който мнпго ми го хвалиха че ще ме оправи . не дърпал а само масажирал . отидох и за 5 мин масаж и движения по негова препоръка ме вдигна, не можах да повярвам че успях да стана и то без болка. Каза ми че съм имал 2 прещипани нерва които ги е освободил. След 10мин като си тръгнах пак ме заболя ,но малко по късно ме отпусна кръста. Каза че 5 дни ще имам боли и после да се захващам с тренировки. Ще изчакам още малко и започвам. Ще изпусна утрешното състезание… няма как.. Иначе съм 95 кг и горе долу в добра форма
19.05.14
22:39
Първа трен след травмата
Клек 7по 4,4,2,2,1,1,5 - 100кг ,100кг 120кг 140кг 160кг 180кг, 140кг
180 ми бяха мн леки тук а последната серия я правих с 5секунди пауза в долно положение
Тяга 4по4,4,2,1 -100кг, 120кг, 150кг, 180кг тук си правих на смесен хват ,ръката държа стабилно. Днес бях мн силен и се чуствах добре.
20.05.14
20:28
Не се отказвам ,но ако още нещо ми се случи надали ще го издържа вече психически . сигурно ще се справя ,но не искам да разбирам . радвам се че точната жена за мен се появи в подходящия момент и много ми помогна .та..на нея доста неща дължа за мойто възтановяване и психически и физиески. Ако бях сам щеше да е кошмарно ! Нещо извънн темата… . Ако усетите че нещата не вървят във ввръзката ви направете няколко пъти компромиси ,но ако въпреки всичко не се получава не си удължавайте агонията . не правете мойта грешка. Има жена която ви чака някъде и ще бъдете наистина много щастливи ! Не си губете времето, в началото ще ви е гадно но после ще сте в пъти по добре от както сте били ,все още има свестни жени !
20.05.14
20:33
Или бъдете вълк единак, без болка, без чувства, без съжаление...
20.05.14
22:12
Веско, прав си, подкрепям те напълно. Аз наскоро изживях подобни драми след 10 годишен брак.. Но, така е, прав си - не губи кураж и всичко си идва на мястото. Ако счетеш мнението ми за неуместно за за дневника ти, помоли модератор да го изтрие. Желая ти успех.
29.08.14
22:15
Хайде утре малко да понапънем . след счупването на крака има 6 тренировки ,извън форма съм ,но от февруари се каня да се пусна и с тоз лош късмет все ставаше нещо . утре въпреки всичко ще си направя кефа . елате повечко хора да съберем паричките за Николетка!
01.12.14
21:01
След необходима почивка е време да влизам във форма. Не съм тренирал от 20 септември и мисля че дойде и това време. В момента съм 91кг и целта ми е до март месец да стана 106-7. Не съм на режим и не пия добавки ,дори и много малко ям . От утре започвам да тренирам и дано всичко да е наред ,за да мога да излезна на трибоя с екип март месец . Ще гледам да бъда редовен във форума .
В личен план всичко се подрежда едно по едно . Имам страхорен човек до себе си ,който много ме подкрепя и много ми помогна до тук през всичко което минах . Пожелавам на всеки да си има такова съкровище до себе си.Поздрави !
п.с. Имам аптечен трибестан на соффарма на половин цена,ако някой има интерес да пише на лични .
Веско, добре завърнал се! :) Мина през много трудности и ще ми е интересно докъде можеш да стигнеш с необходимата подрепа зад гърба си.
Браво и от мен за голямата воля !! Ще следя с интерес и успехи без травми ;)
03.02.15
00:05
Забавих подготовката и почнах от 10 януари . Храната ми е високо въглехидратната с около 700гр месо на ден . Храня се през 3 часа. Тренировките са силови както обикновенно . Почнах от 90кг лично тегло в момента съм 97кг . Постижения клек 220 , лег 130 на пауза , тяга 290кг.
Днес тренирах при Димо Бенев в Джони спорт и стана мн яка трен .
тяга
2по70 - 8,8
1по120 - 5повт
1по170 -3повт
1по200-3повт
1по230 - 2повт
1по260
1по280
1по300 неуспешен , за малко не минах мъртва точка .до 10тина дни мисля че няма да имам проблем с тази тежест .
С лега е гадно положението заради болките в рамото ,но колкото толкова , мисля че с екипа ще намаля напрежението там и ще го прехвърля в трицепса ,другата седмица ще проверя .
03.02.15
01:54
Само напред, без контузии и нови рекорди !!!!!
Добре дошъл отново, Веско!
Какви цели си поставяш в момента и за какво състезание се готвиш? Ясно, че е трибой с екипировка, питам по-скоро за плановете ти във времето. :)
03.02.15
22:27
Благодаря ви за пожеланията .Цели в какъв смисъл братле? След това състезание ли или какви щанги съм запланувал за състезанието сега .
Днес съм на общо хранене ,утре ще съм на високовъглехидратна с 500гр месо . в други ден ще напъна клека и така...
казано от Veselin Doichev на 03.02.15, 22:27:
Цели в какъв смисъл братле? След това състезание ли или какви щанги съм запланувал за състезанието сега .
E, какви тежести си запланувал няма да те питам - то си е част от стратегията и не му е мястото по форуми. Заигравай си се със заявките и си прави сметката как и с колко можеш да излъжеш конкурентнтеи. :)
Питам за по-общи цели - какво следва? Трибой, културизъм, тренировки за кеф или нещо друго? :)
12.02.15
20:02
По принцип искам да продължа да се занимавам с трибой за напред. Мога някой път да опитам и на някое състезание по културизъм ,но там говорим за доста повече средства и свободно време за една качествена подготовка . Ако съм доволен от класирането тази година от това състезание ,след него много искам да отида на европейско или световно по мъртва тяга във WPC ,но това са само неща които ми минават през главата нищо по сериозно . След това републиканско ми предстоят 2 операции - едната е да ми махнат винтовете и плаката от ръката ,а другата ми е на лявата ключица в която имам 2 мм изместване ,заради скъсана връзка,то от там ми идват и болките в ръката . След като се възтановя след това ще го мисля.
Почнах да обличам екипа вече но съм много внимателен и не бързам този път . Стреч фланелката тази седмица ще я облека а и тяга не съм дърпал с трикото още ...тази седмица ще опитам . Тягата не ми е проблем , няма да ми трябва време там да се адаптирам към екипа ,докато при лега е друго , но постепенно нещата ще се получат . 99кг и съм на високовъглехидратна диета по принцип , но не всеки ден имам възможност да ям по толкова много . това е за сега от мен ...дай боже този път да нямам проблеми !
13.02.15
12:39
Ще ги пръснеш тия щанги, брат ! Само да си здрав !!!
(muscle)
23.02.15
10:01
Сашко само да сме живи и здрави и да имам малко повечко време ,че напоследък почна да не стига и то и тренирам през 3-4 дни ... но този месец ще натисна.
хранителния режим немога да го спазвам всеки ден но оринтировъчно се придържам към тази храна..
100гр овесени ядки с 4 яйца
150гр месо + 100гр ориз
150гр месо +100гр ориз
плодове
4яйца с около 100гр извара
200гр месо + 100гр ориз
в последните дни от тези хранения пропускам и по 2 понякога... сега от утре почвам стриктно че ми трябват поне още 5кг тегло ...а така няма да стане .
вчера правих тяга , но хич не бях възстановен ,още на 260 тръгнаха трудно ,неможах да повярвам как вървят но това беше ,на 290 облякох екипа и направих тегав опит , следващият ми беше на 310 , но забравих да сложа талк и щангата ми заби в краката в горна точка и се получи малко придърпване но важното че в това състояние дет бях излезнаха накрая .немога да кача клипа нещо тук ...ако искате може да го погледнете във фейса . Веселин Дойчев ми е ..
Успех с тренировките и заплануваното ;) Април месец може да се засечем на републиканското с екипировка....живот и здраве.
Късмет и здраве !!!
05.04.15
20:27
Какви са му резултатите? :) Доколкото видях май е спечелил злато в трибоя? :)
07.04.15
11:31
Искам първо да благодаря за клипа ,наистина ми бе полезен ,защото опита на клека,който не ми го зачетоха го нямах на запис ,говоря за първия опит на клипа. Казаха ми че не бил под 90 градуса ..някъде на границата,но сега видях че е сравнително под 90 градуса,кажете мнението и си вие,може и аз да не довиждам нещо. Ако бяха го зачели щях да взема бронз в движението. За мен това беше доста трудно състезание ,с екип не се бях пускал до сега . Не знаех колко време преди опита да си намотая бинтовете да не ми изтръпнат краката докато дойде моя ред,всичко ставаше в последния момент ,а и ббинтовете бяха стегнати много леко ,на трикото си слагах презрамките за клека сам, защото ми беше голямо и ей такива дребни работи,които си оказаха огромно значение. Лега мислех да направя само 1 опит на 140,защото реката наистина много ме болеше,но явно бях загрял и болката не беше чак толкова силна и реших да си направя и 3те опита. Фланелката също сам си я облякох. Тягата първия опит много го подценим и не сложих талк по краката. Тук лошото беше че скьсах мазоли на първия опит още,но ввважното е че се справих с положението. Не искам да си мисли някой че се оправдавам заа нещо,защото няма за какво,просто споделям как премина състезанието при мен. Аз сьм доволен като цяло,въпреки че тежестите които вдигнах на клека и лега преди да си счупя рьката ми бяха буквално разгряващи. Мисля че споменах че в момента имам и скъсана връзка и изместена става в рамото. На фона на всичко сьм изключително доволен от крайния резултат. Началото на май започвам с операциите възстановявам се и догодина ако всичко е наред ще,ме видите вьв форма в която никога не сьм бил до сега. Искам изключително да благодаря на моята половинка,най-голямата ми подкрепа. клек 230,240,250 неуспешен лег 140,150,160 тяга 310неуспешен 310,322.5кг това ми бяха резултатите,трибой 722,5кг. Станах втори в трибой и втори в тягата.
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 07.04.15 11:32.
22.04.15
23:18
На 18 април се проведе отворен турнир в Румъния . Състезанието в лег с екип ,лег без екип и тяга. Аз се пуснах в тягата .Това беше едно страхотно изживяване ,специални благодарности на Димо Бенев. В категория до 105кг станах първи ,а най якото беше че се ппребоих и спечелих абсолютната титла,както и си направих личен рекорд. Вдигнах 335кг с аванс поне още 10кг да не кажа и 15. Неочаквано и за мен леко вдигане. Клипа ми е на стената вьв фейс бука ,скоро ще го кача и на линк. След 15тина дни влизам да си правя първата операция и после възстановяване,няма да тренирам сега. Ще влизам когато мога да видя какви ги вършите. Поздрави
23.04.15
00:40
Наистина ги вдигна много леко, направо ги отнесе! Бързо възстановяване ти желая, за да можеш все така да трупаш купи и медали и да чупиш рекорди!
Отношението към това ,което правиш въпреки пречките(травмите) е повече от респектиращо!!!
Още много такива “леки вдигания” да имаш!!!
25.05.15
11:26
На 19май мми беше голямата операция и ми махнаха железата от ръката,със зор но стана все пак. оказа се че от 11 винта единиия се е бил счупил и трудно е излезнал. доктора ми каза че ако е бил по възрастен човек нямало да го вади ,но все тая важното че нямам железа вече. Неприятното е че сестрата докато държала двата мускула доктора да извади плакат и винтовете от коста ми е наранила нерва и сега отново немога да си движа китката и пръстите,но вече минах през това и ми е познато до 2, 3 месеца ще ги раздвижа нещата ...Другата операция ще я правя началото на август ,която ми е в ключицата ,тя ще бъде доста по лека ,но 2 месеца поне ще има възтановяване и ще съм като чисто нов,нямам търпение.СИГУРНО е много хубаво да вдигаш без болка...вече съм забравил какво е .... това е от мен ,почивам сега и така... каква подробна информация ви дадох само а :)))))) не че е важно за повечето от вас ,но имам приятели тук които знам че се интересуват и да не пиша лични на всички избрах така. Поздрави!
25.05.15
11:33
Поздрави и успешно възстановяване!!!
Желая ти един ден не само да спреш да усещаш тази болка, ами и да я забравиш. Да остане в миналото. :)
Ще ти го кажа и тук - железен си!!! Огромна част биха се отказали от тренировките, ако попаднат в подобна на твоята ситуация. Респект!
Бързо възстановяване и още по - бързо заякване ;) (y)
28.05.15
21:30
Благодаря ви много за подкрепата!
малко да се похваля аз ,че много ми е кеф...
вчера направих и първата трен и то триббой, клек 4 10ки със 70кг ,тяга 4 10ки със 50кг и лег 4 10ки с 20кг . Преди операцията имах една много гадна болка като кляках ,явно е била от винтовете ,а в момента я няма и умирам от кеф ... след 5 дни ще ми свалят конците и може да понатисна малко... китката и пръстите нагоре немога да ги движа ,но пък хват имам :))))
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 28.05.15 21:31.
13.11.15
12:57
Отдавна не съм писал ,но мисля вече да стана от най-редовните посетители .Сигурно има доста нови попълнения във форума,ще поразгледам малко по-обстойно . Виждам ,че не съм писал още от когато не ми бяха махнали конците от предната операция . От тогава насам имах едно състезание в Румъния по тяга , което се проведе юни месец . Разбрах късно за него и бях извън всякаква форма тъй като китката и пръстите не можех да ги движа(да повдигна и разпъна ,но пък хват имаше) и не тренирах сериозно . Димо като ми се обади и ми каза неможах да се сдържа и приех предизвикателството,а то беше голямо за мен . Тежах 90кг .. влезнах в режим и станах близо 93кг . Реших да си проверя моментната сила в началото на подготовката и ми стана меко казано зле. Отидох при Крум Крумов да повдигаме малко и аз успях да направя 260 и то от втория път . Имах 6 тренировки макс време .. през тези 2 седмици прищипах и нерв на кръста , който ми освободиха а пък и се разболях . Това за мен наистина беше огромно предизвикателство и тежка битка със самия себе си. В Румъния се проведе огромен фестивал в невероятна зала ( като Армеец , а може и по- добра да беше) . Имаше канадска борба, кросфит, културизъм, бикини ,физик ,тяга и лег . В категория до 93кг успях да вдигна 300кг и станах първи . Този медал няма да го забравя никога ! От тогава насам подържам и вдигах по леко , защото ми предстоеше още една операция ,която направих на рамото . Тя мина миналия петък и в момента се възтановявам и смело мога да кажа, че вече съм като чисто нов.Поставиха ми анкар (представлява винт във коста ,който с 2 въженца държи ставата в нормалното и положение ,а аз имах около 5мм изместване и се триеше една в друга както и притискаше нервно окончание . Надявам се от понеделник лекичко да почна да раздвижвам и постепенно да натисна. целта ми е да влезна във форма , в която никога не съм бил и догодина да хвана всички състезания...Поздрави !
13.11.15
12:57
Постнах 2 пъти , изгубил съм тренинг :)))
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 13.11.15 12:58.
13.11.15
13:37
казано от Veselin Doichev на 13.11.15, 12:57:
целта ми е да влезна във форма , в която никога не съм бил и догодина да хвана всички състезания.
Ще стане, брат, ще стане ! Няма толкова корав като теб !
21.12.15
19:30
Весели Празници приятели!!!! Пожелавам ви много здраве , много успехи и никога да не се отказвате от мечтите си ! Имате ли търпение и постоянство реализирането им ще е само въпрос време!!!
Вече направих няколко трен,чувствам се прекрасно . Бях го забравил това чувство , мисля да не прекъсвам повече , само дано има късмет и здраве !
Правя 3ки със 100кг клек ,тяга стигнах до 200 .. мн добре вървят и лега на пауза със 100кг .... не смея мн да напъвам , но постепенно ще влезна в кондиция :)
Отвикнал съм с диетата ,много храна ми се струва ... но ще коригирам и там нещата ,че без папане няма да стане !!!
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 21.12.15 19:40.
04.01.16
20:23
имам лек напредък :)
тяга -230 имах аванс тук поне 20кг ...
лег 3по5 - 100кг
клек-170кг
Изглежда смешно сигурно ,но все пак вървя напред леко по леко
на около 400гр месо и 300гр ориз на ден се старая да подържам
като има промени ще пиша отново
нищо не ме боли ,което е чудесно :)
04.01.16
20:35
Изобщо не изглежда смешно, а даже е много похвално това, което правиш и мотивацията, с която си зареден! :)