Нещо, което ме извади извън кожата ми - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=858270220850063&set=a.503216476355441.123009.100000012784058&type=1&theater;
БЕЗУМНО, НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО РЕШЕНИЕ!
Омръзна ми от хора, които мислят само за това как да се нагушат с пари без да се интересуват от здравето и живота на другите! До скъпата временна министърка—-> това че, Добруджа е достатъчно далеч от София и от Вас за да не ви засегнат негативните последици от това, за което сте дала позволение, НЕ ви дава право да “решавате” подобно нещо! Тук живеят хора, които от години се препитават със земеделие, това е мястото, което уж с гордост наричаме “Житницата” на България. Водата, която пият и ползват хората се вади от голяма дълбочина, защото намаме реки или язовири наблизо. Това е мястото, където НЯКОЯ СИ е решила да позволи на поредната американска компания жадна за пари, да прави проучвания и да добива газ от въглищния слой под Добруджа. Никой не признава пред народа, че начина по който се прави това е ужасно разрушителен за природата. Никой не признава, че водата на хората ще се отрови и тук ще стане пустош. Искаме втори Чернобил без атомна централа ли?!
Какви договорки са правени и кой ще има изгода си знаят само тези, които участват. Хората успяха да спрат дупченето за шистов газ, трябва да се направи нещо и сега! Взимат се решения, които дори не се обявяват публично и е цяло чудо, че информацията плъзна, за да разберат хората. Най-ужасното чувство е чувството на безпомощност - когато родния ти град се намира в Добруджа, и изведнъж разбереш, че кошмара със шистовия газ се повтаря наново, само че по нов сценарий. Да разбереш, че се е приело решение, което би променило завинаги твоя живот, живота на останалите които живеят тук, природата и всичко, което познаваш и обичаш в името на ЧУЖДИ интереси и пари. Осъзнаването, че съществуват хора, които с лека ръка могат да отделят цяла област от Родината, осъждайки я на опустошение в името на нечии интереси.
Това е НЕЧОВЕШКО.
Знам, че тук не е мястото, но просто имах нужда да изразя някъде възмущението си. Още не мога да си намеря място........
Мнението беше редактирано от Love на 31.08.14 16:11.
Здравейте.
Днес почивка отново, учих, гледах мача Ливърпул - Тотнъм (размазахме ги естествено :D), ритах топка с братото.
Храната - архаична, каквото ми се яде общо взето.
~закуска: диня със сирене, синя слива, няколко сурови лешника
~обяд: свинска пържола салата, диня
~кафе, локум :D
~още малко пържола
~Нескуик с мляко ;D
1319Kcal
протеини: 86гр
мазнини: 59гр
въглехидрати: 117гр
Хей
Как може всичко така хубаво да ми се обърква не знам... Днес преди залата ме сви корема супер яко - казвам си “Йее, супер, май най-накрая ще ми дойде цикъла”, което си е крайно наложително - вече 4-5 дни закъснение..... не се трае.
Реших, че днес ще пропусна клека и тягата и правих само скрипец и за ръчички.
~закуска: голям омлет от 4 яйца и сирене, филийка хляб, кафе без захар
~обяд: 2 парченца праскова, филийка хляб, сирене
-ТРЕНИРОВКАТА-
~следтренировъчно: овесена палачинка
Ще дописвам. Като цяло нямам апетит... реших да отбележа. И цикъл нямам още... :@:@:@ само дето си пропуснах тягата и клека напразно!
Мятам се да уча пак.
Едит:
~редче черен шоколад 85% какао
Направих си и едно раздвижване, че имах нужда. Пак упражнения за ръцете, лицеви опори, клекове СТ, глутеус ритници 2 серии, по 50 повторения на крак, джъмпинг джакс. После ми дойде гениалната идея да си цъкна едно селфи. А после още по-гениалната идея да се направя на нинджа :DDD You see… детска му работа хахаха——->
Мнението беше редактирано от Love на 01.09.14 19:32.
01.09.14
16:20
Тц тц...милата :( Напълно те разбирам. Това с цикъла си е истинско мъчение... Хранителния ти режим е хубав и мисля да те следя. :)
Мани мани, проклетото нещо яко се инати. По принцип ден-два се е случвало, но пък сега направо се олива :D Много се дразня!
Нещо не мога да си кача нинджа снимката в предния пост :D
Eдит:
~голям омлет със сирене, домат, парченце локум
Това е храната за днес. Не ми се яде много-много.
Общо: 1558Kcal
протеини: 89гр
мазнини: 104гр
въглехидрати: 61гр
信じて愛する人私の中で君は生きる
だからこれから先もずっと
サヨナラなんて言わない
あの日きっとふたりは愛に触れた... : )
Мнението беше редактирано от Love на 01.09.14 21:07.
E да му ##%%#%#%#%#%#%................ (swear)
Още нямам цикъл и се чувствам супер мега отпаднала!!! Тва беше най-тъпата и кратка тренировка EVER! (headbang)
загрявка,
клекове СТ,
клек с лост 1х8х10
клек с лост 2х8х20
тяга 4х8х40 (nbad)
горен скрипец широк хват 1х8х30, 1х8х35, зад врат - 1х6х35
горен скрипец подхват 1х8х30
храната:
~закуска: черно кафе, 2-3 стафидки, овесена палачинка с мед
~обяд: печено пилешко месо, ориз със зеленчуци
-”ТРЕНИРОВКАТА”-
~следтренировъчно: малко пилешко месо, 2-3 зрънца грозде, 1 суров лешник дом. производство
Гррррр, егати скапата история, честно... !
~малък бъркоч (30 гр кис. мляко, мед, микс сусамово + ленено + маково семе)
~голям омлет със сирене и лук
~домашно приготвен пълнозърнест хляб, сирене, малко грозде
Общо: 1705Kcal
протеини: 113гр
мазнини: 73гр
въглехидрати: 143гр
Така финиширам с хапването за днес. Водата постоянно е до мен, имам около 1,5 л изпити досега.
Мнението беше редактирано от Love на 02.09.14 17:02.
Хей. :)
Днес си позволих малко повечко въглени. Просто на закуска ми се доядоха филийки със сиренце, а после баба направи от нейния хипер-мега-гига-вкусен домашен пълнозърнест хляб, който се топи в устата... и да... ;D
~закуска: две филийки с краве масло и серене (запечени в грил скаричка), 2 лъжички бъркоч (онова с киселото мляко, семената и меда), 10тина стафидки
~обяд: печена скумрийка с 2 доматчета
~следобяд: черно кафе с малко мляко, парченце от домашния хляб на бабчето
~ранна вечеря: печена риба с доматки
Общо: 1541Kcal
протеини: 78гр
мазнини: 75гр
въглени: 134гр
Пийвам водичка сега и наваксвам с ученето. Днес деня беше без яйца - умишлено. Вчера си направих малка сметка и се оказа, че за два дни - 1ви и 2ри септември съответно - съм изяла общо 14 яйца. :D Да фък :D
И една хубава картинка, която си намерих снощи. (Ой котьооо (inlove) ) (giggle)
Мнението беше редактирано от Love на 03.09.14 16:27.
Супер, че ядеш риба.
На първо време измести рибата и всички ядки и мазнини вечер ;) :*
Направих си едно малко 20 минутно кардио, ей така за кеф, че имах нужда от раздвижване. :)
Цикъла още никакъв го няма, стана седмица... Утре отивам на зала обаче, не ме грее :D
Eй само заради тая песен как ми се ходи на диско... :D
Мнението беше редактирано от Love на 03.09.14 19:41.
03.09.14
21:54
Кардиото над тази песен ли беше (giggle)
03.09.14
21:57
Тази вечер Андреа е в плейхаус, отиваме ли (giggle)
03.09.14
21:58
От първото ме хвана (dance)
Хехе, Янче как ме усети :D Част от кардиото беше на нея да ;]
Мерцедесчо, освен ако не се телепортирам до там нз как ще стане :D
Оооо, Ади я знае (sun)
Мнението беше редактирано от Love на 03.09.14 22:04.
03.09.14
22:11
аууу какви сте ми чалгарии (tmi) (giggle)
Хаха, неее, аз си слушам всякаква музика :D И като сме на темата, не мога да не пусна нащо момченце Галинчо :P
Eeee, ама страшно ми върви, сериозно. >.
<
Тази сутрин най-накрая ми дойде... Така ме боли корема, все едно съм яла ножчета за бръснене :(
Малко депресарска, обаче ми се връзва с настроението и дъждовното време навън... Е, и с друго я свързвам лично тая песен де..
цък
Мнението беше редактирано от Love на 04.09.14 11:29.
04.09.14
11:29
Аз виждам само едни снежинки, които се въртят хаотично, но сигурно е яка песента :Д
Блажке, разби ме :ДДД
Ама, защо забравяш Кралицата:
И като него втори нямаааа, нямааа :P
Мнението беше редактирано от Love на 04.09.14 11:45.
04.09.14
13:14
Само хитове! Аз съм втори ден в цикъл, още се гърча от болки в корема ама покрай тези песни ми се повдигна духа и май ще правя кардио следобед! :D
04.09.14
14:57
Ивеее тея песни ме карат да ......... спра да посещавам дневника ти (giggle) :*
Хаха, Павка, предлагам ти един разтоварващ метъл ден тогава :D За компенсация.
Янче, недей де :( (ама аз тайно си знам, че въпреки всичко пак ще ме четеш, хихи)
04.09.14
15:10
The voice е истината 8-) Planeta tv трябва да се забрани (giggle)
Епъъъ... кака ти Цветка я пуснаха по the voice заради баче Пеевски... :D :D :D Just sayin’ :D
04.09.14
15:15
казано от Love на 04.09.14, 15:14:
Епъъъ... кака ти Цветка я пуснаха по the voice заради баче Пеевски... :D :D :D Just sayin’ :D
уффф бях в потрес като я видях :Д и там клати дупе :Д
детоксикация с метал :D
той по става, ама и него не го търпя много. най-присърце са ми английско-ямайски напушени електроники и хип хоп (виж тука плейлистите ми ако ти е интересно, преди си бях играл да ги правя)
а иначе някои от съвременните ямайски комерси които ме кефят на някои хора им звучат като чалги, поне така ме бъзикат приятелите ми хахха
това примерно:
досадно е малко, клипа е кофти, нооо баса маже за сметка на това :D
Не мога да не се включа след тия бозливи нови чалгии... В т’ва е истината :D
https://www.youtube.com/watch?v=zlQh_OcoxU4
Да си дам отчета за днес:
►настроение: променливо :Д
►апетит: много нисък
►движение: почти никакво - учене и мързел :Д
►ходене до залата: мести се за утре
►вода: също доста малко, да живее динята
~закуска: кафе с малко мляко
~обяд: сандвич - сирене, краве масло и домат, резен диня
~следобедно: още един сандвич, половин резен диня
~вечеря: свинска пържола, купичка домати със сирене и малко сл. олио
Общо: 1010Kcal
протеини: 54гр
мазнини: 52гр
въглехидрати: 88гр
Днес дневника ми е като дискотека :D :D :D
Мнението беше редактирано от Love на 04.09.14 18:40.
04.09.14
19:27
Бе той верно, че е дискотека... ама с тия ‘илядо калории ще имаш сили само да лежиш по сепаретата. ;)
Прав си. Хапнах още малко диня със сирене, малко пържола, и 3 бисквитки с овесени ядки
Общо 1624 калории
протеини: 88гр
мазнини: 90гр
въглехидрати: 122гр
(nlove9)
Мнението беше редактирано от Love на 04.09.14 20:53.
04.09.14
20:58
Вие хубавко се закачате с чалгата, но е добре да знаете до къде се простират нейните територии...
(giggle)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.09.14 20:59.
казано от Кольо Пияндето на 04.09.14, 20:58:
Вие хубавко се закачате с чалгата, но е добре да знаете до къде се простират нейните територии...
(giggle)
:Д :Д :Д :Д :Д
Боже, откъде ги изрови тея :D (rofl)