24.08.14
13:48
Тренивковка:
Един вработващ кръг и три кръга без почивка от:
1. Лег от обратен наклон - 8,8,8 х 90кг.
2. Тясна тяга - 8,7,6 х 100кг./ възможно е и 110 да бяха/
3. Лег преса - 10,10,10 х 120кг.
4. Раменна преса от седеж с дъмбели -10,10,12 х 12кг./ на ръка/
5. Разгъване с крива ръкохватка -8,8,8 х 50кг.
6. Сгъване с крив лост -8,8,8 х 30 кг.
За финал направих и колелце -2х8 от колене и 1 цяло. Като цяло без почивка между кръговете ми си е зор, дори и със смешни тежести последния кръг ми падат повторенията, даже на някои движения още на втория.
Храната:
13:00ч. - 4 рохки яйца, 200 грама сирене.
18-20ч. - на рд ден съм и общо взето пържоли, кюфтетета, торти и кола.
Вчера вечерта отново се забих в едно заведение и отново пуках палачинки, пържени сирена със сладка, ама общо взето един път на ден ли е нямам проблем свалям си. Въпросът е да не правя по една голяма пица, 2-3 литра сладолед и няколко шоколада в един ден, че тогава вече качвам. Ще ударя една обедна дрямка и после ще излизам. Това е.
25.08.14
20:54
Тренировка:
1 вработващ кръг и три кръга без почивка от :
1.Клек - 8,8,8 х70кг.
2.Полулег с дъмбели -8,8,8 х 28 кг.
3. Мечка - 8,8,8 х60кг.
4. Разгъване с въже -8,8,8 х 50кг.
5. Сгъване с дъмбели от полулег едновременно -8,8,8 х 14кг./на ръка/
След кръговете направих и едно 5 минутно интервално на пътека под 12%-тов наклон.
Храната:
13:00ч. - две рохки яйца, 100 грама сирене.
20:30ч. - лазаня, 500 грама сладолед с плодове и ядки.
Днес попазарувах малко, в фризера вече има около 20 кила свинско, малко пилешко и един заек, та горе долу за септември е готово менюто. С жена ми имаме малък спор за плочките, а вече трябваше да сме ги купили. До края на седмицата най-късно трябва сме решили вече. Това е !
Мнението беше редактирано от Иван Марков на 25.08.14 21:56.
26.08.14
15:35
Тренировка:
1 вработващ кръг и три кръга без почивка от:
1. Обръщане от стоеж + преден клек + раменна преса -8,7,5 х 50 кг.
2. Лег - 8,8,7 х 90 кг.
3. Набирания широк надхват - 5,5,3
4. Сгъване с крив лост -6,6,6 х30кг.
5. Разгъване с въже - 8,8,8 х 50кг.
Трети пореден ден кръгове и значително по -слабо от предишните дни. Ще се опитам да карам без почивка, пък ще видим колко дни ще изкарам.
Храната:
14:00ч. - свинско пушено на скара /около 500 грама/, розови домати, сирене, пълнозърнеста франзелка.
19 :00ч. - свинска рибица на скара,/около 500 грама/, 3-4 парчета шоколадова торта, салата домати краставици, пълнозърнеста франзела.
Работа по вкъщи и така цял ден. Хубавото е че се чувствам добре тези дни. Това е.
27.08.14
13:35
Тренировка:
загрявка и три кръга без почивка от:
1. Лег от обратен наклон -8,8,8 х 90 кг.
2. Гребане с щанга - 8,8,8 х 60 кг.
3. Лег преса - 12,12,12 х 130 кг.
4. Раменна преса с дъмбели от седеж- 10,10,10 х 14кг./на ръка/
5. Бутане на скрипец - 8,8,8 х 50 кг.
6. Сгъване с дъмбели от седеж - 6,6,6 х 14 кг. /на ръка/
Като цяло бива. За финал направих и 2 х 10 колелце от колене.
Храната:
11:00ч. - около 400 грама свински бут на скара, един маък бял земел, една голяма нектарина, 800 грама сок портокал/ уж е 100%, ама е купен так че.../
19:00ч. - Пиле с зеле и ориз, филия бял хляб, парче шоколадова торта, шепа червени боровинки.
Свършва ми отпуската. Не ми се стъпва пак на работа. Хем съм в отпуска и пак ми звъняха многократно. Отворих си служебната поща и чудо 60 писма... казах ли, че не ми се връща на работа ;) Сега си взимам обедната дрямка, докато имам още възможност. Вечерта ще направа една разходка или ще скоча до Бачково до водопада да се кача или ще походя по балкана над нас. Това е !
Дрямката задължително е съпроводена от плейлист ;)
Мнението беше редактирано от Иван Марков на 27.08.14 13:37.
29.08.14
19:58
Тренировка:
Загрявка и три кръга без почивка от:
1. Клек -8,8,8 х 60 кг.
2. Високо изтегляне от земя -8,8,8 х 50 кг.
3. Полулег с дъмбели - 8,8 х 28кг.
4. Кофички -6,6,6
5. Бутане сс тесен хват -8,8,8х 50 кг.
Този път кръговете не само бяха без почивка, но изпълнявах и самите упражнение с доста висока скорост. Ама имаше хора в фитнеса и ми отпаднаха някои упражнение. Бяха взели пейката за полулег на смит машината и се опитах да импровизирам на лег пресата, но ми беше много широка и неудобна и затова сериите са две.
Храната вчера :
10:00ч. - три нектарини, 500 милитра сладолед, 50 грама боровинки, един шоколад.
21:00ч. - 600 грама кашкавал пане, 200 грама сирене пане, бурканче домашно сладко от боровинки.
Храната днес:
12:30ч. - кашкавал пане, ашуре със сладолед/ на заведение бях и порциите бяха малки/
19:00ч. - 600 грама макарони с кайма и домати.
Днес първи работен ден след отпуската. Заляха ме с работа от сутринта, но никакви ексцесии и нерви не се появиха, та значително добре. За 10 дни кръгове и то без диета, просто намалих калориите от 9-10 к на ден до 4-5 к, имам видима разлика във формата. Та кръговете при мен определено действат. Забележка снимките са правени след като погълнах 600 грама макарони и 2 литра вода, сутринта корема ми е с една идея по прибран ;)
Мнението беше редактирано от Иван Марков на 29.08.14 20:04.
29.08.14
20:00
Другите две.
Моля някой от модетаторите да обърне внимание на следния проблем: Смених си посочената поща на която да получавам извествия и профилът се обнови, ама така се обнови, чев се едно е туко що създаден, нито имам дневник, нито нищо. Данните ми си стоят като преди. Поисках нова парола за да влезна от телефона и друг браузър, но ефекта е същия даните в акаунта ми са същите, но при при отвряне на дневника ми си изписва “нямате дневник” създадете си... и т.н тоест все едно е създаден друг профил, а аз просто си смених посочения мейл адрес. Благодаря !
Мнението беше редактирано от I`M на 29.08.14 20:40.
Тренировка:
загрявка и три кръга без почивка от:
1. Лег -8,8,8 х 100кг.
2. Обръщане от стоеж -6,6,5 х 50кг.
3. Раменна преса с дъмбели -8,8,8 х 14кг./на ръка/
4. Разгъване с метална ръкохватка - 8,8,8 х 40кг.
5. Набирания тесен подхват -5,5,4
6. Скотово сгъване с крив лост и много тесен хват - 6,6,5 х 20 кг.
7. Лег преса - 12,12,12 х 120кг.
За финал 2х12 колелце от колене и 5 минути интервално на пътека под 12 градуса наклон.
Доволен съм, малко повече въздух днес и като цяло кондицията ми се подобрява, леко взех да вдигам и работните тежести при кръговете, въпреки че смятам горепосочените за максимума в близко бъдеще. На набиранията и обръщането видях доста зор. Ако вдигна малко броиката на набиранията и работната тежест при клека ще е екстра. Ще тренирам пък докадето я докарам.
Храната:
11:00ч. - 4 рохки яйца и 200 грама сирене/много завишени са цените на тва сирене на маджаров, ама наистина е вкусно/
16: 00ч. - кисело зеле с ориз и свинско, 0,5 л. пепси, три филии бях хляб, една нектарина.
Вечерта съм на рожден ден и ....
Днес обикаляне по магазините, което за мен си е доста изморително. Сутринта докато тичах на пътеката в фитнеса си бях оставил телефона на поставката за вода и забравих, че не е в джоба, та като слизах от пътеката го дръпнах със слушалките, което го засили и фръкна на два метра, удари се в стената, изкочи от калъфа и се търкаля още метър. Нищо му няма, даже и драскотина, а това изобщо не му е първия път. Та противно на многобройните ревюта нексуса изобщо не е толкова “нежен” телефон. Май е това.
Тренировка:
Загрявка и три кръга от:
1. Клек - 8,8,7 х80 кг.
2. Лег от обратенен наклон - 8,8,8 х100кг.
3. Мечка - 8,8,8 х60кг.
4. Чуково сгъване с дъмбели - 6,6,5 х 14кг./на ръка/
5. Разгъване с въже - 8,8,8 х 40кг.
Добре беше днес тренировката, доста пот хвърлих. Умиишлено изключвам рамената през ден, защото се натоварват и от лега, та се понатрупва умора при тях.
Храната:
12:30 - 500 грама кюфтета/60/40-свинска/телешка/. домати и сирене.
18;30ч- пица и палачинки с боровинки и сирене.
Добавки - две дози БЦАА на МЕХ - Всекидневните тренировки ми идват по - трудоемки за възтазновяването и си взех 2 кила бцаа на Мех. Въпреки многото лоши мнения спрямо фирмата, аз съм изключително доволен и от креатина им и от бцаа - то им. Единствения проблем на бцаа-то беше много трудното разтваряне. Май са менили формулата защото от тази новата партида, която взех се разтваря повече от перфектно, което за мен прави продукта идеален. Не съм спал тази нощ, а и малката нещо е много раздразнителна днес и не знам дали ще има възможност да дремна и на обяд. Яде ми се пица и палачинки, та вечерта ще ходя до някаква пицария, не съм решил още коя. Това е!
Мнението беше редактирано от I`M на 31.08.14 13:08.
Тренировка:
Загрявка и три кръга без почивка:
1. Обръщане от стоеж + преден клек + раменна преса -8,6,3 х 50кг.
2. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 30 кг.
4. Мечка - 8,8,8 х 70 кг.
5. Бутане за трицепс - 8,8,8 х 50 кг.
6. Сгъване с дъмбели от стоеж - 8,5,5 г 14 кг./ на ръка/
Умората си казва думата. Понатрупа ми се някои ден без почивка и днес много зор, та утре и евентуално другиден ще са нетринировъчни. Още не съм заспал, а вече усещам зверска мускулна треска по цялото тяло.
Храната:
13:30 ч. - лазаня с бекон и масло, 1/2 пица марко поло, палачинка с шоколад.
19:30 ч. - див ориз и 400 грама пилешки гърди.
Добавки: две дози бцаа на прах на Мех.
Денят ми беше как да го кажа-леко фънки. Това е !
Храната вчера:
15:00ч. - един сладолед, един линцер
Храната днес:
12:30ч. - 100 грама див ориз, 400 грама пилешки гърди.
19:00ч. - едно флъри и един голям ягодов шейк от макдоналдс
20:30ч. -3 яйца по панагюрски с много сирене, две филии черен хляб.
Вчера къв беше тоя ден. Цял ден никав апетит и се чувствах като пребит - всичко ме болеше. Прибрах се, изкъпах се и легнах да си почина уж малко и след това щях да излизам. Да си почина, почина и заспах в 18:30 и се събудих днес в 06:30ч. Имало е периоди, през които не съм спал с дни и пак не е било такова чудо. Днес също се чувствам много уморен и ми се спи, но е с една идея по-добре от вчера. Та вчера, днес и може би утре почивка - ще почслушам сигналите на тялото. Иначе днес гледам по Пловдив имаше хора и с якета,а на мен все още ми си е топло. Ходя си по тениски и държа климатика на 18 градуса. Утре имам едно пътуване с шефа до София за една среща та няма къде да избягам и ще е “весело”.Това е!
Храната :
13:00ч. - биг гаме в кфс с картофки и пепси.
20:00ч. - свинско пушено на скара и три филии бял хляб запекани с кашкавал на фурна, домати и сирене.
Днес ядох в кфс. Едно, че не ми хареса, друго че после ми стана лошо на корема. Аз често ям в макдоналдс/най-вече сладоледи и шейкове, но чат пат и някои тост или чийзбургер/ ама поне ми е вкусно и досега не ме е болял корема. Такъв дъжд ни хвана по пътя за София, че карахме с 80. Не знам това нашето как изобщо може да се нарече магистрала, толкова вода имаше, че х6-та с 80 занасяше, а мисля че е 21-ци, който са супер широки, тоест никаква отводнителна система няма на магистралата. Сутринта отново се събудих с схваната мускулатура и умора, та днес също го пиша почивен. Една мацка ми подари час при масажист, та май ще се възползвам. Това е, утре живот и здраве може да врътна някой и друг кръг.
Няма по -добро от хардкора:
Мнението беше редактирано от I`M на 04.09.14 21:04.
04.09.14
21:00
На дъжд и сняг, тесните гуми са по-добри от широките ;)
казано от Alexander Krastev на 04.09.14, 21:00:
На дъжд и сняг, тесните гуми са по-добри от широките ;)
За сняг знам, обаче за дъжд не съм се замислял. Аз карам с 17/205/60 предни и 17/225/65 задни и никога не съм имал проблеми на дъжд, докато когато съм с 15/195/65 колата винаги съм я чувствал по -нестабилна и ми е занасяла при скорост, с която при 17-те съм нямал проблеми. Иначе мисълта ми беше, че толкова наводнено бе пътното платно, та дори джип на две години с всичките си модерни системи за безопасност и скъпи гуми не стоеше добре на пътя при скорост от 80-100 км.
Храната:
12:30ч. - пакет солети и един биг чарли
18:30ч. - кашкавал и сирене пане и домашно сладко от боровинки.
Такъв дъжд вали, че реки се стичат по улиците. Прибрах се и нямам намерение да излизам повече, та фитнесчето утре. Между другото продължава да вали супер силно. Иначе това време има и положителни страни, като си погледна от прозореца навън и ми става супер мързеливо и лягам да релаксирам пред ти ви то -това е.
Тренировка:
След четири дни почивка, реших да направя едни по - леки кръгове :
1. Лег - 5,5,5 х 120кг.
2. Мечка - 10,10,10 х 60 кг.
3. Лег преса - 12,12,12 х 120кг.
4. Раменна преса с дъмбели от стоеж -8,8,8 х 16 кг./на ръка/
5. Разгъване за трицепс - 8,8,8 х 40 кг.
6. Сгъване с дъмбели - 6,6,6 х 14 кг./на ръка/
За финал колело от колене - 2х10
Не можах да завърша без никаква почивка, та преди третия кръг около 30 сек. почивка.
Храната:
11:00ч. - три рохки яйца, 100 грама сирене.
14:00ч. - заек с ориз на фурна, сладолед.
За вечеря - каквото и на обяд
Сутринта фитнес, след това малко занимавка със смяната на акумулатора на една от колите. Италианците много обичат да правят всичко сложно и неудобно за разглобяване, за да сваля акумулатора, трябваше да махна маркуча на турбото, на всичкото отгоре тъпата гайка, която държи въжето за освобождаване на акумулатора е така забита, че ключа има супер малък ход, та италианска му работа. Днес смятам цял ден да се излежам и да се гушкам с жената пред ти ви то. Набелязал съм си някои блу рей релийза, та да бъде събота като събота. Това е!
Мнението беше редактирано от I`M на 06.09.14 11:54.
Тренировка:
Около 14-15 кръга без почивка мъкнене на фаянс,теракот и моноблок до 4 -ят етаж по тясно и вито стълбище.
Храната:
13:00ч. - руло стефани, картофи, филия черен хляб, литър сладолед, домашен сладкиш от бишкоти и кисело мляко и боровинки.
18:00ч. - около 500 грама заешко, картофи, литър сладолед, сладкиш.
Днес цял ден по битови задачки и докато се усетя неделята си мина. Сега с кеф ще се въоръжа с тежката артилерия - най -голямата фруктиера, която имаме и ще я напълня с пуканки. Та неделята ще завърша с пуканки и филмче. Това е!
Така да те заболи само жена може да ти го причини.
Храната:
12:30ч. - ориз с пилешки дробчета, два сладоледа в чоко бал
21:00ч. - пилешка пържола, пържени картофи, сирене, литър сладолед, бишкоти.
Прибрах се от работа около 19:30ч. Преоблякох се и трябваше да качвам пясък и цимент до 4 етаж. За час и двадесет минути качих около 500 кила пясък и 250 кила цимент и до там, бързо се уморих. Кръста и гърба ме стегнаха, направо бетон, пък може и да е било от комбинацията пот, пясък и цимент, от които имах не малко по гърба ;) Изработих се с картата за фитнеса тоя месец, тъкмо я поднових и пристигнаха майсторите, та всяка вечер след работа или свалям боклуци или качвам материали, често и двете. Откровено казано, дори и да имах време за тренировка, нямам сили. На работа и колежката се разболя, та и там по - натоварено, ама се оправям някакси не се оплаквам :) Наблягам тези дни повече на въглехидратите и колите, като приключа с ремонтите ще пооправя малко храната. Това е !
Мнението беше редактирано от I`M на 09.09.14 21:56.
Тренировка
два кръга без почивки между тях от единички:
1. Лег - 1,1,1,1,1,1,1 х 130 кг.
2. Набиране раменен хват - 1,1,1,1,1,1,1 х 20 кг.
От близо месец не съм тренирал, че бях доста зает и уморен покрай работа и ремонтите вкъщи/ види му се края май на тоя ремонт /. Честно казано очаквах по - слабо, но 130кг. ми бях лекички дори и за единички в комбинация с набирания, без никакви почивки.
Храната :
12:40ч. - две филии с лютеница, 5 бели вафли борец.
20:00ч. - кило пържени картофи, сирене, един бял хляб, 2 литра кола зеро/ зеро не заради калориите - просто ми харесва/
Ако в събота окончателно приключат майсторите, ще има 2-3 дни чистене по вкъщи и след това ще подновявам по-активните занимавки в фитнеса. Храната днес ми е направо цвете, сравнения с изминалите 10-15 дни. Иначе тъкмо си платих картат за фитнеса и спрях да ходя, късмет. Качих някое и друго килце, но нищо фрапантно, което да ме притеснява.
На такива гърди ,няма как 130 да не са им лекички Ванка.
Айде връщай се вече! ;)
казано от sapuna на 25.09.14, 20:48:
На такива гърди ,няма как 130 да не са им лекички Ванка.
Айде връщай се вече! ;)
Мерси, въпреки че гърдите винаги съм ги смятал за най-слабата ми мускулна група и може би затова най-много ги тренирам тях и пак най-трудно ръстат и изостават най-много спрямо другите мускулни групи, ама тренирам ги с надеждата да тръгнат ;)
Тренировката днес:
1. Широка тяга със смесен хват - 10х1х150кг.
2. Скотово сгъване с крив лост - 3х8х30 кг.
Първите 5 единици с по 15 сек. почивки, вторите пет с по 20 сек почивки.
Храната:
12:00ч. - две парчета торта парфе с боровинки
16:00ч. - три филии с лютеница и филе елена, един шоколад с лешници и стафиди, тарелка “прасковки”
21:00ч. - четири филии с лютеница и три кюфтета с кашкава, домашен кекс залят с разтопен шоколад.
Ако всичко е наред, утре се фугира банята, в понеделник ми се поставят шкафовете, мивките, хидромасажния панел, душа за ваната и най - накрая ще имам баня. Чакам само хидромасажната вана да ми докарат, че се позабави доставката, ама не е болка за умиране, когато пристигне тогава. Днес след тренировката се наложи да изхвърля уж остатъка от рязаните плочки, които се оказаха няколко чувала пак. Май си контузих рамото, като вдигам чувалите, при движението с което ги обръщам и слагам на гърба. За след малко съм си приготвил едно блу рей изживаване и естествено няколко пакета пуканки. Това е!
Тренировка:
3 кръга от:
1. Лег - 5,5,3 х 120кг.
2. Набирания с широк подхват - 5,5,3
3. Полулег с дъмбели - 8,8,7 х 26кг.
4. Мечка - 10,10,10 х 50 кг.
Имаше малко повечко хора във фитнеса и се ограничих с обема на кръговете, но и при описаното положение грохнах на третия кръг.
Храната:
07:30ч. - две филии с лютеница и филе елена, литър пепси.
13:00ч. - два чийзбургера, литър кола
20:00ч. - кашкавал със сметана на фурна, половин бял хляб, литър пепси.
Преди час ми монтираха ваната. Бяха забравили, че платих капаро и малко повечко пари решиха да ми поискат, но се изяснихме. Утре вечерта ще я изпробвам. Останаха ми някоя и друга дреболия като вързване на вентилатори, лапички и подобни, които братовчет ми през уикенда ще оправи, една боя на коридора и мисля, че за тази година ми стига. Много работа имам тези дни и направо обикалям като някакво зомби. Интересното е, че ми се тренира, което най-вероятно се дължи на психическото натоварване което ми дава блъскането на железата, а и не носенето на телефоните в фитнеса си е голям плюс. Общо взето това е. Утре имам малко работа в хубавото градче Сопот, та така. Това е !
Мнението беше редактирано от I`M на 01.10.14 20:49.
Храната:
07:30ч. - макарони със захар и сирене, кафе с повече захар от кафе
15:00ч. - кашкавал на фурна, салам камчия, две филии хляб, 4 вафли борец.
20:30ч. - дробчета по селски, 2 литра пепси, половин хляб, бурканче лютеница.
Утре живот и здраве смятам да врътна някоя и друга единица клек в комбинация с нещо друго. Иначе днес разходка до Карлово, Сопот и обратно. Най-сетне си пробвах ваната/ голям мерак ми беше като малко дете/ и съм много доволен/дано да не е само моментно/, най-вече от възможността да се увеличава и намаля степента на въздушната струя на дюзите. Утре петък, ден който масово хората обожават, ама на мен ми се реве,защото винаги има “изненади” . Забравям да пиша, но когато тренирам приемам по 30 грама бцаа на мех след тренировка, ако не си забравя бутилката и по време на тренировка. Това е !
Тренировка:
Загрявка - 10х20кг. клег над глава+ 3х 60 кг. нормален клек + 5 набирания тесен подхват
Работни - няколко кръга от единичнки без никакви почивки:
1. Клек - 1,1,1,1,1,1,1,1,1,1, х 110 кг.
2. Набиране с тесен подхват - 1,1,1,1,1, х 40кг.,1,1,1,1,3 х 20 кг.
Тежестите, които използвах клонят към смешни, но към края бях капнал и плувнал в пот. Щеше ми се да завърша набиранията с 40 кг., но уви не можах.
Храната:
10:00ч. - три рохки яйца, една голяма краставица, 100 грама сирене маджаров
12:00ч. - две филии с лютеница, луканка, две ябълки, пържена сърнела.
15:00ч. - крилца на скара с домашен сладко - кисел сос, сърнела с кашакавал и масло на фурна, половин бял хляб.
Вечерта не знам може би 9-10 филии с лютеница и няква луканка или филе елена.
103 килограма съм, според един кантар, който уж е точен. Трябва да купя батерия за моя, ама все забравям. Днес задачки по вкъщи, имаме някоя и друга дреболия за оправяне, ама дреболиите са най-досадни и бавни. Добре, че ремонтите в къщата и апартамента не вървят по едно и също време, че не знам... Покрай всичките глупости по у нас забравих, че утре имало избори, мой приятели са ангажирани с организирането на изборите, обикалят да обучават секционните и все дейности, които ги ангажират изцяло и този уикенд няма да излизам с никой, иначе се радвам, че аз не се ангажирах с нищо тази година. Плейъра в спаланята ми е 1100 вата рмс, ама взе да ми се струва супер слаб вече и тези дни гледам отделни компонентни за една пос серизона системка, но само гледам нямам в момента три бона за тоя кеф. Та това е!
Храната:
09:00ч. - прясно мляко и овес.
10:00ч. - 200 грама царевица със сметана, мед и боровинки.
14:00ч. - две татарски кюфтета, таратор, бял хляб лютеница.
18-22ч. - чушки с кайма и ориз, пуканки, торта, филии с лютеница, салати и колбаси, бял хляб.
Днес имах намерение да тренирам, но се събудих със силно изразена мускулна треска в гърба и бедрата. Отделно малката от 6 часа сутринта само “айде да одим на люлките” и е в устата. Станах закусвах, гласувахме и в парка на люлките. Обиколих 2-3 автомивки да измият колата и учудващо никоя не работеше, та отложих за друг път. Следобедна дрямка и филмчета вечерта. Това е!
Тренировка:
3 супер серии от:
1. Лег от обратен наклон - 5,5,3 х 130 кг.
2. Полулег с дъмбели - 8 х 28кг.,8,7 х 30 кг.
Доста зор ми дадоха супер сериите лег -полулег. На третата серия едвам направих тройка на лега, даже не съм сигурен дали докоснах гърдите с лоста на третото повторение. Напомпването в гърдите се усещаше доста силно.
Храната:
14:00ч. - три татарски кюфтета/ мелена кайма/, 50 грама сирене, една ябълка.
19:30ч. - три яйца по панагюрски, филийка домашен ръжен хляб, домашна мини баничка с настъргана ябълка.
Минавам на нещо като микрофастинг в комбинация с нормални фастове.Напоследък ме гонидоста лош късмет относно разваляне на разни уреди и автомобили, което взе да ме удря сериозно по джоба, а и нервите. Иначе понеделник като понеделник, муден, заспал и неприятен. Това е!
От 3-4 дни съм със сериозна кашлица и не съм тренирал. Храната е биваща, е има повечко въглехидрати, но няма вафли и филии с лютеница.
Храната днес:
07:30ч. - банан, чай с много домашен мед.
12:30ч. - три кюфтета с люта чушка, сирене и кашкавал, филия домашен хляб.
19:00ч. - бял ориз със свинско на фурна, малко бял хляб. 50 грама коняк.
Днес като цяло муден ден с едно размърдване в края на работния ден, но нищо интересно за отбелязване. Неколкократно съм споменавал, че не употребявам алкохол, но с тази кашлица и с това зачервено гърло, реших да скоча да си взема едно коняче за сгряване. Това е!
Мнението беше редактирано от I`M на 10.10.14 19:42.
казано от Иван Марков на 10.10.14, 19:41:
Днес като цяло муден ден с едно размърдване в края на работния ден, но нищо интересно за отбелязване. Неколкократно съм споменавал, че не употребявам алкохол, но с тази кашлица и с това зачервено гърло, реших да скоча да си взема едно коняче за сгряване. Това е!
Хехе, какво съвпадение! Току що си отворих бутилка арманяк! :) Наздраве!
П. П. Чашата е за уиски, но се оказа, че нямам за коняк у нас. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.10.14 19:48.
Интересното е и че уж оригиналните чаши на Хенеси са си чисто за уиски. Като за човек, който не харесва алкохола, конячето не е лошо :) Наздраве и на теб.
Тренировка:
3 кръга от по два двусета
1. Двусет:
1.1 Лег с краката във въздуха - 7,7,7 х100кг.
1.2 Набирания с широк надхват - 7,7,5
2.Двусет:
2.1 - Полулег с дъмбели - 10,10,10 х24 кг.
2.2 - Мечка - 10,10,10 х 60 кг.
За загрявка непосредствено преди тренировка 300 литра джибри от избата до колите и от колите в казана. Отново не съм тренирал сумати време поради комбинация от липса на такова, лични и здравословни проблеми. Затова и не си поставям някакви цели занапред, а ще тренирам когато имам възможност.
Храната:
10:00ч. - 400 грама свински бут на фурна със сос от пушени сирена, 200 грама свинска наденица на скара, домашна лютеница, 3 филии бях хляб, литър пепси.
13:00ч. - татарски кюфтета от бабекова кайма, с много кашкавал и люта чушка, домашна лютеница, бял хляб, 100% сок ананас/купешки/
19:00ч. - домашна пица/бяло брашно/ с наразяна 700-800 грама свинска наденица върху нея и обичайните кашкавал, пушени сирена, лютеница, босилек и люта подправка, литър кока кола.
Тази година окъсняхме с направата на домашната лютеница и купувам една от триумфа, едро смляна домашна лютеница, за 4.50 лева килото и мога да кажа, че си е истинска лютеница. Та ако някой търси да си купи качествена лютеница, мисля че е добра оферта. За остатъка от деня, хапване, излежаване и фимчета. Това е!
“I used to push weight on the block:
A fat bitch, she was barely able to walk” - разсипвам се от смях всеки път да го слушам тоя комплект.
казано от The Reem на 26.10.14, 10:55:
А лега с краката във въздуха за какво е?
Краката не стъпват на пода. Лично аз ги кръстосвам и свивам колената към корема, като стапалата стоят по - високо от тялото и главата. Малко по нестабилно е тялото, но напрежението е по концентрирано в гърдите, или поне аз така го усещам.
Едит - Къв кйор съм прочетох какво е, а то било за какво е, правя го за да концентрирам движението в гърдите, че ми куцат и въртя различни варианти.
Мнението беше редактирано от I`M на 26.10.14 11:12.
Разбирам за кое точно става въпрос,но просто не виждам логика в това упражнение.Ти си знаеш,пази се!
26.10.14
11:20
Ванка, и според мен да буташ лежанка с вдигнати крака е риск ,който не си заслужава. Ако искаш повече натоварване в гърдите - вкарай някоя серия с дъмбели или на машина за избутване. Това с вдигнатите крака си е един дол дренки с така наречения “самоубийствен хват” и имам чувството, че са неща от митологията на ранното развитие на фитнес индустрията, които се следват сляпо и до днес, без да има кой знае каква полза, за сметка на риска. Даже преди 1 месец в залата, която тренирам, един си изби 4 предни зъба, точно защото правеше някакви подобни шмекерии.
казано от Севастократор Стрез на 26.10.14, 11:20:
Ванка, и според мен да буташ лежанка с вдигнати крака е риск ,който не си заслужава. Ако искаш повече натоварване в гърдите - вкарай някоя серия с дъмбели или на машина за избутване. Това с вдигнатите крака си е един дол дренки с така наречения “самоубийствен хват” и имам чувството, че са неща от митологията на ранното развитие на фитнес индустрията, които се следват сляпо и до днес, без да има кой знае каква полза, за сметка на риска. Даже преди 1 месец в залата, която тренирам, един си изби 4 предни зъба, точно защото правеше някакви подобни шмекерии.
Не знам, аз от вече година го правя и никога не съм имал проблеми/ което не значи, че в един момент няма да стане сакатлък/. Наистина ми дава едно усещане за по - изолирано натоварване на гърдите. Правя го винаги с разум - с тежест много под максимума ми, като първо упражнение и сухи длани,не знам може и да си внушавам, но мисля, че ми дава доста повече от стандартния лег. И смятам, че е опасно колкото всяко друго упражнение - може да се пребиеш, ако не го правиш а акъл.
Храната:
13:00ч. - три големи кюфтета/ свинска кайма/, домашна лютеница, две филийки домашен ръжен хляб.
19:00ч. - 100 грама бял ориз и около 500 грама пилешки бут, салата домати и сирене, 3 кивита, голяма ябълка и голям банан -накълцани и разбъркани с мед.
Днес нямам много апетит, та непринудено по - леко с храната. Тези дни трябва да ми донесат пчелен прашец и ще почвам да го приемам всеки ден в комбинация с лимони/ за засилване на ИС/. Есенен понеделник, като есенен понеделник - муден и заспал. До обяд имах няколко срещи и биваше, ама след обяд така ми се приспа, че едвам изкарах деня, а както винаги работа си имаше бол. Това е!
Храната:
12:15ч. - малко бял ориз с много пилешко.
19:00ч. - около 400 грама руло стефани с малко печени червени картофи, две филийки ръжен домашен хляб.
Преди лягане -пчелен прашец.
Поредният муден ден. От вчера имам силно главоболие, което преди малко установих, че се дължи на високо кръвно налягане. Кофти е на 30-сет да се налага да пиеш хапчета за кръвно, ама квото такова. Общо взето така си мина денят.
Храната:
12:30ч. - около 500 грамово кюфте с кашкавал и ;юта чушка, маък червен варен картоф с чубрица.
19:30ч. - една голяма скумрия на скара, парче плодова торта с филирани бадеми/уникалн яка излезна/, 50 грама корвазие-Това корвазие много вървяло с торта. Иначе го определям на нивото на хенесито, звуча като професионалист, ама в реалност съм пил само от тези два коняка :)
Утре ако не мине котка път -лег и клек. Иначе сряда като сряда. Жена ми каза, че взела да се притеснява за мен, защото ме прати да купя чували за боклук и пликчета от магазина, аз отидох заблях се и забравих да купя чували и пликчета, ама купих това :
Мнението беше редактирано от I`M на 29.10.14 20:24.