07.09.14
12:37
Здравейте, искам да ви попитам дали е тренировъчния ми е режим е добър. Тренирам в 2 дена всичките мускули, а именно първа тренировка- гърди , рамо, бицепс и корем , а втора - крака , гръб, трицепс. 2 дена тренирам , 1 ден почивам и в тези два дена тренировка , правя тези две тренировки. Та, бихте ли ми казали дали този режим е добър и ако не е , бихте ли ми препоръчали и дали някои насоки относно това. Благодаря предварително!
07.09.14
15:46
Не мисля,че е добър.Краката и гърба са двете най-големи мускулни групи,а ти ги тренираш в един ден.Ако правиш средно по 4 упражнения за тях и 3 за трицепс,това означава огромен обем неподходящ за каквито и да е цели.
07.09.14
21:15
Бих ти предложил да ги разделиш например понеделник - гърди, трицепс, сряда - бицепс, гръб, петък - крака, корем, вторник, четвъртък, събота и неделя са почивка. Според мен това е едно от най - добрите разделения, може да го пробваш!! Дано съм ти помогнал, но имай предвит, че съм новобранец първо поискай мнение от другите в сайта, но според мен е добро разделението.