12.12.05
19:51
Ще стане ли така да кажен сега да вдигам за маса имам предвид зимата и после към Март, Април до започна да дигам за релеф.Такъв вариант има ли? :(
12.12.05
20:07
Ми има и си е съвсем често срещано явление. Зимата се прави маса, пролетта - релеф и лятото си екстра :wink:
12.12.05
20:32
Еми даде аз за това говоря.Иначе Ясно
12.12.05
20:42
Аз точно това правя сега.Тренирам за маса зимата,защото човек тогава се омазва повече и на пролет вече почваш повече кардио и релеф :)
13.12.05
19:08
Аз така смятам да направя.До април маса, ако стигна 68-70 кг. почвам да чистя мазното.
Пролетта много по-лесно се топят мазнини, за разлика от зимата,
същото се отнася за масата през периода есен-зима, за разлика от лятото!
Еми има тука един приятел дет ся праи кардио и не мога да го разбера сега се качва маса и тои не е некаф омазнен та да праи релеф но нищо не му казвам защото всеки прави каквото си знае и не искам да се меся това е моя принцип
По принцип и сега може се прави релеф но доста по трудно и се изискват по големи усилия от колкото лятото, защото лятото главна роля играе времето горещината която спомага за по бързото изгаряне и разграждане на мазнините.
Става естествено аз винаги зимата съм го правил.
Ами вижте културистите като имат в календара зимни състезания да не би да не участват че не може да се чисти
14.12.05
21:07
Е даде аз питам да се уверя.Само не разбрах какво е това кардио тряя да е нещо свързано с релефа
Момчата януари започвам да чистя и проблема е единствено студа
заштото се потя много и трудно изсъхвам след кардиото
иНаче няма проблем само студа и цената на зеленчуците :lol:
14.12.05
22:14
Аз по принцип така правя, ама ми е доста трудно да орефля след това...голем зор :lol: ...ама си се справям някак.
Кардио се наричат тичането, плуването, колоезденето, скачането на въже и подобни дейности, с които можеш да си повишиш пулса и да го поддържаш висок продължително време. Виж тук разни кардио машини. Чел съм, че тичането и кростренажьорът са най-ефективни за сваляне на мазнини, но може да има и други мнения. В сайта на bb-team има хубава статия за кардиото:
http://www.bb-team.org/training/000302.php
И аз да се похваля нещо... Снимката в тази статия преди време не беше замъглена и бях разпознал на нея плажа Бондай в Сидни. И аз съм бягал на тоя плаж, точно на това място покрай тези парапети. :wink: