Почна веднага с оправданията, кардиото не е за сваляне на кила, ще забърза метаболизма, особено в краката, където са натрупванията.
Храната, храната и пак храната!!! Чети какво пиша , че и без това съм нервна от глад :D
Виж сайта Самоздрав, там имаше вендузи последно 14лв два броя.
Броколи, карфиол, пиле, белтъци, риба, зелена, айсберг, краставици, зелен чай ALL DAY LONG!
Ако много го искаш, ще го направиш, повярвай ми, не по 50, по час и 50 ще вървиш на пътеката.
Тренировка 1 днес
Кардио - 40 мин, дупе, корем
Тренировка 2
Гърди - 4 упражнения, по 4 серии по 15повторения
Гръб - 5 упражнения по 5 серии по 20 повторения
10 серии за дупе
#daimashmotivacia
Нали все ме питат: Откъде я намирам... ето я. Ще видя най-прекрасният културист в събота и трябва да съм по-ефирна отвсякога :D
Иначе той си ме знае, че съм здрава, така че ще му покажа просто другото си аз хахаха
Мнението беше редактирано от Блажка на 10.09.14 23:02.
казано от Наталья Заболотная на 10.09.14, 13:54:
Почна веднага с оправданията, кардиото не е за сваляне на кила, ще забърза метаболизма, особено в краката, където са натрупванията.
Храната, храната и пак храната!!! Чети какво пиша , че и без това съм нервна от глад :D
Виж сайта Самоздрав, там имаше вендузи последно 14лв два броя.Броколи, карфиол, пиле, белтъци, риба, зелена, айсберг, краставици, зелен чай ALL DAY LONG!
Ако много го искаш, ще го направиш, повярвай ми, не по 50, по час и 50 ще вървиш на пътеката.
К-т вендузи и то няколко различни размера има в един китайски магазин “Liu’s goods” на ул. Пиротска № 18 /вход от ул. Цар Самуил/
цък
Днес леко раздвижване, маникюри, магазинииии, Старбъркс а у, утре заминаваме за града на култристите Бургас.
Подготвена съм да се слея с обстановката :D
11.09.14
20:39
Надявам се,че смяташ да се пуснеш в някоя категория... ще е грехота да си само зрител в тази форма :)
казано от Графиня фон Дачева на 11.09.14, 20:39:
Надявам се,че смяташ да се пуснеш в някоя категория... ще е грехота да си само зрител в тази форма :)
Да, много специална категория: “Мусов изчистих се, сега може ли да бъдем Together Forever Very Happy”:D :D :D
Беееееееее тая долната част винаги ми е хващала най-много окото ... Браво (Y)
казано от Newbie Newbie на 11.09.14, 20:56:
Беееееееее тая долната част винаги ми е хващала най-много окото ... Браво (Y)
Специално за теб вечерна снимка на лоша светлина, утре ако ми остане време ще се снимам на дневна да видя на какво приличам :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 11.09.14 22:53.
казано от ddd на 11.09.14, 22:51:
Блажке, а с щангите какво правиш...
Почивам си, започнах да вдигам други неща :D то не било зле :P
ала-бала-портокала трансформацията е повече от очевидна и е меко казано впечатляваща. Браво и успех за напред! Вдъхнови ме да наблегна на кардиото, а един другар /лека му пръст/ ми го набиваше в главата години...
13.09.14
08:51
Вече не си котиииии, а си кучииии:))))
Ами история в снимки...
за 5 седмици толкова, първата снимка е, когато Марина беше потресена от вида ми, втората е отпреди да започна детата, диета 8 седмици, билдърски тренировки само 4 и половина..
Преодолях срама си, видях се красива и просто направих нещо, което съм казвала, че никога няма да направя - излязох по бански пред пълна зала непознати мъже...
Нормално останах 5-а все още съм бая мазна за тази категория, но има време.
To be continued…
LOL !!!! :D Ебасимо! Не съм за изхвърляне, от утре почвам новия режим, още по-надъхана съм (devil)
14.09.14
23:00
Какъв ти е планът за храната сега след 8 седмичния режим ?
казано от Графиня фон Дачева на 14.09.14, 23:00:
Какъв ти е планът за храната сега след 8 седмичния режим ?
Продължавам си ротацията, с тази разлика, че връщам мазнините, леко ги увеличавам, ЛЕКО! :D, въглехидратите +20/30гр отгоре, е започна да ям И домати, ще включа и грейпфрута сутрин, месото +100/150гр зависи от деня, който се пада +2 мръсни храанения на всеки 7-и ден, това засега... за да има откъде да режа после като му дойде времето.
15.09.14
08:46
лелелелелелелелеле!!!!!!!!1
поздравления! Много мотивираш! Следващият път още по напред в класирането!
Абе да ти кажа, ако от това да съм напред... ми зависи красотата, предпочитам да съм в челната тройка, но не първа.
Ако успея да докарам конкурентна форма само на диета, тренировки и добавки, които не засягат женските ми хормони - ок, супер, ако не - здраве да е, важното е, че много мъже ми казаха колко съм красива и лъчезарна като филмова звезда хахаха :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.09.14 10:12.
Сега и време за малко благодарности..
Благодаря първо на Марина Декова, човекът, с когото работих последните 8 седмици, че повярва в мен, че ме мотивираше, че в най-тежките ми моменти на глад и депресия беше до мен, особено последната седмица се наложи да преживея доста сривове емоционални, НЕ-свързани с диетата и бях на крачка да се наям, което щеше да опустоши усилията ми.
Благодаря на Галин Коларов, че ми даде ценни съвети, че се държа с мен, като човек от клуба, въпреки, че моето картотекиране за Universal стана факт 10 дни преди състезанието, прие ме и ме надъха за сцената.
Благодаря на Вероника Налбатска за женската подкрепа, за вярата, за мотивацията, за ободряващите думи, наистина без такъв тип разговори щях съвсем да рухна. В това число и на Росен Миладинов, че ми гледаха снимките и показваха недостатъците, които донякъде успях да позачистя преди сцената.
На Ани, Тони, Тоди и Стоян за приятелството, грима, подкрепата, на работната пчеличка Love, на Мила и Илийката за БЦАА-тата, на всички, които повярваха, че ще изляза по бански на тази сцена БЛАГОДАРЯ ВИ, че ви има.
Нарочно криех за тази идея, която се роди преди 5 седмици, дори до последно криех и от най-близките си... защото идва ред да благодаря горещо на всички, които ме наричаха бизон, слон, волтрон, мъж, бичме, прасе, свински бедра, мамут, незадоволена, дебел гъз и т.н
НАЙ-МНОГО трябва да благодаря на тези хора, защото без вашите коментари НИКОГА нямаше да успея да удържа на режима и тренировките!
Както се вижда от снимките по-горе метаморфозата дори за мен е поразителна, толкова бързо стана, че аз не мога да се възприема.
Съдийството беше скандално, сега имам време да помисля какво точно ще върша, но като за начало идеята да се пусна с нацепени крака на Турнир Пловдив надделява всяка минута.
И специални благодарности на човекът, който всячески се опита да ме срине точно 5 дни преди излизането ми на сцена. Опита всякакви методи, доста успешни, дори още се треса, но гримът прави чудеса и скрива следите от всяко разочарование, особено холивудската усмивка ;)
I am a dreamer and when I wake, you can’t break my spirit, it’s my dreams you take.
And when you move on, remember me and all we used to be.
I know your fears and you mine…, Goodbye my Friend.
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.09.14 11:33.
15.09.14
11:19
Ооо, Блага :)
Ти си го написала в подписа си.
Важното е тези хора да не те сриват. Щом те мотивират още повече - чудесно.
След време изобщо ще спреш да ги отчиташ като елементи и аз ти го пожелавам.
Haters gonna hate….
Важното е, че показа, че можеш, и постигна невероятна трансформация. Не само външно, но и вътрешно.
Какво следва от тук - нататък, сама ще усетиш.
Подкрепата ще я имаш винаги :)
Браво на вашия екип с МаШинка! :)
И още нещо: действаш мега мотивиращо. Не ти трябват други извори на мотивация. Ти си :)
Блаже, поздравления за постигнатите резултати!
По повод т.нар. хейтъри - позволи си да не ги споменаваш и не храни егото и щастието си с хорските завист и негодувание, нито пък с уважението и обожанието им, защото това са просто епизоди в живота. Истинските ти приятели ще те ценят и ще са до теб заради собствения си принцип да са до хората, на които държат, а не заради теб самата. Вероника много добре го е написала :)
Мнението беше редактирано от cocobutt на 15.09.14 11:39.
О не, не, на мнение съм, че за един виден комплексар като мен, групата хейтъри е основна движеща сила към прогрес. Повярвай ми, ако всички ме подкрепяха и обожаваха, изобщо нямаше да мога да издържа този драконов режим, особено И СЛЕД орязването на мазнините и зеленчуците....
Срината бях от това, че ме изоставиха хората, които ме подкрепяха до последно.
15.09.14
12:38
Толкова са ти били и приятели значи ! Но пък има и такива, които са били до теб до последно и дори да са 1-2ма души - пак си щастливка, защото много хора си мислят,че уж имат много близки хора, пък в един момент се оказва,че нямат нито 1. Бях 99% сигурна,че ще се пуснеш и се радвам,че си го направила, защото прогресът ти за толкова кратко време е просто..... думите са излишни.
Трябваше да ме видиш на кантара... Цяла зала пълна с мъже, ние трябва да се съблечем по бански, за да ни измерят височината и преди нас минават бикините.. после боди фитнес и налкрая тежките ФИЗИК Жени... хванах се за Марина и викам: Човек никакъв шшанс да се съблека пред 100 културистa, той въпросния кантар е точно като на сцена сложен, ужас... имаше драми и ВОДКА в последствие хаха :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.09.14 13:12.
Блага, поздравления за постигнатото!
Независимо какво ти е било, си се представила страхотно на сцената. От разкази от първо лице разбрах, че си била усмихната и лъчезарна и си станала любимка на публиката. :)
Колкото до това, че имаш още да работиш, така е - имаш. Но кой няма? Важна е посоката, в която се движиш и това, че си започнала да се харесваш. Всичко останало трябва да отиде на заден план. :) Нормално е докато вървиш напред, да предизвикваш завист и да настъпиш някой мазол. Човек трябва да се бори за своето.
Но като цяло всичко е 6, все още смятам, че има Люлякови нощи, което е добре :) До последно ще вярвам в тях, дори и люляците да са прецъфтели точно сега, отново ще цъфнат.
15.09.14
17:33
;)
Благодаря :*
Е, сега се надявам хората да добият представа защо не трябваше да се сливат категории.. на моя 155 тези момичета са от 1,60 нагоре, като Рени е 160, другите са към 1,68-1,70 направо ме убиват откъм пропорции.
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.09.14 17:43.
След толкова състезания в разнообразни спортове, следващата година ще очаквам да те видя на държавното първенство по йога. :)
Няма шанс, йогата не е спорт, то е за успокояване на психиката :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.09.14 17:52.
Въпроса беше в състезателния елемент, и психиката на хора, която не може да бъде успокоена. ;)
Да, така е, някои хора сме родени да се развиваме и да черпим с пълни шепи от живота.
15.09.14
19:14
Не знам ама като те гледам до тях... много скоро,ако продължаваш така, ще ги издухаш половината :)
15.09.14
19:54
Изгледах всички снимки с приятелка, като си мълчах, и като стигнахме до твоите, каза- най-накрая красиво и лъчезарно МОМИЧЕ от тия състезателки, не момче
Без да се опитвам да омаловажа ничий труд, ноооо изглеждаш просто изключително и това се вижда не само по тялото, но и в усмивката (F) Лична фаворитка (inlove) (inlove) (inlove)
Мнението беше редактирано от Desislava A. на 15.09.14 19:57.
Благодаря, момичета, Тодорка също е много красива, а аз, на мен просто ми е в кръвта да бъда кифла, но нямам желание да го показвам постоянно.... Трябва да сложа една малка рокля, токчета и хората вече не могат да ме познаят.
Feelin’ pretty (makeup)
15.09.14
23:40
А с тен колко си хубаваааа :)
Много ти се радвам, така да знаеш!!!
Преди доста време ти го написах и пак ще го повторя - истински спортист! Сега само добавям - с голямо сърце!
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 15.09.14 23:41.
Благодаря, Теди.
За мен е по-важно хората да ме оценят, аз да се харесвам, вие да ме харесвате, а не какво мислят съдиите, това е важно дотолкова, доколкото ако си се назлобил да ставаш шампион, а за това състезание аз нямах тази идея, исках да видя какво е.
Можех и да не се намажа и да бъда в публиката, но се радвам, че го направих, за моя радост още никой не ме оплюл, което ми беше най-големия страх всъщност. Но се замислих, че съм твърде голяма да ме е страх и, че Бог е с мен, както винаги е бил ( дори и когато слушах Блек Метъл :D )
Другото е, че мислех, че ще седя брутално до останилте момичета, като буца, но и това не е така като гледам снимките, само когато съм до най-слабите изглеждам по-масивна, което е нормално, имам най-много маса според доста очевидци, баси! КУГА успях да я натрупам :D
Ето още две снимки с Тоди, която ХММММ някакси ме подкрепя да се занимава с този спорт, което е странно :D
Съдиите не са ли хора? ;)
Защо толкова те вълнува какво мислят хората за теб? Не е ли по-важно ТИ да се чувстваш пълноценна в това, което правиш, без значение какво мислят хората? Никога няма да бъдеш истински щастлива докато се впрягаш от чуждото мнение.
Пълна си с противоречия. :D
Марги, съдиите за задължени да гледат правила, както във всеки спорт, аз мога да вдигам технично и много по-добре от останалите, ама ако ми мръдне лакътя на някое движение горя като факла и съдията е задължен да ми даде фал, колкото и добре да вдигам.
Това с какво аз съм пълна на теб не ти влиза в работата. Не се включвам в дневника ти, ще те помоля и ти да не се включваш в моя. За човек, който се занимава с йога си изключетелно отрицателно заредена, не знам на какво се дължи, но това ти пречи най-вече на теб. Може би ако си промениш мисленето и се усмихнеш на света, ще имаш някакъв успех и ти.
Благодаря предварително!