15.09.14
13:18
От доста време на сам ям овеса “златна нива” и чак сега забелязвам какво пише на гърба им, а то са 3 различни препоръчителни начина на приготвяне. Всеки един от тях гласи, че трябва да се печат и варят, едното + другото.
Аз досега нито 1 път не съм ги варил или пекъл, а си ги бода в кисело/прясно мляко и си ги боцкам.
Та въпроса ми е след като видимо този продукт е “суров” усвоява ли се нещо от него?
Видимо точно този овес са едри ядки
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 15.09.14 13:23.
15.09.14
13:24
#1
Без никакво притеснение можеш да консумираш овеса и без термична обработка.
15.09.14
14:39
#2
Благодаря ти за бързия отговор