ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.09.14
19:59

Здравейте, скъпи мои!

До днес си водих дневник за тренировките у нас на компютъра.След 5 годишно следене на сайта и форума и още по-дългогодишна история в тренировките, реших, че е време да направя и аз публичен дневник, та да споделя скромния си житейски път с други люде :)
Този месец се нанесох в нов апартамент, купих си лост за набиране, навърших цели 27 годинки...Предполагам, че в живота настъпиха що-годе хубави събития- остарявам, помъдрява и наедрявам...
Та така- ще споделям мисли и тренировки. По- нататък ще поразкажа и нещо за себе си.
Не търся особени предизвикателства- тренирам както си знам, колкото си мога и когато си реша.

Мотото ми е записано в подписа и твърдо държа на него:
Силна съм, защото бях слаба.
Безстрашна съм, защото се страхувах.
Мъдра съм, защото бях глупава.

Целта ми е да запазя прекрасното си здраве, приличната си фигура и да вдигам повече от осмокласник (както и да плаша колежките с бицепсите си).

Днешната тренировка в стара железарска зала с олимпийски тежести, истинско желязо и ръжда. Важните за мен упражнения и постижения си ги подчертавам.
(пиша само работните си серии)
13.09
1. гребане на хоризонтален скрипец с V ръкохватка 10х45кг 10х50кг 8х55кг 7х60кг
2. сумо тяга (с фитили, без колан) 6х90 кг (най-добро постижение за сезона) 5х90 кг 6х80кг 6х80кг 8х70кг
3. лег 10-8-8х50кг 8х40кг
4. преден клек (с обръщане от земя- бяха заели стойката) 4х10х30кг
5. избутване на машина за гърди(слагат се дискове) 4х8х(2х15кг)
6. СУПЕР СЕРИЯ
- разгъване за бедра 3х10х25кг
- суинг (руски) с пудовка 3х20х16кг

утре пак ;)

Темата беше редактирана от Queen Cobra на 08.11.16 17:16.

13.09.14
20:21

Време беше :)
Ще следя.

13.09.14
20:31

Ейййййй най-накрая :)
Добре дошла сред нас (F)

13.09.14
20:41

Хехе най-накрая ! :) Welcome.

13.09.14
20:41

Браво, браво :* И аз ще те следя ;)

Успех (F) !

13.09.14
22:47

И аз ще следя с голям интерес!
Успех :)

13.09.14
23:01

Полезно четиво се очертава ;)

14.09.14
15:25

и така :) виждам че се намери малко публика, та да се включа отново. Днес си направих домашна тренировка. По принцип докато тренирам у нас, го съчетавам с прибиране на пране, сгъване на дрехи, разопаковане на покупки, транжиране на месо, готвене, рязане на салати, миене и др. подобни в почивките. Миналата седмица изненадах себе си - тренировката беше в супер серия с бърсане на прозорци. :) така че времето не се губи нахалост.
След вчерашните издевателства над крехкото ми телце, смятах, че няма да мога да се наведа от треска в еректорите. Но, уви, така почти няма. Затова пък гърдите ме болят на умиране и се радвам, че нося спортни сутиени - едва-едва бих закопчала обикновен.

Днес си снимах по една серия от всеки вид набирания(все пак да не кажете, че съм голословна хвалипръцка :) Но ще ги кача, когато г-н Интернет реши да ми съдейства с изобилието си.

14.09
1. набиране надхват 5х6 (30бр.)
2. СУПЕР СЕРИЯ
- глутеус мост с крака нависоко 5х10
- глутеус ритник 5х10 всеки крак - малко бройки, но дупето ми изтръпва |-)
3. набиране смесен хват 4х5 (20 бр.)
4.СУПЕР СЕРИЯ

- сумо клек с 2 дъмбела 5х10х(2х10кг)
- римска тяга с 2 дъмбела 5х10х(2х10кг) еректорите напомниха, че много работа им се събра, но съм убедена, че леките тренировки = по-добро кръвоснабдяване, лекуват мускулната треска
5. набиране подхват 5х6 (30 бр.)
6. СУПЕР СЕРИЯ

- раменна преса с дъмбели 5х12х(2х10кг)
- крънч коремни преси с вдигнати крака 5х15

общо набирания 80 бр.
някой път ще чукна 100бр. , но да не е след тренировка в зала. Редувам мускулните групи, за да са свежи на следващото упражнение. Това съм си го изпробвала през годините и ми се отразява най-добре. Напомпването на един мускул само ми пречи.

За днес това е :)

14.09.14
20:01

набиранките:
https://www.youtube.com/watch?v=tsx_bn_iHbA&list=UUcItkmb_2yn_VmsWeuvOpXA&index=3
https://www.youtube.com/watch?v=yiBO4keUqtY&list=UUcItkmb_2yn_VmsWeuvOpXA&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=vgyRG9nv_ng&list=UUcItkmb_2yn_VmsWeuvOpXA&index=1

криви, прави- толкова :)

Добре дошлааа :) :*

Аз не мога да видя видеата, пише, че са частни.

14.09.14
21:47

поправям настройките. Мислех, че автоматично се публикуват. Леелелеле, то са имаш лост вкъщи не е добре, постоянно искам да се гърча на него :)

15.09.14
11:51

Малко инфо, докато съм на работа ;)
Кантара показва 62 кг- не е много , но усещам как ми пораснаха обиколките. Предполагам, че поне кило-две  са вода и тленните останки на десетки гръбначни и фотосинтезиращи същества, умрели, за да да трупам маса. И все пак не се побирам в дрехите, които си купих , когато бях 58-59кг. На тия кила изглеждам лъжливо стройна и крехка, но не мога да ги задържа (пуста лакомия :) )

добавки - последните 3 месеца вземам
1. калции, цинк и магнезии (по 2 таблетки при препоръчани 3-получават се около 700 мг калций - за нещастие карбонат, но следващия път ще се поправя и 400 магнезий- нещо такова)
2. Витамин Д 1-2 таблетки 400 или 800 МЕ
3. CLA 2 х 400 mg
4. един фет бърнeр- по 2 таблетки при препоръчани 3 - не толкова с идея да отслабвам, ами заради съставките хром, магнезий, витамини, мъничко кофеин по 30 мг на капсула.
Изброените вече свършват, така че скоро ще актуализирам.

храна- пиле, хляб, авокадо, извара, яйца, кафе, плодове- сливи, банан, ябълки, сладолед.
та така- със здраве :)

16.09.14
11:26

Много “зобиш” ;)

17.09.14
09:50

Здравейте скъпи мои :) 

вчера писах, писах, ама пустия Интернет ме прееба най- жестоко. И до днес нямам нет вкъщи, та пак ще си ползвам служебния.
Искаше ми се да споделя няколко мисли.
Последните 2 години си подобрих храненето значително- поне 400-500гр месо на ден, кашкавал, прясно сирене, яйца, разни полезни плодове и зеленчуци- кокоси, манго, авокадо, лимони, банани, круши, пъпеши-различен плод всеки ден.
Каква е тайната на добрата храна. :) Оказа се, че не е в мизерната държавна заплата...
А в чудесните намаления на месо, мляко, сирена на 30 % във веригите и супер намаленията на 50% на пресни плодове и зеленчуци в края на деня (май нямам право да кажа в коя верига:) )

Все се чудя как познати, които имат в пъти по голям доход от моя, предпочитат да си инвестират парите в маркови очила, чанти, обувки, колани и пр. гъзарийки, а на работа се хранят с невъобразими боклуци: дюнери, питки с кюфте, кроасани, баници и пр.
Дават пари за „храна” без никакви хранителни качества, само за мас, сол и бяло брашно и изобщо не се замислят какво влиза в тях.
Дори директорът ни обядва питка с кебапче !!! Господи ???!!!!

Други хубостници издържат цял ден гладни – минават с няколко кафета, бонбон или вафла, а вкъщи се натъпкват с някакъв бъркоч от ориз, картофи и брашнен сос- случка от живия живот  една подобна личност  - която консумира 15-20 гр. протеина на ден, никакви качествени въглехидрати, да не говорим за полезни мазнини и витамини или минерали, се оплаква, че  все е уморена,  няма сили, няма тонус, не може да се концентрира, спи й се през деня, боли я глава през ден, има анемия и пр.
И ТОВА СИ ГО ПРИЧИНЯВАТ САМИ!!!

Колежката срещу мен постоянно се чуди и мае на начина ми на живот, защо влагам пари в храна и тренировки, а не си живея живота.
Понякога се впускам в монолог за това, че за мен е много важно да съм нахранена, натренирана и здрава,
Че предпочитам да дам много по малко пари за дрехи и обувки, отколкото за качествена храна и добавки,
Че предпочитам да се чувствам здрава, силна и жизнена, отколкото болнава, увиснала и все уморена…
Милата ме гледа с онзи поглед, с който гледаме изхвърлени кученца- жал ти е , но не можеш да ги спасиш…

Понякога ме провокира как ще ми се промени живота, когато живея с някой. Разказва как ще му мия и чистя, ще му готвя манджи и яхнии, ще му режа салата и наливам ракия, ще му мия краката (едва ли не) и няма да имам време да мисля за клекове и набирания.
Колко ме обиди тая жена – и мен и човека с който бих живяла заедно!!!

Виждам ежедневно как познатите ми имат и времето и възможността да тренират- каквото и да, дори гимнастика вкъщи- която съвсем не е за подценяване, но просто не го правят. Изобщо не може да им мине през ум че могат да отделят 30-40 мин след влизане вкъщи за нещо полезно за тялото си. Почти 80% имат дископатия, а повечето и дискови хернии- не говоря само за 40-50 годишните, а за хора около 30те.
Наистина се чудя как търпят уморените си и омекнали телеса, А СЪЩЕВРЕМЕННО ЗЛОБЕЯТ И ЗАВИЖДАТ ЧЕ СЪМ СЛАБА (поне в очите им  ) И ЗДРАВА.
Та така- такива мисли ме измъчват отдавна.
Не е нужно някой да ги подкрепя…

17.09.14
10:03

ох, усещам, че с този лост у нас ще започна да правя по 50-60 набирания през ден :) не знам какъв ще е ефектът- дано не заприличам на някой Квазимодо :) Сега като си водя публичен дневник и знам че се чете, това много ме мотивира да тренирам повече, да слагам повече кг, да правя повече повторения, да направя още 1 серия бонус...Дано тази положителна мотивация се задържи по-дълго, мисля, че е мноооого полезна.:)

и така малко тренировки

15.09- почивка

16.09- тренировка вкъщи - навън се съдра да вали, а и без това пестя от зала- покрай нанасянето в новата квартира бая се охарчих.
1. набиране 5х6
2. преден клек с дъмбели(опрени отпред на раменете) 5х12х(2х14кг)
3. СУПЕР СЕРИЯ
- лицеви опори 5х12
- гребане с 2 дъмбела едновременно 5х10х(2х14кг)
4. сумо клек с дъмбел 5х15х14кг
5. СУПЕР СЕРИЯ
- полулег с дъмбели 5х12х(2х14кг)
- римска тяга с дъмбели 5х10х(2х14кг)
6. набиране подхват 4х5
7. СУПЕР СЕРИЯ

- напади с щанга на място 4х10х22.5кг
- раменна преса права 4х10х22,5кг

днес чудесна лека треска на цялото тяло и задните бедра, значи не е било съвсем без хич:)

17.09.14
10:48

казано от Queen Cobra на 17.09.14, 09:50:

Понякога ме провокира как ще ми се промени живота, когато живея с някой. Разказва как ще му мия и чистя, ще му готвя манджи и яхнии, ще му режа салата и наливам ракия, ще му мия краката (едва ли не) и няма да имам време да мисля за клекове и набирания.
Колко ме обиди тая жена – и мен и човека с който бих живяла заедно!!!

И защо се обиждаш от такива разсъждения ти се чудя пък аз. Ти й кажи, че би живяла прекрасен живот с човек, който споделя начина ти на живот, а не такъв живот като нейния ;)

Аз от личен опит мога да ти кажа, че готвя, чистя и мия у дома, режа салата, малко дете имам, работя и т.н. ( крака не мия, щото всеки си ги мие сам у дома ;) ) и пак има време за спорт и здравословно хранене ;)

17.09.14
11:48

Ами защото е със завист и злоба, Веси.
Аз както  мия, чистя и готвя за себе си , така и за някой друг. И когато кажа, че познавам много хора (и жени), които имат семейства, деца, работят и тренират, дори се състезават, и си носят храната в кутийки ;) не вярва.
Не била виждала мъже, които сами могат да се изхранват.
Дава пример със собствения си, който изкарва “парите в семейството”, но не може да си свари и 2 яйца сам. И така...
Понеже се гледаме с нея лаптоп срещу лаптоп по цели дни, по някое време започва да ми дотяга с нравоученията си.

Просто за мен дрехите на “Юнона”, “Кенвело” и пр. или очилата Ray-ban не са ми критерии за хубав живот, ако на 35 г. имам няколко хронични болести, обездвижване и затлъстяване.

Животът е такъв, какъвто си го направиш.
Нито аз ще променя нейния
нито тя-моя... :)

17.09.14
12:00

Шефката ми, която изключително много уважавам, миналата година чукна 50. Двете й деца са вероятно колкото теб на възраст. Жената си ходи на спорт сутрин преди работа (някакви групови аеробни занимания - не е идеално, но е по-добре от нищо), внимава какво яде, интересува се (е, донякъде) от тенденциите в храненето. Като резултат изглежда с поне пет години по-млада, поддържа тегло и фигура и не съм я чул никога да се оплаче от болежки или нещо друго, свързано с физическото й състояние. Имам и друга колежка на 45, продуктов мениджър при нас, за която мога да кажа същото - майка на три деца, инструктор по аеробика, сериозни занимания с айкидо, говорим си за спорт и хранене почти всеки ден. Щом те могат, всеки може. :) В офиса има обаче и двечки на по 25, които вече едва ходят от затлъстяване.
Възрастта и семейното положение не са порок и далеч не са определящи за начина на живот - всичко си е в твоите ръце.

П. П. Казвам горното не в смисъл, че не го правиш, а като допълнение на мислите ти за 35-годишната дама с мързеливия инфантилен мъж.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.09.14 12:05.

17.09.14
13:33

подкрепям те с две ръце, Боби.
При нас аз съм най-младият служител. Средната възраст е 48 години. Какво да кажа- от 60 служители, само двама тренираме и се храним (почти) здравословно. Няма да коментирам хората на годините на майка ми (аз с нея не мога да изляза на глава :( ) а ми е болно за тези мои познати, които са в най-активната си възраст-30-35-40 год. Болежки и болежки - кръстове, хормони, диабети, главоболия, синузити, хронични умори, затлъстявания.
Просто категорично вярвам, че с режим на хранене, упражнения и почивка почти всичко може да се излекува.
Другата крайност- безумен глад- на ябълки, на вода, на шоколад :) . И жажда- по 100-200 гр вода на ден :)

абе...Ние да сме живи и здрави ;)

17.09.14
19:42

и така- днес щях да си почивам... но в службата само седя и се натоварвам психически, така че реших да се понатоваря и физически, да не е без хич. пък и си имам лост, как да да му простя. :)
17.09
1. СУПЕР СЕРИЯ
- набиране 5х5
- трицепсови лицеви опори 5х10

2. суинг(руски) с дъмбел 5х20х15кг
3. гребане с дъмбел 4х15х15кг
4. СУПЕР СЕРИЯ
- глутеус мост с крака на високо 4х15
- крънч коремни преси с вдигнати крака 4х15
5. СУПЕР СЕРИЯ
- разтваряне за странично рамо с една ръка 4х10х7.5кг
- разгъване за трицепс зад глава с една ръка 4х10х7.5кг

като за почивен ден-бива :)

18.09.14
15:58

няколко кутийки , пълни с щастие :)

18.09.14
16:04

Ето една от днес :) Ако ти харесва, да я пращам :)

18.09.14
20:17

Първо,честит дневник! Да си го попълваш редовно и да ти бъде полезен! :)
Второ.Винаги ме е дразнело,че започваш постовете,та понякога и изреченията си ,с малки букви.УТФ? :@ В смисъл,познаваме се,не си проста,нито ти липсва култура на писане.Какво ти коства да натиснеш капс лок-а ? :D Моля те,отговори ми само на този въпрос! :)

18.09.14
22:02

казано от Juls на 18.09.14, 20:17:

В смисъл,познаваме се,не си проста,нито ти липсва култура на писане. :)

You’ve my day !!! (party)
Благодаря! (bow) все пак съм цял юрисконсуЛ (както едната ни счетоводителка смята за правилно :) )
Ами... мързи ме. И някак си ми е по-пригледно всичко в една редица :) но ще си взема поука, обещавам.
Няма да откажа и ти да се отбиваш от време на време тук.
Днес -почивка. (fubar) Дело в Тетевенския районен съд.  (finger) Пазаруване на храна. (nlove4) Довършване на втория сезон на “Демоните на Да Винчи”. (giggle) Малко предсънно мъчение с “Начинанието”Алдебаран” на Ян ван Хелсинг (headbang)

18.09.14
22:11

казано от Queen Cobra на 18.09.14, 22:02:

казано от Juls на 18.09.14, 20:17:

В смисъл,познаваме се,не си проста,нито ти липсва култура на писане. :)

по-пригледно

прЕгледно !

Ето,включвам се :)

18.09.14
22:19

тц тц...
Захапах си дипломата с мерак да я скъсам :) Благодаря, наистина имаше нужда от корекция.

18.09.14
22:25

За теб винаги! Между другото и аз плаша колежките с бицепс ..:Д

19.09.14
09:48

От снощи ме боли гърло-почна леко, в 02.00 ме събуди- не се траеше, едва преглъщах, та ставах да пия топъл чай, да ме поуспокои.  Час и половина мъки за заспиване. В 06.00 чаят безкомпромисно поиска да излиза от организЪма ми. В 07.00 трябваше да ставам и исках да умра просто.

Да ги еВа и витамините, минералите и имуностимулаторите, нищо не правят ;). Не мога да разбера как се заразих - няма болни покрай мен.
Веднага почнах лечение със Саменто (патентован котешки нокът) през 5-6 часа по 2 таблетки, та да оживея.
+ Септилин (таблетки по рецепти на Аюрведа- пак имуностимулатор)- колкото се сетя. :)

Но какво да си взема за болки в гърлото? Симптматично да се оправя.

Другата седмица съм отпуска, трябва да съм във форма, чакат ме цяла седмица безплатни тренировки в трибойска зала в Горна Оряховица. :)

19.09.14
09:56

Изпий през 6 часа по една таблетка Нурофен Стопколд и си чук точно за един ден.
За гърло си вземи голиа - най-евтино и вкусно, облекчава.

Стопколда ти го препоръчвам, защото на мен ми се налага почти постоянно, когато се разболявам да съм на работа, има неща,които само ако не мога да мръдна от леглото, ще осатвя на друг, всички прахчета ме успиват, само тоя стоп колд ударих в десятката.

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.09.14 10:15.

19.09.14
10:02

избягвам ибупрофен, парацетамол и пр. Но ако се влоша, ще взема. Голията не са ли люти бонбонки? ХМ, има полза като се смуче нещо, наистина помага. Благодаря.

19.09.14
10:05

Чай с джинджифил.На нас ни помага.

19.09.14
10:13

казано от Queen Cobra на 18.09.14, 22:02:

Довършване на втория сезон на “Демоните на Да Винчи”. (giggle) Малко предсънно мъчение с “Начинанието”Алдебаран” на Ян ван Хелсинг (headbang)

Аз като започнах демоните и... на един дъх всичко налично,което имаше изгледах. (giggle) Лошото е(или може би не),че много ми вдигна летвата и не мога да гледам друго.Хелсинг преди сън - найс ! : ) Увлекателни са ми неговите творби.

19.09.14
10:50

казано от Kuroi Kenshi на 19.09.14, 10:13:

Хелсинг преди сън - найс ! : ) Увлекателни са ми неговите творби.

Ами не - точно това е огромно мъчение. Много измислено, чак дрънка. Особено съм критична към факта, че някои разумни същества ще пропътуват милиарди и милиарди километри, за да се грижат за скромната ни цивилизация.
Иначе другото, което съм взела за този месец:
“Матрицата на живота” на Мулдашев, (тъповато)
“Богове, храмове, оракули” - Франциско Гомес
“Милиарди и милиарди” на Карл Сейгън- ето това е нещо качествено :) Препоръчвам неговата “Малка синя точица”.

казано от Queen Cobra на 19.09.14, 09:48:

Аз наляво и надясно пропагандирам гаргарата с клеева тинктура - 30 капки в малко вода по 2-3 пъти на ден, и после поглъщане.

19.09.14
11:02

подкрепям. :) при нужда аз я пия на око- поне двойна доза няколко пъти на ден. Иначе май напразно се оплаках- положението е много по-добре след гадната нощ. Ще продължа да зобя. :)

19.09.14
11:05

казано от Alexander Krastev на 19.09.14, 10:57:

казано от Queen Cobra на 19.09.14, 09:48:

Аз наляво и надясно пропагандирам гаргарата с клеева тинктура - 30 капки в малко вода по 2-3 пъти на ден, и после поглъщане.

Горещо препоръчвам- настърган джинджифил, лимон и мед. Поне десетина пъти съм се разминавала със сериозни настинки и гърлоболи, благодарение на тази смес.

Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 19.09.14 11:07.

19.09.14
11:43

казано от Queen Cobra на 19.09.14, 10:50:

Ами не - точно това е огромно мъчение. Много измислено, чак дрънка. Особено съм критична към факта, че някои разумни същества ще пропътуват милиарди и милиарди километри, за да се грижат за скромната ни цивилизация.

Именно и аз съм критична,но не ми се получи сарказма.Споделям твоето мнение и все пак човек трябва да изследва и да научава нови неща.Благодаря за препоръката!

21.09.14
15:50

здравейте отново. За щастие или не- жива съм :) За имунит и борба с болестта взимам изброените, иначе симптоматино- новрофен стоп колд по съвет на Блага- тан кю:)
18.09-почивка
19.09-почивка

20.09 тренировка
1. клек 3х8х60кг, 2х8х50кг, 1х8х40кг
2. полулег с дъмбели 4х15х(2х16.5кг)

3. преден клек 4х8х40кг -много доволно
4. пулдаун зад врат широк хват 4х8х неизвестна тежест- от  колене,скрипеца е праисторически с дискове и др. подръчни матриали
5. флайс от полулег 4х10х(2х12 кг)
6. сумо клек с дъмбел 4х10х22кг
7. пулдаун подхват 4х10-същата тежест отпреди
8. повдигане на крака от лег (за корем) 4х15

21.09 тренировка изненада. :) След предишния трен- мускулна треска на целото тело :) , особено гърдите.
1. лег щях си направя традиционното 4х8, но приятеля ми измисли следната схема за мъчение:
8х50кг, 3х55кг, 3х57кг, 3х60кг,3х62.5кг, 1х65кг + 1х65 кг с помощ

2. гребане с дъмбел5х10х2кг
3. сумо тяга 2х90кг, 3х92.5кг има клип, ще гокача другата седмица,5х80кг, 8х70кг
4. раменна преса от стоеж 4х10х27кг
5. френско разгъване за трицепс 3х10х18кг
6. разтваряне встрани за рамо с една ръка 3х10х8 кг всяка страна
7. напади без тежест 5х10 всеки крак без почивка
8. глутеус ритник 5х10 всеки крак без почивка
на 2.09 ше почивам и нямада имам интернет тази седмица. но после ще си запиша :)
ариведерчи :)

25.09.14
19:02

Жива съм :) Засега не виждам отрицателни коментари, то и положителни няма. :) Но супер се радвам че имам нови онлайн приятели и фенове.
Записвам си недописаните тренировки:
22.09-почивка
23.09 нахъсана :)
1. клек 4х10х60кг 1х10х50кг
2. едностранно гребане на машина за гръб 3х10х40 кг 1х10х30кг  http://www.bb-team.org/?ACT=8&fid=56&aid=7957_soRzhkxANFGR3yHF5UaF&board_id=1 точно такава , греба с всяка ръка поотделно, за да избегна чийтинга, по 40 кг на ръка
3. лег 3х8х50кг 1х8х40кг
4. СУПЕР СЕРИЯ
- суинг с пудовка 3х20х14кг
- хай пул с пудовка 3х10х14кг

24.09 много мързелива тренировка само с машини
1. СУПЕР СЕРИЯ
- пулдаун пред врат 2х8х60кг 2х8х50кг
- кросоувър гърди 2х10х(2х20кг) 2х10х(2х15кг)
2. СУПЕР СЕРИЯ
- сгъване за задно бедро 2х8х30кг х8х25кг
- разгъване за предно бедро 2х8х30кг 2х8х25кг
3. СУПЕР СЕРИЯ
- хоризонтален скрипец 4х10х50кг
- трицепсово разгъване на скрипец 4х8х40кг
4. СУПЕР СЕРИЯ
- сумо клек с дъмбел 4х10х25кг
- раменна преса зад врат 4х10х20кг

25.09.14
19:16

качих клипа с тягата в галерията

25.09.14
20:04

казано от Queen Cobra на 25.09.14, 19:16:

качих клипа с тягата в галерията

1.Toва колко са? :)
2.Имаш брутална техника,и то на видимо леки за теб кила  :D Честно и откровено,нямаш никакъв технически прогрес при тягата още от първата ни онлайн среща (dull)
3.Лошото е,че приятелят ти те окуражава.Но/по спомен,който се надявам да не ме лъже/и той има такава техника”“.

Ако се стегнеш добре,преспокойно ще изтеглиш тази щанга с перфектна техника,да не казвам,че и повече бройки ще направиш.Такова изгърбване,ако изобщо е приемливо,е приемливо в случаи на максимални единици,двойки,ако щеш и тройки айде..но на ОЧЕВАДНО лека за теб  щанга е грехота :)

Значи,в заключение,ще кажа-Скатаваш се и по отношение на техника на изпълнение,и по отношение работна тежест. (fubar)

Мнението беше редактирано от Juls на 25.09.14 20:05.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1