Къде тренирате?

17.09.14
11:43

Здравейте,

Реших да пусна такава тема, защото виждам, че във форума се е създало чудесно общество, което си помага и общува. Има хора, които се познават и извън форума и дори тренират заедно, но има и самотници (като мен), които тренират сами.
Идеята на темата е да се намерим и извън форума и ако случайно тренираме заедно в един фитнес да създадем и офлайн контакт. Да си помагаме и в самите тренировки.

Предлагам всеки да напише в кой фитнес тренира и кога.

П.П. Съжалявам ако има подобна тема, но не видях такава.

17.09.14
11:46

Нека да съм първи и да се надявам да ме последват много други.

Тренирам в Belize, Понеделник, сряда и петък от 7:45-8:00 (сутринта).

Мнението беше редактирано от Werew на 17.09.14 15:33.

Идеята за такава тема не е лоша, но я преместих по-подходящ за нея раздел.
Ще е добре, ако не давате линкове съм конкретни страници на залите... има достатъчно начини да се обясни и покаже къде е залата, ако се налага, а и всеки може да потърси това сам.

Тренирам във фитнес Titanium (София, ж.к. Младост 3, блок 386). 8-)
Обикновено съм там във вторник и четвъртък следобед + събота сутрин.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.09.14 11:49.

Jk Fitness зад Мол България (гр.София) - от понеделник до петък от 9 без 15 до към 10 и 30 :)

17.09.14
14:19

В 81во СОУ, Младост 3 - от понеделник до петък между 18:00 и 20:00, събота и неделя между 9 и 12 сутрин :)

Иван

17.09.14
20:53

БСУ (Бургас), Титан фитнес, между 07:00-08:00 сутринта. Залата реално е гадна - ползвам 3d смит машина в ролята на силова рамка, има 4-ри лоста, като три от тях са криви, защото са евтини и бургаските не си разтоварват тежестите от тях, 20-ките са с малък диаметър. Все все повече у мен назрява идеята да си намеря квадратура, която да оборудвам по мой вкус.

Мнението беше редактирано от Иван на 20.09.14 08:18.

17.09.14
21:46

Хайде в Лъки Джим, хора! :) София, Студентски град, бивш трафопост до бл. 33 (да не се бърка с Клуб 33 и други подобни незаслужаващи внимание обекти). Привечер се събираме доста сериозна компания съфорумници и си обменяме редица клюки, които пропускате.:) Освен това си имаме много железа, гумен под и карт бланш за дрънкане, хвърляне и неограничено цапане с магнезий.

17.09.14
21:54

Аз съм ходил във фитнес 33 ( пред клуб 35 ), какво му е на фитнеса, супер си е.
От време на време тренирам в дружба2 до 150-то, новия фитнес ( забравих му името ) или във фитнес 33.

17.09.14
22:49

казано от Mercedes AMG на 17.09.14, 21:54:

Аз съм ходил във фитнес 33 ( пред клуб 35 ), какво му е на фитнеса, супер си е.
От време на време тренирам в дружба2 до 150-то, новия фитнес ( забравих му името ) или във фитнес 33.

Нищо му няма, освен, че не става за силови тренировки. :) Сигурно 70% от площта е заета от пътеки, крос-тренажори и велоергометри, които имат само косвена връзка с фитнеса. Всички лостове са китайски и криви. Има само една стойка за клек, а единственото място, на което може да се прави тяга, е точно пред нея и е под наклон с дупки на пода. От друга страна Сашо Пеловски ходи редовно там и си го харесва много, така че вероятно съм пристрастен. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.09.14 08:17.

17.09.14
23:30

Варна, Херкулес в читалище Васил Левски, близо до базар Левски. Около обед или ранен следобед.

17.09.14
23:30

Аз също тренирам в Lucky Gym. Обстановката предразполага към сериозно вдигане.

West - GYM, в Надежда 6

И аз съм в 33-ката (и по-точно до 57 блок) и според мен си е екстра. Има какво да се подобри от към оборудване, но там има доста момчета със сериозни резултати, така че със сигурност става за качествено трениране.

18.09.14
15:34

В Плевен в “Механото”.
В София, Студентски Град - Weider Gym, в стаичката със стойката за клек...
Трябва да пробвам и Лъкито, поне ще сме повече единомислещи.

18.09.14
19:59

Варна. Ходя в “Емоушън” (съвсем наблизо до Мол “Двете кули”) в понеделник и четвъртък от 9-10 ч. Приятна, уютна обстановка, пълен комплект гири (от 1 до 10 кг през 1 кг) и дъмбели (до 35 кг през 2,5 кг), малки дискове за щанга по 1,25 кг. Плюс бягащи пътеки, велоергометри и степери освен обичайните за всяка зала силови уреди.

В ТопФит в Младост 4, почти всеки ден от 10:30-11:30, понякога и по-рано.

18.09.14
20:45

Варна, фитнес Меркурий ( дано не греша името ), бившия Гетото, кв. Възраждане 1, а кога.....е трудно да се каже :D

18.09.14
21:32

казано от Boby_ на 17.09.14, 22:49:

Нищо му няма, освен, че не става за силови тренировки. :) Сигурно 70% от площта е заета от пътеки, крос-тренажори и велоергометри, които имат само косвена връзка с фитнеса. Всички лостове са китайски и криви. Има само една стойка за клек, а единственото място, на което може да се прави тяга, е точно пред нея и е под наклон с дупки на пода. От друга страна Сашо Пеловски ходи редовно там и си го харесва много, така че вероятно съм пристрастен. :)

В по - горния си пост май говореше за клуб33 ( дискотеката ), аз разбрах за фитнес33, както и да е, разбрахме се :D
Напълно си прав, няма стойки за клек, има само смит машина, пълно е с патеки и колела.. къде се намира по - точно този фитнес, в който тренираш? :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.09.14 09:11.

От днес смених на Атлетик в Дианабад и ако има някой за компания ще е супер :D.

19.09.14
09:19

казано от Mercedes AMG на 18.09.14, 21:32:

казано от Boby_ на 17.09.14, 22:49:

В по - горния си пост май говореше за клуб33 ( дискотеката ), аз разбрах за фитнес33, както и да е, разбрахме се :D
Напълно си прав, няма стойки за клек, има само смит машина, пълно е с патеки и колела.. къде се намира по - точно този фитнес, в който тренираш? :)

Лъки джим се намира ето тук:

ДИ

19.09.14
12:47

Champion’s Gym - София, Сухата Река. Рано от зарана...

19.09.14
20:53

И аз там, но след работа  :)

София, жк Борово, Inergy Fitness & Spa
понеделник, вторник, четвъртък и петък 13-15ч/ 14-16ч (с възможни моментни вариации :D)

14.09.15
00:12

казано от Вероника Налбатска на 20.09.14, 20:27:

София, жк Борово, Inergy Fitness & Spa
понеделник, вторник, четвъртък и петък 13-15ч/ 14-16ч (с възможни моментни вариации :D)

Още ли тренираш там :О :О

Дам, аз работя на басейна там и тренирам в залата. Това е моят храм :D

14.09.15
09:54

казано от Вероника Налбатска на 14.09.15, 08:54:

Дам, аз работя на басейна там и тренирам в залата. Това е моят храм :D

Ама това е точно до блока ми :о хдхдхд

Тренирам в гр. София - залата на Биджи или в клуб “Флайс” този на ул. “Веслец”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1