14.12.05
22:14
Добре ли ще е една мускулна група да я тренирам два пъти за един и същ ден..например сутрин кам 10 часа тренирам гърди и трицепс и вечерта към 7-8 пак,като втората тренировка да не е много натоварваща?
Внимавайте къде пускате темите си!
ЙОДА
14.12.05
22:22
ОК благодаря
Пиши на кирилица !!!! Поста ти бе преведен
DJGorgio-Astor
Не е точно така виж М и Ф последния брой има известни истини там
djgorgio-ASTOR
Тогава вземи броя и напиши какво пише в него, защото за мен това си е чисто претренирване :).Но зависи и за какви тренировки се отнася сега аз говоря за такава каквато Gokor е написал, защото имам приател в Левски който е в отбова по висок и дълаг скок и тренира по 2 пати на ден но при тях принципа на тренировки е друг и тренират различни части не 1 и съща МГ.
Kak си представяш да взема да ти препиша 4 страници тука.Който иска да си купи броя и да чете , а който не го е чел не е добре така директно да казва не става или тем подобни мисля че сте съгласни
Може да се тренира,но обикновенно се прави една мускулна група.Ако са две ще се озориш много.Преди доста време тренирах така,но например сутрин гръб след обяд бицепс или сутрин гръб тежко и след обед пак гръб,но по-лека тренировка.Определено имаше ефект,но по това време го давах доста яко..сега нямам време за подобни неща в момента..Пробвай ,може и да проработи,ама все пак внимавай
djgorgio-ASTOR
Ок щом си толкова сигурен кажи ми в кой точно брой и каде го пише, аз ще си направя труда да го намеря и да го прочета пак после ще коментирам, защото може да става за друг вид тренировка 2 пати на ден а не както Gokor иска 1 МГ.А не сега да викаме ее в онова си списание пише еди кфо си незнам си що, ако тря ще ги напиша тия 4ст.
В последния брой на М и Ф ,точно за 1 МГ на ден става на въпрос
П.С. Ти говореше без да си я прочел , като имаш време за губене я постни нямам нищо напротив
Ако имаш нещо да ми казваш вече пускай ЛС да не спамим темата
в М и Ф мноо добре е обяснено и мисля че ще има ефект
особенното е че при втората тренировка сменяш последователността на упражненията
успоредно на първата тренировка Този вид тренировка трябва да предизвика 2 пъти по бързо възтановяване и нарастване
мисля че е добра стратегия и че няма да се претренира