01.10.14
22:47
Струва ми се цикличното хранене малко нездравословно. Губи ли се телесна маса при цикличното хранене “Warrior Diet” ? На много места са казвали ,че е вредно да не се закусва сутрин.. Това всъщност така ли е ? Благодаря предварително..
01.10.14
22:51
Тази статия прочете ли я? :)
01.10.14
23:02
Да. Аз тежа 60 кг. на 15г. какво мислите , добре ли ще ми се отрази цикличното хранене ?
01.10.14
23:13
Режимът е специфичен и си мисля, че предварително трудно можеш да прецениш как ще ти се отрази. Има своите предимства, има и недостатъци (говорили сме на тази тема). В някои случаи хората го понасят безпроблемно и постигат страхотни резултати, в други - определено създава дискомфорт и резултатите са слаби. Просто трябва да опиташ и ти сам да прецениш как се получават нещата при теб. Разбира се - давайки му достатъчно време. Премисли добре какво искаш да постигнеш, какви са причините да не постигаш желаната цел с досегашния си режим и защо избираш именно периодичното гладуване като стратегия в храненето.
Аз съм на циклично хранене от юни месец. От тогава до сега съм свалил около 18кг. без да загубя видимо мускулна маса. Гладувам между 16 и 20 часа, 6 дни в седмицата. Чувствам се страхотно, въпреки това голямо изчистване, запазих и увеличих до известна степен силата си на базовите упражнения.
Иначе за твоите години и килограми не виждам смисъл да правиш циклично хранене. Просто гледай да си набавяш нужните хранителни вещества от храната, без да се вглабяваш излишно в някакви режими и прочие. За всичко си има време.
02.10.14
00:27
Според мен в твоя случай гледай просто да си покриваш калориийните нужди с хубава храна и да си набавяш едно 2-3гр/кг белтъчини,а пък в колкото хранения ти е удобно и приятно,в толова да са.Тренирай си редовно и здраво,като наблягаш на базови упражнения и се стремиш към хубава техника и ще дръпнеш много.
02.10.14
07:24
Благодаря много на всички ! :)