18.09.14
20:12
Днес поработих върху крака, глутеус и корем.Яденето риба,яйца, краставици и сур. ядки. Докато прочиствах гардероба попаднах на анцуговото долнище, с което почнах.Пръсках го по шевовете . Облякох го и се смях с глас.Връзвах го и въпреки всичко ми падаше, а отзад където ми е било онова голямо Д ми виси , като че ли съм се по.... Щастлива съм да видя и почувствам този резултат, все едно съм отрезала половината си. В понеделник ще си сваля данните , но промяната върви с пълна пара.Усещам я, а и харесвам това, което виждам в огледалото.
Давай,Дани!!!Ей липсват ми писанията ти тук.Чувствам се Самотна така,като не пишеш.Пък и ми е доста любопитно.
19.09.14
11:54
Много си готина Дани и много вдъхновяваща!
19.09.14
15:07
Благодаря ти Джой ;)
Дано успея да запаля и други хора, да ме последват. Доказах, че няма невъзможни неща, когато човек желае. Въпрос на воля е! Няма го вече това нежелание за нищо, няма я тая постоянна сънливост и умора от всичко... Толкова е хубаво да се израдваш отново на живота с пълна сила. Да не ти се плаче всеки път, в който влезеш в магазин за дрехи или застанеш пред огледалото подготвена за някой празник и ти се иска да се съблечеш и да си легнеш...Много пъти пропадах, имах олюлявания и не ми се ставаше сутрин да тренирам.Сега не мога да си го обесня. Идваха ми мисли в главата, колко работа ме чака, колко ангажименти имам.Оправдания, оправдания, но си казвах: Няма да ме надвиеш. 1 час е мамка му на ден. Скоро ще станат 5 месеца пълни.Самочувствието ми се върна. Усмивката на лицето ми се появи отново, излъчването ми и удовлетвореността от живота. Желанието да се справям с нови предизвикателства. А и примера, който давам на децата си. Малкия всеки ден сложа ли пътеката и почва да кляка ;) Голямата само каза: “Възхищавам се на волята ти! ” и я гледам как от ден на ден изисква все повече и повече от себе си. Започва да влиза във формата си след контузиите си. Дано скоро пак се изкачи на върха.
Ако успея да запаля искрата и в други изпаднали в мойта дупка ще съм двойна по-щастлива.
S.P тук съм , няма да отсъствам вече ; Покрай 15 септември и 2 ученички на главата ми , бая кардио по книжарниците падна ;) Днес почивен ден откъм тренировки. В менюто ми телешко, яйца, краставици,зехтин , балсамов оцет и сурови ядки.
Дани,къде е корема и дупето от първата снимка от 1ви юли???:)Ех,да знаеш как ми се иска и аз така...За мен спретни един колаж,да ти се израдвам от сърце,но точно с тази снимка,а пък ако не си изхвърлила и дрехите,още по-добре ако ги облечеш.Както викат агитките:”Давай ,Дани!Дани-шампион!”:)
Еее, много готска снимка, супер промяна! Продължавай в същия дух!
Трябва и аз да пробвам с някой стар панталон/дънки. (giggle)
Мнението беше редактирано от Love на 19.09.14 20:41.
20.09.14
18:33
Кардио, корем, дупе. Много риба, краставици, няколко яйца и сур.ядки. Това в общи линии е за днес ;)
А и един клип на промяната ми :
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 20.09.14 18:34.
21.09.14
06:51
Добро утро, на всички раннобудни (coffee) , а след него време за малко неделен стречинг с моя любимец:
22.09.14
08:32
И ето мерките 2 седмици след стартиране на програмата, като съм длъжна да уточня че съм в МЦ, цяла нощ борих температура на малкия и се чувствам като гюле от умора и безсъние тая нощ и МЦ в пиков ден като капак... След 2 дни ще ги засека пак контролно за потвърждение.На 7.09 си ги свалих точно преди старта.
Височина 180 см
Тегло 77 кг - 2 kg
Талия 82 см -1 см
Ханш 101 см - 1 см
Бедро (ляво) 56 см -1
Бедро (дясно) 56 см -1
Прасец (ляв) 35 см
Прасец (десен) 35 см
Гръден кош 95 см
Мишница (лява) 30 см
Мишница (дясна) 31 см +1
Предмишница (лява) 25 см
Предмишница (дясна) 25 см
Врат 33 см
Китка 15 см
Глезен 22 см
Раменен пояс 100 см
Изключително доволна съм от режима. Видимата разлика е налице. Чувствам се добре. След -2-3 дни ще направ контрола, защото най вероятно съм налята с доста вода от микса който ми се събра баш за понеделник сутринта, когато бях решила да се меря.
22.09.14
12:51
Въпреки среднощните отрицателни преживявания и безсънието, което, като гледам как малкият подържа и днес 38, ще продължат сутрешното кардио е приключено. Днес имам втора тренировка за глутеус, корем, гръб. Храна ов.ядки,белтъци,пилешко месо, краставици,оризовки,сур.ядки.
26.09.14
14:05
И така, започна нов етап или минах на следващото ниво ;)
Край на подскоците и дъмбелите вкъщи. Или поне ще се вадят 2-3 пъти в месеца. След 5 месеца домашна работа, е време да покълча кълки публично и имам карта за фитнеса под нас. На едни чехли разстояние. Кардиото вече не ми е свободно съчинение ала youtube , а степер, пътека, кростренажор, колело. За сега наблягам на степера. Разполагам и със скрипец и абдуктор за бедрено разгъване. За съжаление този фитнес е само за дами. Мъже не тренират там и по-притеснителните, които искат да избягат от мъжките погледи са в него. Та много хубаво не е на хубаво и по златното правило няма щанги :( ... Но пък дъмбелите са хубави и най-големият е 14 кг. Явно сме малко ентусиастките на този момент, които искаме да ги използваме. Та си клякакам с 28 кг ;) Няма как да отидя до друг за сега... Времето ми е строго разчетено. Най-близкия е на 15 мин от мен. При цялото тичане покрай трите деца, училища, детски кухни, занимални няма как да се получи. Приспивам малкия и съм нвъв фитнеса (punch)
Яденето ми тези 4 дена от вчера е риба,телешко,риба ,пилешко, краставици, яйца и сурови ядки, грейпфурт по 1 сутрин.
А тренировките сряда ръце,рамене,гърди . Четвъртък-дупе,глутеус. Петък -почивка . Събота- кардио , корем и дупе.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 26.09.14 16:41.
Ех,защо не сме от един град,да си ми другарче в начинанията...:)Успех ти желая Дани!
Мнението беше редактирано от S. P. на 26.09.14 16:37.
30.09.14
23:52
Понеделник: глутеус,корем ,гръб- оризовки,домат,краставици,пилешко,грейпфурт,яйца,сур.ядки
2 тренировки :
40 мин. степер
глутеус мост,крънчове,коремни преси,гребане с дъмбели,мъртва тяга и няколко други упражнения
Вторник кардио,корем дупе:50 минути колело, крънчове,коремни преси,повдигане на крака от вис, кикове, махове
яйца,грейпфурт,пилешко,оризовки,домат,краставици,сур.ядки
И като професионална шматка днес установих, че съм си прекачила значително дозите протеин (rock) . Месото ми като грамаж съм поемала двойно, та и повече от предвиденото, в хранителния режим. След първото мерене режех на 4-ри пил.филе и хвърлях на скарата. Оказа се, че съм поглъщала двойна доза, та и повечко. Бързата работа срам за майстора (tmi) (muscle) (blush) Изкарах везната на видно място отново. Колкото повече се променям толкова повече искам...на 35 години след 3 раждания и14 години дебелина се сетила мара да се побара (makeup) Но човек е толкова голям, колкото мечтите му! Правим каквото трябва, ще стане каквото му е писано (party) Важното е , че се чувствам добре и не се срамувам от себе си вече.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 01.10.14 14:05.
Няма значение на колко се е “побарала Мара”-важното е,че е започнала!
“Покажи на тея хора как се мяташ”:)
Супер Дани, колко килограма си свалила вече?
Спокойно за месото, като начинаеща в тази сфера с храненето, няма да ти даде толкова голям отзвук върху диетата, аз пък направих обратното - от страх да не поглъщам прекалено много месо, какво изчислявах, какво правих и се оказа, че съм яла с по 100гр по-малко, което вече отиваше на МНОГО малко, тъй като не трябваше да се оливам с белтъчното хранене предвид масата ми :D И после се чудех защо гледам като мишка в трици и ми се насълзават очите от глад.
01.10.14
12:09
3-4 кг съм долу, а с това ядене на корем на месо в промишлени количества, не искам да казвам, че ме е срам какво съм поглъщала, съм убедена, че изчистеното е гадна мазнина. Спрях да се фиксирам толкова на мерките, повече съм се съсредоточила в техника на изпълнение на зададените ми упражения, особено силовите, че съм крива тояжка. За да подобря резултатите ще трябва да изчистя техниката. Веднага се усеща при правилно изпълнение как издъхвам все едно съм вдигнала килограмите и ми се разтреперват мартинките.Снимам и повдигането на бритона ми във фитнеса и после гледам за начин на изпълнение. Тази седмица изчистих доста неща или поне така си мисля, Марина ще каже като ме погледне пак. Ами зор е и става все по зор. Постоянно усещам за коя зона съм работила, нещо като мускулна треска ми се появява на другия ден там, но не толкова неприятно. Мисля, че тепърва хубавите неща ми предстоят. Целулита появил ми се преди почти изчезва. Тялото ми все повече се оформя , а задните ми части щръкват и се кефя;) Време, постоянство, воля. Процеса от тук нататък е дълъг за целите, които съм си поставила. Искам добре оформено тяло, крачка по крачка ще стане. Важното е, че вече не съм сред хората с наднормено тегло, а доизчиствам и гоня релеф и естетично и хубаво оформяне.Топя се, след 1 седмица ще си взема мерките, сега като изчистя и това велико ядене на пил. месо, което направих и неадекватните ми движения с тежестите ;)
S.P верно показах как се мятам хахаха, нищо общо с правилна техника ! Но не за дълго !
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 01.10.14 12:10.
01.10.14
14:37
Тази е визията, която ще гоня независимо колко време ще отнеме, естествено съобразена с моята генетика и костна структура, /идейно просто, е това, което ми харесва/. Но като ще е гарга да е рошава. С постоянство ще моделираме най-доброто, което може да покаже тялото ми.Колкото време е нужно и каквото трябва ще го направя.Чистенето на мазнините ще ми се стори детска игра, пред моделацията, ми се струва (wasntme) . Но в крайна сметка имам ръст , тялото ми бързо се подава на промени, ще видим какво ще направим. Все още има много процент мазнина да чистя. Но да си плясна снимката и в дневника за да си я гледам всеки път, като съм тук. Доста вода има да изтече още ;)
Сряда:гърди,рамене, ръце
лицеви опори, разтваряне на рамене, раменна преса с дъмбели, повдигане на дъмбели с прави ръце, кик-бек с дъмбели, кофички на пейка, сгъване с дъмбели, сгъване с лост
Храна: яйца, грейпфурт, сур.ядки,пил.месо/ в правилен грамаж!, краставици, оризовки
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 01.10.14 14:48.
казано от Даниела Динева на 01.10.14, 14:37:
Тази е визията, която ще гоня...
Тази Визия от снимката и аз бих я подгонил... (devil)
01.10.14
17:22
Боби от 3 години вечер, като си легна все така се виждах. Колко спринт към тая визия съм ударила мисловно.Сега като смлях 21-23 кг за 5 месеца, не ще я догоня накрая, ами и по корем да ми се наложи да се влача ще го направя. В живота си минах през толкова метаморфози, от изключително нисък процент мазнини и неспособност да качвам, ядейки, като слон, до изкуствено разбит метаболизъм и превръщането ми в 180 сантиметров слон :D
Здрава да съм само,обожавам да надбягвам себе си. Отчетох се пред обществото, сега е време да се отблагодаря на тялото си и да постигна визията, която съм искала винаги за себе си.
А и ще е отличен пример съпоставена до стартовата ми снимка (giggle)
Имам си модел,чука и длетото са в движение, ще дерзая (rock)
01.10.14
18:14
А сега време за културно-масова дейност и едно хубаво театрално представление, което ще доведе до незакърняването на основния човешки орган, за да няма дисбаланс :)
Приятна вечер на всички!
02.10.14
11:55
Ден на размазване... Крака,глутеус, корем.
10 мин степер за загрявка
Клекове 3 х 30 х 10 кг
Тяга с прави крака 3 х 20 х 28 кг
Напад назад и повдигане 3 х 20 на крак
Ходещи напади 3 х 20 на крак х 10 кг
Повдигане за прасец
Кикове
Махове
V-ups -3 до отказ
Лакът-коляно
Странично дърпане на въженце
Руски туист
Храна- яйца , сурови ядки, риба,лимон, краставици,грейпфурт.
03.10.14
15:47
Храна : свински шол, краставици, сурови ядки,лимон,грейпфурт
Откъм тренировки -възстановителен ден.
Напрежение в бедрените и седалищните мускули (rock) след вчерашното разкършване в залата. Горната част - мускулното напрежението отшумява. Ще имам и оптимизиране на тренировъчната програма. Техническото изпълнение при силовата тренировка се изчиства с всеки изминат ден. Старая се и слушам треньора си. Веднага се усеща разликата в натоварваните зони и степента на трудност. Крачка по крачка към самоусъвършенстване.
Предизвикателство са тежестите, особено, когато излезем от тоталната заблуда за непрестанно кардио, кардио и пак кардио при нас жените. Жалко, че процента на осъзнатите все още е малък... Съдя и по това, което виждам в залата. Особено втрещените погледи, когато взема най-тежките дъмбели... Не само да ги вземем в ръце, но и да се постараем правилно да ги използваме. Засега, докато не се убедя, технически, че всичко е ок и не получа потвърждение от моя гуру - Марина, ще внимамвам и ще качвам постепено тежестта.
А днес една хубава солна вана и масаж с вендузи, след вчерашната тренировка за крака и дупе.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 03.10.14 15:58.
Миналата седмица бяхме се събрали няколко момичета, състезаващи се в различни категории фитнес и културизъм и стана въпрос, дали след състезнието целулитът се връщал. Всички кимаха, че ‘няма как да не се върне портокаловата кожа”
Само аз си замълчах, май и Марина, с гордост мога да кажа, че при мен не се върна, да, доста вода задъжрахме, но не е това, което беше преди и го отдавам главно на редовните масажи с вендузи (sun), тъй като другите момичета ползват познатя метод с водата, който хич не е здравословен на първо място и второ става само за състезания.
Мнението беше редактирано от Блажка на 03.10.14 16:14.
казано от Даниела Динева на 03.10.14, 15:47:
Предизвикателство са тежестите, особено, когато излезем от тоталната заблуда за непрестанно кардио, кардио и пак кардио при нас жените. Жалко, че процента на осъзнатите все още е малък... Съдя и по това, което виждам в залата. Особено втрещените погледи, когато взема най-тежките дъмбели...
Има още една голяма заблуда - че резултати се постигат само с тежести и че те са неизменна част от постигане на желаното тяло. ;)
03.10.14
16:23
За моя радост, не съм в нито една от двете крайности :) Всяка неделя по 1 час си залягам на Bob Harper Yoga for The Warrior и се чувствам отлично.Кардиото също е неизменна част от режима ми. И си мисля, че този комплекс ми се отразява добре.
казано от Маргарита Манева на 03.10.14, 16:13:
казано от Даниела Динева на 03.10.14, 15:47:
Предизвикателство са тежестите, особено, когато излезем от тоталната заблуда за непрестанно кардио, кардио и пак кардио при нас жените. Жалко, че процента на осъзнатите все още е малък... Съдя и по това, което виждам в залата. Особено втрещените погледи, когато взема най-тежките дъмбели...
Има още една голяма заблуда - че резултати се постигат само с тежести и че те са неизменна част от постигане на желаното тяло. ;)
Аз пък си мисля че Даниела е на правилния път ......искаш да сваляш ама без да губиш мускулна маса - тежести .....искаш да качваш ама не на шкембе и гъз- тежести ....даже и само да се поддържаш е хубаво да има и тренировки с тежести .....(wasntme)
Не съм съгласна overkill.
Много зависи на какво ниво си. Даниела вече е свалила доста килограми и тялото и подлежи на визуална промяна с помощта на тежести, но на едно момиче, което е 100кг, няма как да му наблъскаш да тренира основно с тежести.
За да се докара до това положение, смятай каква физическа активност е имала/нямала.
Кардио тренировката и аеробната среда като цяло смятам за изключетлно важни при оформянето на тяло.
Аз като имам много маса и тренирам с тежко какво? Процентът ми подкожни да не би да е бил/е нисък?
Наложи ми се да си скъсам гъза от кардио да се види малко от мускулатурата, която наистина имам и харесвам.
Но да не говорим за мен, факт е, че при тренировки с тежести се трупа мускулна маса, тоест ти трупаш отдолу и качваш килограми, но отгоре мазнината не изчезва съвсем, в този момент на помощ идва умереното кардио и правилният хранителен режим.
Въпросът е да има периодизация, кога ще се прави повече кардио, кога ще се прави толкова, че да се поддържа добрия метаболзъм.
Добре де ......не отричам ползите от кардиото ,просто казвам че възможно и без него ....;)
Аз лично го ползвам само за загряване и съм му върл противник.....не обичам аеробната дейност и да ми изхвърча сърцето,отделно че имам и дюстабан и ми е противопоказно .....и ако някой не може да прави кардио по някаква си прична значи ли че не може да сваля без кардио.....:D
Ами ако си тренираш само с тежести и си в лек ОКБ какво се случва .......(wasntme)
Да ти кажа при жени не съм забелязала да се случва това, което искат, поради липса на определн хормон :)
Те само от ОКБ пак ще свалят и без да тренират ;)
03.10.14
18:35
И идея си нямате за нас, колко полезни са дискусиите ви, това, че описвате тренировките, храненето, споровете ви и опита ви.
Както не веднъж съм казвала тука, минах през много метаморфози в живота си. За първи път обаче искам да се науча и да опозная тялото си и процесите през които то минава. Да се опитам да го моделирам. Бях с много нисък процент мазнини, много висока и тялото ми не се подаваше на нищо, за да качи килограми и да се оформи.Спомням си как опустошавах по 1 хляб, докато се прибера до вкъщи от магазина. Дядо ми все казваше, че съм, като кон с едно черво и съчувства на мъжа, който ще му се наложи да ме изхранва ;) За съжаление някога не е като сега, информацията, с която сега разполагаме, вашите дискусии ни стимулират нас да търсиме отговори на собствените си въпроси.
Чета и мъжки и женски дневници, в много откривам част от себе си... Бях висока и слаба... много слаба. Един от най-добрите нападатели. Голяма взривна сила и удар, а не можех да направя и 3 набирания. Отзад бях като дъска, отпред слаба с голям бюст за килограмите си.Тичахме като коне два пъти на ден, вкарваха ни и в залата на щангистите, клякахме, но никой не ни обесняваше, че имало техника на клековете. Зимни лагери, тичане в преспите с тежести на краката, караха ни с медицински топки да изпълняваме горно подаване, жабешки отскоци до припадък, старата школа. Тогава си мечтаех да имам задник.... И някой чу молбите ми, края на 6-месец от бременността ми преди близо 15 години, казаха че съм с разкритие, легло, системи,магнероти- 3 месеца тотално залежаване и помпане и хоп от щека, свиня... Никога няма да забравя този етап, видях се 114 кг.... Удвоено тегло. Исках задник , е получих го и то какъв, огледалото не го побираше ;) Но дум проблем, глезените и китките ми останаха хилави. Ужасни болки в краката и страшни отоци вечер и зачервявания. И аз си знаех бягане му е майката до припадък. Каквото са ме учили.В началото ми беше много болезнено и трудно и редувах ходене,тичане докато не стигнах фартлеци. Отслабнах 35 кг.Заприличах на човек, но добре изглеждащ с дрехи.Всичко ми седеше някак отпуснато... А задника ми слаб и размазан....После пак бременност, този път като по памет бум 107 кг, където му се викаше и от вода напълнявах. И с третата отново. И така, докато не дойде 1 май 2014, когато започнах да търся отговори и попаднах тук. Тялото ми се подава лесно на промени, но как да го направя правилно. Да излекувам изкуствено разбитият ми метаболизъм, да отслабна , но и да се оформя , а не да плувам в двете крайности...
От всичките ми метаморфози и този личен опит придобит с годините мисля, че сега намерих пътя и истината за мен. Слабея и харесвам това, което виждам, като оформяне в огледалото. Лично за мен тежестите са неизменна част от тази ми промяна и силовите тренировки ми доставят голямо удоволствие и ще са неизменна част от живота ми и занапред . За първи път си виждам задника изпъкнат, повдигнат и с надежда да стигна това, което винаги най-ми е харесвало, като изглед. Дори и с излишна мазнина в момента, харесвам вече тялото си и се чувствам добре в него. Ще гоня и моята мечтана визия :D
Сега вече ще мога да се радвам на комплект не само, крака, а крака със задник и гръб.
Ех ма се отплеснах...
С една дума интерес е за нас търсещи истината, да ви четем, хората с повече опит от нас :) Убедена съм, че малко от вас осъзнават от каква помощ са на лутащите се, като мен.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 04.10.14 00:17.
Изобщо не си се отплеснала, а даже много добре им го каза на спорещите за твоя сметка! :)
И според мен тежестите са много важна част от пътя, който си избрала. Човек с голям процент мазнини и сравнително малка мускулна маса страда от два ефекта от мазнините - първият е, че те са пасивна маса и не горят енергия сами по себе си. Вторият - че самото им наличие обуславя увеличаването им, защото те действат като жлеза с вътрешна секреция и отделят определени хормони, в това число и така омразния на всички отслабващи естрадиол... От друга страна мускулната маса има нужда от енергия дори и в покой и натрупването й (в разумни граници, разбира се) автоматично те поставя с “едни гърди напред”. :)
Молба към по-активните и разбиращи хора във форума!
Дани,извини ме,че пиша тук:)
Навъртайте се покрай нас и ни вкарвайте в правилния път:)Благодарим предварително!
04.10.14
12:47
50 минути пътека
крънчове
преси лакът коляно
повдигане на крака от вис до отказ
кикове 5 х 30 на крак без почивка
махове
Храна: риба, яйца, грейпфурт,краставици,сур.ядки
Ето малко снимки от днес и начина по-който тялото ми се моделира, както и стартовата снимка. За вас не знам, вие ще кажете, но аз много харесвам това, което виждам и се получава от мен, а все още няма 6 месеца. - 22 кг, много сантиметри долу и тотално ново излъчване(rock). Определено тежестите повече никога няма да напуснат живота ми и ще са част от целия ми комплекс за подържане на фигура, здраве, сила и тонус.
О, брааво, огромна разлика, още в горна част ще трябва да натискаш, но това е нормално, ще стане супер, няма как да нямаш резултати, след като си стриктен!
04.10.14
15:00
Още много работа ме чака за да достигна бленуваната от мен визия или да се приближа до нея поне.А дори и тогава спиране няма да има. Там вече ген, костна система и много други фактори ще играят. Незнам опцията “раждала 3 пъти и разширила костната система” дали ще играе роля, има ли въобще такова нещо или е поредната заблуда за оправдание.Мазниният процент все още ми е много висок, за да се доближа до желаното тяло, но мисля, че за 5 месеца и малко постигнатото до тук е добро. Имам да натискам доста.Важното е, че вече нямам нищо общо с наднормено тегло и се отдалечих от горната граница. Тялото ми не само слабее, а се оформя,стегнато е и се появяват зони с релеф, което все повече ми харесва. Ефекта сплескан задник вече е минало за мен. А и начина ми на живот се промени.Пристъпите на “целия свят ми е крив,защото не понасям себе си” вече го няма!Чувствам се пълноценна и знам, че този начин на живот е нещото, което ми е липсвало след като преустанових спортните си занимания в далечното минало. Тренировките ми доставят голямо удоволствие и всяка трудност ме мотивира допълнително, да надскоча себе си. И да Господи, това, че съм на почти 36 години и след 3 раждания няма никакво значение, когато някой е решил да се промени изцяло! Още дълго време, само живот и здраве да има, ще описвам режима си и ще ви досаждам с понякога глупавите си въпроси ;) Дано и този мой дневник, който страхливо започнах в началото на май тази година, прехвърли 100-те страници та и повече, за да ми напомня винаги от къде тръгнах и на къде отивам ;)
04.10.14
15:02
Много ме кефиш :) Евала. Дано наистина повече майки прочетат и последват твоя пример и видят,че снимките ПРЕДИ/СЛЕД могат да бъдат и ИСТИНСКИ, не само рекламен трик.
04.10.14
18:24
S.P истината е, че килограмите вече не ме интересуват толкова много, а това което виждам насреща си в огледалото. С натрупване на мускулна маса ще тежа повече естествено, но не заради мазнини и ще изглеждам по-добре .Виждала съм убийствени визуални разлики, а едни и същи килограми на хора, включително и на себе си. Пребрах кантара и го вадя на две-три седмици контролно. И нагоре да ми покаже, не ми пука защото дрехите се изпразват в зоните , които искам. Сега това, което ме интересува е намаляване процента на мазнините и оформянето ми. Разглеждам се вече не само като цяло, а и отделни зони върху , които трябва да наблягам.
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 04.10.14 22:35.
05.10.14
10:11
Днес Боб Харпър и 1 час йога.
Храна : телешко,яйца,суров.ядки краставици. Чакам с трепет утрешния ден с нетърпение, подгонил ме е въглехидратен глад. Утре с удоволствие ще хапна оризовки.
И нещо извън облика ми на отслабваща дебелана..Аз съм неспасяем патриот и родолюбец...Независимо мильоните ми разочарования!След хиляди мои битки за Баташката костница, пазарджишките неволи с бурките и т.н, след хилядите разочарования и сълзи от безпомощност и нихилизма на заобикалящите ме,опитите ми да събудя младите, днес ви моля действайте, за да я има България!Това, което разбрах за себе си е, че аз никога няма да се откажа от Род и Родина, каквото и да се случва, аз ще си остана неспасяем родолюбец и ще се боря докрай ! За да ни има нас и България! Ако трябва да родя още 5 пъти и да ми се наложи да отслабвам още 10 пъти!
За моята България и Бог да я пази!
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 05.10.14 10:12.