Вярвам !

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.07.14
16:07

Теди, благодаря ти за загрижеността . Добре съм вече,надявам се и така да продължавам.

Тренировката :
загрявка, малко кардио
1) ренегатско гребане 4*10*2 по 6 кг.
на крънч машина задържане в свито положение 4*30 сек.
2)гребане с лост от лицев лег 4*15*25/30/30/30 кг. (2 надхват, 2 подхват)
ножички 4*10 на крак
3)гребане с лост на уреда за хиперекстензии 3*15*20 кг.
пак на него , но наобратно - коремни преси 3*15
4) 21 за бицепс 3*13 кг.
изправяне до горе с тежест в едната ръка 3*10 на ръка
15 мин. кардио

Храната: протеинов шейк, няколко овесени бисквити
свинско печено, картофи и моркови на фурна
2 малки ябълки
вечерята все още е неизвестна

Водата пак е към 4-5 л. за сега.

Мъж ми днес има РД (h) В луда чуденка съм какво да му направя довечера като изненада, че плановете ми пропаднаха. Толкова ми е топло, че ме мързи да мисля .
И кифла от днес :)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 30.07.14 16:16.

31.07.14
18:16

Днес храната :
шейк от протеин, половин банан, мака и какаови зърна
паста  със сирене и спанак, таратор
2 пълнозърнести блокчета с по парче гауда
вечерята сигурно омлет и салата

Тренировка: Трябваше на фитнес да ходя, обаче нещо ме наболява едното рамо. Имам и някаква брутална мускулна треска на бонфиленцето. Ще се пробвам с юнаците да потичам на паметника колкото успея. Пък утре, живот и здраве, ако е добре рамото, ще си направя и фитнеса.

01.08.14
10:46

Да си впиша тренировката преди да я забравя :)
Рамото е доста по-добре и все пак не ми се рискуваше и като за “без рамо” скалъпихме това :
загрявка, малко кардио
1) напади с извиване на тялото встрани, с лост 1*10*13 кг. , 3*10*18 кг. на крак
2) странични напади с диск  1*15*0 кг. , 2*15*5 кг. , 1*15*10 кг. на крак
3) мъртва тяга на един крак ,правя 15 повторения и задържам 30 сек. , това 3 пъти без почивка
4) сумо клек , 10 повторения, 30 сек . задържам в долно положение ,  3 пъти (това упражнение винаги предизвиква в мен едни доста смесени  чувства, но за сметка на това предизвиква радост в мъжете в залата, да не говорим ,че тренера ме нареди точно пред лежанките да го правя, преместих се де  )
20 мин. пътека интервално

Храната
: кисело мляко, две пълнозърнести блокчета с към 50 гр. гауда
пиле с гъби, моркови и тиквички
към 30 гр. черен шоколад
сьомга и салата от домати и кълнове от ряпа 

Иначе снощи побягах на стълбите. Без лицевите и прочие на другите, само планк правих с тях. 4 пъти се изкатерих и направо ми се качи сърчицето в гърлото. Ще наблягам малко повечко на кардиото, че нямам никаква издръжливост. Хич не съм му фен иначе, обаче пък и не ме кефи 1 км. да не мога да пробягам без да спра.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 01.08.14 22:02.

01.08.14
11:03

И нарочно нов пост...просто да си напомня , че може и да съм далеч от целта си, но поне съм на правилния път :)  Последно време често забравям, че много научих и много постигнах. И тук е мястото да ви благодаря и на вас (nlove5)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 01.08.14 11:05.

05.08.14
17:20

Здравейте !
Нямам никакво време за дневника тия дни, обучавам нова колежка и хич не стигам до компа на работа, вкъщи съвсем нарочно нямаме такъв.
Храната си е все по старо му с две избухвания - събота ядох кайсии и пъпеш на корем, в неделя финиширах вечерта с един Магнум от най-големите. Контрол над себе си - клонящ към нулата.
За първи път от не знам кога грам не ми се тренира. В неделя в Богоров даже не си завърших комплекса, просто никакво желание. Два дена си правя аларма за 6 и нещо и просто се будя , сменям я и пак заспивам. Днес си натоварих нещата поне след работа да ида. Все си казвам, че е период и че ще мине,но то си стана по-зле.

По същество за днес :
Храната :
2 варени яйца, към 100 грама пилешко , филия пълнозърнест хляб
пилешка пържола, някой и дриг картоф, зелена салата
за довечера имам пъстърва и краставички (био селски )
Тренировката : (предстои)
5 кръга от
-10 набирания
-10 кофички
-10 плие с 20 кг.
-10 суинга с 20 кг.
-1 мин. планк
Набиранията и кофите си ги правя на машина , ясно защо.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 05.08.14 17:22.

07.08.14
15:06

Вчера тренировката :
загрявка, малко кардио
1) клек с дъмбел пред гърди 3*15*20 кг.
римска тяга с дъмбел 3*15*20 кг.
2)някакво гребане за гръб на портален скрипец 3*15*2 по 20/25/30 кг.
нещо като гръдни преси пак на него, от седеж 3*15*2 по 10 кг.
3)повдигане на ръце встрани, до горе, събиране и долу с 2*3 кг. 3*10
подвижен планк 3*10
4) на стойката за хиперекстензии, но наобратно и повдигам краката с дъмбел м/у тях 3*15*8 кг.
пак на стойката задържам горе и с гирички разтваряне встрани и напред 3*10*2 по 3 кг. (както каза едно момче- пърхала съм като пчеличка )
5) корем -крак/ лакът с допълнителна тежест на крака 3*15 на страна
с ръце на топка- придърпване - 3*15
10 мин. кардио
Храната : 2 варени яйца, желе от малко малини и лъжичка чиа
няколко домашни соленки
пилешко бутче, задушени зеленчуци, салата краставици
миди и зелена салата с морски дарове

Днес няма тренировка , евентуално да побягам довечера.
Храната : овче кисело мляко, няколко крекера от ядки
3 телешки  кюфтета на фурна , салата домати и краставици
към 50 гр. малини
тиквички с киноа и яйце и някаква салата

Да се похваля , че вчера достигнах апогея на битието си като блондинка под прикритие - опитах се да си взема шишето с водата от ... огледалото :x Аз просто съм създадена за перхидрол (sun)

08.08.14
17:44

Тренировката :
загрявка, кардио малко
1) лег преса 10 с 90 кг., 10 с 50 кг. и 10 с 30 кг. - това 3 пъти
2)напади с лост и с усукване на торса 4*10*18 кг. на крак
3)лежанка 2*10*30 кг. ,1*8*30 кг.
лицеви -3 *10 (с ръцете на малко по-високо, че да мога да пускам надолу)
4)обръщане и раменна преса 1*15*12 кг., 2*15*18 кг. ,2*12*18 кг.
5) корем - повдигане на присвити крака с 5 кг. диск -1*15, 2*10
повдигане на торса с 5 кг. диск  - един път напред и после в ляво и в дясно 3*5

Храната : почти цяла кофичка котидж и няколко крекера (емнаха ме на работа и не успях да се наям нормално)
едно домашно блокче от ядки и сушени плодове (на стажантката ми половинката готви някакви страхотни неща, добре че е тук само за лятото)
пилешка пържола, картофи и зелена салата
довечера ще излизаме и ще е или миди, или риба ...или и двете

Да не казвам голяма дума, обаче взе да ми минава кукуто и ми се тренира и ми се живее... и съм си аз.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 08.08.14 17:45.

09.08.14
14:27

Вчера излизахме, всички пиха и се веселиха, аз като непълнолетна с водата, рибката и салатата. И днес се събудих от болки в гърлото и температура. Поне една студена бира да бях пила, че да не ме е яд. Дано само да не избие на другаде работата, че покрай мен има доста хора с “дрислив” вирус и хич не ми се иска да съм си хванала от него. Днес явно няма да тренирам, гласът на разума ми така казва, иначе лудото Ленче в мен ми нашепваше сутринта, че не ми е чак толкова зле и да си взема нещата за тренировка.

Храната :
едно варено яйце, малко киноа с тиквички
редче черен шоколад
спанак с яйца, таратор и шопска салата
пъстърва и салата краставици, авокадо и маслини

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 09.08.14 14:28.

03.09.14
11:29

Здравейте !
Отбивам се да кажа, че съм си жива и здрава, тренираща и прочие .
Изкарах една седмица брутален вирус , нищо не оставаше повече от половин час в стомаха ми. После една седмица в Рила, с едни мъжки преходи, но пък истинска красота и чистота. После...загубих един от най-любимите си хора, най-добрият, примерът ми каква искам да бъда ... И сега осъзнавам ...И се опитвам да отделям повечко време за важните неща. Знаете, след нещо такова, човек се променя ...
Храната ми последно време е безобразно ужасна- все е малко, не особено качествена. 8 кила надолу съм за няма месец. Знам, че не е нормално така, но ще се възстановявам малко по малко. Чисто психически. В залата тренирам леко все още, след планината имам проблем с единия глезен, но се оправям.
Слагам няколко снимки и казвам ” До скоро”

06.09.14
17:30

Тренировката :
Оставила съм се последно време изцяло на решенията на инструктора ми. Малко-много, тежко-не, оказа се че той знае кое е добре за мен по-добре от самата мен. Благодарение на собствената ми простотия и презорване от типа “Трябва да мога всичко” се бях докарала до там, че тренировките ми идваха като тежест. Откакто го слушам, нещата потръгнаха. И си тренирам отново с кеф.
Тренировката включваше клек с падане на теглото- 10 с тежко, 10 със средно, 10 СТ, гребане, раменни преси, коремни усуквания с лост, кросоувър, раменни преси на портален скрипец от наклон, завъртания за странични коремни мускули, корем още на топката. Може и нещо да пропускам.
Глезенът ми е добре :)

Храната
Опитвам се да започна пак да се храня нормално. Нещо пак се появи проблема с липсата на всякакво желание за закуска, въпреки че тренирам само сутрин сега и нормално зверски огладнявам, но сега не е така. Не се насилвам, нещата ще си дойдат бавно на мястото.
едно кисело мляко
пилешки дробчета с лук и гъби - 200 гр., картофи на фурна 100 гр. ,салата моркови
свинско на фурна 150 гр. и салата моркови
баница - правя я почти без кори, така че клони по-скоро към омлет върху кора от баница

Добавки в момента не пия никакви, ще взема скоро магнезий и витамин Д .
Вода пия като невидяла.

Коремът ми видимо се е прибрал. Събирам се в цял куп стари дрехи. И се чувствам добре . Така по-лека и много по-лесно тренирам . Да кажем, че съм достигнала един вътрешен фитнес мир :)
И да се похваля - прибрахме си една маца , която беше много бременна. Сега си имаме тия сладури. То не че е за хвалене, но ... Минали са през нас десетина котки за временно отглеждане, но мама с бебета не бяхме имали.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 06.09.14 17:36.

08.09.14
12:26

Вчера реших да се наспя и естествено в 7 часа вече бях будна. Затова и си отидох на тренировка рано, че после трябваше да свърша 100 неща.
Тренировката :
загрявка, кростренажор 10 мин.
1)тяга 4*15*40 кг.
2)обръщане плюс тръстър с 20 кг. - 2*15, 1*10, 3*5 - на вдигането над глава много, ама много ми тежат тия 20 кг.
3) кофички на машина 3*15 *60 кг.
някакви опити за планк на една ръка и крак
4) мечка - 2*15*30 кг. , 1*15*35 кг.
повдигане на крака от вис 3*15
5) страничен планк с крака на топка 3*30 сек. на страна
повдигане на швейцарска топка с крака и със сгънат торс -3*15
Храната : един мъфин преди тренировка ( с рожков, много орехи и малко шоколад)
към обяд 3 кюфтета (смес телешко и свинско ), 100тина грама картофи на фурна, шопска салата
още 3 кюфтета и салата
зеленчукова супа, сирене към 200 гр.

Днес храната : кисело мляко с малко овесени трици
пилешко със салата
вечерята ми пак ще е пилешко, салата и най-вероятно малко елда, че ще тренирам вечерта

Тренировката :общата , ще си изпращаме едното от момчетата(заминава извън бг) и е гадно, винаги създава настроение, приятен човек е

И да си покажа корема - не съм го виждала така прибран от 4 години. Няма по-силна мотивация от тази :) И мъфините- какво по-подходящо да сложа до снимка на корем :)

09.09.14
18:22

Днес няма тренировка .
Храната :
кисело мляко с ръжени ядки, малко стафиди
200 гр.пилешко с лук и чушка , 100 гр. ориз, салата от краставици
малко орехи
едно средно пилешко бутче
салата от краставица, домат, авокадо, маслини и риба тон 100 гр.

10.09.14
16:12

Тренировка : тази седмица и вероятно и другата ще са ми разделени по мускулни групи, та днес беше гръб/корем/бицепс
загрявка, 10 мин. кардио
1) тяга - 1*15*20, 1*15*40 кг. , 2*10*60 кг. , 1*9*60 кг. , 1*7*60 кг.
ренегатско гребане с  ръце и крака на по-високо (подложките за тягата) -4*5*6 кг. на страна
2)с лост 20 кг, 3 кръга от :
-гребане надхват 10
-гребане подхват 10
-коремни усуквания 10 на страна
Това почти без почивка
3)гребане с дъмбели от лицев лег с редуване на ръцете 4*10*8 кг.
пулоувър 4*10*10 кг.
4) скотово с лост 3*15*10,5 кг .
5)крънч машината - 3 кръга без почивка , 10 с прави крака, 10 на лява страна, 10 на дясна - при всичките краката не опират, а са във въздуха
6) махало на земя със швейцарска  топка между краката 3*10 на страна
15 мин. кардио

Храната:
протеинов шейк с какао и рожков , половин банан
пилешка пържола от бут - 200 гр. , задушени зеленчуци , таратор
някой и друг орех
сьомга към 200 гр. и салата краставици/рукола и маслини

И една цуцимуцигуци снимка от днес :)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 10.09.14 16:43.

12.09.14
11:37

11.09 - четвъртък
Тренировката : гърди,рамо,  корем, трицепс
1) гръдни преси - редувам с едната ръка, с другата и с двете заедно - 2*10(такива тройни)* 2 по 6 кг. , 2*10*2 по 8 кг.
планински катерач с ръце на топка - 3*10 на крак
2) флайс - пак с такова редуване 3*10* 2 по 4 кг.
повдигане на крака с усукване на тялото встрани - 3*10 на страна
3)кросоувър 4*10*10 кг.
пак на порталния скрипец ,с долните ръкохватки -повдигане за рамо 4*10*5 кг.
4) раменни преси - пак същото редуване 2*10*2 по 4 кг., 1*10*2 по 3 кг.
повдигане на крака от вис с усукване в страни - 4*8 на страна
5)трицепс с онова въже - 3 *15
Май още нещо имаше, но беше вчера, кой да помни
20 мин. кардио
Храната :
шейк , праскова
свинско печено 200 гр, зелен боб с доматен сос
към 30 гр. черен шоколад
баница от оная с една кора и много яйца
и понеже правих разни неща по нощите -3-5 ементалки

12.09- петък
Тренировката : крака
1) клек на един крак - разучавам, затова го правя на пейка , 3*10 на крак
римска мъртва тяга на един крак с 10 кг. диск 3*10 на страна
2)сумо клек с дъмбел - 1*15*16 кг. , 1*15*20 кг., 1*15*24 кг.
хип тръст с диск - 1*15*20 кг. ,1*15*30 кг. , 1*15*40 кг. - Това сама си пожелах да го пробвам. Инструктора ми никога не ми го е давал, не съм виждала и на друг да го дава. Каза, че просто не се е сещал . Така че и аз бях доволна, и той. Иначе мисля, че мога и с повече, но като за първи път толкова.
3) на аббдуктор и аддуктор машините, приклекнала и задържам 30 сек, с по 20 кг. (сълзи ми текнаха чак), това 3 пъти
4) придърпване на топка за задно бедро- 4*10
5) кикове с тежест от ластичната машина - 3*15 на крак, някаква лека тежест
10 мин.пътека наклон, 10 мин. вело

Храната:
протеинова вафла, 4-5 ементалки (брашно от елда, семена , ементал)
пилешко 200 гр., задушени зеленчуци, някой и друг картоф, салата
някакви орехи евентуално
кладница с лук и чесън , правя си я с масло от авокадо и става чудно

Малко тегаво, че ми се събраха 3 дена подред тренировки. Но така мога. Утре ще си почина с най-голямо удоволствие, за неделя ще видя.
Майка ми оня ден ми се скара да съм спряла да тренирам, че гърба ми станал по-широк от дупето . Хихихи, без да знае ми направи комплимент, милата.

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 12.09.14 11:38.

13.10.14
11:29

Честит Рожден Ден! (party)
Жива, здрава и успешна!

И да те виждаме по-често на тренировки и в дневника :)!

13.10.14
11:55

Честит Рожден Ден Гале (F)

13.10.14
13:34

Честит рожден ден! (F)
Здраве, щастие, любов и усмивки (party)

14.10.14
16:06

Благодаря ви (F) В дневника май скоро няма да ме видите , да кажем че не ми остава много време ,  но пък обещавам на Vic скоро време да се видим в Богоров ( поне ще дойда да ви видя ) .

02.12.14
12:48

Здравейте юначета и юнаци !
Време ми е да се завърна :)
Спрях да пиша най-вече защото ми беше един доста труден период. Другото, което е безкрайно глупавo , e че разни хора ми четат дневника и ми стана неприятно от коментарите им . Но сега ми е все тая .
За тренировките : Мога най-накрая да кажа, че намерих своят вътрешен мир в това отношение .Не тренирам като изоглавена , оставям си 2-3 дена почивни.Спрях да се пъна да тренирам с по-тежко отколкото мога.Спрях да се пъна да тренирам неща, които не мога. И като се поуспокоих и всичко взе да си идва на мястото - започнах да мога и с по-тежко, и нови упражнения,  и едно готино и спокойно всичко ! Успях да си кача тягата на 80, клека на 60 , направих някоя и друга кофичка . Най-накрая обръщам както трябва и не ме болят предмишниците. На този етап това ме устройва, сега поне вярвам, че вървя напред и нагоре.Даже оня ден един ме нарече Гълъбин в залата , това за мен беше комплимент.  Фитнесът ми в момента е 2 пъти седмично - един ден по-тежко, другият по-леко . Другите ми тренировки са с TRX и с bg bag. Имам си моя торба и си тренирам и вкъщи, което ми е голямо улеснение, понеже наистина нямам никакво свободно време. Имам си и велосипед, които в момента малко съм зазимила, но причаквам някой по-слънчев ден. Научих се да ставам в 6 и в 7 вече усилено да тренирам .Намира се време, само желание да имаш.
За храненето : След един стресов период, в който не хапвах почти нищо, последва такъв с преяждане. За щастие се взех бързо в ръце. Качих си едни 4 кила, свалих си ги после двойно . В момента постя и единственото животинско, което ям е риба и морски дарове и то не всеки ден. Постенето ми се отразява много добре на лакомията, вероятно заради повечкото въглехидрати. За моя изненада млечните хич не ми липсват. Всъщност нищо не ми липсва. За първи път от доста време се чувствам сита, доволна и то без ограничения. До Коледа ще е така, после ще видим. От юли до октомври съм свалила 10 см . от талията !
После ще си опиша за днес нещата .
Ето и снимки на моите нови придобивки :

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 03.12.14 15:39.

02.12.14
16:36

Тренировката : днес по-леко - бг клек с 12 кг., добро утро (май с 22 кг), лицеви на топка, много упражнения за корем, мечка до 35 кг. , раменни преси с лост до  20 кг. За кардио нещо не сколасах, а и кашля като кон и си имах оправдание да го пропусна :)
Храната : шейк от банан, конопен протеин, какао и агаве
една скумрия на скара (250 гр. ), малко варени картофи,  краставица
една лъжища лешников тахан и няколко фъстъка
червен боб в  салата айсберг и рукола
течности : 2 зелени чая, едно бадемово мляко с цикория и към 2 л. вода
Добавки : В момента пия рибено маслко на Bulk, Osteo DW на Amix и Вигантол

03.12.14
15:28

Ха здравейте пак :)
Храната :
нахут , няколко какаови зърна
половин банан с какао
постни зелеви сърми, салата цвекло и моркови
няколко ореха
за вечеря мисля да правя киноа със зеленчуци
Течности : днес малко вода, ще гледам да се поправя
2 чши бадемово мляко и цикория
Тренировката : общата с ТъРъКСъ-то (ако успея да стигна навреме, ако не успея- ще се торбаланча вкъщи )

Как хубаво вали, само да си легне човек вкъщи и да си чете на спокойствие. Ех, мечтиииии...

04.12.14
16:11

Халоу !
Не бях ходила на тренировка късно вечер отдавна, съответно по пътя за нас вече спях с едното око , а вкъщи направо едва изкарах до полунощ, че имах някакви неща да върша. Сутринта успях да си изключа алармата и да си заспя отново . Гениално! Много мразя да се успивам, после цял ден ми е криво .

Храната : не закусвах поради гореописаната идиотщина
половин банан с цикория
постни лозови сърми с нахут, зелева салата , зеленчукова супа
малко орехи, 2 черношоколадести бонбона от био-то
тофу и зеленчуци на грил
Тренировката : ще се боря с торбата вкъщи , още усъвършенствам Make sure you are cotrolling the bag and dont let the bag control you !
Иначе нямам за момента някаква подредена тренировка ,  правя си суинговете, въртене, хвърляне на рамо, обръщанета, сначове и разни там типични неща
Туй то...и едно коледно джудже в малко по-голям вариант :) и едно TRX сиртаки

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 04.12.14 16:14.

05.12.14
12:01

Да се разпиша на бързо за днес, че после може и да няма време.
Тренировката : рано сутринта, кръгова с TRX и българска торба , гадничка една такава, разтрепериха ми се мартинките
Храната : шейк с конопен протеин, оризово мляко, какаови зърна и агаве
леща , салата някаква ще измисля
оризовки с хумус (домашен)
тофу, нахут и зеленчуци на фурна (вчера направих доволно количество)
Течности : до момента успях да изпия 1,5 л ., днес ще се справя добре

07.12.14
12:05

Да кажа първо едно позакъсняло Честито на всички именици :)
Вчера не съм тренирала, храната беше 2 пъти риба - скумрия на обяд, вечерта пъстърва, салатки бол, малко варени картофи , калмари и хайвер. Свърших толкова работа , че чак се учудих от себе си. Като резултат си легнах в 21 h и съответно цъфнах будна в 6.
Тренировката днес :
Като за първи ден болящо коремче толкова
загрявката - 3*15 римска мъртва тяга /руски суинг с пудовка 8 кг.
1) хоризонтални набирания и долен скрипец с 25 кг. - редувам до отказ до обща бройка 100 (докарах я повече от скрипеца , естествено)
2)лицеви и лежанка със скроните 12 кг. - започвам от 1 лицева/4 лежанка, 2 лицеви/8 лежанка - трябваще да стигна до 10 лицеви и 40 лежанка, ама сдадох багажа някъде по средата
3)молитва на скрипец 3*15*15/20/25 кг.
Палоф преса на портален скрипец 3*15*10 кг. на страна
4) някакви чекни на топката за корем
20 мин. кардио - 10 пътека и 10 вело
Храната :
2 мандарини, към 30 гр. фъстъци
отивам сега да си дояждам пъстървата , ще спретна салата с цвекло,  орехи и кълнове от ряпа  и питка от лимец
довечера лещено-елдени лозови сърми, пак салатка

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 09.12.14 11:00.

09.12.14
16:31

Вчера храната беше силно рибешка - пъстърва, скумрия, малко картофи, много салати, малко ядки и мноооого вода :)
Тренировката с торбата , този път в залата, да се видя дали съм научила всичко правилно (не съм ) . Така се смазах, че чак ми трепериха ръцете след това.
Днес храната : малко брауни с бадеми (домашно и съвсем веган) , една скумрия на скара, картофена салата , цвекло и моркови, 2 ябълки, довечера сигурно ще е нахут със зеленчуци. Имам заплануван днес ден за тежко във фитнеса , да видим .
Щастлива съм, да си кажа. Въпреки всички гадни неща, които се случват, човек може и да е щастлив- винаги се намира за какво :)

10.12.14
16:40

Тренировката вчера :
загрявка, малко клек и напади СТ
1)лег преса - 3* 10*120 кг./10*80кг./10*40кг.
1 мин. пътека
2)тяга с прави крака 3*15*40 кг.
нещо като добро утро, но на Смит машина, доста по-гадно се оказа 3*15*40 кг.
3)гръдни преси 3*12 * 2 по 10 кг.
планк на 2 пейки с 10 кг 3*30 сек.
4) гръдни преси с една ръка, права, на портален скрипец 3*10*15 кг. без почивка
5)тръстъри и военна преса с 1*12*20 кг, после ми натежа и правих със 2*12*17 кг.
6) корем - придърпвания на един крак и катерач с допълнителна  тежест
20 мин. измъчено кардио

Днес нищо интересно, храната напълно веган - ядки, леща, банан, салати, конопени зърна. Тренировка не :)

12.12.14
11:47

Вчера почивах . Ама наистина почивах - не се отбих за малко на работа и да остана там 3 часа, не водих никой по болници, не търчах из града или някъде из България . Чудо, чудо. Тренирах си във фитнеса, по-леко, повечко горна част, че краката ми бяха на кайма. Храната - към 15 часа се сетих, че нищо не съм яла, тренирах си така на един банан, после риба , суши и салата.
Днес тренировката с търъксъто. Мъж ми и най-добрият ми приятел се засилиха и те. Приятелчето си забравил раницата вкъщи , слезе от колата, омрънка света и си тръгна. На мъж ми пък му стана лошо по средата . Току виж вземе да се сети, че мускулите му ще атрофират ако я кара все така. След тренировка малко и с торбата поработих, утре повече вкъщи. Започнах най-накрая да въртя като пич :)
Храната : конопен шейк, малко лимецови гризини
леща, зелена салата
имам ядки за междинно - орехи и бадеми
нахут със зеленчуци , салатка цвекло и моркови

16.12.14
12:20

Здравейте :)
Събота почивах, вечерта ходихме на иху-аху и ако Злати каза, че си тръгнала рано, защото била стара (да, да) , аз явно съм млада, че после ходих и да денся и пийвам. Два съвета от съботното ми прозрение-никога не си махайте лещите полупияни и никога не ходете махмурлии на тренировка :) В неделя така ходих и беше майко мила положението. Даже ми текна кръв от носа в съблекалнята и успях и да кихна и изглеждаше сякаш някой са клали там ...Тренировката трудно ще се сетя каква беше, имаше някакви упражнения за дупе на швейцарска и босу топка, скач с 10 кг. (с една ръка), клек с пудовка над глава- това помня :)
Храната е толкова рибешка, че вече взе малко да ми втръсва. Откакто ям повече риба , обаче, имам супер промяна в ноктите, косата, кожата, усещането- едно ми е леко, а същевременно си имам и сила . Лошото е, че открих едни вафли с халва, които са постни . Тъй то - няма пълно щастие.
Вчера хапвах пъстърва, зелени салатки  с кълнове, ядки, домашна питка от лимец. Тренировката беше с торбата, направо се размазах, даже успях да налазя и 17ката  :)
Тази седмица тренировките ни са благотворителни за  една хубава кауза. Събираме парички за лечение на две деца и за малко помощ на един старчески дом със 150 обитатели. В началото хич не вярвахме, че ще има толкова желаещи да помогнат, но се изненадахме приятно. Радвам се, толкова много се радвам ! Ето я и страничката ни във Facebook https://www.facebook.com/groups/571548896314626/?fref=ts
Включиха се и от клуба по катерене , от няколко фирми - ще видим в края на седмицата какво сме събрали, само за сега знаем, че едното дете има лекарства за една година, за другото поне за 2 месеца ще помогнем на първо време.
За който не знае- аз съм високото джудже от женски пол с черната тениска .

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 16.12.14 12:25.

18.12.14
11:12

Тъй...вторник нямаше тренировка, храната :  веган протеинов шейк , сьомга и пъстърва, много зелении , малко домашна питка от лимец.
Вчера отразих 2 тренировки, почти една след друга- първата с торба и H.I.R.T.S. , втората с добрия стар TRX . Тази седмица нещо хич не ме влече към фитнеса, ако бяха в по-удобно за мен време май щях да си карам само на тези тренировки. Храната беше : протеинов шейк (соев) с какао, мака и агаве, постни зелеви сърми, нахут с тиквички и много салатки
Днес ще почивам, храната : питка от лимец, скумрия и зелева салата и довечера сигурно ще е пак от нахута (много ми е вкусен ).
И нашето сладко functional семейство :)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 18.12.14 11:21.

20.12.14
12:34

Вчера : Храната беше протеинов веган шейк (конoпен протеин, мака, рожкош, какаови зърна, малко канела ) , купичка боб, зелева салата , малко домашна лимецова питка, лозови сърмички и салата с кълнове на вечеря . Тренировката с TRX -а сутринта .
Днес : събудих се рано и се възползвах да потренирам на спокойстиe вкъщи
Тренировката :
загрявка - скачане на въже и малко бърпита (така да не ги обичам )
с торбата : 3 пъти :
агне - по 10 на страна
гръдни преси и коремни 20
лицеви 10
3 пъти :
въртене по 5 на страна
суинг 15
клек 15
и 3 пъти : изхвърляне за по 2 мин.
накрая 2*50 руски суинг с 12 кг. пудовка
Храната : шейк (соев протеин, какаови зърна, малко мед, рожков , мака) , другото ще дописвам

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1