10.10.14
08:22
Здравейте колеги. От доста време не съм писал тук, причините са различни, но за това друг път. Искам да ви попитам имате ли представа къде в люлин мога да тренирам борба/самбо или нещо подобно? Разбрах, че около 97-мо в Люлин 5 има Таекуондо , но все още не съм сигурен дали искам да го тренирам.
Поздрави и лек ден :)
Спортен клуб “Илинден София” Джудо и Самбо. Не ти е точно в Люлин, но е близко - бул. “Сливница” 45
Струва си!!!
http://blog.sc-ilinden.org/
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.10.14 09:51.
За да не отварям друга тема , някой знае ли къде в Студентски град може да се тренира самбо/джудо/борба? Знам че в НСА има ама там са от национал нагоре и не се занимават с начинаещи като мен.
Castilo Прегледай Спортен клуб “Маршъл Анималс” има тренировки по граплинг,борба и мма.
Също силно ти препоръчвам и ‘“Bully Team”,но е малко далече.Но като отношение и тренировки за мен са на много добро ниво.
А борбата е на най-високо ниво в Дианабад .
12.10.14
11:48
казано от The Reem на 12.10.14, 11:14:
Castilo Прегледай Спортен клуб “Маршъл Анималс” има тренировки по граплинг,борба и мма.
Също силно ти препоръчвам и ‘“Bully Team”,но е малко далече.Но като отношение и тренировки за мен са на много добро ниво.
А борбата е на най-високо ниво в Дианабад .
Тренирал съм в Bully Team, и аз ти го препоръчвам!!!
казано от Mercedes AMG на 12.10.14, 11:48:
казано от The Reem на 12.10.14, 11:14:
А борбата е на най-високо ниво в Дианабад .Тренирал съм в Bully Team, и аз ти го препоръчвам!!!
Търсих и не можах да намеря как вървят цените. Би ли споделил колко е месечната карта?
13.10.14
15:22
Ако ходиш в Були Тийм - специални поздрави на инж. Костов от мен :)
казано от James Hinks на 13.10.14, 15:22:
Ако ходиш в Були Тийм - специални поздрави на инж. Костов от мен :)
Задължително :) . Само ако може малко разяснение , в някакъв блог пише , че залата се намира в Студентски град до Зимния дворец , а Reem казва , че е малко далечко и се обърках къде се намира залата.
Ето това пише
“ДОБРЕ ДОШЛИ В BULLY TEAM
Тренировъчен график в София
София ул. “проф. Атанас Иширков” №11 (Студентски град). Залата на Viking Power
всеки ден
от понеделник до петък - 20:00 “
Мнението беше редактирано от Castilo на 13.10.14 18:54.
Аз съм прочел грешно,съжалявам.Залата е в Студентски до 37 блок,срещу 33.Аз не чета ;)
казано от The Reem на 13.10.14, 22:27:
Аз съм прочел грешно,съжалявам.Залата е в Студентски до 37 блок,срещу 33.Аз не чета ;)
Идеално , значи ми е 10-15 мин път.Благодаря за насоките , тея дни ще отида да видя какво е положението.Дано тренировките да са след 18:00 , че с тея лекции няма оправия.