как ми гръмнаха ръцете със 3см за 1 месец

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.12.05
15:31

[quote author=“didi9979”]без ЗОБ няма как да стане такова нещо аз за 6 години сам качил 6 см. ,като тренирам предимно зимата

Без зоб също става ,но зависи от начина ти на живот
по списанията само рекламират протеини и хр.добавки.
според мен едно от наи важните елементи за големия плътен
мускул е сънят ,колкото и смешно да ви звучи

14.12.05
19:13

Изобщо не е смешно това е реалност

CR

14.12.05
21:00

Аз немога да разбера на кво казварте ЗОБ :oops:
Креатин , Протеин , Глутамин ..... Тва  зоб ли е ???
Или зоб са само стероидите и анаболите ?

14.12.05
21:23

[quote author=“cRuSh”]Аз немога да разбера на кво казварте ЗОБ :oops:
Креатин , Протеин , Глутамин ..... Тва  зоб ли е ???
Или зоб са само стероидите и анаболите

Зоб са забранените медикаменти а хранителни добавки разрешените
и още нещо запомни КОИТО МНОГО ЗОБИ СТАВА ЗЛОБИЛ

14.12.05
23:57

Е браво че ти трябваше олкова време да разбереш тука си от одавна

15.12.05
12:40

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Е браво че ти трябваше олкова време да разбереш тука си от одавна

По добре късно отколкото никига :lol:

16.12.05
11:49

според мен ръцете растат наи много когато се тренират трицепс и бицепс и на следващият ден имаш страшна мускулна треска , според мен е хубаво човек да има мускулна треска след всяка тренировка защото тогава разбира да ли е направил хубава тренировка .

16.12.05
14:34

Tiodor
Но понякога можеш да имаш мусколна треска и от претренирване :)това незначи че си направил пълноцена тренировка.

16.12.05
15:00

[quote author=“YODA”][quote author=“red”][quote author=“Ruy”]абе без бианабол за един месец едва ли щеше да ти “гръмне” ръката с 3см :|

Аз започнах да тренирам точно преди месец като съм направил 4 тренировки за ръце и съм качил точно 3см от 39см на 42см, това прави по 0,8 см на тренировка , не е зле нали :D . Е разбира се трябва да уточня , че преди ръката ми е била 44см ,а доколкото знам мускулите имат “памет” . и съм сигурен , че следващият сантиметър може да го кача за 1-2 месеца.

Ами тогава защо го цитираш, като ти е много ясно че може и повече сантиметри да се качат като си начинаещ/нетренирал отдавна (2рото както е при тебе). И според мен както отново ти е ясно, не се знае следващия сант, дали и след 5 месеца ще го качи. Човек никога не расте с една и съща скорост - винаги има спад, неминуемо е.

Ей това ако не е СПАМ здраве му кажи!
Ами цитирам го защото човека изрично казва:”абе без бианабол за един месец едва ли щеше да ти “гръмне” ръката с 3см ”  -без никакви уговорки , аз не съм взимал “химия” и за един месец качих около 3,5см! Сега разбра ли защо съм го цитирал!
“И според мен както отново ти е ясно, не се знае следващия сант, дали и след 5 месеца ще го качи.”  Ами щом на теб ти е ясно , че на мен ми е ясно( аз съм го написал това , че следващия см ще дойде след месеци) ЗАЩО тогава  си написал това  “не се знае следващия сант, дали и след 5 месеца ще го качи”  ,  или да пълниш само форума :evil:  А уж си модератор или там както се казваше!

16.12.05
20:25

[quote author=“Player”]Tiodor
Но понякога можеш да имаш мусколна треска и от претренирване :)това незначи че си направил пълноцена тренировка.

През далечната 1989до1993год. тренирах всеки ден ръцете.гърдите гърба
абе всичко .Тренирахме във залата от 4.30 до 7.30 а след това
всеки си тренираше вкъщи които с кво може <дамачани ,торби с пясък и тн.>
Правил съм за ръце 10 упражнения по 10 серии по 10 повторения
НапраВo съм се сбръчквал от тренировка
Явно със този метод те са си починали та това ми бе първата
разделна тренировка

^V

16.12.05
23:09

[quote author=“iunga”][quote author=“Player”]Tiodor

През далечната 1989до1993год. тренирах всеки ден ръцете.гърдите гърба
абе всичко .Тренирахме във залата от 4.30 до 7.30 а след това
всеки си тренираше вкъщи които с кво може <дамачани ,торби с пясък и тн.>
Правил съм за ръце 10 упражнения по 10 серии по 10 повторения
НапраВo съм се сбръчквал от тренировка
Явно със този метод те са си починали та това ми бе първата
разделна тренировка

Като си тренирал така изродско имало ли е някакъв разтеж поне  :shock:

17.12.05
09:46

Едва ли ако не е имало Подхранка

17.12.05
12:30

iunga При такива смазващи тренировки кога успяваш да се въстановиш и вобще има ли растеж на ММ ?

17.12.05
16:24

аз когато си претренирам някои мускул просто го оставям да се възтанови повече време .

17.12.05
19:48

[quote author=“Player”]iunga При такива смазващи тренировки кога успяваш да се въстановиш и вобще има ли растеж на ММ ?

Не съм сложил и мм тогава физиката ми бе като на Брус-ли
исках да кажа че имено когато разделих мускулните групи
и им дадох време да се въстаНОВят тогава направо гръмнах
и тогава никои нищо не знаеше за зоба ние вярвахме само на
лудите тренировки осъзнавам че е било грешка но бяхa луди
времена правил съм по 5набирения със една ръка :lol:
но според мен е хубаво отвреме навреме да ги скапвате
тези мъскули на 2-3 месеца 1път да речем
стига заучени програми тои мускула превиква на тези натоварвания
просто влизаш във залата и правиш 40серии по 15пов. трябва така да
ги скапиш че в края трябва вече да треперят
покажи им кои командва парада :twisted:

17.12.05
20:34

[quote author=“fight_club”]аз мисля че трябва такива постове да се махат незабавно...за к’во си говорим тука - зоб,лайна....аре моля ви се

И аз съм съгласен. Или поне едно 18+ или с нещо от сорта да се обозначават подобни постове.
  Вземането на всякакъв сорт химия е решение, последствията от което са пряко проявяващи се въху вземащия подобни прерпарати и е въпрос на личен избор. Във никакъв случай не заклеймявам употребата на тези средства - те а направени за това в крайна сметка. Макар че тези прерпарати са предназначена главно за състезатели, които ги използват за да постигнат върхова форма, след като организмът им вече е отдал своя потенциал БЕЗ тяхната употреба, те намират широка употреба и сред обикновените билдъри. Проблема е обаче, както за съжаление много от нас сигурно забелязват, че много подрастващи (какъвто между впрочем съм и аз) виждат в химията лесен и бърз път за постигане на отлични резултати, без дори да се замислят, че организът им не е достигнал най-високия си потенциал на развитие и че смисълът на химията е да се надвиши този потенциал СЛЕД като вече е достигнат БЕЗ нея, а да не споменаваме за многото странични ефекти толкова нежелателни при подрастващи. А и колко от тях смятат да се занимават със спорт на състезателно ниво? Уверявам ви, мноооого малка част от тях.
  Ето защо смятам че е желателно в такива постове да има макар и малка напомнячка за всички които се колебаят дали да вземат химия, така че (да се надяваме) да им  се наипомнят плюсовете и МИНУСИТЕ на регулиращите хормоналния баланс препарати

^V

18.12.05
00:36

[quote author=“Executor”][quote author=“fight_club”]аз мисля че трябва такива постове да се махат незабавно...за к’во си говорим тука - зоб,лайна....аре моля ви се

И аз съм съгласен. Или поне едно 18+ или с нещо от сорта да се обозначават подобни постове.
  Вземането на всякакъв сорт химия е решение, последствията от което са пряко проявяващи се въху вземащия подобни прерпарати и е въпрос на личен избор. Във никакъв случай не заклеймявам употребата на тези средства - те а направени за това в крайна сметка. Макар че тези прерпарати са предназначена главно за състезатели, които ги използват за да постигнат върхова форма, след като организмът им вече е отдал своя потенциал БЕЗ тяхната употреба, те намират широка употреба и сред обикновените билдъри. Проблема е обаче, както за съжаление много от нас сигурно забелязват, че много подрастващи (какъвто между впрочем съм и аз) виждат в химията лесен и бърз път за постигане на отлични резултати, без дори да се замислят, че организът им не е достигнал най-високия си потенциал на развитие и че смисълът на химията е да се надвиши този потенциал СЛЕД като вече е достигнат БЕЗ нея, а да не споменаваме за многото странични ефекти толкова нежелателни при подрастващи. А и колко от тях смятат да се занимават със спорт на състезателно ниво? Уверявам ви, мноооого малка част от тях.
  Ето защо смятам че е желателно в такива постове да има макар и малка напомнячка за всички които се колебаят дали да вземат химия, така че (да се надяваме) да им  се наипомнят плюсовете и МИНУСИТЕ на регулиращите хормоналния баланс препарати

И аз съм на същото мнение !!!

18.12.05
04:23

Наи големия ни чист и реален растеш 4кг мусколна маса за2месеца
бе без химия ,тогава още учех беше лято нямаше какво да
правя и реших да тренирам два пъти на ден
например днес имам гърди и рамо ,гърдите сутринта а късния
следобед раменете  а също така тогава експерементирахме
с едно приятелче по колко яица можем да изядем без да се отривим
Спасили са ни младите години и дългите тренировки ядяхме около40яица
и станах около 80кг но изглеждах много добре за 18годишен
Във казармата си личеше че доста съм тренирал и си
бях наи якия това при условие че при нас имаше и състезатели
по култоризъм Гонзо и Иваило Стоилов  :shock: .Относно Иво този
човек има страшно широки рамена тогава бе слабичък
но структората на тялото му бе супер, и тои го използва :lol:

18.12.05
14:12

БИАНАБОЛ какво подяволите е това ? а бе човек ти незнаеш с какво се зобиш. Тъпчеш се с хапове, а не им знаеш името

18.12.05
15:37

Пичове та тема се отклони толкова много от първоначалния си замисал.. че няма на каде.Истина е и това което четох в по горните постове но просто не за та тема.Аз спирам със спама по тази тема.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1