Антагонисти

17.12.05
18:26

Какви са предимствата и недостатъците да тренирам мускули антагонисти в един ден? Примерно бицепс-трицепс.

17.12.05
18:41

Ами например като ти се падне Гърди- Гръб и ще разбереш  :D
Втората МГ не може да се тренира с такава интензивност като първата

AN

17.12.05
18:43

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами например като ти се падне Гърди- Гръб и ще разбереш  :D
Втората МГ не може да се тренира с такава интензивност като първата

Ами ако редуваме упражненията? Аз като играя бицепс-трицепс и правя едно упражнение бицепс, едно трицепс и така нататък...

17.12.05
18:44

Това е повече като супер серия вече въпреки по големите почивки.
Правил съм го и това някога не видях особени предимства

^V

17.12.05
18:47

А ако едната седмица тренираш бицепс-трицепс, а следващата ги размениш трицепс-бицепс и така през седмица ги разменяш ?

17.12.05
18:48

Ясно ми е че двете големи мускулни групи гърди и гръб малко трудно ще успея да ги пренирам в един ден. Мой приятел тренира бицепс с трицепс в един ден. Не съм го пробвал до сега. Не знам какво ще стане. За това питам за предимства и недостатъци (специално при бицепс-трицепс)

17.12.05
18:50

И ти може да го тренираш добра комбинация е

17.12.05
19:01

Andriqn
Проблем няма.Сега за предимства и недостатъци.. сам трябва да го испиташ аз лично така ги правя бицепс + трицепс в 1 ден и съм доволен.

17.12.05
19:04

[quote author=“Player”]Andriqn
Проблем няма.Сега за предимства и недостатъци.. сам трябва да го испиташ аз лично така ги правя бицепс + трицепс в 1 ден и съм доволен.

Ахам... Еми щот в момента бицепса ми е с гърдите а трицепса с гърба. Скоро ще направя промени в програмата и затова питам :) Мерси на всички.

18.12.05
21:12

Конкретно бицепс+трицепс в един ден е удачно, но както ти казаха ги редувай през седмица ( или както прецениш, може през 2, после през 1, да си правиш промени постоянно е идеята (това не е проверен метод а само идея)). Но това до тук, защото гърди и гръб в една тренировка никак не е добре (това вече е изпитано ;) ) Така че обособване на ден за ръце може да нарпавиш, но това най-вероятно би значило още един тренировъчен ден, което променя доста нещата, особено ако си много зает и отчаяно си търсиш време кога да тренираш ;) Ти си прецени дали можеш да нарпавиш така, идеята не е лоша.

DM

18.12.05
21:56

Здравеи, ами експериментираи, при мен е супер палноценно например гарди и граб в една тренировка, дори в суперсерии сам ги правил и ми е било супер, пробваи, и психи4ецката нагласа е важна
стан

01.01.06
09:45

Само да питам защо трябва да правите гърди и гръб в един ден?
При мен е супер удачно да правя бицепс и трицепс в един ден ( суперсерии ) но не и гърди и гръб
Съвсем спокойно може да си направите един 4 дневен сплит в който да тренирате много добре и цялостно големите мускулни групи и да напомпвяте до крайй малките 8) ( поне така си мисля аз )

01.01.06
11:32

Никой не е казал че трябва да се тренират гърди с гръб. Аз бях попитал за бицепса и трицепса като комбинация в един ден...

01.01.06
12:20

някой беше го казал и само си казах мнението
надявям се да не е било излишно
а за бицепс трицепс е супер комбинация

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1