07.03.13
10:55
Аз в момента го пия много е гаден на вкус (шоколад е моя). По скоро е слоен за пръв път си купих добавка която пия трудно.
20.07.13
17:32
Пробвай с Mex American Standard Whey. 90лв. е.
20.07.13
19:16
казано от Железен Човек на 20.07.13, 17:32:
Пробвай с Mex American Standard Whey. 90лв. е.
Подкрепям! Преди седмица свърших 1 такъв и останах много доволен!
21.07.13
01:38
Syntrax Whey Shake - може да се каже, че е най-добрият в ниския ценови клас
20.07.13
16:16
Здравейте ! Не намерих скорошна тема, която да отговаря на въпроса ми, затова реших да направя нова. Търся си суроватъчен протеин, който да е 2 кг (и нагоре) и цената да му е около 80-90 лв не повече. Някакви предложения и съвети ?
Благодаря предварително ! :))
19.05.14
21:16
Добър вечер фитнес съфорумници. Цял ден четох статии и търсих протеини на изгодна цена. Попаднах на syntrax и ми харесаха някои от тях, но тъй като не съм достатъчно информирана по тази тема, бих искала да чуя и вашите мнения. Целта ми е отслабване без загуба на мускулна маса. По тази причина реших да си купя протеин, с който понякога да замествам хранения или просто да направя протеинови палачинки или нещо като нискокалоричен и нисковъглехидратен десерт без захар (със стевия). Та се чудех дали да си купя matrix 2.0, essence или whey shake. А ако имате други предлоэения, бих се зарадвала, но доколкото разбрах syntrax са си най- добрите по отношение цена/ качество. Благодаря за отделеното време.
20.05.14
14:40
Whey Shake го развалиха вече и стана крайно неизгоден. Ако ще е Syntrax - Eseence или Matrix, такива скоро не съм виждал, но се надявам да не са ги развалили и тях.
п.с. като гледам в нито един сайт не са сложили новия етикет със съдържанието на Whey shake…по спомен стойностите на БЦАА за 100гр са намалени с около 8-9гр.
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 20.05.14 14:47.
За да не пускам нова тема направо ще питам тук какво мислите за протеина на Myprotein Imcapt whey,чудя се да сменя досегашния който пия на Арнолд.Като цена са ми еднакви и двата този Imcapt whey обаче е по-голяма разфасовка като грамаж (2500) и в крайна сметка дози и протеин е в повече.Досега не съм си взимал английски протеин и някой,който го е пил ако може да даде мнение за марката и за самия протеин.От този на Арнолд като цяло съм доволен,но на хартия на Myprotein е по -добре.Благодаря предварително.
казано от bandits на 30.06.14, 23:56:
За да не пускам нова тема направо ще питам тук какво мислите за протеина на Myprotein Imcapt whey,чудя се да сменя досегашния който пия на Арнолд.Като цена са ми еднакви и двата този Imcapt whey обаче е по-голяма разфасовка като грамаж (2500) и в крайна сметка дози и протеин е в повече.Досега не съм си взимал английски протеин и някой,който го е пил ако може да даде мнение за марката и за самия протеин.От този на Арнолд като цяло съм доволен,но на хартия на Myprotein е по -добре.Благодаря предварително.
Бих се доверил на марката, доста хора го правят и остават доволни.
По принцип съм фен на Бълк :)
03.07.14
14:03
казано от bandits на 30.06.14, 23:56:
Пробвах го и съм доволна. Отлична разтворимост и вкус, това е най-вкусният протеин, който съм пила! (бисквитки с крем или нещо такова беше) Но за мен е малко нисък протеинът в доза - към 20 грама мисля,че беше. Което не е оптимално.. но всичко зависи от това, което търсиш. Но пък е извлечен от висококачествен продукт, някакъв специален вид сирене (доколкото може да се вярва на етикета). Като обобщение - ако могат да ти го намерят на изгодна цена - взимай. За колко мислиш да го вземеш? Инструктурът ми го взима 2.5кг за под 100 лв. Ако ти излиза повече, не знам дали си заслужава.
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 03.07.14 14:07.
13.07.14
21:26
Има много малко протеин в доза. За вкус и опаковка пари не давам:)
28.10.14
12:37
казано от Графиня фон Дачева на 13.07.14, 21:26:
Има много малко протеин в доза. За вкус и опаковка пари не давам:)
От 25 гр. доза има 20 гр. протеин... Ако това не е изгодно не знам кое е. Обикновено от 30 гр. доза се съдържа не повече от 21 гр протеин, така че не знам какво си пила досега...
28.10.14
16:01
Ами като пия телешки протеин с 27гр протеин в доза - как мислиш, дали 20гр са много ?
казано от Графиня фон Дачева на 28.10.14, 16:01:
Ами като пия телешки протеин с 27гр протеин в доза - как мислиш, дали 20гр са много ?
Кой телешки пиеш,ако не е тайна ?
28.10.14
17:29
Бълк
29.10.14
16:34
Като за телешки протеин е доста добре.. чак съм изненадана
02.02.15
10:13
В интернет намерих едно момче ,което се занимава с бодибилдинг от гр.Пловдив.Та това момче беше публикувало обява в нета ,че продава въпросен протеин купен от Гърция. Продаваше го на 16лв.килограма.Попитах го лабораторен анализ направил ли е за да го продава в нета ,а той ми отговори ,,че смятал в най-скоро време да направи ,защото дефакто не знае какво предлага на хората ,а действително ми каза ,че имало интерес за този Протеин Whey Pro 80%.от клиенти.След 7 дена му звъня и какво ми съобщава...
Майна свалям протеина от сайта защото не отговаря на истината.Питам го какво стана ,колко процента ти показа на анализа-каза ми ,че е под 60% !!!!!!!!!!!!!!!
Още едно доказателство направо от Гърция!!!!
Чел съм сертификата на фирма Пико и пише ,че е 80% наистина,но сертификатите нали знаете как се издават под масата.За 10 000хил.лв. под масата ще напишат на сертификата ,че протеина е 100%.