http://power-beauty.com/index.php/promo/syntha-6-5lb.html
http://power-beauty.com/index.php/promo/100-whey-protein.html
Обадиха цена май :D
http://power-beauty.com/index.php/promo/syntha-6-5lb.html
http://power-beauty.com/index.php/promo/100-whey-protein.html
Обадиха цена май :D
данеби да има някаква грешка
06.07.11
17:12
Хм, аз си го намирам на такава цена ама през вътрешен човек от друго място-значи е възможно, но им свежда печалбата до мнимум.
06.07.11
17:25
Най-хубавото е хората да печелят от многото продукт,от количеството,не от безбожната цена,да ми слагат по 40 кинта килото протеин..Сложи го по-евтино,ще купят повече хора,ще имаш пак добра печалба..Тц..
18.07.11
16:45
Здравейте всички! Първи пост ми е но от доста време чета форумите.За да не пускам нова тема реших да попитам тук , тъй като става въпрос за протеин. Някой ползвал ли е услугите на този онлайн магазин и дали офертата за протеина не е за такъв чиито срок на годнист изтича ? Какво е мнението ви?
Благодаря Ви!
http://power-beauty.com/index.php/suplements/syntha-6-5lb.html
Мнението беше редактирано от Алекс Недев на 18.07.11 16:45.
18.07.11
21:43
Евтин протеин и високо качество.Все пак за след тренировка не го пии.
а в момента кой е най-добрият? Гледам синтата 5либри е 75 кинта. Добра ли е например в период за отслабване?А защо не може да се пие след тренировка?
И всъщност има ли смисъл? 75 кинта при 6лв пилешка пържола са 11-12 кг месо по 20гр протеин в100гр са 600гр протеин. В синтата би трябвало да са поне 2кг нали?
Мнението беше редактирано от Абазаба на 21.07.11 17:20.
Айде пак, толкова ли е трудно да погледнеш Синтата на “хартия” и за установиш че половината от нея са въглехидрати което значи около килограм протеин за опаковка, а това съответно значи, че не е особенно удачна при чистене. Каза, че математиката ти е силна, но написаното от теб не говори за това, 12кг. месо със съдържание на протеин от 20% правят точно 2400г. протеин.
Мнението беше редактирано от Valdis на 21.07.11 17:27.
21.07.11
17:38
Ей мамицата им , вдигнали са цената :D Беше 63 лева :D
Айде пак, толкова ли е трудно да погледнеш Синтата на “хартия” и за установиш че половината от нея са въглехидрати което значи около килограм протеин за опаковка, а това съответно значи, че не е особенно удачна при чистене. Каза, че математиката ти е силна, но написаното от теб не говори за това, 12кг. месо със съдържание на протеин от 20% правят точно 2400г. протеин.
Благодаря! Това исках да знам :) Не беше толкова трудно да ми кажеш и без да се зъбиш :) Нищо лично , но съм останал с впечатление, че във форумите се обяснява на празноглавци като мене, ама така ,че да разберат :)
Знеш ли кое е най-лошото, това че в случая просто няма какво да се обяснява. Нищо не ти коства първо да провериш какво съдържа въпросния продукт, и вече като имаш тази информация да питаш ако има нещо неясно. А от хаплив кометар те спаси факта, че си родопко чадо, също като мен. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 21.07.11 18:12.
http://goo.gl/ZXkEpo
Май няма по-изгоден : )
Мнението беше редактирано от ragHqP на 21.03.15 19:34.
21.07.11
19:20
Има .. 90+ на Nutrisport , излиза по около 25 лева на килограм!
Има .. 90+ на Nutrisport , излиза по около 25 лева на килограм!
Това е възможно най-отвратителния протеин, който може да съществува. Има соеви стабилизатори и е просто ужасен, преди година ми костваше огромни усилия да се преборя с една кофа.
http://pompai.com/?p=847
Май няма по-изгоден : )
http://pompai.com/?p=936
Май май този излиза по изгоден- 30гр доза 23 гр протеин и 3гр въглехидрат срещу 30гр доза на сайтек-22гр протеин и близо 4 въглехидрат, а и е 5 лева по-евтин
21.07.11
19:30
@Valdis не беше ли вкусен протеина?
21.07.11
19:35
Щото гледам има с шоколад/ягода/ванилия/банан.. Май пак ще видя за един Syntrax ягодка , поне знам,че е с добър вкус :d
http://goo.gl/ZXkEpo
Май няма по-изгоден : )http://goo.gl/at5L4S
Май май този излиза по изгоден- 30гр доза 23 гр протеин и 3гр въглехидрат срещу 30гр доза на сайтек-22гр протеин и близо 4 въглехидрат, а и е 5 лева по-евтин
Ами... този http://goo.gl/xkM1JP мисля, че е по-добре, защото има глутамин и ензими, а и е безплатна доставката.
Повечето вкусове съм ги пил и са наистина невероятни. Най-много ми допада Бял Шоколад с Ягода разбит в студено прясно мляко (inlove)
На Whey Shake ще му платиш 5-10лв. доставка и ти идва г/д на същата цена. Вече е въпрос на предпочитание, нали така?
Мнението беше редактирано от ragHqP на 21.03.15 20:41.
защото има глутамин
А да ми посочиш протеин, който няма глутамин?
Мнението беше редактирано от Valdis на 21.07.11 22:18.
защото има глутамин
А да ми посочиш протеин, който няма глутамин?
Прочети му хубаво описанието, моля. Май не всеки протеин съдържа близо 5гр. глутамин в доза, нали?
Толкова ли е трудно да се сетиш, че имам предвид “добавен допълнително, освен съдържащият се по принцип”.
Много по-лесно е да стреляш думите си директно, без да осмисляш това, което пишеш/казваш, но май е добре чат-пат да се замисляме, че да не ставаме за смях.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 22.07.11 22:28.
22.07.11
23:26
В почти всички суруватки, че и някои матрици пишат, че съдържат глутамин, а е наивно да смяташ, че това което е написано на етикета е точното съдържание. Няма да споменавам, че да си набавиш работеща доза глутамин от това протеинче, ще трябва да пиеш по 6-7 дози дневно :D Така или иначе с този глутамин или без него е все тази ;)
А точно него ако го слушаш какво ти обяснява, не мисля, че ще сбъркаш :)
23.07.11
03:22
Толкова ли е трудно да се сетиш, че имам предвид “добавен допълнително, освен съдържащият се по принцип”.
Много по-лесно е да стреляш думите си директно, без да осмисляш това, което пишеш/казваш, но май е добре чат-пат да се замисляме, че да не ставаме за смях.
Съжалявам, че ще оспамя темата и аз, което от доста време май стана традиция във форума. В случая Valdis е прав. Съдържанието на “глутамин”, който едва ли е и глутамин, ами глутаминова (глутамова или glutamic acid по IUPAC) киселина, варира и е около 20% за суроватъчния протеин. Глутамина и глутаминовата (глутамова) киселина се превръщат една в друга при процесите на аминиране/дезаминеране, но в състава на суроватъчния протеин се говори за глутаминова (глутамова) киселина. Глутамин се пише за да звучи тежко. Това са стари трикове от ерата на първите търговски практики. Още преди десетина години имаше спорове за подвеждането на потребителите с такава информация. Ако са му добавили допълнително глутамин, то неговото количество трябва да бъде описано отделно, а не сумирано с глутаминовата (глутамовата) киселина. В такъв случай трябва да е 20-22% глутаминова (глутамова) киселина + % свободен глутамин. Дори и да са му добавили някакво количество чист глутамин (свободна аминокиселина), то едва ли ще е повече от 10-20% спрямо глутаминовата (глутамовата) киселина. Това би означавало, че % на “глутамина” описан на опаковката трябва да е над 25% от общите аминокиселини.
Дотук писах първо глутаминова, а в скоби глутамова киселина, но правилното е глутамова. Преди около 30 години смениха името глутаминова киселина с глутамова киселина, както и аспаргиновата киселина с аспартова, но явно ще се дъвчaт старите имена поне още 50 години. Хората са си го написали: glutamine и glutamic acid. Ама ние понеже все сме по-умни и веднага с нашо си име. Това руско влияние в номенклатурата на наименованията, ще ни излезе през носа.
Сега прочетох в посочения сайт, че въпросният продукт съдържал и аспартамова киселина. Такова животно нЕма. Това, че аспартама е популярен като име и хоп киселина в негова чест. Аз бих предложил и друго име: “аспарухова киселина”, за да привлича и националистите в БГ като клиенти. Правилното име на аминокиселината е аспартова (аспаргинова) киселина, която се съдържа в протеините. Аспартама е дипептид от аспартова (аспаргинова) киселина и фенилаланин, завършващ с метилов естер.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 23.07.11 04:40.
23.07.11
15:35
Пробвайте от протеина на NutriSport. Вкуса не беше нищо особено .. шоколад пих иначе нито ме надуваше, нито пърдях както от повечето американси протеини. 5 кила за 130 лева е супер!
Мнението беше редактирано от summer_jam на 23.07.11 15:37.
23.11.11
18:26
Здравейте, тъй като се интересувам от най-изгодните цени в момента почвах да търся, но предлагането е много голямо и един като мен начинаещ не може да се ориентира. Та с оглед коледни намаления и промоции в предвид ускорената работа на джуджетата на Дядо Мраз, кой е най-изгодния протеин в момента?
Гледам един, който ми се струва добър:
Gaspari - MyoFusion 88 лв (-25.00%) / Разфасовка: 2.268 кг / 4.996 lbs
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.11.11 22:01.
23.11.11
19:18
VPX Syngex за 70 лева 90 дози
Тоз не е ли с нисък процент протеин в една доза 60% ? и все пак от де си го гледал?
Мнението беше редактирано от Инжекцион ! на 23.11.11 19:19.
VPX Syngex за 70 лева 90 дози
Тоз не е ли с нисък процент протеин в една доза 60% ? и все пак от де си го гледал?
80% е в доза. Нещо не си изчислил както трябва.
Гледал съм го, но не е коректно спрямо този сайт да давам линкове. Потърси сам ;)
23.11.11
22:42
Прав си не съм разделил правилно гледал съм някакви стари обяви с по 30 г дозата. Благодаря, пич. За линковете сори.
16.12.11
22:51
Предложете качествена суроватка до 150лв (4.5кг). Освен PhD.
21.12.11
23:56
Започни с определениeто за изгоден протеин :) За мен най-изгоден протеин е този, който е най-чист, като съставки и технология, съответно се усвоява най-пълноценно, бързо и ефикасно, т.е. не го изхвърляш половината в тоалетната. Особено след тренировка. Оттам стигам до извода изолат, по възможнот да не плащам овкусители на цената на протеин и т.н., а конкретно предпочитам този:
Now Foods Whey Protein Isolate Неовкусен - 4536 г
202лв.
Като разделиш цената на 4.5 и включиш факта, че няма толкова примеси, вкл. овкусители, мисля, че е достатъчно изгоден, като цена за килограм.
А за бавни протеини, матрици и т.н. - предпочитам яйца и пържоли....
Добавям разликата между горния и същия, но овкусен Ванилия:
Неовкусен 202лв за 4.5кг:
Микрофилтриран суроватъчен протеин изолат и соев лецитин.
Ванилия 212лв за 4.5кг:
Микрофилтриран суроватъчен протеин изолат , стевия, морска сол, Xanthan Gum, фруктоза, натурални овкусители, и соев лецитин. Съдържа соеви и млечни деривати.
Чудо, а? Хем по-скъпо, хем пълно с боклуци :)
Неовкусения има добър, хубав вкус. Сега се замисли, че много хора в тази тема ти препоръчват да си купиш на цената на протеин едни интересни неща, като морска сол, фруктоза, натурални овкусители...
Аз не бих го нарекъл изгодно.
Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 22.12.11 00:13.
15.05.12
19:21
Днес ми пристигнаха два Premium Whey-a, отворих ванилията, много добър вкус. И нещо много важно - НЕ съдържа Аспартам и Ацесулфам! Освен това е с 83% белтък срещу 66-67% на Syngex-a при еднаква цена.
Съжелявам че отново отварям толкова стара тема,но тъй като обмислям да купувам протеин Syngex,затова искам да питам някои неща:
Какъв е този премиум уей които казваш че е по добър от Syngex.Търсих в нета но излизат доста с това име.
Следващия ми въпрос е кое точно гледате за белтък.Незнам как се превежда на англиийски.Да не е протеин ? И ако да как се смята колко процента е ?
Другото което е мисля че става на въпрос за старата формула.В новата формула има 20гр. протеин в 25гр. доза.В такъв случай по добър ли е от този премиум уей и заслужава ли си покупката на Syngex.Излиза ми доста изгодно 76 лева за 91 дози.Ако е качествен го взимам без да се замисля
Модерация: Непозволено съдържание!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.11.12 21:52.
19.11.12
20:57
боклуците се наговориха и са вдигнали цените навсякъде и се оправдават с производителите....ще пазаруваме по интернет през граница то се е видяло...
Те винаги са високи, слагат цена 150лв за 2.2кг протеин и после я задраскват и слагат цена 100лв и УРАААА тея правят 50лв отстъпка и как да не си го купиш :). Големи хиени са магазините, но се възползват от неуките и неориентирани клиенти :( Производителите си държат същите цени просто видяха, че всеки си мисли, че с протеин се правят големи ръцете и дай само протеин :)
15.01.13
21:38
Здравейте, искам да попитам някой дали има предложение за изгоден протеин (суроватка), като най важна черта: искам да е без аспартам, всички се нахвърлят на евтини протеини, а не гледат за тези боклуци, който при натрупване в огранизма имат канцерогенни ефекти! Ако нямкой има предложение е добре дошло! :)
17.01.13
11:23
Здравейте, искам да попитам някой дали има предложение за изгоден протеин (суроватка), като най важна черта: искам да е без аспартам, всички се нахвърлят на евтини протеини, а не гледат за тези боклуци, който при натрупване в огранизма имат канцерогенни ефекти! Ако нямкой има предложение е добре дошло! :)
Разглeдай MEX American Standard Whey 5 Lbs - идва на 76лв. след отстъпките. Като вкус е на добро ниво и няма аспартам.