27.10.14
23:35
Здравейте! Казвам се Жулиета, на 16 години съм и винаги съм мечтала за стегнато и изваяно тяло. Тежа около 56-57 кг, висока съм 175 и визуално изглеждам нормално, да не кажа слаба, но имам много излишни мазнини по тялото и съм отпусната. Страшно ми се иска да сваля 5-6 килца, но все не успявам, може би защото не полагам достатъчно усилия. Доста обичам да си похапвам и винаги съм го правила, но от година насам започнах да качвам. Много ми е трудно да спазвам диети, защото вкъщи се яде каквото майка ми сготви, а то обикновено не е много здравословно:D. Напоследък се опитвам да огранича вредните храни, но да видим... От утре съм решила да започна програмата Insanity workout, която преди време бях опитала, но не успях да направя цялата първа тренировка, кието ме демотивира и се отказах. Сега обаче съм решила, че ще успея и съм готова на всичко. :)
28.10.14
09:27
Здравейте! Днес деня ми започна, както обикновено, с чай. Закусих малко кисело мляко с овесени ядки и ябълка. Направих 8 минути от тренировката на Insanity :D, което всъщност не ме демотивира, просто приех, че тази тренировка не е за мен. След това направих една бърза тренировка за дупе и се заемам с ученето, но обмислям да повторя тренировката за дупе малко по-късно.
Давам малко посока за размисъл - 175 и тежиш 57 кг. Твърдиш, че имаш мазнини, което значи само едно - нямаш никакъв мускул. Смяташ ли, че при това положение, дори да свалиш 5 кг, ще се харесаш в огледалото?
28.10.14
20:45
Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.10.14 14:45.
28.10.14
23:22
За да имаш “изваяно тяло” предполага да има извивки нали така :D ..при описаното положение и още повече поставените цели това е невъзможно, а напротив ще се получи нещо грозно и по-лошото ощетяващо здравето ти.
казано от shum4eto1 1 на 28.10.14, 20:45:
sega shte ti dam edin savet predi mesec priqtelkata mi imashe syshtiq problem i mashe taka dosta kilca palaski nai dobre da izpolzvash obrach nai dobre s obrach inache nqma mahane na mazninite taka shte gi izpratish kym gyrdi dupe i tnt probvai za okolo mesec si kato filmova zvezda kogato trenirash sled tova pii po edin upsarin da nqmash muskulni treski i shte se upravish garantiram ti moqta priqtelka sega sam i fen number one deistva probvai ysmet :)(rock)(nlove7)
30.10.14
20:49
А след като майка ти готви само вредни неща, защо не се научиш ти да си готвиш здравословно ? ;)