07.12.05
21:00
Въпросът ми е свързан с креатина, чувал съм от доста хора, че ако го пиеш с прясномляко то се получава някакъв анаболен ефект. Вярно ли е това и има ли значение с какво го пия?
Превод
Miraculix.bb
Аз го пия така и действа добре. Не съм чувал да има някакъв по-особен ефект, ако се пие с прясно мляко.
08.12.05
10:38
а ако пия 5 гр креатин и послв веднага пия геинер - има ли смисъл да зимам мед или няква вафла...за да се усвои по добре - щото нали в геинера има въглехидрати ???
Ми креатина най-добре се усвоява с прости въглихидрати,така че наблягай повече на тях.
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]а ако пия 5 гр креатин и послв веднага пия геинер - има ли смисъл да зимам мед или няква вафла...за да се усвои по добре - щото нали в геинера има въглехидрати ???
ДОбре си е... то в тоя гейнър има доста прости въглехидрати и от мед или вафла няма сми освен ако количеството въглехидрати от гейнъра няма да ти е достатъчно...
аз лично съм дочул че креатина се пие с монозахаридна напитка и го пия с сок от грейфурт и се получава добра комбинация.