19.12.05
15:42
“Не се притеснявай, той точно така се пие 2 месеца и после почивка 2 седмици след което може пак да се почне. Няма да си претовариш бъбреците спокойно. Един приятел изпи за 2 месеца 2кг креатин и качи 20 кила и след като го спря запази 10 кила. Пиеше по 25гр. на ден и нищо му нямаше. Като приемаш повече вода няма да има никакъв проблем а и бая килца ще качиш:) Успех
Само едно вметване да направя. От 4 дни взимам креатина на Нутрим и съм качил 5 кила бях 98 сега съм 103! Ефекта е гарантиран! “
Всички тези глупости са написани от модератора на форума на Нутрим, е как да им имаш доверие след такива глупости?!
19.12.05
18:16
Хахахахахааа 5 кила брех! Дойде заместителят на стероидите - всички към креатина на Нутрим! ... Абе глупости, това го е казал за да се продава повече грамаж, не за друго. Креатинът им е добър, ама тоя малко се е поизхвърлил.
19.12.05
20:18
абе чак добър незнам дали им е креатина ама тожа дето са постигнали са повече от зашеметяващи резултати ,на които на дали някои вярва :(
19.12.05
20:21
Както казва новият ни модератор имало е и друга подхранка :twisted:
19.12.05
21:17
аз пък почти изпих 20 грама креатин(на нутрим) и нямаше НИКАКЪВ ефект и хем направих зареждане 5 дни по 20 грама и защо така не се подух изобщо :shock: ???
19.12.05
21:46
Само едно вметване да направя. От 4 дни взимам креатина на Нутрим и съм качил 5 кила бях 98 сега съм 103! Ефекта е гарантиран! “
Значи ти за 4 дена си качил 5 кг ??? :lol:
Значии ти на ден яде6 по над 1кг. чисто яденце...
Малко неми се вярва ... все пак .. ти в кенефа неси ли ходил през тея 5 дена ?
Провери пак ... кантара може да е дефектен нешту :0
[quote author=“cRuSh”]Само едно вметване да направя. От 4 дни взимам креатина на Нутрим и съм качил 5 кила бях 98 сега съм 103! Ефекта е гарантиран! “
Със сигурност има нещо гнило тук дори и водната задръжка не може дае толкоз голяма така че това с тоалетната.....
не знам, как се качват пет кила за четири дена?? Сигурно повечето е вода, да знаеш..
20.12.05
08:31
Може и зверски запек да се е получил :) !
[quote author=“cRuSh”]Само едно вметване да направя. От 4 дни взимам креатина на Нутрим и съм качил 5 кила бях 98 сега съм 103! Ефекта е гарантиран! “
Абе хора аз цитирам модератора на Нутрим !!!
А аз качих 4кг и без креатин за около 1,5 месеца, но просто защото тогава започнах пак да тренирам, но януари смятам да пробвам някой креатин , досега не съм пил.
20.12.05
23:44
Всичко е реклама ала телешоп: с 10 минути седене на дивана и никакви диети за 2 месеца ставате като Арнолд;)
[quote author=“red”]”Не се притеснявай, той точно така се пие 2 месеца и после почивка 2 седмици след което може пак да се почне. Няма да си претовариш бъбреците спокойно. Един приятел изпи за 2 месеца 2кг креатин и качи 20 кила и след като го спря запази 10 кила. Пиеше по 25гр. на ден и нищо му нямаше. Като приемаш повече вода няма да има никакъв проблем а и бая килца ще качиш:) Успех
Всички тези глупости са написани от модератора на форума на Нутрим, е как да им имаш доверие след такива глупости?!
Модератора на форума на Нутрим нито е производител, нито дистрибутор. Той е глупак. Не бива заради някакви тапаци да си променяте мнението за общия ефект на дадена добавка. Аз пия протеина на Нутрим и съм доволен :)
Абе ред ти ходи ли до ХЕИ да носиш про голд щото ми е мбноо интересно кви ше са резултатите.
абе вие от един пост на някакъв го направихте на страшен въпрос.недейте така.а идеята за про голда д амине през ХЕИ е много добра :wink: