Протеинов шейк след тренировка.

Здравейте, не съм много вещ във тренировките, имам известен опит но само дотук. Та днес след тренировка ми хрумна идея за протеинов шейк, искам да го споделя с вас и да изкажете мнението си дали е подходящ.
1 среден банан.
4-5 лъжици мед.
почти цяла кофичка кисело мляко.
1-2 лъжица фъстъчено масло.
Ta това се разбива в миксер, получава се около 300 мл напитката (ако има значение). Та какво мислите, дали има нужните хранителни стойности за добро възстановяване ?

Темата беше редактирана от Владислав Томчев на 17.10.14 18:46.

17.10.14
18:58

Как от кофичка кисело мляко (поне 400гр) и другите неща правиш напитка 300мл за мен и физичните закони не е напълно ясно. Иначе добре ми иглежда, само бих добавил 1-2 дози суроватка. Стабилно въглехидрати, но от към протеин има какво още да се желае.

Пише почти една кофичка, имаше малко над половината, просто беше останала и реших да я употребя. А ако добавя малко извара, дали би било по-добре ?

Мнението беше редактирано от Владислав Томчев на 17.10.14 19:46.

18.10.14
20:50

Къде е протеина в този бъркоч?

21.10.14
11:53

Въглехидратен по-скоро :)

22.10.14
17:18

Намали меда наполовина и на негово място добави доза суроватка ;)

В следтренировъчния шейк според мен е редно да преобладават белтъчините, и минимално количество прости и сложни захари.

04.11.14
17:27

Прекалено малък процент белтък има в шейка ти !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1