16.12.05
01:20
Прочетох доста теми от типа “протеин”, “протеин..”, “протеин..?” :D Но в нито една от тях не видях марката Saturn ? Баща ми ми го донесе от някакъв негов приятел, който вече не тренира и му хартиснала 1 кутия. Мисълта ми е познавате ли тази марка ? Добра ли е ? Струвал 60лв. 2200mg от Хамерика :))
Сега втория въпрос: Този тип е ‘възтановяващ’ или поне така казва баща ми :) (от 5месеца тренирам и не съм много навътре с нещата) до колкото знам този се разгражда по-трудно от организма. Да го комбинирам ли с другия вид ‘суроватъчен’? И изобщо по колко да приемам? На кутията пише 3-4 таблетки на ден, но ми се струват много големи :) (~9mg).
На 16 години съм , 1.78см. , 66-7кг.
Мерси на хората които ще отговорят за n-ти път :)
Да не говориш за Амино 2200? Иначе като цяло на Американските фирми качеството е на ниво.
Ами на етикета пише : BCAA, Formula 2200, Branched-Amino, Muscle Protein Enhancer.
http://www.saturnsupplements.com/products/sports/bcaa2200.htm
e тва случаино да е ?!?
Да :wink: Сега ако ми отговорите и на другите въпроси :D Как да го приемам и дали да го комбинирвам с друг- цена няма да имате :lol: :wink:
Edit : Интересно, че на сайта пише “една или повече” пък на кутията “три или четири таблетки на ден” 8)
18.12.05
19:46
Добре е да ги пиеш след тренировка защото се разграждат бързо и ще получиш по добро възтановяване :wink:
[quote author=“sherif”]Да :wink: Сега ако ми отговорите и на другите въпроси :D Как да го приемам и дали да го комбинирвам с друг- цена няма да имате :lol: :wink:
Edit : Интересно, че на сайта пише “една или повече” пък на кутията “три или четири таблетки на ден” 8)
BCAA предпазват мускулите от разпад. В дните, когато тренираш, може да пиеш 2 точно преди тренировка и 2 веднага след нея. Когато си почивка 2 сутрин на гладно с вода.