19.12.05
23:05
какво ще стане ако тренирам секи ден за бицепс и трицепс? след тренировка се чувствам уморен но на другия ден ми няма нищо, и ми се тренира :P какво да правя?
ми на всеки мускул му трябват 72 часа за да отпучине перфектно ... тоест кажи ги 48 ... щот 72 е макс-а ....
Та значи кат тренираш всеки ден ти претренирваш дадения мускул ... и не само че няма да имаш ефект .. а той ще бъде в отрицателен вариант :)
ПС: ебаси точно ти отговорих и промени името на темата .. и 5 мин до кат зацепим каде изчезна темата :)
Ще претренираш и няма да има растеж.Един път седмично е достатъчно да се тренират тези два мускула.Не забравяй,че когато тренираш гърдите и рамото се натоварва и трицепса,бицепса се натоварва допълнително с гърба.
Не се заблуждавай,че като тренираш само ръце те ще станат 45см за 3 месеца. :D
19.12.05
23:11
ахахах секи ден малеее.....мускула ти ще стане от 35 на 20…..тва е възможно наи грешното нещо - 1 път на седмица го тренираи......тва е страшно претрениране при което резултата няма да доиде и буквално след 100 години.......даже 200 300 - никакъв резултат няма да има...даже може и по лошо да стане от сега :)
Привидно ти няма но си претренираш със сигурност сигурно много трудно качваш тежеста
19.12.05
23:12
[quote author=“Rafael”]Ще претренираш и няма да има растеж.Един път седмично е достатъчно да се тренират тези два мускула.Не забравяй,че когато тренираш гърдите и рамото се натоварва и трицепса,бицепса се натоварва допълнително с гърба.
Не се заблуждавай,че като тренираш само ръце те ще станат 45см за 3 месеца. :D
на 17год съм и са ми 42см :P
19.12.05
23:13
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Пак ако продължаваш така и за 30 месеца няма да станат 45
хехе благодаря за бързите отговори ще знам вече :lol: