19.12.05
17:22
Някой да ми каже как действа Ретаболила...и в каква доза да го взимам...
...и оказва пряко действие върху тестисите
Само заради това нйкога небих го използвал :lol:
[quote author=“MyBODY”]
...и оказва пряко действие върху тестисите
Само заради това нйкога небих го използвал :lol:
ами то няма такъв стероид , който да не влияе пряко на тестисите.
При продължително прилагане е възможно да се наблюдават гадене, повръщане, загуба на апетит, промяна в половото влечение, акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, задръжка на течности, повишено ниво на калций, нарушения в растежа на костите.
Това нещо не бих го взимал :!:
20.12.05
15:54
[quote author=“DukeNukem”]
При продължително прилагане е възможно да се наблюдават гадене, повръщане, загуба на апетит, промяна в половото влечение, акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, задръжка на течности, повишено ниво на калций, нарушения в растежа на костите.
Това нещо не бих го взимал :!:
Що не прочетеш листовката на някое лекарство, което смяташ за безобидно, да видим там какви се нежеланите реакции
еми дозите са в зависимост от килограмите ти а действа добре :lol: ма трябва да го комбинираш с нещо на xапчета .Аз лично биx ти казал да си вземеш първо добавки и после да се мяташ по нагоре защото една ампула(от най-евтиния е 8 лева) а целия цикъл ще ти трябват повечко :P за тия пари си вземи добавки а не залитай веднага кам химията :!:
Animal,то разликата между лекарството и отровата е количеството.
Ама аз имам друго предвид,ясно ми е че е вредно ама не бих го взимал заради “промяна в половото влечение”
22.12.05
13:59
[quote author=“DukeNukem”]Animal,то разликата между лекарството и отровата е количеството.
Ама аз имам друго предвид,ясно ми е че е вредно ама не бих го взимал заради “промяна в половото влечение”
абе това са глупости писани от някоя преводачка в отдел “Регистрация”,
О тука нататък следва и, че всички лекарствени форми, съдъжащи Декановая естер на Нандролона, трябва да водят до промяна в половото влечение. Всъщност това се наблюдава като се засилва или намалява половото влечение.