Retabolil

Темата е заключена.

19.12.05
17:22

Някой да ми каже как действа Ретаболила...и в каква доза да го взимам...

19.12.05
18:15

http://www.richter.bg/bg/RETABOLIL.htm

20.12.05
00:13

...и оказва пряко действие върху тестисите

Само заради това нйкога небих го използвал  :lol:

20.12.05
10:45

[quote author=“MyBODY”]

...и оказва пряко действие върху тестисите

Само заради това нйкога небих го използвал  :lol:

ами то няма такъв стероид , който да не влияе пряко на тестисите.

20.12.05
13:26

При продължително прилагане е възможно да се наблюдават гадене, повръщане, загуба на апетит, промяна в половото влечение, акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, задръжка на течности, повишено ниво на калций, нарушения в растежа на костите.

Това нещо не бих го взимал :!:

AN

20.12.05
15:54

[quote author=“DukeNukem”]

При продължително прилагане е възможно да се наблюдават гадене, повръщане, загуба на апетит, промяна в половото влечение, акне, застой на жлъчката (холестаза), жълтеница, задръжка на течности, повишено ниво на калций, нарушения в растежа на костите.

Това нещо не бих го взимал :!:

Що не прочетеш листовката на някое лекарство, което смяташ за безобидно, да видим там какви се нежеланите реакции

20.12.05
16:14

еми дозите са в зависимост от килограмите ти а действа добре  :lol:  ма трябва да го комбинираш с нещо на xапчета .Аз лично биx ти казал да си вземеш първо добавки и после да се мяташ по нагоре защото една ампула(от най-евтиния е 8 лева) а целия цикъл ще ти трябват повечко  :P за тия пари си вземи добавки а не залитай веднага кам химията :!:

20.12.05
17:16

Animal,то разликата между лекарството и отровата е количеството.
Ама аз имам друго предвид,ясно ми е че е вредно ама не бих го взимал заради “промяна в половото влечение”

KP

22.12.05
13:59

[quote author=“DukeNukem”]Animal,то разликата между лекарството и отровата е количеството.
Ама аз имам друго предвид,ясно ми е че е вредно ама не бих го взимал заради “промяна в половото влечение”

абе това са глупости писани от някоя преводачка в отдел “Регистрация”,

О тука нататък следва и, че всички лекарствени форми, съдъжащи Декановая естер на Нандролона, трябва да водят до промяна в половото влечение. Всъщност това се наблюдава като се засилва или намалява половото влечение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1