Пълна промяна - от 95 кг до атлетично и красиво тяло

Темата е заключена.
Прескочи до:
ДД

23.10.14
09:52

На неволята, Злати ха ха ха. Ама все не идва

ДД

24.10.14
19:12

23/10/2014
Тренировка:

Сгъване за задно бедро
Широк клек 4 серии с 14 кг
Тяга с прави крака 4 серии с 28 кг
Напад на степер
Ходещи напади 3 серии с 18 кг/ последната беше болезнена :D , но съм куче/
Екстензии за глутеус
Абдуктор
Повдигане на два крака за прасец
30 мин. кростренажор

Храна: пил.месо,краставици,2 л. зехтин, белтъци, 2 жълтъка,грейпфурт, сур. ядки

Днес с голямото ми момиче, бяхме заедно на фитнес. Вместо да пътува до Пловдив в тоя студ за тренировка, решихме да дойде с мен за малко офп. Почувствах се странно, с такаваа голяма дъщеря до мен. Детето ми е станало едно голямо момиче, а аз остарявам и неосъзнавайки това се надбягвам с времето (wasntme) После взехме средния бръмбар от училище, докато малкия звяр спи и се поразходихме по женски. Времето си минава, а аз си се чувствам с дух на 20-годишна и се надпреварвам с тях, докато едното ми дете е станало млада госпожица :D Но нали са на мама куклите, някак си не се бях замисляла. Но днес тренирайки двете, гледайки я в огледалото зад мен се замислих, колко е порастнала.

ДД

25.10.14
10:16

Скоро ще станат 6 месеца от както започна трансформацията ми.Остават 6 дни до 1-ви ноември, а всичко започна на 1 -ви май. Седмица преди това кантара се въртеше между 97 и 100 кг.А аз бях на върха на депресията, че лятото идва, а аз не се понасям такава огромна.Сега вече се боря за изчистване и  моделиране на определени зони. Гледах си участъка на брича тая сутрин и си мисля, че там няма кой знае колко за чистене, колкото за моделиране на седалищният мускул. Ръцете, също. Не се бях налагала скоро да видя разликите и променените зони. На моменти си мисля, че трябва да спирам със свалянето и че ми трябват малко мускулки за да се оформя добре. Крачетата ми доста се изпилиха.Днес ще пратя на Марина да ме огледа щателно и да решим какво ще правим, но някак си ми се струва, че свалянето на повече килограми няма да ми се отрази много сексапилно (giggle)

А сега ред на съботната тренировка!

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 26.10.14 13:22.

25.10.14
12:09

На колко годинки и колко деца викаш, че има т’ва дупенце  :P:D

ДД

25.10.14
12:25

3 броя деца и сега януари ще чукна 36 години. Гоня 40-те, бавно, но славно. По повечето писания из нета, отдавна вече съм в групата на по-трудните метаболизми, от всичко четено до тук от мен. Май успяхме малко или много да опровергаем тази твърда теза и за 6 месеца се получи, че и метаболизъм над 30-те може да функционира добре и търпи лечение и реформи. Оказва се, че и при нас резултатите може да са добри, при режим, тренировки и желание. В интерес на истината и аз съм изненадана и аз бях повярвала на всичко четено, че процеса ще е много по-бавен вече при мен и мислех, че ще ми трябва поне година за да достигна до тук, но се справих, като млад организъм. ;) Сега трябва да развия мускулите, за да се оформя хубаво. Ръце, седалище ,бедра, корем си искат работа, която няма нищо общо вече с годинките ми, а със зора, който ще си дам ;)

25.10.14
15:14

Дани,няма го тумбака вече :)От ден на ден ставаш по-хубава!Продължавай!!!

ДД

25.10.14
21:01

30 мин пътека 12 наклон-6,5 скорост
20 мин колело
Крънчове  с 5кг
V-преса- до отказ
Коремни преси лакът-коляно
Повдигане на крака от лег до отказ
Повдигане на крака настрани свити от вис
Махало хваната за гири 3 х 20
Кикове 5 х 30 на крак
Махове 5 х 30 на крак

Храна: оризовки,грейпфурт,белтъци,1 жълтък,сур.ядки,пил.месо,домат,краставици

С  много яка мускулна треска на задника и бедрата съм. Явно от увеличаване на килограмите. Добре, че ме схвана късно следобеда и сега съм като разглобена. Издирвам хубава йога за неделният ден, за да отнема малко напрежението в тялото ми.Реших да почина от Боб Харпър временно.

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 25.10.14 21:06.

ДД

26.10.14
19:15

Храна: риба, краставици, зехтин-2л, сур.ядки, грейпфурт, белтъци,2 жълтъка

Неделната йога на Боб Харпър, беше заменена с  Vinyasa Yoga intermediate Shoulder Openers Wrist Modifications

Незнам дали избора ми беше правилен, след много ровене в тубата се спрях на този тип йога. Всяко ново нещо е интересно и за тялото ми и за мен, така, че дори и да не е толкова добро има на какво да ме научи. Това, което ми помогна да разбера днес, е  че значително гъвкавостта ми се е подобрила, за дървенията, която бях. Но имам проблеми с баланса. Както и разлика в гъвкавостта на лявата ми и дясната ми страна (wasntme). Справих се не чак толкова зле. На пръв поглед лесни неща  обаче ме катурнаха. На моменти имах чувството, че коне теглят мускулите ми... Два пъти ми се зави свят. Момента, в който трябваше да повдигна краката си и да остана на ръце, само ги отлепих и се спрях, за да не разбия физиономията си. Трудничко си е доста и  е натоварващо, колкото и лесно да изглежда на пръв поглед.

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 26.10.14 21:47.

ДД

27.10.14
11:31

Лицеви опори от колене 4 серии до отказ
Бутане на дъмбели от лег
Флайс с дъмбели
Дърпане на скрипец
Пулоувър с дъмбел
Гребане с дъмбели
Мъртва тяга
Хиперекстензии (за кръст)
30 минути  кростренажор в пулс 135-140

Храна:оризовки,белтъци,1 жълтък,краставици,пил.месо,сур.ядки ,1/2 грейпфурт,домат

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 27.10.14 11:34.

27.10.14
14:32

Възхищавам ти се! Изглеждаш страхотно, работиш безотказно, истински пример!

27.10.14
15:43

Ти си преобразена в много положителна посока. Станала си много секси. Продължавай в същия дух!
Не знам как успяваш да се справяш с трите деца, но ще те давам за пример на колежките си, които намират само извинения!

ДД

27.10.14
21:30

Благодаря ви, момичета. Кобричка, когато човек има желание, подрежда приоритетите си. Както му се казва, оправдания винаги се намират. Ще ставам и в 5 ако се налага, за да се подържам. Иска ли човек намира време, било рано сутрин преди всички останали ангажименти, било късно вечер след тях. Много пъти и мен ме е премързявало и хиляди оправдания са изплували в главата ми, но не съм се подавала. Имало е случаи съм тренирала и в 11 вечерта, като преспя децата. Решен ли е човек, намира време и сили.

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 27.10.14 21:32.

ДД

31.10.14
15:03

Да ви дам една 24- каратова усмивка от сменената ми фасада (giggle). Остана само косата да сменя. От понеделник пак почвам да описвам ежедневните си занимания. Доста тичане тая седмица. Иначе всичко върви по план.

ДД

31.10.14
23:17

И тъй като навсякъде, където отворя са разпалени страшни дискусии за българщината и хелоуин, та реших да ви споделя една любима моя песен, преди утрешния голям празник, за който с детето ми направихме специален поздрав за вас и всички Българи!
В кръвта ми е и  подобни теми ще са част от този дневник. Отразяват ми се емоционално :(

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 01.11.14 07:00.

ДД

01.11.14
06:59

Честит ден на народните будители! Честит празник!

Тренировъчна програма  и хранителен режим характерни за събота.

ДД

03.11.14
11:05

Да се завърна към описание на свършеното и режима ми:
Бутане на дъмбели от лег
Флайс с дъмбели
Дърпане на скрипец
Пулоувър с дъмбел
Гребане с дъмбели
Мъртва тяга
25 минути  кростренажор в пулс 135-140

Храна:оризовки,белтъци,1 жълтък,краставици,пил.месо,сур.ядки ,1/2 грейпфурт,домат- като имам  леко завишаване на грамажите и намаляване на кардиото, тъй като дойде момента да го кажа:
” Бога ми, трябва да намаля темповете на слабеене” (rock)

04.11.14
08:53

казано от Даниела Динева на 03.11.14, 11:05:

” Бога ми, трябва да намаля темповете на слабеене” (rock)

Това е най-хубавото,което прочетох!Чудя се аз кога ли ще го кажа:)

ДД

04.11.14
11:50

S.P с упорист и твоя момент ще дойде! Тя винаги е възнаградена!

Да се оплача... Събудих се в 2 часа тази нощ, при завъртане с ужасна болка в дясното рамо и ръката надолу. Сутринта, като станах беше много силна. По никакъв начин не можех да я вдигна настрани и нагоре, нито завъртане на рамото. Като се пораздвижих болката понамаля, остана малко неприятно усещане в рамото. Лека болка чувствам и сега. Мисля да пия 2 парацетамола, хем са обезболяващи, хем противовъзпалителни. Май вчера съм пренатоварила ръката, незнам дали от тренировката / съмняваме ме/ или от непрестаното мъкнене на 15 килограмовото ми гюленце, като се заинати...
По тази причина кардиото и тренировката за глутеус и корем се отложи за следобяд. Много ме болеше, а не искам да правя полвинчати работи. Ще я пазя днес следобед да не взема да направя някой тендовагинит баш накрая...
После ще дописвам как е протекъл деня с ядене и трениране.

P.S:
Ядене -стриктно...! Оризовки, грейпфурт,белтъци,1 жълтък, св.месо,краставици,сур.ядки.

Тренировката-липсва. Болеше ме ръката и при най-малките движения. Взех решение да не насилвам нещата, за да не направя по голяма беля. Всяко движение включва и ръцете , така че колкото и да я пазя щеше да бъде включена. За моя радост сега вечерта болката е напълно отшумяла. Утре ми се падаше почивен тренировъчен ден, ще бъде разменен с днешният. Взех си почивката. Явно съм я пренатоварила. При завъртане има леко неприятно усещане в рамото, но е нищо в сравнение с това, което беше и така може да се тренира вече.
:(  (sweat)

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 04.11.14 23:27.

08.11.14
20:41

Как си Дани?Как е ръката?

ДД

10.11.14
12:20

Здравейте, отново!
След едноседмична почивка от тренировки, заради преуморената ми дясна ръка, днес съм на линия отново. Тази почивка ще е и моят преход от един период към друг. От днес се отваря една нова страница за мен или поне аз така я приемам. Страницата на моделиране. Първата война с мазнините, грешният начин на живот, големите килограми, депресивни състояния я спечелих, въпреки малкото загуби на битки на моменти! Метаболизма ми се върна към здравето! Една седмица в която си позволих хляб, готвени, не тренирах, аз продължих да се топя.Килограмите ми варират между 72-73 на моите 180 см, което прави 25-28 кг загубени за 6 месеца.
От днес изцяло ще се съсредоточа в оформянето и моделирането на тялото ми до визията, която искам толкова много.
И както всеки понеделник старт с гърди и гръб:
Бутане на дъмбели от лег
Флайс с дъмбели
Дърпане на скрипец
Пулоувър с дъмбел
Гребане с дъмбели
Мъртва тяга
25 минути  кростренажор в пулс 135-140

Храна:оризовки,белтъци,1 жълтък,краставици,пил.месо,сур.ядки ,1/2 грейпфурт,домат

Да обобщим и да затворим страницата с кантара (giggle)

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 10.11.14 14:28.

10.11.14
19:50

За пореден път УСПЕХ от СЪРЦЕ!

ДД

12.11.14
12:17

Благодаря S.P!
Така, понеделник и вторник бяха въведителни, за да въведа тялото след почивката в режим . И днес да си дойдем на думата, малко разместване на програмата, но ще натискам за релеф и оформяне особенно зоните , които смятам, че изостават.Натискам на силовите.
Гръб, гърди:
Лицеви опори от колене 4 серии -15/10/9/8
Бутане на дъмбели от лег -3 серии  х 7кг-15/15/15
Флайс с дъмбели - 3 серии х 20 кг -20/20/20
Дърпане на скрипец -4 серии х 20 кг -20/20/20/20
Пулоувър с дъмбел 3 серии х 15 кг -15/15/15
Гребане с дъмбели 3 серии х 9 кг - 15/15/15
Мъртва тяга 4 серии -10/24 кг, 10/28 кг, 10/28 кг, 10/28 кг
Хиперекстензии (за кръст) с дъмел 7кг- 4 серии 30/30/30/30
20 мин пътека 7 наклон - 8 скорост
Храната ще допиша после.
Малко снимки от днес, да видим след 2 седмици какво ще сме сътворили .

P.S:
Храна:оризовки,белтъци,1 жълтък,краставици,пил.месо,сур.ядки ,1/2 грейпфурт

И вече мускулна треска в гърба. Идеалнооо! Ще им скъсам шортите на останалите мазниники / не знаят, кой се е захванал с тях/ . И кекавите ми мускулчета!

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 12.11.14 14:50.

ДД

13.11.14
13:01

13.11.2014

Храна: пил.месо,яйца,сур.ядки, краставици,грейпфурт,2л.зехтин

Долна част:
Сгъване за задно бедро  3 серии х 10кг - 20/20/20
Широк клек 4 серии х 18 кг -20/20/20/20
Тяга с прави крака 4 серии х 28 кг- 20/20/20/20
Напад на степер 3 серии -25 на крак/50/50/50
Ходещи напади 3 серии х 40 с 10 кг-40/40/40
Екстензии за глутеус - 4 серии х 9 кг / 30/30/30/30
Абдуктор 3 серии х 25 кг - 25/25/ схващане на краката и отказ ...
Тук финиширах.Краката започнаха да ми се схващат. Особенно десният направо отказа, и не можах да продължа, разминах се с кардиото.
Ето и клипче от днешният екшън, даже имам заснет култовият момент на отказ на краката (giggle) Добре, че беше камерата да се държа мъжки, че бая си болеше. Пръстите ми се разделяха имах чувството, че няма да ги събера повече.Мина ще кача малко повече приема на магнезий.

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 13.11.14 13:06.

13.11.14
15:11

Станала си машинка!!! Килограмите ти на тренировката за крака силно ме мотивират! : )))))

ДД

13.11.14
17:51

Щом ми се схващат, така краченцата съм кекла още. Машинката има още да бъде смазвана.Чакам мъжа ми да се прибере другия месец и заедно ще ходим в по-голям фитнес. 28 кг за сега са макс тежестите, с които мога да работя. Но идем ли на другото място ще се пробвам и аз какво мога и мога ли изобщо ;)

13.11.14
17:59

казано от Даниела Динева на 13.11.14, 17:51:

Щом ми се схващат, така краченцата съм кекла още. Машинката има още да бъде смазвана.Чакам мъжа ми да се прибере другия месец и заедно ще ходим в по-голям фитнес. 28 кг за сега са макс тежестите, с които мога да работя. Но идем ли на другото място ще се пробвам и аз какво мога и мога ли изобщо ;)

Аз на машините се справям добре с килограмите, но на тяга, клек и напади....не пот, ми реки текат, колена пукат, крака омекват.... изобщо трябва да си купувам магнитни наколенки и да се стягам, че... (grin) 8-)

ДД

15.11.14
15:22

Храна:
пилешко месо,краставици,яйца,грейпфурт,сур.ядки,2 л. зехтин, балсамов оцет, като на обяд си позволих да хапна малко ориз и картофи печени
Тренировка: Рамене, ръце-15.11.2014

Раменна преса с дъмбели от седеж 4 серии х 7 кг 15/15/15/15
Разтваряне на дъмбели за задно рамо 4 серии х 5 кг -15/15/15/15
Високо разтваряне на рамене 4 серии х 3 кг -/12/12/12/12
Дърпане на диск с прави ръце 4 серии х 10 кг  10/10/10/10
Бисепсово сгъване с прав лост 3 серии х 14 кг 12/12/12/
Бицепсово сгъване с дъмбели 3 серии х 7 кг  12/12/12
Кик-бек с дъмбели 3 серии х 15
Кофички на пейка 4 до отказ
Трицепсови екстензии от лег 3 х 7 кг / 12/12/12

Вчерашният ден почивен. Нито ми беше минала мускулната треска на гърба, а краката ми след тренировката в четвъртък бяха бетон. Робокоп в действие (giggle) След днешната се позабавлявахме с децата в парка. Допълнително подмятане и изтласкване на 15 кг (giggle).

Хубав съботен ден на всички от червената , опс бялата шапчица! :*

15.11.14
19:37

Дани,мартеничка си :)И на теб :*

ДД

16.11.14
18:51

Почивен ден по - програма, но не и за лудата  глава в мен! Една прекрасна тренировка, която смятам да превърна в традиция! Зареждаща и физически и психически! Време е да научим нещо от децата си :D
Моя треньор беше голямата ми дъщеря днес:* Ето и част от изживяното под дъжда(giggle)

Храна: свинско,краставици, 1 порцийка кисело зеле печено , е не можах да не си направя душевен оргазъм на рецепторите, яйца, сур.ядки,грейпфурт

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 16.11.14 19:11.

16.11.14
19:15

Интересна тренировка!Нямаше ли любопитни по терасите?

ДД

16.11.14
19:23

Въобще не съм и поглеждала да ти кажа. Слушах детето и изпълнявах. А и не ми пука, какво ще си кажат съседите. Тренирам за здраве, не прелюбодействам, в крайна сметка ;)  Насладих се на адреналина и усещането. Тренировките на такива терени са  супер.

ДД

17.11.14
11:07

17.11.2014

Лицеви опори от колене 4 серии -10/10/10/10
Бутане на дъмбели от лег -4 серии  х 9 кг-15/15/15/15
Флайс с дъмбели - 3 серии х 20 кг -20/20/20
Дърпане на скрипец -4 серии 2х 25 кг, 2х30кг -20/20/20/20
Пулоувър с дъмбел 4 серии 2х 10 кг+2 х 15кг -15/15/15/15
Гребане с дъмбели 4 серии х 9 кг - 15/15/15/12
Мъртва тяга 4 серии -28 кг-10/10/10/10
Хиперекстензии (за кръст) с дъмел 7кг- 4 серии 30/30/30/30
20 кростренажор

Яденето и продължението ще дописвам после, защото ще има още.

17.11.14
14:04

Много яка неделна тренировка. :)
Малко ме притеснява само подскачащия бг клек- да не “хаби” колената. Защо всъщност го правиш така с подскок?
(ако споделиш с каква програма си сглобяваш клипчетата, ще съм много благодарна :))

ДД

17.11.14
14:24

За притеснение са си бг-клековете на мойта височина и липсата на всякаква експлозивност. Няма да ги правя повече с отскок, но детенце вчера така ми ги зададе и аз слушам и изпълнявам . Усещах напрежението горе в бедрата,не в глезените, но няма да рискувам повече.Те така ги правят, но да не се сравнявам с нея, че е професионалист спортист, а аз съм бивше затлъстяло същество ;)
Програмата си е стандартната  Movie Maker.

ДД

17.11.14
19:29

И така продължението от днес:
Храна:
оризовки, грейпфурт,8 белтъка, 2 жълтъка, пилешко месо 350 гр,краставици, домат, сур.ядки 20 гр

Втора тренировка в компания на дъщеря ми:
Пътека 20 мин- скорост 8 -наклон 7 + наклон 7-скорост -6 редуване на всеки 5 минути. Последна минута спринт на 12 степен.
Крънчове с прави крака с дъмбел 5 кг 3 серии х 20/20/20
V-преси -4 серии -15/15/5/15
Планк с  прави ръце -1 минути+1 минута на лакти+1 минути прави /без почивки/
Странични екстензии с 12 кг- 3 серии на страна х 20
Кикове - 5 серии х 30 на крак
махове - 5 серии х 30 на крак

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 18.11.14 07:39.

ДД

24.11.14
11:39

Остават 2 седмици до завръщането на съпруга ми  (rock) . Взех пакет “Релакс” за Велинград за 4 дни.Изненадите за него, тепърва предстоят. Няма да качвам снимки до 9-ти декември, на 9-ти ще ви кача един колаж преди и сега, снимка как го изпратих на летището и как ще го посрещна.

24.11.2014
Тренировка 1:-Гърди, ръце
Лицеви опори от колене до отказ 4 серии -10/10/10/10
Бутане на дъмбели от лег 3 серии х 7 кг - 15/15/15
Флайс с дъмбели -3 серии х 20 кг -15/15/15
Бисепсово сгъване с прав лост 3 серии х 14 кг -12/12/12
Бицепсово сгъване с дъмбели 3 серии х 7 кг -12/12/12
Кик-бек с дъмбели 3 серии х 5 кг 15/15/15
Кофички на пейка 4 до отказ -10/10/8/10
Трицепсови екстензии от лег 3 серии х 5 кг -12/12/12
20 минути пътека наклон 4, скорост 7

Предстои : Тренировка 2:

Крънчове - 3 серии х 20
V-преса до отказ 4 серии
Коремни преси лакът-коляно  3 серии х 20
Повдигане на крака от лег 4 серии х 20
Кикове 5 серии х 30 на крак
Махове 5 серии х 30 на крак

Храна:оризовки, белтъци, пилешко месо, домат, краставици,1 жълтък, сур. ядки 1/2 грейпфурт

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 24.11.14 11:40.

24.11.14
11:45

Мъжът ти от колко време не те е виждал?
П.С Евала за прогреса и успехите, които постигаш. Ти си жена за пример :)

ДД

24.11.14
12:53

Март месец замина. 9 месеца не ме виждал. Когато замина, бях малко по - дебела от стартова ми снимка, тук във форума и циркулирах между 100-102 кг. На летището ще имаме наистина незабравими изживявания (makeup)

24.11.14
13:24

Малееее, а той знае ли, че ти отслабваш? или ще бъде тотална изненада. Много е готино , определено ще му падне ченето от изненада

ДД

24.11.14
13:59

Знае, но и идея си няма каква огромна разлика го чака.Приема всичко, като на шега.Разликата е потресаваща. Срещам хора, които не са ме виждали и се стряскат. Ако ги подмина, няма и да ме познаят. Коментара при всички е: “Боже...Не приличаш на себе си, все едно си друг човек” Разликата наистина е покъртителна. Все пак са близо 30 кг ...Физиономията ми е чисто нова ;)  Ще видите на 9 декември, тръгвайки за летището ще направя колажа с преди и сега и ще го постна ;)

Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 24.11.14 14:21.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1