едната рака е е по малка !

19.12.05
16:07

абе как да ги реголирам ... че нещо не мога .. опитвам се но не става ... така тя ми е по издаржлива но пак по малка ... това от какво е ? и как да я направа нормална .. като другата ..
1. бицепса е по малък
2. трицепса също ..

HR

19.12.05
16:54

И аз съм така, това е нормално, доста хора имат разлика от сантиметър-два между двете ръце. Мойта лична теория е че се дължи на няква нарушена симетрия в позата, при мен имам леко гръбначно изкривяване. НО това е само моя теория.

19.12.05
16:55

Всеки е имал проблем като твоя в началото, после нещата се оправят.
Но ако много държиш да ги изравниш прави следната методика (работи пробвал съм я):

Почваш със слабата ръка и правиш да кажем 8 повторения след това със силната правиш също 8 нищо че има сила за повече
Успех

19.12.05
17:12

[quote author=“STRATEG”]абе как да ги реголирам ... че нещо не мога .. опитвам се но не става ... така тя ми е по издаржлива но пак по малка ... това от какво е ? и как да я направа нормална .. като другата ..
1. бицепса е по малък
2. трицепса също ..

Четете внимателно какво е написал.. За какви по-слаби ръце говорите не знам.. И не ми стана ясно защо някой ми затърка поста, напълно сериозен отговор си беше...

Изобщо нямаше нищо общо със сериозен отговор затова бе изтрит, а и кое е правилно и кое не го решавам Аз
DJGorgio-Astor

19.12.05
17:17

Логично е по-слаба = по малка на размер
не виждам какво не е ясно

19.12.05
19:16

При мен лявата е с 0.5см. по голяма от дясната и по издържлива

19.12.05
23:14

[quote author=“MyBODY”]При мен лявата е с 0.5см. по голяма от дясната и по издържлива

Напълно нормално, всичко си е в границите ,всеки с едната е малко по силен

19.12.05
23:17

прави каквото ти каза djgorgio-ASTOR тренирай и с двете ръце с еднакви повторения и след време ште се изравнят и аз бяx така но след няколко месеца се изравниxа  :lol:

SH

19.12.05
23:24

На мене пък лявата ми е по малка с 1см.Ама да се надяваме че с времето ще се оправи...
:)

20.12.05
00:22

тва въобще няма какво да се коментира ... хора които не са тренирали за да изравнат двете ръце е абселютно нормално ... все пак има 2 вида хора десничари и левичари ... еми от 3 годишен като правиш повечето основни действия с дясната ръка например ... естествено че ще ти е по голяма

20.12.05
00:25

[quote author=“pioneer”]тва въобще няма какво да се коментира ... хора които не са тренирали за да изравнат двете ръце е абселютно нормално ... все пак има 2 вида хора десничари и левичари ... еми от 3 годишен като правиш повечето основни действия с дясната ръка например ... естествено че ще ти е по голяма

Ами аз не съм левичар и повечето дейности ги извършвам с дясната, но лявата ми е по-голяма и с повече сила  :shock:  :roll:

20.12.05
00:34

Нищо не може да пребори Ген-а ;)

20.12.05
15:38

[quote author=“pioneer”]Нищо не може да пребори Ген-а ;)

???????
Какво пък бе това

20.12.05
20:08

Почваш със слабата ръка и правиш да кажем 8 повторения след това със силната правиш също 8 нищо че има сила за повече

Здравейте! Мисля, че това е що годе добро решение на проблема, но зависи какво точно искате да постигнете. Ако желаето просто симетрия може да процедирате по този начин, но в противен случай е напълно безмислено. По този начин единственото, което постигате е да спрете развитието на по-силната си ръка. Това е абсурдно. Различията в големината и симетрията се оправят с времето и упоритите тренировки.
По-здрави!

21.12.05
20:56

мерси момчета... почвам .... дано се оправят нещата .... още един път мерси ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1