казано от Stela на 12.09.14, 13:54:
казано от overkill на 10.09.14, 22:13:
Чекам обяснение кво за бога е тва .......6. Чуково с ауспуха 4х12 .....WTF.. :D
Ето с това от снимката, и сгъваш бицепсово :)
По скоро е лост за френско разгъване за трицепс ......не съм виждал нивгаж такова ауспухче ....:D….. но си мисля че това му е оригиналното предназначение ....а не за чуково сгъване....(wasntme) .....пробвай го и за трицепс ....:D
П.С Намерих и снимка ...и сори за началото на страницата ...(wasntme)
Мнението беше редактирано от overkill на 12.09.14 17:04.
12.09.14
17:03
Всъщност може да се ползва за много неща, както всичко друго :) Аз и краката съм си завирала вътре ... въпрос на въображение.
казано от overkill на 12.09.14, 17:00:
По скоро е лост за френско разгъване за трицепс ......не съм виждал нивгаж такова ауспухче ....:D….. но си мисля че това му е оригиналното предназначение ....а не за чуково сгъване....(wasntme) .....пробвай го и за трицепс ....:D
По-скоро е за всичко ;)
Пробвала съм го всякак..е само не и с крака :D
12.09.2014
Ден без тренировка
Храна:
09:00-22.00 200гр фурми, 2 фрапета
22:30 3 парчета пица
00:00 ментичка със спрайт
Целият ден разглобявахме и сглобявахме..подреждах, чистих..но пак остана и за другия ден работа (dull)
Баси голямото легло е ..колкото и да се въртя и шавам, въобще не мога да намеря моя :D
13.09.2014
Ден без тренировка
Храна:
11:00 омлет от 4 нещастни яйца, парче св.шунка; фрапе
14:00 фрапе, 150гр амарети
19:00-00:00 краставица, 2 варени картофа, св.вратна на скара; шоколад, желирани бонбони, крекери...ябълки
Отново не стигнах до залата..продължих с чистенето и подреждането..Леле колко боклуци изхвърлих..и пак няма място за всичко..останаха ми още 6 торби да набутам някъде :D
Вечерта ходихме на барбекю в наши семейни приятели на Ракитника, та малко разпуснах - чист въздух..градина..море.. (inlove)
Храната зле, но го пиша зареждащ :D
Утре с нови сили..
Ставане 10:00
Тренировка14:30 Гръб
Разгряване: стави, вертикален скрипец пред/зад врат 40бр
1. Гребане с щанга широк хват 4х15
2. Гребане с щанга под хват 4х15
3. Гребане от лицев наклон 3х15
4. Привеждане на горен скрипец с прави ръце 4х12
5. За долна част на гърба на горен скрипец 3х12
6. Екстензии с разтваряне на гири в горна позиция 3х12
Кардио: 20мин пътека, интервално
Корем: 200бр общо различни..
Много ме мързеше (wasntme) , но се замъкнах в залата и спретнах някаква тренировчица..
Храна:
11:00 2 варени нещастни яйца, парченце кашкавал, св.шунка и 8 маслини; фрапе
16:00 суроват.протеин с вода
17:00-19:30 8 кюфтака от на бабчето
20:00 ментичка със спрайт
по-късно може би пиленце , печено на морска сол (inlove) ; ябълки
Пак подреждане цял ден..оправих документацията..останаха още 3 торби с багаж и съм готова. Отпуската свърши и утре вече съм на работа (dull) ...много ми е ляво ..
19.09.14
11:05
с това ауспухче става и добро гребане със щанга - с успореден хват, добро натоварване.
Офф тук съм бре :D ама малко ме мързи да пиша последно време.. (wasntme)
Правихме ревизия на работа - най-омразния ден в годината за мен (puke) Продължи 14 часа, с 20 минутна почивка за храна..Още чувам в главата си, звуците от 6-те хендита за сканиране - ” пиу.пиу.пиу.” (fubar) . В момента текат и обучения, и като добавим и работата и тренировките, остава малко време за компютър.
Няма да ги описвам подробно, само ще ги спомена:
18.09.2014
Тренировка: гърди и рамо
Тренировка 2 : кардио и корем
19.09.2014
Тренировка: бицепс и трицепс; кардио
Храната:
Не я помня. Ама хич :D
Днес: банан, 2 кафета с мляко, пилешка пържола с краставица, 1/2 кило смокини, банан, омлет от 4 нещастни яйца; мента със спрайт..по-късно,ако не ме домързи, ще излизам, ще има и алкохол в менюто (tmi)
20.09.2014
Ден без тренировка
Предната вечер отпадна излизането- стори ми се доста студено, и както бях направена и Убава, събух токчетата и си останах на дивана. Следователно няма твърд алкохол.
Храна:
11:30 бананови палачинки ( 2 яйца, 2 банана, кокосово масло), кафе с мляко
16:00 1 краставица, 80гр риба тон филе в собствен сос
18:00 кафе с мляко
23:00 пълнозърнести макарони със сирене
по-късно 30гр ментичка със спрайт; ябълки
Поспах стабилно, да наваксам със съня. После на работа до нощите.. Нищо особено за деня...с изключение на нови обувки (wasntme)
като един от новите ти почитатели , който с интерес чете дневника ти , не мога да не попитам : “Къде си ? Няма те няколко дни? ” :)
казано от Албаст на 25.09.14, 23:11:
като един от новите ти почитатели , който с интерес чете дневника ти , не мога да не попитам : “Къде си ? Няма те няколко дни? ” :)
Навъртам се наоколо :D
Не, че е оправдание, но нещо, това есенно време, ми действа много депресиращо, и хич не ми е до компютър :(
За сметка на това, продължавам с тренировките, дори по-хард. Тренерът се хванал на бас, с една от девойките, кой най-много ще се изпили за 15 дни ( басът е за 10 пилета :D ), и сега съм му другарче. Тренираме двуразово, интензивно..Вкарваме нови упражнения, които ми е трудно да описвам..то досега и без това, често си играехме тук във форума на “топло и студено” с моите описания :D :D
За протокола:
27.09.2014:
Ставане: 07:45
Тренировка 18:00 Бицепс, трицепс, предно бедро, кардио
Храна:
08:30 банан, кафе с мляко
13:00 1 авокадо, 1 краставица
14:00 кафе с мляко
17:00 1/2 банан, мляко с нес
18:00 Тренировка
21:00 св.вратна пържола с моркови на грил тиган
23:00 4 круши
Надявам се, скоро да ми мине, и да съм по-редовна.. до тогава I’ll be watcing you (wait)
казано от Stela на 27.09.14, 23:19:
За сметка на това, продължавам с тренировките, дори по-хард. Тренерът се хванал на бас, с една от девойките, кой най-много ще се изпили за 15 дни ( басът е за 10 пилета :D ), и сега съм му другарче. Тренираме двуразово, интензивно..Вкарваме нови упражнения,
Само кажи как ще се изпилиш.... пращай рецептата :)
казано от Zozo на 27.09.14, 23:30:
Само кажи как ще се изпилиш.... пращай рецептата :)
Не аз Зозо, той и момичето от баса. Ами как - с тренировки и режим, пък кой колкото успее.. накрая другият ще яде пилета на корем :D
01.10.2014 Тренировка: Гърди
1. Хоризонтална лежанка ( тук за отбелязване са 2 броки, първата, от които, чиста като сълзица, на 65кг. ЛР )
2. Флайс с дъмбели
3. Обратна лежанка
4. Кофички ( първите ми кофички 8-) ) 3х20 без проблем
* Храната не я помня.
ЕДИТ: ама как да не я помня - 4 щастливи яйца за обяд, риба на скара за следобед, и се обринах на вечеря. Два дни се мазах и пих алергозан.
02.10.2014 Тренировка: Рамо
Не помня всичко, но за първи път правих с щанга зад врат, от седеж..беше ок. Иначе разни с дъмбели, ротации и др.
* Храната пак ми е хикс хи хи
03.10.2014 Ден без тренировка ( разболях се )
Болки в гърлото, запушен нос, силно главоболие.
Храна: 40гр безглутенов хляб, авокадо, ябълки, фурми, смокини, чай от мента и липа, мед с куркума
04.10.214 Ден без тренировка
Вече съм много крива , че не мога да тренирам. Аха да отида в залата, и се спирам - ужасно глупава постъпка ще е..но се чувствам някак неполноценна..все едно безмислен ден :(
Към останалите симптоми, прибавям и температура.
Храна: авокадо, риба тон филе, домашен кашкавал, маслини, мед с куркума,билков чай, ябълки, мляко с мед и канела, фурми..вечерята още не знам..
* За протокола: не пия никакви хапчета, тъй като последният път да се блъскам с таблетки, уж да победя грипа, раздразних корема и си активирах болестта. Сега просто наблягам на плодовете и течностите..
Бъдете здрави, силни... и умната :P
Мнението беше редактирано от Stela на 04.10.14 17:56.
казано от Stela на 04.10.14, 17:52:
* За протокола: не пия никакви хапчета, тъй като последният път да се блъскам с таблетки, уж да победя грипа, раздразних корема и си активирах болестта. Сега просто наблягам на плодовете и течностите..
Говори ми... и аз да си свалям температурата от нурофен и парацетамол 3 дни корема ми така ме мъчи :( Бързо оздравяване! :)
Ехееее Стеле, верно ли 2х65 кг. лег ??? и 3х20 кофички без проблем (nbeep) и то за първи път ??? аз спирам да тренирам, честно :)
БРАВО !!!
казано от Веселина Иванова на 04.10.14, 23:33:
Ехееее Стеле, верно ли 2х65 кг. лег ??? и 3х20 кофички без проблем (nbeep) и то за първи път ??? аз спирам да тренирам, честно :)
БРАВО !!!
Ааа, ти си машина Веси, въобще не се преЙ :D
Истината е, че кофичките се оказаха доста лесни, дори се чудя как досега не съм ги правила.
За лежанката, аз не знаех колко са килата, но после тренерът и един младеж споделиха. Ако не са ме метнали, значи са 65 :D
Ставане: 08:45
Тренировка 17:00 Бицепс, трицепс ( ще описвам, само ако има нещо забележително )
Кардио: пътека
Храна:
бананови палачинки с кокосово масло, билков чай
мляко с нес, авокадо, домашен кашкавал, фурми,
2 пилешки бутчета с моркови на грил тиган, шепа сушени кайсии, билков чай
по-късно ябълки..
Станах рано, въпреки че се чувствах като парцал. Все още силни билки в гърлото, главоболие и запушен нос (dull) ( Но пък какъв секси глас имам..)
След няколко часа бездействие, прекарани на дивана с компютър, станах. Гласувах. После се замъкнах в залата. Не издържах (дали е пристрастеност?! ) Реших, че след тренировката, или ще съм излекувана, или ще съм повалена на легло. Добре беше, не припаднах. Но има време..
06.10.2014 Тренировка : Дупе
08.10.2014 Тренировка: Гърди
1. Права лежанка
2. Наклонена лежанка
3. Обратна лежанка
4. Кросоувър на портален скрипец
Храна:
банан, фурми, кафе с мляко, 60гр натурални оризовки, кафе с мляко, шепа сушени кайсии, вратна пържола с моркови на грил тиган, варена тиква с мед и канела
Ставане: 09.00
Тренировка 11.00 Гръб
Скрипец( зад врат, пред гърди ), придърпване на горен скрипец с прави ръце, гребане,упражнение за долна част на гърба..и май това беше
Храна:
10:00 банан, мляко с нес
13:30 вратна пържола на сух тиган
планирам фурми, кафенце, скумрия на скара за вечеря и ябълки..
А да, ще има и втора тренировка кардио и корем към 19.00 часа. :)
Иначе се чувствам по-добре.Без никакви медикаменти, само с мед и куркума, чай и плодове, се вдигнах на крака..предвид че последният път лежах цяла седмица и то с куп лекарства.. мдаммм..пу пу :)
казано от Stela на 27.09.14, 23:19:
Не, че е оправдание, но нещо, това есенно време, ми действа много депресиращо, и хич не ми е до компютър :(
Айдееее, тези дни есента свърши ! Не че беше оправдание де :P
Та... и аз да те попитам
казано от Stela на 25.07.14, 23:48:
А тренировка? (wasntme)
Уууу бая, време не съм влизала (wasntme)
Такааа, за протокола с две-пет думи:
Не спирам да тренирам. Целият октомври тренирах почти без почивка. Повечето дни двуразово. Качи ми се доста силата, взе да ми харесва адски.. направо си се взех на сериозно. И разбира се, дойде и първата ми травма (dull) .. лявата ми предмишница даде фира.. Все още не мога да разбера къде точно ме боли - понякога е цялата, понякога само хвата, понякога при извъртане.. дали е възпаление, дали нещо друго... Близо 10 дни не я натоварвам, но направо подлудявам от яд (envy) . Последните дни тренирам с накитници с куки ( чувствам се като Хю Джакман в X-men :D ) ..абе луда работа.. мажа я с Дийп Релиф, но ако не мине до седмица, май ще се ходи при ортопед (dull)
Храната си е същата, с тази разлика, че от 17.09 не съм хапвала никакъв боклук ( преди си позволявах шоколад и алкохол. Сега само алкохол. :D ). За сметка на това, обаче, количествата фурми, сусамов и лешников тахан, са умопомрачителни (tmi)
Скоро ще се кача на кантара, че сега не искам да си развалям настроението..
Мнението беше редактирано от Stela на 18.11.14 23:58.
Близо два месеца бях във Варна ,с почти всички се видях и тренирахме ,ама Стелката си измисли оправдание ....
За предмишницата - дай усещане за болката ,изтръпват ли палец показалец и среден ,дискомфорт при усукване или завъртане ,отвътре или отвън ,парене и иглички ,слабост при стискане?
казано от sapuna на 18.11.14, 22:50:
Близо два месеца бях във Варна ,с почти всички се видях и тренирахме ,ама Стелката си измисли оправдание ....
За предмишницата - дай усещане за болката ,изтръпват ли палец показалец и среден ,дискомфорт при усукване или завъртане ,отвътре или отвън ,парене и иглички ,слабост при стискане?
Сапунче, дори не съм разбрала кога си идвал! Близо месец не съм влизала във форума, и ако е имало уговорка, не съм разбрала. Сега ме е яд |-)
Иначе ми е трудно да определя усещането. По-скоро напрежение, слабост, особено когато нося нещо с ръката ( тоест, като е с дланта нагоре). Нищо не изтръпва, няма иглички. Мисля че болката за първи път се появи, когато правих бицепсово сгъване с крив лост, но с доста голяма тежест. Понякога напрежението стига чак до лакътя. Дискомфорт усещам и при усукване - например когато си мажа гърба с лосион или си закопчавам сутиена ( позицията на ръката е някак усукана, схващаш, нали :))
Странна работа.
казано от Stela на 18.11.14, 23:32:
Иначе ми е трудно да определя усещането. По-скоро напрежение, слабост, особено когато нося нещо с ръката ( тоест, като е с дланта нагоре). Нищо не изтръпва, няма иглички. Мисля че болката за първи път се появи, когато правих бицепсово сгъване с крив лост, но с доста голяма тежест. Понякога напрежението стига чак до лакътя. Дискомфорт усещам и при усукване - например когато си мажа гърба с лосион или си закопчавам сутиена ( позицията на ръката е някак усукана, схващаш, нали :))
Странна работа.
Не е странна Стели ,метни едно око на тези няколко мнения и вземи мерки - http://www.bb-team.org/forums/viewreply/1057199
казано от sapuna на 19.11.14, 08:19:
.
Не е странна Стели ,метни едно око на тези няколко мнения и вземи мерки - http://www.bb-team.org/forums/viewreply/1057199
Даммм, работата е сериозна.. (dull)
Ааа и още нещо - невролог ми трябва, така ли, а не ортопед, както си мислех ?
19.11.2014
Тренировка 10:30 : Долна част
Разгряване: пътека
1. Клек 3х15 ( с лекичко 30-тина кила, че дори само като придържам щангата и от хвата се усеща напрежение)
2. Ритници с тежест ( в различни позиции на краката) 6х15 във всяка позиция
3. Още някакъв вид ритници 4х20
Почти през ден правя долна част и мускулната треска е постоянна..
Малко смешна работа са тренировките ми, но трябва да я карам полека известно време.. и затова ще мрънкам.. (dull)
Храна:
60гр домашен хляб от лимец със семена ( направо уникално лесна и вкусна рецепта набарах (inlove) ), с масло гхи
100гр фурми, мляко с нес (х2)
4 варени щастливи яйца, маслини
1 и 1/2 св.вратна пържола на грил тиган, 1/2 краставица, маслини
3 ябълки, фурми
Напрегнат работен ден, нищо по-така :D
Мнението беше редактирано от Stela на 20.11.14 16:53.
Тренировка 11.30 Гръб
1. Вертикален скрипец зад врат с широк лост
2. Вертикален скрипец пред гърди с лопатки
3. Гребане на портален скрипец
4. Гребане с дъмбели
* Всичко с накитниците с куките (dull)
Кардио: пътека 20мин
Корем: 8х20 ( различни)
Храна:
10:30 2 лъжици сусамов тахан с мед, мляко с нес
13:00 60гр хляб от лимец и семена с гхи, св.вратна пържола на грил тиган
14:00 100гр фурми
16:00 100гр сусамов тахан с мед, мляко с нес
вечерята още е хикс
20:30 5 кюфтака ( смес телешко със свинско) на фурна, 1/2 краставица
22:30 4 ябълки
Няколко снимки за протокола :)
Първата е отпреди месец, втората от днес.
ЕДИТ:
18:30 Тренировка 2: Кардио и корем
1. Стълби с ритник 10 мин
2. Пътека по наклон 20мин
3. Корем 9х20 разни
Мнението беше редактирано от Stela на 21.11.14 11:52.
казано от Албаст на 20.11.14, 15:59:
Стеле, евала страхотен гръб и ръце ! ...и не само ....браво!
Благодаря ти!
П.С. Виждам, че от 2-3 месеца си се присъединил към нашето голямо семейство, и използвам случая да те поздравя и да ти пожелая успех! :)
Благодаря!
Ще мина да си купя някой скъп и готин мъжки парфюм от МОЛ-а :))))
20.11.14
16:48
Много странно изглежда дъмбела от снимката, с какво го държиш?
казано от Queen Cobra на 20.11.14, 16:48:
Много странно изглежда дъмбела от снимката, с какво го държиш?
С накитници съм, към които има куки. За да щадя предмишницата и хвата, всичко закачам с куките и така дърпам.
20.11.14
16:52
Ох, накитника с куки, вярно. Извинявай ;) Дано ти се оправи ръката
казано от Stela на 20.11.14, 14:54:
60гр домашен хляб от лимец със семена ( направо уникално лесна и вкусна рецепта набарах (inlove) ), с масло гхи
Може ли да споделиш рецептата? (wasntme)
П.С.: Изглеждаш супер :)
20.11.14
19:41
Като порасна искам да стана като теб,пък. Адмирации.