Дневникът на Ани - Bulgarian horror story: Murdermeals

Темата е заключена.
Прескочи до:

Това за здравословната храна, че била гадна си е по-скоро оправдание за някой, който го мързи да се храни здравословно.

10.11.14
14:02

Ами, то това са половината от тези на работното ми място :) За тях, ако не се изхранваш предимно и основно със солети и вафли, значи си на зверска диета, мъчение, и въобще - вървиш срещу природата. Е, Белвитата е друга бира, разбира се, много вкусна, супер здравословна, понеже е пълнозърнеста!

Ая Палачинкова

10.11.14
21:14

казано от Аничка Баничка на 10.11.14, 14:02:

Ами, то това са половината от тези на работното ми място :) За тях, ако не се изхранваш предимно и основно със солети и вафли, значи си на зверска диета, мъчение, и въобще - вървиш срещу природата. Е, Белвитата е друга бира, разбира се, много вкусна, супер здравословна, понеже е пълнозърнеста!

Има хора на които просто не са им вкусни здравословните неща ... Днес колежката от бара ме изуми ... За обяд си взе активия и пакетче солети ( предвид къде работим това беше потресаващо :x ) да си беше взела бисквита,парче нещо ... и ние нямаше как да не реагираме странно и тя каза,че знае колко е вредна активията,но не и се занимавало да си прави мляко с мюсли (dull)

11.11.14
11:12

Янче, на повечето хора не са им вкусни здравословните неща, защото рецепторите им за задръстени с глутамат, изкуствени аромати и пр.
И аз бях така, иска се известно време и желание да се изчистиш и да започнеш да усещаш искинския вкус на храната, което не всички са склонни да отделят.
Мързелът също е голям фактор, да не кажа, че е основния...

11.11.14
20:52

Храна (общо за днес):
6 яйца XL, 100 гр орехи, 2 с.л. тахан с какао* и ленено семе, 200 гр китайско пиле със зеленчуци, 100 гр пилешко, царска туршия, зехтин

Казвам се Анелия и обожавам туршии и кисели краставички!
Поне от днес вече знам къде е Джони спорт в 125-то, с Херцога пихме кафе, на стаж ходих, после с приятелка кафе, пак на стаж... И общо взето днес много айляк го раздавам. И аз да констатирам, че ако знаех с колко готини хора ще се запозная тук, отдааавна да съм се регистрирала. Да, Светле, Дари и Ники, за вас говоря!

11.11.14
23:55

:* (hug)

12.11.14
10:22

Тази сутрин тренировката:
Придърпване на горен скрипец - 10@20 кг, 5@30 кг, 6х5@35 кг
Лежанка - максимален брой с 20 кг - 3х15, 20, 12
Преден клек - до 4х3@35 кг
Комплекса:
21-15-9 тръстери + суингове @7 кг
Време: 3 мин и нещо

Храна:
Протеин
Палачинка (2 XL яйца, ленено брашно, какао*, канела)с ЧАЕНА лъжиЧКА тахан
50 гр орехи
Вечерята ще я дописвам
Едит: 3 XL яйца, чушки*, зехтин, 2-3 лъжици китайско пиле със зеленчуци
Има прогрес на предния клек, последно правех единици на 30, днес - 4 тройки на 35. И след тръстерите и суинговете, краката ми бяха на леща, добре, че си бях приготвила да работя с клин, че в дънки нямаше да си вляза със сигурност. Скатах от тежест в комплекса, грабнах супер лекия дъмбел, ама имах 3-4 минути, че трябваше и за работа да бързам, ако трябваше да правя с по-тежко, шансът да се класирам във времето клонеше към минус безкрайност.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 12.11.14 18:32.

13.11.14
10:57

За днес храна:
- 50 гр орехи, какао*, 2 с.л. тахан
- 300 гр телешки черен дроб с лук* и лют червен пипер*, чушки* със зехтин, ще си боцна и мъъъничко от вчерашното китайско
- 4 яйца XL с чушки*, лют червен пипер*, зехтин

Днес си напазарувах хубава храна, намерих си ФАЙНЪЛИ!!! телешко дробче, да го видим как ще стане. Че е и по-евтин от свинския, смятам да се ориентирам основно към него. Имам нужда от въглехидрат, обаче. Неделята, предвид, че нищо не остана, изобщо не ми се получи зареждаща, затова смятам утре след тренировката да го поправя. Иначе с 5 дни ВМ и 2 ВВ дни се чувствам ОК за момента.
Спомням си, преди 2 години, когато бях на същите кила, ама доста по-отпусната, как започнах да броя калории. Бре, ядях по 1500 и качвах! Как се бях ошашкала. Да де, ама тогава закусвах 2 сандвича (с Вита) с 3 бисквитки, обядвах 2 варени яйца с ГОЛЯМА неовкусена салата, и вечерях ябълка и кисело мляко 0,1% :D Я има 7-800 калории, я не. Е как нямаше да качвам на 1500? Явно повечето жени трябва по трудния път да минем.
А последните 3 дни с това китайско... Вярно, малки количества е, изборът е УЖАСЕН, предвид условията в китайските ресторанти... Няма да е зле да се поспра малко.

14.11.14
10:44

Тренировката днес:
7 мин кростренажор
Придърпване на горен скрипец 1х16@20 кг
Военна преса - 1 загряваща на 12 кг, после вдигнахме на 25, ама колко серии бяха...
Клекове с швейцарска топка + бърпита - 1, 2, 3, 4, 5
Сумо тяга (12 кг) + wall ball - 12+2, 10+4, 8+6, 6+8, 4+10, 2+12
8 кръга: 20 секунди работа, 10 секунди почивка
Коремна преса, 10 секунди, наведи настрани@12 кг

Храна: 15 мин след трен: печена тиква с канела
след още 15 мин протеинов шейк
оооще 15 минути по-късно: тиквена палачинка, поръсена с какао и канела, и намазана с 2 ч.л. тахан
Останалото ще е телешки черен дроб (4-500 грама), 120 (сурово) императорски ориз, чушки*

Абе, като по учебник :D

Макар да нямах много сила на тренировката, се получи много приятна. Отидох изморена, без никакъв живец, в залата, а си тръгнах супер заредена. Мислех тиквената палачинка да е по-късно, ама бях ужасно гладна, да му се невиди...

15.11.14
20:35

За днес:
- Пилешко бутче (опечено, 360 гр с костите) с кожата, краставица
- 30 гр тиквени семки, 30 гр орехи, с.л. тахан, какао*
- омлет (3 яйца XL, чушка*, лют червен пипер*), кисели краставички*, малко китайско пиле със зеленчуци, зехтин

Днес малко лудница на работа. Купих си и тинктура от корен Ангелика, та към добавките добавям и нея - по 30 капки, 15 мин преди хранене, по 3 пъти на ден.
И спах 12 часа!!!

16.11.14
15:32

Палачинки тайм :D
- 2 тиквени палачинки, едната с мед*, другата с лешников тахан (h)
- Пилешко бутче без кожата, краставица, 100 гр оризовки
- Пилешко бутче без кожата (без краставица и без оризовки :D)

МЦ ме дразни, не идва, най-накрая ще си направя тест за бременност, ‘баси! (punch) Много невъзможно с тоя моя прогестерон, ама знам ли вече, то ни дуфастон помогна тоя месец, за да взема да пия див ям и ангелика... Аз си знам, че и това да го мисля непрекъснато и да се напрягам, хич не ми помага, че стресът също влияе на хормоналния баланс, ама... Ми иде да ревна вече. Едно време проклинах нашите, че са ме създали женско и всеки месец се гърча от болки, а сега... Си го искам обратно ;( Без дуфастон, без да ходя през 3 месеца на прегледи...
Ох, извинявам се за сълзливото оплакване, ама ми е мега терсене... ;(

17.11.14
09:42

Тренировка:
Клек до 35 кг
Лег до 35 кг
Тяга до 55 кг
Малко корем

Храна:
1/2 ч.л. мед*, протеинов шейк
Лешников тахан с орехи и какао*, ч.л. сусамов тахан, мака*
300 гр пилешко филе, червен лют пипер*, задушено броколи
4 яйца* на очи

Малко ще пробвам с бърз въглехидрат след тренировка, като пак се вмествам в протокола на ВМ-НВД. Имам си и пак домашни яйчица и домашен мед (inlove), та менюто вече е измислено.
Беше ми едно мудно в залата, снощи едва заспах към 2 часа, въпреки чая, та съм спала не повече от 5 часа. Ето този момент винаги ми се отразява на тренировките. Но слаба и мудна тренировка е по-добре от никаква! Сега захващам домакинската работа, че ме чакат 2 гостита за деня :)

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 17.11.14 10:37.

18.11.14
10:00

Храната днес ще е:
Кафе с мака* и канела (h)
Лешников тахан с какао* и орехи
Свински котлет с подправки*, задушено броколи
Сусамов тахан
Яйца* на очи с подправки*, задушено броколи

Ами, няма бебе. На мен лично ми олекна, мъжо пък - тъжен.
А това чудо маката е... Без коментар. Много готино, ама 80 лв килото, май само на заплата ще си я позволявам. Най-нагло черпя идеи от на Марги дневника. Ето затова обичам дневниците тук - от всеки може да се научи нещо полезно, което да се добави към ежедневието :) Аз за тахан знаете ли кога точно щях да знам, ако не беше изданието, а? :D

18.11.14
10:11

Май поне задникът си връщам, ако не друго :D

Ая Палачинкова

18.11.14
18:22

Бедъра е добре 8-)

19.11.14
09:44

Днешната тренировка:
Загрявка - редуване кростренажор с подскачащи клекове, планински катерачи, напади
10 кръга, редуване клек, лег и тяга@20 кг
Сумо тяга до 30 кг
Комплекса - 5 кръга:
Планк от длани към лакти х3
Колене към лакти от вис х6
Гребане х9@20 кг
Време: около 5 мин

Храна:
15 мин след трен - шейк от протеин, ч.л. мед*, мака*, какао*, канела
За работа: свински котлети с подправки, телешки черен дроб, черни маслини, броколи, лешников+сусамов тахан+орехи
А дано ми стигне, ако не - ще вкарам някое пилешко бутче :) Пак 12 часа днес.
Поомазала съм корема, ама не е нещо фрапантно. Купих си и нови дънки (makeup) (сори за огледалото, ама като за в съблекалнята във фитнеса - толкова)
А, и снимка на снощната ми вечеря, реших яйцата да са на омлет, много готино стана.

19.11.14
12:42

Изгаси светкавицата, ве :D :P

19.11.14
12:56

Има една без, ама не се виждат ДЪНКИТЕ :D

19.11.14
12:57

казано от Аничка Баничка на 19.11.14, 12:56:

Има една без, ама не се виждат ДЪНКИТЕ :D

Тя тази без светкавицата е най-яка и ясна :)

19.11.14
13:02

А най-големия майтап е, че на слабата крушка в коридора, като се снимам, изглеждам по-мазна, отколкото всъщност съм :D Трябва да хвана някоя дружка да ме снима на нормална светлина, ама и това става за ориентир, горе-долу да се види къде съм.
Пп: Блаже, сънувах, че минавам покрай селски пазар и си купувам КОНСКО! Даже миризмата на коне усещах!

19.11.14
13:10

казано от Аничка Баничка на 19.11.14, 13:02:

А най-големия майтап е, че на слабата крушка в коридора, като се снимам, изглеждам по-мазна, отколкото всъщност съм :D Трябва да хвана някоя дружка да ме снима на нормална светлина, ама и това става за ориентир, горе-долу да се види къде съм.
Пп: Блаже, сънувах, че минавам покрай селски пазар и си купувам КОНСКО! Даже миризмата на коне усещах!

Това е някакъв знак, трябва да видиш какъв е. Аз сънувах петък срещу събота, че пребивам от бой приятелчето ми Митко, ама го размазах ти казвам, захапа бордюра, не ме беше издразнил през деня, нито нищо. 24 часа по-късно го блокирах у фейсо и след дълъг разговор се разбрахме, че е по-добре така :) Сега съм много happy, бутам 80 лежанка, гърбът ми дръпна за 3 дни и имам преса. Явно е трябвало да го направя ;)

20.11.14
09:38

Тренировка:
Загрявка - напади, бърпита, коремни, клекове със СТ...
Основното - тяга, обръщане, преден клек - само с лоста

Храна:
Ч.л. мед, протеин + мака*
Лешников + сусамов тахан + какао* + канела + орехи
4 яйца* с подправки*, броколи
Свински котлети с подправки*, броколи

Едва станах от леглото, премазана бях. Схемата тренировка + 12 часа смяна + тренировка НЕ Е добра. Затова и днес работихме само за техника, без да се напъвам и да си давам много зор. Сега 3 дни ще си почина от тренировки и така :)

21.11.14
11:03

Аз съм в потрес от себе си!
Вчера имаше и: пилешко бутче с кожа, 120 гр черни маслини, авокадо, ч.л. лешников тахан

За днес (до момента)
- 3 тиквени палачинки (200 гр тиква*, 3 ч.л. ленено брашно, 2 яйца*, 4 пакетчета ванилия, ч.л. канела общо за 3-те), 2 намазани с по 1 ч.л. лешников тахан с какао, а третата - 1 ч.л. сусамов
- омлет от 2 яйца* с подправки* и морска сол

Гони ме от снощи някакъв безумен глад. Не за нещо определено, нито за тесто, сладко или млечни, просто чист физиологичен глад. Макар снощи да хапнах доста, нито ми стана тежко, нито усетих да съм прекалила. Че и към 22 ч огладнях, ако вечерям късно, обикновено на следващия ден апетитът ми идва към обяд най-рано. Сега ще ходя да пазарувам, да видим каква ще я свърша с храната до довечера. Имам си апетит днес, но хубавото е, че е към качествена храна. Ох, МЦ, дано теб да те чакам, обещавам ти, че няма да те псувам повече, ОБЕЩАВАМ!
Вчера с мъжа си говорим, аз още малко ще ревна на тема “Ти осъзнаваш ли, че при това положение може да не мога да имам деца никога”, а той - бе я все пак да пробваме да си направим. Както ми се бяха насълзили очите на работа, така се смях половин час :D

22.11.14
09:00

Остатъкът от вчера:
Задушен св. котлет с подправки*, лук и гъби
Панирано китайско пиле

Не можеше да не уважа китайците до нас, беше им последен ден. Друг е въпросът колко ме боля корема след това... От панировката сигурно. Даже и Херцога не успя да ме изкуши с КЮФТЕТА, смятайте :D
Иначе мързелив ден, трябваше да се гледаме с дребната, правих й домашен сладолед, после на мини форумната ни среща и така :)
Хайде весело и ще описвам днес по-късно.

Тотално разочарование, щом и кюфтета не те изкушиха :( (dull)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 22.11.14 10:53.

22.11.14
11:54

Кво пискаш, нали измислихме свалка със съблазнително ядене на пържени картофи :D Остава да я пуснем в действие!

22.11.14
19:15

Вчера правих една запеканка, общо използвах: 5 яйца XL, 100 гр жасминов ориз, тиквичка, морков и броколи. Това в йенска тенджерка и стана екстра!
Та за днес:
- Шоколад със стевия, кафе с бадемово мляко
- 250 гр тиква* с лешников тахан
- 1/4 от запеканката
- Салата айсберг + морков + домат + риба тон с балсамико и зехтин
- 5 бр суши с уасаби

Май ми стига толкова, ама да видим...

23.11.14
14:32

Мхм, да, почивен от тренировки бабини ми трънкини!

Тренировка:
Техника набирания, около половин час си откарах
AMRAP, 12 мин, 6 кръга
Тяга@40 кг, 8 бърпита с прескачане на щангата, 12 box jump

Храна:
- Протеинов шейк (след трен, чакайки да ми се сготви обяда, че вече преритвах)
- 250 гр задушено свинско от бут с подправки*, 60 гр варен жасминов ориз със същите подправки*, тиквичка
Останалото ще дописвам, че с мъжа ще излизаме и нямам идея какво ще е.

Обаче, ако доскоро 40 кг тяга ми беше средна хубост, то днес ми беше лека. Ама реших да не товаря още, за да не ме бави, като цяло на box jump-а краката ми ги усещах като желета. Но следващия път със сигурност ще е по-тежка.

23.11.14
17:49

Остатъкът:
- Зелена салата (маруля, лук, варено яйце) със съвсем малко зехтин и много оцет балсамико, 300 гр пилешко филе с червен пипер и мед, малко тиквичка и малко чушка
Ииии малко по-късно ще направя един тиквено-ябълков сладкиш, на базата на палачинките, само че ще го метна във фурната :) и няма да го мажа с тахан. Ще си направя и чаят лавандула + маточина и ще се трупясам да спя.
Абе готина, мързелива и изцяло зареждаща неделя се получи :)
А, да, премерих се на кантара в залата (уж нямаше), като махнем едно кило дрехи и кафета в стомаха ми, вече съм 43,4. Не го виждам къде е тоя 1 кг, обаче :D

24.11.14
11:16

Значиии, като правя дни с повечко ВХ - все на следващия ден си се будя гладна.
Засега съм на работа, пак 12
Дотук набавеното: 2 с.л. тахан + 50 гр орехи + какао*, 300 гр пилешко филе, зелена салата с мнооого зехтин и 7-8 пилешки крилца с кожата. Ако ме споходи пак голям апетит, ще добавя и салата с риба тон.
Виеше ми се и свят допреди малко, та аха-аха да посегна към шоколада със стевия, ама реших да пия едно кафе. Сега съм по-добре :)

25.11.14
13:59

- Кафе с ч.л. кокосова сметана*
Тренировка
- Протеин
- 100 гр орехи
Най-вероятно ще вечерям яйца - това имам вкъщи и до заплата ще трябва да си стегна широкопръстия гъз.
Тренировката:
Техника набиране - 3х30 сек с глава над лоста, 3 пъти до отказ с лакти на 90 градуса и 3 до отказ висене

100 м спринт
11 коремни, 11 клека
100 м спринт
22 коремни, 22 клека
100 м спринт
33 коремни, 33 клека
100 м спринт
44 коремни, 44 клека
100 м спринт
11 лицеви, 11 box jump
100 м спринт
22 лицеви, 22 box jump

Вчера ми свиха портфейла. Не ми се говори, яд ме е, имах пари да внасям в банката, бях ги заделила, че 1/3 от близките ми имат някакви празници през декември, отделно Коледа ... Вчера пращах охраната за Валидол, днес се занесох в залата в 12… Искаше ми се цял ден да лежа и да не правя нищо, нямах желание да мръдна изобщо. Реших, че все пак, по-добре да тренирам, та да си го изкарам. Наслушах се на “по-добре пари, отколкото здраве/близък/бла-бла”, знам, че е вярно, но това ама никак не ме успокоява, нито ме кара да се чувствам по-добре. Сега трябва да ходя и нови документи да изкарвам, ама тъпото е, че без ЛК, даже до парите в банката нямам достъп... Пф.

25.11.14
15:34

Уфффф, много гадно! Съжалявам :(
На работата ли ти го свиха? Камери, нещо? Дано поне документите да захвърлят и да имаш късмет някой да ги върне...

25.11.14
16:08

М... Камери, на тях грам не разчитам. Да се задави, дано :D Аз картата преди малко я обявих за открадната, че знам ли какво могат да измислят. Дебитната още вчера я деактивирах, слава Богу, не се бяха добрали ПОНЕ до тези пари, че не знам! Не че аз в момента мога да ги ползвам, де, ама поне да знам, че са си там, не са разбили паролата и не са ги дръпнали и тях.
Имах и няколко монетки, евра, които ми бяха скъп спомен от клиентка, айде, пари се изкарват (не, че не се ядосвам и за тях, де, все пак, работила съм за тях, бяха предвидени близки да зарадвам...), ама тия неща и цялата разправия с документите, ей затова най-ме е яд.
Вчера като установих, прерових щанда (пак, че си заключвам оборота), излязох да пуша, дръпнах една дръпка, загасих и влязох, дори за това нямах желание. Днес и апетит нямам, още съм на протеина и кафето с маслото (впрочем, не съм впечатлена, ама май ще го пускам като закуска...), за сметка на това си наваксвам цигарите... Така като се изнервя, или ям по МНОГО, или НИЩИЧКО не ми се яде.

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 25.11.14 16:11.

26.11.14
23:07

Храна:
Кафе с 3-4 ч.л. кокосово масло*
С.л. тахан + 50 гр орехи + какао* + канела
Омлет от 4 яйца XL с подправки*, салата от лоло росо, лоло верде и рукола, зехтин
Към 500 гр пилешко филе с кожа, същата салата (това на 2-3 пъти го ядох)

Голям глад днес. И нормално, при нулевия ми апетит вчера, все пак тялото си иска енергията, която не му подадох, когато е имало нужда. Обикновено в такива моменти са ми пристъпите за сладко, но днес не, не ми се дояде нито веднъж, не знам на какво го дължа, може би на завишените мазнини. Иначе се поуспокоих, на работа ми сцепиха задника и то имах работа точно когато огладнявах :D Иначе нищо особено днес.
А картинката с мозъка, която бях пуснала, за видовете главоболия - вчера ме удари точно в задната част на главата. Погледнах си я и я! Намалете стреса. Каква изненада! :D

27.11.14
11:52

- Кафе с ч.л. кокосово масло *
Тренировка
- 200 гр пилешко филе с ч.л. мед*, салата цезар
- Протеин, 50 гр орехи, с.л. тахан*
Ииии за вечеря, ще видим каква ще я свърша, яйца ще са, но още не съм решила под каква форма

Тренировката:
Придърпване на горен скрипец до 5 1-ци@40 кг
20 кг, 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Тяга, лег, тръстер, преден клек

Между сериите, когато можех да си поема дъх, псувах треньора какво е к*пеле и как се надявам да гори в ада :D Той ми се смее, аз си цъкам с лостчето и го псувам :D
И днес продължава моят неописуем глад :D Ама като гледам, довечера ще е the big dinner!

28.11.14
08:31

За снощи: още 1 ч.л. кокосово масло*, тахана стана 2 или 3 лъжици, вечерята беше омлет от 4 яйца XL и кисели краставички*

Днес май нещата се очертава да са по-контролирани, не се събудих прималяла от глад, мускулните трески, които си носех от неделята, са спомен, а сега си приготвям обяда и 2-те междинки за работа :)
Та накратко:

- Кафе с ч.л. кокосово масло*
- 220 гр свинско контрафиле с подправки*, задушено броколи
- С.л. тахан, 50 гр орехи, канела*
- Авокадо
- (най-вероятно, може и да се редактирам, но по-скоро не) 220 гр свинско контрафиле, тиквичка

Нещо не ми се получават тези дни фастовете, ама голям праз. Като съм гладна, ще си ям, няма да умирам от глад, само и само да се “впиша” във времето, я.

А как ухаят пържолките (inlove)

29.11.14
11:21

Мхмм... Излизах снощи, та ядох:
- Голяма зелена салата с повечко зехтин (поолях се малко, дори като за мен), патешки сърчица в масло (inlove)
Алкохол не пих, но имаше 1 и 1/2 л вода, тоест за целия ден изгълтах поне 4 л...

Днес:
2 кафета с по 1 ч.л. кокосово масло*
200 гр свинско с подправки*, тиквичка
С.л. тахан, към 200 гр печени орехи*
Ииии другото не знам, ще видим, че довечера съм на коледно събиране от фирмата :)

Вчера с колегата стигнахме до извода: черен е петъка, ние сме на работа, всички се  мотаят като мухи без глави, ми разбира се, че е ЧЕРЕН :D

Между другото, впечатлена съм от една бабина рецепта за пържолки:
Нарязваме месото на тънки хапки, слагаме зехтин, сол и каквито подправки си искаме. Престоява една нощ в хладилника, а на следващия ден се покрива с фолио и се слага в умерено загрята фурна. Последните 5-10 мин се маха фолиото, за да се позачерви месцето. Бон апети!

30.11.14
12:42

Оххх, тежко беше вчера... Бар, после дискотека. Имаше:
- Меса някакви, салати, 1/2 парче торта, някакво нещо с банан и мини еклер, полято с шоколад, малко печени бадеми и кашу, много вино. Ама много. А и шотове накрая.

Но беше весело. Някои колежки бяхме с половинките, моят беше избран за най-секси мъж в бара на някакъв конкурс :D Много смях, много танци, в 4 сутринта бях прегракнала, като се прибирахме... И се ококорих в 9, т.е. спала съм около 4 часа (dull) Абе, готина шефка си имам.
И се сдобих с мака, със съдействието на Светлето <3

Досега съм на 2 кафета и един упсарин. Поради обясними причини, все още нямам апетит. Ще описвам довечера

30.11.14
15:46

Ми... Освен и храната да си опиша:
- Тиквена палачинка*, намазана с ч.л. тахан и 1/2 ч.л. мед*
- Шарена ябълка
И за работното място: свинско контрафиле, 130 гр оризовки от кафяв ориз и 2 л вода, които трябва да изпия, докато ми свърши смяната! Вкарах и още едно кафе междувременно
И си ме болят краката, обаче от снощи :D Да го броя нощна тренировка, освен :D Честно, не завиждам на колежките, които са първа смяна днес.

01.12.14
10:28

Тренировка:
Скрипец (до 45 кг), лежанка (първите няколко с 20, бяха ми леки и сложих 30 кг):
2-10, 4-8, 6-6, 8-4, 10-2
Едит: объркала съм, беше първо лежанка, после скрипец. Бе помня, че на лег-а правех десятка на 30 кг

Храна:
След тренировка: протеин
Кафе с ч.л. кокосово масло* и мака*, с.л. тахан с печени орехи*, какао* и канела
Авокадо
Кюфтета от свинска плешка, броколи

Много бърза тренировка днес, пак около 30 мин. Трябваше да водя сестра ми на лекар (пиша от чакалнята :D), да пазарувам, готвя, през офиса ще минавам, сметки да плащам и после ме подхваща работния ден. Вече съм мега турбо гладнаааа! Още малко...
Пък уж имах намерението да поспя повече. Да бе, да :D

Мнението беше редактирано от Дона Флор на 01.12.14 11:32.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1