27.11.14
21:13
Здравейте ще се представя с 2-3 изречения..Казвам се Найден и съм решил да направя релеф + да отслабна малко..И имам малка нужда от програма.Бихте ли ми препоръчали някаква?На 15 години съм,57 кг.Ръст 1.63см..Бих искал програмата да е 4 дена!( гърди/ гръб/ трапец / бицепс / трицепс / рамо / крака / корем / Искам ако може да има упражнения за всичките тези мускули)
Без почивка и ако може да включва малко кардио!Благодаря за всички, който са ме изслушали!Това е от мен,благодаря отново!
27.11.14
22:00
57 кг си искаш да отслабваш? На току що излезнал от Аушвиц ли искаш да приличаш?
27.11.14
22:55
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.11.14 00:28.
Не нямам мускули.
Искам да отслабна, защото мисля така и съм сигурен, че съм..57 кг за 1.63 не е много добре,според мене.
А ти си мислиш, че като отслабнеш ще станеш и по-мускулест в същото време, така ли? :(
Ако го постигнеш все пак, сподели как става, че и аз искам така.
казано от Н. К. на 28.11.14, 12:02:
Не нямам мускули.
Значи, няма да имаш и релеф, без значение колко отслабваш.
казано от Н. К. на 28.11.14, 12:02:
че съм..57 кг за 1.63 не е много добре,според мене.
Не е добре, слаб си. Трябва да качиш поне десетина кила активна маса.
28.11.14
12:29
Ти си на 15 години, искаш да си намалиш растежа на височина като се недохранваш? Яж много, вдигай много, тичай, играй, скачай, теракотата ще се нареди.
Добре тогава,ще премахна идеята ми за отслабване, но тогава може ли програма за релеф, с който да дооформя своите гърди,корем и др..
По-скоро им трябва обем на тея “мускули”. 8-)
Мнението беше редактирано от Ронката на 29.11.14 21:23.
Гръдите са ми горе-долу до оформени, но бицепса,корема,краката и др. има какво още да се желае.Ако може помощ за правилна програма за моето тяло :)..
Ако питаш мен - бих ти препоръчал да тренираш цялото тяло в една тренировка само с базови упражнения като клек, военна преса, тяга, лег, набиране, кофички (и вариациите им). Обаче вземи под внимание следното - (поне в първата година) не се хвърляй на тежести, с които не можеш да изпълняваш правилно и стриктно дадено движение. Просто не прави компромиси в техниката. Това ще ти е полезно в дългосрочен план. ;)
Просто не искам да правя цялото тяло в една тренировка,защото отивам на фитнес след тренировки по футбол.И не искам да натоварвам цялото тяло.Затова искам програма за релеф.
това няма нищо общо .. иначе можеш да ги разделиш на горна/долна част или дърпащи/бутащи.
Програма за релеф вика... Не разбра ли, че няма да си релефен, ако нямаш изградена мускулатура? Освен ако не целиш релеф на костите де...
Отчайваш ме. ;(
30.11.14
12:36
казано от Н. К. на 30.11.14, 12:15:
Просто не искам да правя цялото тяло в една тренировка,защото отивам на фитнес след тренировки по футбол.И не искам да натоварвам цялото тяло.Затова искам програма за релеф.
А аз искам да не съм гладен. Ама не искам да ям. Затова искам да не съм гладен.
Вика : Не искам да натоварвам цялото тяло,искам програма за релеф !! :D :D
П.с дайте на момчето програма за релеф без да натоварва цялото тяло. А и на него не му трябва мускули за да направи релефа ,релефа е отделно нещо , не върви ръка за ръка с мускулите . :D
Мнението беше редактирано от WD600 NEO на 07.12.14 20:44.