28.11.14
13:46
Привет на всички това ми е първият пост ако съм допуснал грешки то е защото съм нов.
Интересува ме, грешно ли е че го правя Френското по този начин: глават наведена леко напред и спускам над главата, ако го изпълнявам както по клиповече и снимките в Google, не го усещам хубаво и не мога да сложа кой знае каква тежест, а при този метод при който го правя хем го правя чисто без да си мърдам лактите хем спускам по дълбоко хем слагам малко по голяма тежест..
За какво френско говориш? От лег или седнал?
И как така не си мърдаш лактите? Ако не разгъваш ръцете в лактите, значи правиш по-скоро пулоувър, а не френско.
28.11.14
14:24
От Лег говоря, при изпълнението не си ги движа нагоре надолу, правя го с 50кг чисто, но на като главата ми е леко наведена ми е по удобно
казано от Gabriel Alchrov на 28.11.14, 14:24:
От Лег говоря, при изпълнението не си ги движа нагоре надолу, правя го с 50кг чисто, но на като главата ми е леко наведена ми е по удобно
Остави я тая глава - тя няма пряко отношение към френското. Виж за лактите какво те попитах.
Ако те разбирам правилно,всичко е ок и аз по този начин се чувствам по-добре при френското.
28.11.14
16:05
Аз явно нещо не мога да го обясня както трябва... Ето така го правя https://www.youtube.com/watch?v=XYwpqjuANP8 само разликата е че главата ми е леко наведена за да може лоста да се спуска над нея
Мнението беше редактирано от Gabriel Alchrov на 28.11.14 16:08.
28.11.14
19:07
Качи един клип де 1000 пъти сме повтаряли, че не притежаваме никакви свеъхчовешки,мистични,ясновидски и т.н. Сили....
28.11.14
19:07
Е аз го обясних толкова просто че не знам на къде повече, какви свръхчовешки.. Както и да е, нямам с какво да снимам.