The best day EVER!!!
ПП: О, колко хубаво начало на страницата! :)
Мнението беше редактирано от Margi на 27.11.14 13:55.
Четвъртък, 27.11
Движение:
Ащанга 2 - 75-80 минути някъде
Йогалатес, час
Добавки:
аспирин, вит. Ц, МСМ, рибено масло, магнезий, ензими, 5 ХТП
Храна:
след ставане - половин чаша солена вода
09.30 - шейк* от какаова паста*, мака*, рейши*, мед*, кокосово масло*, ванилия*
13.00 - шейк* от круша*, ябълка*, киви*, зехтин*
14.15 - лешников тахан* с мед*, какаови зърна*, пчелен прашец*, лимонов сок
19.00 - шейк* от ч.цвекло, лук, зехтин*; нщколко парчета ч.цвекло със зехтин*; ементал със сметана*; сметана* с шатавари*, меласа* и кокосова захар*; 2 вафли Ная
20.30 - малко черен шоколад с бадеми
Прибрахме се в 3 часа, легнах в 3.30, спахме около 5 часа на ужасен студ. Започнах деня със солена вода и шейкове със зехтин...спазвам всички препоръки на Дейвид Улф... :P
Мнението беше редактирано от Margi на 27.11.14 20:37.
казано от Маргарита Манева на 27.11.14, 19:24:
Четвъртък, 27.11
Започнах деня със солена вода и шейкове със зехтин...спазвам всички препоръки на Дейвид Улф... :P
Марги, може ли да кажеш нещо повече за тази препоръка?
... която всъщност сигурно е минимална частица от всичката информация, която си събрала :)
27.11.14
21:51
С псевдо гурутота по-предпазливо. Правят мангизи хората. Сигурен съм, че на не малко им е хрумнало да кажат същото, но както често се случва аз съм с теслата.
Мнението беше редактирано от Kenny на 27.11.14 21:51.
Ами, солената вода хидратира в пъти по-добре и няма нужда цял ден да се наливам с литри вода. Освен това морската сол е най-базовото средство за детоксикация на организма. А зехтина в плодовите и зеленчукови шейкове повишават усвояемостта на антиоксидантите им. :)
Да, това е съвсем минимална част от всичко казано. :)
казано от Kenny на 27.11.14, 21:51:
С псевдо гурутота по-предпазливо. Правят мангизи хората. Сигурен съм, че на не малко им е хрумнало да кажат същото, но както често се случва аз съм с теслата.
Предпочитам да си запазиш мислите за себе си, ако нямаш лични и задълбочени впечатления от конкретния случай. Не разчитай на Гугъл да ти каже всичко за човека, въз основа на което да си изграждаш мнението за него.
И аз и Слави си имаме глави на раменете, които използваме и можем да различим гурута от псевдо-гурута, от хейтъри и тям подобни.
Благодаря.
27.11.14
22:03
казано от Маргарита Манева на 27.11.14, 21:56:
Моля, няма защо. Но точно защото се интересуваш от нещата, сигурен съм знаеш, че гурутата са някъде там, с броениците в ръка и осмислящи вселената, а не на конференции. Някъде в джунглите на Амазония, някъде покрай крепостните стени на индийските династии, другото е маркетинг, може би.
Мнението беше редактирано от Kenny на 27.11.14 22:03.
казано от Kenny на 27.11.14, 21:51:
Предпазливи сме на макс, даже прекалено. Бъди сигурен, че няма да пропътуваме 3000км., за да общуваме с псевдо еди какво си. Не обобщавай, заинтересувай се, питай и тогава пиши.
По-добре на лични съобщения...за теб е по-добре:)
Мнението беше редактирано от slavko на 27.11.14 22:32.
казано от Kenny на 27.11.14, 22:03:
казано от Маргарита Манева на 27.11.14, 21:56:
Моля, няма защо. Но точно защото се интересуваш от нещата, сигурен съм знаеш, че гурутата са някъде там, с броениците в ръка и осмислящи вселената, а не на конференции. Някъде в джунглите на Амазония, някъде покрай крепостните стени на индийските династии, другото е маркетинг, може би.
Както казах, благодаря ти, че се въздържаш от коментари за неща, които не са ти ясни.
Псевдо гуруто е консултант на Ню Йорк Джетс, националния отбор по ръгби на Южна Африка...от семейство на доктори, канен и изнсял лекции пред всякакви аудитории, по целия свят.
Всичко е документирано за Томи-те:)))
Абе...дано имате възможност да се срещнете с такива хора, дано...пожелавам Ви го сърдечно.
Мнението беше редактирано от slavko на 27.11.14 22:29.
27.11.14
22:11
За едно сте прави обаче - прибързано използвах думата “псевдо”, но защото говорех в по-общ смисъл. Всъщност нямам представа. Дали е изключение от правилото - не знам, вие си знаете.
Понякога всички го правим, ние също сме имали такива моменти преди.
Не случайно сме се оринетирали към него, не случайно го следим от толкова време и веднага използвахме възможността да се срещнем с него. Просто рядко е в Европа.
казано от Kenny на 27.11.14, 22:11:
За едно сте прави обаче - прибързано използвах думата “псевдо”, но защото говорех в по-общ смисъл. Всъщност нямам представа. Дали е изключение от правилото - не знам, вие си знаете.
Не знам какъв общ смисъл намери в толкова конкретна ситуация, но както и да е. Ние си знаем, да.
Петък, 28.11
Движение:
обръщане на раменете
изометрични напади с пудовката
ходещи напади
в залата по акробатика: загрявка, малко левашки силови стойки на ръце, не ми потръгна и не се застоях много
Ащнага 2 - до Гомукасана + обърнати и финални пози. За разлика от стойките в залата, тук всичко се получи неочаквано добре, особено Ека Пада и Дви Пада Ширшасана. :) Около 70-75 минути някъде.
Добавки:
МСМ, рибено масло, Д3, магнезий, 5 ХТП
Храна:
след ставане - малко солена вода...Слави я беше пресолил :(
09.00 - шейк от ябълка*, круша, киви, зехтин*
12.00 - крем от авокадо с чиа протеин*, годжи бери*, мед*, какао*
15.30 - като сутрешния шейк*
17.30 - 1/3 чаша вино*; шейк* от ч.цвекло с лук, зехтин* и подправки; жасминов ориз* с червено цвекло, лук, люта чушка и подправки (лютата чушка беше в повече (devil) ); рожково брауни*, малко шоколад
В залата в Барселона се понабирах на халките, и се оказа, че съм започнала да се набирам с учудваща лекота...без да го тренирам дори. ;)
Събота, 29.11
Движение:
обръщане на раменете
колелце за корем
БГ клекове
Ащанга 2, цялата - около 80 минути, отново много приятна практика :)
Добавки:
МСМ, аспирин, вит. Ц, рибено масло, Д3, магнезий, 5 ХТП
Храна:
след ставане - половин чаша топла солена вода
10.30 - шейк* от какаова паста*, мака*, чага*, кокосово масло*, ванилия*
13.00 - кафе* с рейши*, кокосово масло*, кокосова захар*
16.30 - кисело зеле* с лют червен пипер; вчерашния ориз* с неща и малко тай сос; кашкавал*; рожково брауни*
18.00 - крем* от половин авокадо, 2 с.л. чиа*, мед*, шатавари*
ПП: Днес станах за пръв път от около година насам в 10!!! часа. като резултат, цял ден ми се спи и ми е нервно, да не говорим, че не успях да се организирам да свърша и половината от планираните за деня неща. (dull)
Мнението беше редактирано от Margi на 30.11.14 11:05.
Неделя, 30.11
Движение:
обръщане на раменете
Ащанга 2 - до Карандавасана + обърнати и финални пози, около 55 минути, голяма мъка (sweat)
Добавки:
МСМ, спирин, вит. Ц, рибено масло, Д3, магнезий, 5 ХТП
Храна:
след ставане - 2 чаши и малко топла солена вода (все още ми е трудно да свикна с вкуса (dull) )
11.00 - лешников тахан* с какао*, чага*, мед*
13.00 - шейк* от какаова паста*, чага*, мед*, кокосово масло*, ванилия*
15.30 - парче печена тиква*
17.30 - малко вино*; кисело зеле* с лют червен пипер; цвекло; 100-тина гр кашкавал* с масло*; 70-тина гр шоколад; 2 бисквити с крем
преди лягане - чай витекс*
Мнението беше редактирано от Margi на 30.11.14 22:18.
Понеделник, 01.12
Движение:
обръщане на рамене
л-сит от паралети (по усещане, малко съм увеличила времето до отказа ;) )
спускане и изправяне от колянна опора с ластик
Ащанга 1, 80 минути
Пауър йога - час и половина на 13 градуса... :x
Добавки:
МСМ, вит. Ц, аспирин, рибено масло, Д3, магнезий, 5ХТП
Храна;
след ставане - топла солена вода
09.00 - шейк* от какаова паста*, мака*, рейши*, лют червен пипер, канела, кокосово масло*, мед*
11.00 - шейк* от ябълка*, киви, чиа*, годжи бери*
12.30 - жасминов ориз* с нигела, люта чушка и др.; ементал (30-тина гр); шоколад
19.30 - остатъка от сутрешния какаов шейк* с добавка на чиа протеин*
20.00 - грог* и домашно кокосово брауни*, на което по грешка бях сложила доста повече масло, получи се много по-вкусно от обичайно ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 01.12.14 21:33.
01.12.14
21:23
Здравей :) Извинявай,но какаовото масло на коя марка е и от къде,както и суперхраните от къде си ги взимаш :)
казано от Ая Палачинкова на 01.12.14, 21:23:
Здравей :) Извинявай,но какаовото масло на коя марка е и от къде,както и суперхраните от къде си ги взимаш :)
Не ползвам какаово масло, а кокосовото + всички суперхрани и гъби поръчвам онлайн, от склад на едро, където съм сигурна в качеството.
Вторник, 02.12
Движение:
почивен от Ащанга
сутринта не си водих Йогалатеса, защото нямаше как да се стопли залата
след това отидох в залата по акробатика, но малките се бяха поразболяли, и там нямаше тренировка, направих си я вкъщи:
обръщане на раменете
бг клекове
л-сит от паралети
10-тина силови стойки на ръце
4-5 силови стойки със задържане за около 40-50 секунди...докато ми се разтрепери гърба от умора и падна; не бях се опитвала да стоя за максимално време от лятото - учудващо стабилно се усещам горе :)
вечерта - Йогалатес, час...в залата беше 18 градуса, направо лято! :D
Добавки:
МСМ, аспирин, вит. Ц, Д3, рибено масло, магнезий, 5ХТП
Храна:
след ставане - 2 чаши топла солена вода (няма свикване с вкуса (puke), обаче се чувствам добре след нея)
09.00 - шейк* от какаова паста*, мака*, рейши*, мед*, кокосово масло*
12.30 - чай* от астрагал с мед*
14.00 - лешников тахан* с какаови зърна*, пчелен прашец*, мед*, лимонов сок
19.00 - малко кисело зеле* със зехтин*; шейк* от червено цвекло, лук, зехтин*, подправки; омлет от 3 яйца* в масло, с подправки; 20-тина гр кашкавал*; домашно брауни* с шатавари*; шоколад
Мнението беше редактирано от Margi на 02.12.14 22:38.
03.12.14
10:27
Красота, красота :)
http://www.highviewart.com/seksapilni-mazhe-praktikuvashti-yoga-2540.html
Сряда, 03.12
Движение:
изометрични Воини с пудовката
колелце за корем
обръщане на раменете
Ащанга 2, пълна серия (без Ека Пада Супта Ваджрасана и най-дълбоките наклони назад). Спускането в мост го правя към стената, за всеки случай. ;) - 75 минути
Пауър йога - час и половина
Добавки:
МСМ, вит. Ц, аспирин, Д3, рибено масло (вдигнах си дозата на 4 гр), магнезий, 5ХТП
Храна:
след ставане - 2 чаши топла солена вода
09.00 - шейк* от чай астрагал*, какаова паста*, мед*, рейши*, кокосово масло*, ванилия*
12.30 - лешников тахан* с мед*, лимонов сок, пчелен прашец*, какао*
15.00 - портокал
18.45 - кисело зеле* със зехтин*, шейк* от ч.цвекло, зехтин*, подправки; омлет от 3 яйца* в масло*, с малко кашкавал*; 4-5 бисквити РК с шатавари* и малко мармалад от шипки*; 2 бисквити с крем
Четвъртък, 04.12
Движение:
Ащанга 2 - до Карандавасана, 60 минути. Всичко си направих, обаче много тегаво вървеше, имам някакви необясними мускулни трески. След края на практиката, се получи някакъв странен преход от стойка на ръце към Бакасана - тръгнах с идеята да тупна , но в последния момент се оказа че съм стабилна, и реших да направя нещо от позата. ;)
Йогалатес, час
Добавки:
МСМ, вит. Ц, аспирин, рибено масло, Д3, магнезий, 5ХТП, цинк
Храна:
09.00 - шейк* от какаова паста*, чай от астрагал* и гравиола*; ванилия, рейши*, мед*
14.00 - шейк* от морков, ябълка*, чиа*, годжи бери*, лимонов сок
15.00 - шепа бадеми*
19.00 - шейк* от цвекло, морков, чиа протеин*, зехтин* и подправки; омлет от 5 белтъка* с малко кашкавал* в масло*; крем от жълтъци*, какаови зърна*, кокосова захар*, ванилия*; 2 бисквити с крем, 2 бисквити с шатавари* (eat you egg whites cooked and your yolks - raw :) )
Мнението беше редактирано от Margi на 04.12.14 20:13.
Петък, 05.12
Движение:
обръщане на раменете
Ащанга 2 - до Карандавасана, + обърнати и финални пози, малко над час. Това беше една от тези практики, по време на които се сещах за всички дребни, но в момента особено важни неща, които съм пропуснала да свърша; забелязах всяка прашинка и вещ, която не беше на мястото си в стаята; сетих се какви задачи имам да върша през уикенда и някои от тях предизвикаха доста сериозно негодувание и дори се изнервих...като цяло нямаше и една минута, в която да не мисля за нещо странично. Пишем го един от “онези” дни, които се случват, и без които явно няма как да се мине, колкото и да са досадни. Преди година-две бих се ядосала много на себе си след подобна практика, и бих се “наказала” с някаква идиотска тренировка, но днес съм доволна, че бях на постелката си повече от час и направих най-доброто, което беше по силите ми в този момент, въпреки че не се получи така както ми се искаше. Acknowledge and let go, както се казва. ;) Най-после съм се научила да си оставя очакванията някъде другаде, когато практикувам. :) Доволна съм от себе си днес.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.12.14 13:49.
Още от деня:
Добавки:
МСМ, вит.Ц, аспирин, Д3, рибено масло, магнезий, цинк, 5ХТП
Храна:
след ставане - чаша и половина топла солена вода
12.30 - шейк* от киви, ябълка*, чиа*, годжи бери*, пчелен прашец*
13.30 - лешников тахан* с мед*, лимонов сок, какаови зърна*
15.30 - шейк* от чай* хвощ и астрагал с какао*, кокосов крем*, мед*
18.15 - морков; жасминов ориз* с подправки, магданоз и каперси; 10-тина грама кашкавал*; брауни* (с това мерене на око, браунито придобива все повече вид на масленка); 2 лъжички от вчерашните жълтъци* с какао* и кокосова захар*
после - малко винце*, щото половината от нас имат имен ден (inlove)
Мнението беше редактирано от Margi на 05.12.14 19:59.
Събота, 06.12
Движение:
пълнолуние - почивен ден за Ащанга
бг клекове
обръщане на раменете
нещо като колелцето за корем, ама обратнотo, т.е. придърпване на краката към дланите
силови стойки на ръце, някои със задържане, някои с шпагати...и така
Добавки:
МСМ, вит.Ц, аспирин, рибено масло, Д3, магнезий, цинк, 5ХТП
Храна:
09.30 - шейк* от какаова паста*, с чай* от хвощ и астрагал, мед*, рейши*, кокосово масло*
12.00 - шейк* от дюля*, ябълка*, киви, годжи бери*, зехтин*
16.00 - портокал
17.00 - чаша вино*, половин краставица с малко зелена маслинова паста; шейк* от цвекло*, зехтин*, копър и подправки; жасминов ориз*, каперси и подправки*; брауни* с шатавари*; марципан
20.00 - 8 бразилски ореха
Мнението беше редактирано от Margi на 06.12.14 19:47.
Неделя, 07.12
Движение:
Ащанга 2 - до седемте стойки на глава (включително) + обърнати и финални пози - 70 минути. Целия ми гръб е в някакви мускулни трески и болки, но въпреки това, практиката се получи някак. Не исках да се напъвам допълнително с наклони назад, щеше да е излишна болка без никакъв резултат.
Добавки:
МСМ, аспирин, вит. Ц, рибено масло, Д3, магнезий, цинк, 5ХТП
Храна:
11.00 - портокал
12.00 - шейк* от какаова паста*, чай* хвощ и астрагал, рейши*, мед*, жен шен*, кокосово масло*, малко лют червен пипер
15.30 - грейпфрут
17.00 - чаша вино*; малко кисело зеле* с лют червен пипер; шейк* от цвекло със зехтин*, скилидка чесън и подправки; жасминов ориз* с каперси, нигела и др. подправки, половин авокадо; малко брауни* с шатавари*; 60-тина грама шоколад; 2 парчета домашна баница*
...кратка дрямка почти веднага след това ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 07.12.14 20:56.
Понеделник, 08.12
Движение:
обръщане на раменете
колелце за корем
спускане и изправяне от колянна опора с ластик
Ащанга 1 - 80 минути, в някои пози държах доста по-дълго от необходимото, защото ми беше прпиятно
Пауър йога - час и половина
Добавки:
МСМ, вит. Ц, Д3, рибено масло, цинк, ГАБА
Храна:
след ставане - чаша топла (почти гореща беше) солена вода
08.30 - лешников тахан*, с мед*, пчелен прашец*, какаови зърна*, лимонов сок
12.00 - шейк* от какаова паста*, мака*, чай* от хвощ, мед*, чага*
14.30 - 3 варени яйца със сминдух*, портокалово брауни*
19.30 - малко повече от половин авокадо; каперси; 2-3 глътки от цвекловия шейк*; малко брауни*, малко шоколад
22.30 - домашна лимонада* с джинджифил
Margi’s angels: ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 08.12.14 22:43.
Вторник, 09.12
обръщане на раменете
коремни преси с пудовката
изометрични напади с пудовката
почивен Ащанга ден
в залата по акробатика:
малко загрявка, шпагати
силови стойки (понеже през зимата тренировките са в съблекалнята, където температурите не са минусови, пода там е доста по-мек, съответно, стойките стават с нестабилна основа ;) )
2-3 л-сита на трупчета
Добавки:
вит. Ц, ниацин, метил Б9, Д3, рибено масло, цинк
Храна:
09.00 - шейк* от чай* хвощ, какаова паста*, мукуна*, мед*, кокосово масло*, ванилия*
12.30 - шейк* от чиа*, годжи бери*, киви, ябълка*, дюля*, пчелен клей*
13.00 - няколко лъжички (малки( лешников тахан* с мед* и 7-8 какаови зърна*
18.15 - шейк* от цвекло, коприва*, зехтин*, чесън; жасминов ориз* с прясна куркума*, каперси и подправки; портокалово брауни* (започнала съм серийно производство на последното ;) ); бял шоколад
И, най-якия подарък от Ефо и Рали. :)
Сряда, 10.12
Движение:
обръщане на рамене
Ащанга 2 - цялата, 80 минути; задържах по-дълго на някои места, понеже я правих на фона на барабаните на Дейвид Робсън, и дишането ми беше по-добро, защото те задават ритъма му...това им е идеята; Ека Пада и Дви Пада Ширшасана се получиха учудващо добре, и понеже усетих че имам аванс за още, понатиснах, та ми отнеха доста от силичките; на Ватаянасана на дясната страна, ми изпращя доста зловещо лявото коляно, но след това движението му стана доста по-свободно - дано се е наместило от няколкомесечното си не-съвсем-правилно положение ;)
вечерта - Пауър йога, час и половина...забелязвам че колкото по-прости движения давам, само за базова техника, толкова повече се морят хората ;)
Добавки:
вит. Ц, метил Б9, аспирин, Д3, рибено масло, ниацин, цинк
Храна:
след ставане - чаша топла солена вода
08.30 - шейк* от какаова паста*, чай* хвощ, мукуна*, кокосово масло*, мед*
12.00 - лешников тахан* с мед*, пчелен прашец*, какаови зърна*, смлени
15.00 - шейк* от какаова паста*, чай* астрагал, рейши*, мед*
19.00 - остатъка от вчерашния цвеклов шейк*; 4 малки варени яйца* с малко масло* и много сминдух; брауни* с шатавари* и мармалад от шипки*
Днес бях на пулсова диагностика при един тибетски доктор, оказа се че съм здрава почти колкото тибетски як. ;) Имам няколко незначителни “слабости”, които идват от трудното контролиране на гнева и емоциите....не че не го знаех, ама за това няма какво лекарство да ми се предпише, било то и тибетско. (dull) Интересна среща. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 10.12.14 22:02.
Четвъртък, 11.12
Движение:
обръщане на раменете
колелце от колене
ходещи напади
Ащанга 2 - 70 минути, до Карандавасана + 3 спускания в Урдва Данурасана (опитвах се възможно най-малко да се възползвам от стената) + обърнати и финални пози. Хубава практика се получи, но забелязвам, че практиката след почивен ден всеки път ми докарва мускулна треска на гърба. (dull)
Добавки:
вит.Ц, метил Б9, аспирин, Д3, рибено масло, цинк, ниацин
Храна:
след ставане - чаша топла солена вода
08.30 - шейк* от какаова паста*, чай* от коприва и хвощ, мукуна*, мед*, кокосово масло*
12.00 - лешников тахан* с мед*, какаови зърна*, пчелен прашец*, лимонов сок
15.00 - същия шейк* като по-горе
16.00 - чай* от коприва и хвощ
16.30 - шейк* от цвекло, зехтин* и подправки, разреден с остатъка от чай* от корпива и хвощ; 3 малки варени яйца* със сминдух; брауни* с шатавари*
20.00 - шейк* от портокали, мандарина и джинджифил
23.00 - 6 бразилски ореха
Мнението беше редактирано от Margi на 11.12.14 22:58.
Петък, 12.12
Движение:
обръщане на раменете
коремни преси като тези, само че с пудовката
бг клекове
Ащанга 2 - 80 минути, цялата. Всичко се получи (доколкото се получава изобщо на този етап), но не беше лека практика. Направих само един “тик-ток” (с помощта на дивана), защото ми отне 5 скока, за да се върна обратно.
Добавки:
вит. Ц, метил Б9, рибено масло, цинк, Д3
Храна:
08.30 - шейк* от какаова паста*, чай* коприва и хвощ, мукуна*, мед*, кокосово масло*, рейши*
13.00 - шейк* от грейпфрут и портокал (не съобразих колко невероятно горчив е вкуса на бялата ципа на грейпфрута и го пуснах целия в нутрибулета....доста трудно го изпих и горчилката ме преследваше дълго след това :D )
14.00 - 2-3 лъжички лешников тахан* с малко мед* и 10-тина какаови зърна*
16.00 - чай* от коприва и хвощ
18.30 - 3 варени яйца* с лют червен пипер; малко каперси; шоколад, брауни*
малко по-късно - малко винце и салата домати и краставици
Събота, 13.12
Движение:
фоум ролер
обръщане на раменете
Ащанга 2 - 70 минути. До Карандавасана, след нея 5-6 силови стойки на ръце с опити за бавно спускане...засега най-доброто което се получава е това от видеото. После - обърнати и финални.
Добавки:
вит.Ц, метил Б9, рибено масло, Д3, цинк
Храна:
09.00 - шейк* от чай* коприва и хвощ, какаова паста*, мед*, мукуна*, кокосово масло*
12.30 - авокадо, половин парченце от шоколада на снимката (собственоръчно изработен...все още си търся хубава форма за шоколадови блокчета)
15.30 - шейк* от чай* коприва + хвощ, хлорела*, дюля*, лимонов сок
17.30 - чаша вино Токай, шейк* от тиква*, люта чушка, прясна куркума*, зехтин*, подправки, маслинова паста; жасминов ориз* с каперси, нигела и люта чушка; шипков мармалад*, още едно парче от шоколада*, 3 сушени смокини
малко по-късно - малко кисело зеле*
19.45 - 5-6 бразилски ореха
21.30 - чай* витекс
преди лягане - топла солена вода
Мнението беше редактирано от Margi на 13.12.14 21:35.
13.12.14
19:48
Здравей,
Тиквата в шейка сурова ли е?
Да, шейка е суров. Започнах да ги пия като алтернатива на салатите и доста добре се получава за сега. :)
Неделя, 14.12
Движение:
фоум ролер
обръщане на раменете
Ащанга 2, 65 минути, до Карандавасана 3 х Урдва Данурасана (спускане по стената) + обърнати + финални
следобед - разходка, spring water hunting
Добавки:
вит. Ц, метил Б9, рибено масло, Д3, цинк, ниацин (и вчера го пих, но забравих да го впиша, сетих се като започна да ми боде ;) )
Храна:
09.00 - шейк* от какаова паста*, чай* коприва + хвощ, мед*, рейши*, кокосово масло*, ванилия*
11.30 - авокадо; блокче домашен шоколад* (от вчерашния)
14.00 - чай* от коприва и хвощ
16.00 - шейк* от ябълка*, киви, чиа*
18.00 - половин чаша вино*, кисело зеле* с лют червен пипер и зехтин*; като вчерашния тиквен шейк* с добавен джинджифил*; 3 и половина варени яйца* със сминдух; 2-3 маслини; шоколад, 3 мини вафлички с шоколад (малко гадни бяха); 3 сушени смокини
малко по-късно - 6-7 бадема*
Разни малки неща: :)
Мнението беше редактирано от Margi на 14.12.14 19:03.
Имам чувството, че ако имаше как и къде да домуват, досега да имаме стопанство, с 50+ кучета и поне толкова котки:)
Дано ги пожали зимата, тия симпатяги от днес:)
Колко ултра-духовни хора познавате? Аз, за съжаление - повече отколкото ми се иска. ;)
https://www.facebook.com/video.php?v=10152505750508202&set=vb.101949068201&type=3&theater;