12.11.14
13:23
Добро, добро ... доста добро.
12.11.14
14:01
(sun)
Много се възмутих днес! Седим на стол и служебно обядваме с едни персони. Аз съм плувала преди това, но въпреки това си позволявам само 1 ядене. Свинете свински ядат супа, ядене и десерт, въпреки че са седели цял ден на стол и не са се помръднали на крачка. По Евроспорт върви световното по щанги за жени и започват едни коментари как тези “жени” се били провалили.
Извинете? Като какво са се провалили? Като тяло? Като професионализъм? Като жени? Щангистките изглеждаха доста по-фини от въпросните госпожи.
Аман от стереотипи :(
13.11.14
18:43
Много се възмутих днес! Седим на стол и служебно обядваме с едни персони. Аз съм плувала преди това, но въпреки това си позволявам само 1 ядене. Свинете свински ядат супа, ядене и десерт, въпреки че са седели цял ден на стол и не са се помръднали на крачка. По Евроспорт върви световното по щанги за жени и започват едни коментари как тези “жени” се били провалили.
Извинете? Като какво са се провалили? Като тяло? Като професионализъм? Като жени? Щангистките изглеждаха доста по-фини от въпросните госпожи.
Аман от стереотипи :(
Един съвет от мен, удари Игнора на всички, хора много, винаги има много Негативисти на който всичко им е криво и все имат дума и оправдание, аз преди много се слушвах в хората по край мен и дори спорех с някой..Ама смисъл няма...
13.11.14
22:42
И аз оня ден слушах малко глупости, как на едни им се тренира, но да няма клек или тяга, а да правят само базови упражнения, а пък в Наше село няма уреди, а само щанги, и стигнаха до извода, че ще изчакат да отворят НОВ ФИТНЕС
14.11.14
14:56
‘Почвам един цикъл с Нацепин... вкус на бахур с евкалипт ‘зех! (sun)
Някой, който е поръчвал от silabg, ще сподели ли дали доставката на всичко е безплатна, понеже всички продукти до сега, които видях имат като + безплатна доставка до 24 часа ?
14.11.14
22:58
Някой, който е поръчвал от silabg, ще сподели ли дали доставката на всичко е безплатна, понеже всички продукти до сега, които видях имат като + безплатна доставка до 24 часа ?
Защо силабг не могат да отговорят на този въпрос? :)
15.11.14
06:38
В сайта им е посочено “над” каква сума е безплатна доставката...
Защо силабг не могат да отговорят на този въпрос? :)
Не съм ги питал :) Надявах се някой тук да ми каже, но ...
Иначе в сайта може да е посочено, но не съм търсил, просто защото на всеки продукт е залепено някакво тикче с “получавате бзплатна доставка” или нещо от този род.
15.11.14
08:45
Явно аз съм тотално изперкал и/или не съм от тази планета. :)
Когато имам въпрос към on-line магазин, засягащ конкретен детайл за поръчка от този магазин, аз се свързвам с... точно този магазин. :) Изобщо не се сещам да питам за такова нещо във форум. Провеждам един телефонен разговор и си решавам проблемацията за секунди, вместо да чакам някой да ми отговори и то без да е ясно колко актуална му е информацията.
Какво сега? Срам те е да говориш с тях по телефона, така ли стана?
Или аз наистина съм си загубил разсъдъка? :)
Или аз наистина съм си загубил разсъдъка? :)
Еми, Кольо, така става...и после ми се хвали, че си на “Нацепин” :D.
Не бързах, между другото, както и да е. С теб не ми се спори, следя ти отговорите и е много тъжно, защото не към всички си така настроен, независимо колко е тъп въпроса. Нарочно не отворих нова тема, защото няма такъв раздел и ти пак намери за какво да се хванеш :) Сигурно не си си изгубил разсъдъка. Може и аз да ги приемам твърде на сериозно нещата, мерси :) Странно е, че предпочиташ да се заядеш, което според теб не е така, вместо да подминеш въпроса или да ми отговориш.
Мнението беше редактирано от Дuд0 на 15.11.14 09:24.
15.11.14
11:20
При толкова щедро изсипани усмихнати смайлита в моите мнения ти реши, че се заяждам... брех! :)
При това - в темата за обща и дървена философия! :)
Изградил съм си някакво виждане за това кой “проблем” какво заслужава като реакция. Реагирам по-остричко на много неща, но от друг тип. В случая по-скоро се закачам. Извини ме, ако си се почувствал некомфортно, не такава е целта ми. Много се учудих, обаче, че поставяш точно въпрос във форума (съвсем точен и конкретен, касаещ определен магазин), вместо просто да звъннеш един телефон и с няколко изречения да се разберете за какво става въпрос. Моят поглед върху тези неща е коренно различен явно... независимо дали бързам или не. :) Според мен това е нещо, за което човек не би трябвало изобщо да има нужда от съдействие... :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.11.14 11:31.
Силата са измекяри. Промоциите им са все едни такива “изчерпани”, “безплатната” им доставка никога не е безплатна, а изчерпаните продукти дори не си правят труда да ги отблеязват като такива. Каквото и да съм търсил там, все се оказва че “ей сега е свършило, но имаме по-добро и можем да ви го заменим”. Естествено, “по-доброто” не е по-добро, а само по-скъпо. Заради всичко това от силата не поръчвам от години.
В тукашния магазин надценките са също така неоправдани (заради вносителите от хелтстор, не заради търговците на дребно) и цените - също толкова надути в сравнение с тези по белия свят, но поне отношението е коректно и обслужването - добро. Затова ако ми трябва нещо бързо, поръчвам от тук, а ако не ми е спешно - от чубина.
15.11.14
13:55
Боби, предлагам да не се захващаме с българските търговци на добавки.
Темата е дълга, спорна и субективна... а и знаеш, че принципно не обичаме да сме място за уточняване на това кой е крив и кой - прав. :)
15.11.14
16:47
до 5-та минута, а? ... пък към 2-рата най.
После е голяма тъпотия
а?
15.11.14
16:47
А?
16.11.14
09:53
А?
Мхм, много мхм.
16.11.14
10:21
20.11.14
21:50
Моля някой да помогне с няколко примерни “жици” като за тежка тренировка :)
21.11.14
02:14
:д
Мнението беше редактирано от Kenny на 21.11.14 02:14.
26.11.14
20:54
26.11.14
22:48
Преди тука лаф моабета превърташе от постове, а, нали ... сега много слабо.
Преди тука лаф моабета превърташе от постове, а, нали ... сега много слабо.
Ами като пускаш само състезания между донори на органи на 2 и 4 колела, така ще е. (devil)
А истината е, че лафчето отдавна е по дневниците.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.11.14 09:56.
27.11.14
15:01
:д
Общо взето - прав си и за двете.
Мнението беше редактирано от Kenny на 27.11.14 15:02.
27.11.14
16:59
27.11.14
21:46
Поздрав за Кени
Обаче това си е доста добро. Лежерно и мощно, изтънчен стил вплетен в брутален ритъм. Цигулки, арфи или пиано, не знам, или и двете и грубиянски бас и суббас.
28.11.14
00:01
Моля някой да помогне с няколко примерни “жици” като за тежка тренировка :)
Мнението беше редактирано от Иван на 28.11.14 07:11.
28.11.14
19:47
28.11.14
21:20
Много форумности, аман. Във форума, хубави хора все, ... ама аман от женски цикли, интернет его бункери, веган рецепти и статии за стягане на възглавничките на пръстите, жъст бисинес, разбирам, сигурно е спусната стратегия ...
30.11.14
15:40
01.12.14
22:46
Мисля да ходя, да...