Търся съвет...

AM

24.12.05
16:01

Здравейте, хора...
Търся съвет от вас... Аз съм на 22 години. Тежа 85 килограма, а съм висок около 165 см. Сами разбирате, че това е много за ръста ми. Наскоро си направих изследвания и се оказа, че имам диабет от втория теп, породен от различни простотии и за това теглото ми е такова. Лекарите ми поставиха ултиматум да сваля 15 килограма за два месеца (по какъв начин не е ясно), за да започнем лечение... Та по този повод имам нужда от помощ... Какво бихте ми препоръчали?
Ще се радвам да ме насочите към някой професионалист, който може да помогне...
Сам разбирам, че 15 килограма за два месеца си е ад... Това почти е непосилно, но това елекарското изискване.
Благодаря на всички, които ще отговорят...

Поздрави и весели празници,
Сашо

24.12.05
16:26

Ми за да свалиш трябва да спазваш НВД (ниско въглехидратна диета) трябва да правиш кардио тренировки и ако искаш да взимаш добавки може да пиеш л-карнитин(той е за премахване на мазнините) :wink:Е разбира се и фитнес :wink: 

Ми тва е от мен :wink:  Аре весели празници 8)

24.12.05
17:36

Фитнес за какво му е бе Болкерс няма да пази мускули, просто иска да свали човека.Бятането е спасенинето братле + дитета както каза болкерс

PR

24.12.05
17:41

Ами човека е диабетик не се знае дали ниско въглехидратната диета ще му се отрази добре! Пък знам че диабета е съпроводен с високо кръвно понякога така че тичането също може да не е най-добрия вариянт но това си е мое мнение ( баба ми и дядо ми имат диабет ) и наистина лекарите непрекъснато им повтрят да намалят храната... По вобре ще е според мене да поговориш с диетолог или някои професионалист както ти сам каза.! Успех !

24.12.05
18:11

Свалянето на кг става главно с диета с малко въглехидрати, които се въртят всеки ден - примерно 300-200-100-0 на ден, кардио, Л-карнитин+кафе (може и аспирин). ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се консултирай с лекар-специалист преди всякаква диета, суплементи и т.н.

04.01.06
06:19

Трябва да работиш с някои,който е навътре в нещата защото въпроса е сериозен.Задължително се консултирай с инструктор.
Съвет:фитнес Славия-Спортес търси Митко или Кевин.

DI

04.01.06
16:18

Много съжалявам, че не мога да ти помогна със съвети (аматьор съм), но намерих специялно за теб тази книга:

DiabetesAndDiet.T69.Approved.pdf
http://www.data.bg/f.php?fid=4574016

Ако не можеш да я отвориш си инсталирай Adobe Acrobat Reader,
С пожелания да постигнеш това, което искаш!

04.01.06
16:22

И аз съм сравнително нов , но ще погледна на нещата реално , единствения начин да свалиш 15 кг за 2 месеца е да не се туткаш отиваш на стадиона бягаш докато ти прилушее ядеш КОЛКО се може по-малко на ден и гледай почти да няма въглехидрати , без глад мисля че нямаш шанс все пак това не са 3-4 -5 килограма а 15 :shock:  :shock: . Лекарска работа ...

28.01.06
19:19

При една остра диета обърни голямо внимание на витамините, защото аз веднъж така си прецаках имунната с-ма, хвана ме херпес зостер на дясната половина на лицето (бях като човека с две лица от Батман), но слава Богу ми се размина (можех дори да ослепея с дясното око, а от този зостер се и умира). Затова консултацията със специалист е задължителна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1