25.11.14
18:30
Здравейте.Искам да се обърна към тези хора, които могат да ми дадат полезен съвет относно фитнес програмите. За имам ден за отделни мускулни групи :
Седмица 1 седмица 2 седмица 3:
понеделник:гръб,трапец понеделник:гърди,рамо почивна
вторник:бицепс, предмишница вторник:крака
сряда:корем,гърди сряда:гръб,трапец
четвъртък:почивка,лека атлетика четвъртък:почивка,лека атлетика
петък:рамо,трицепс петък:бицепс,трицепс
събота:гръб,трицепс събота:гръб,рамо
неделя:почивка неделя:почивка
Това е програмата която следвам като наблягам повече на гръб аз сам я правел искам да знам дали става храня се здравословно сладко почти не ям спя точно по 8 часа понякога и 10 ако съм изморен.За тренировката ми за груб правя по 6x10 с помощ понеже не мога да правя толкова много повторения като имам и още 2-3 упражнения 10x10 всяко.Обръщам се към тези хора които знаят много по тази тема нали за програми почивки и тнт. Ако можете да ми препоръчате ефикасна програма за мускулен растеж имам около 3 месеца стаж.Ръст 167 тегло 57 години 14. Благодаря на тези от вас, които ще ми помогнат предварително :D :) :)
26.11.14
22:35
Прекалено рано ти е за сплит, аз правих същата грешка години наред и едниственото ,което постигах е нищо, защото се налагаше да си прекъсвам тренировките. Прочмети по форума за тренировките цяло тяло или горна/долна част, или бутащи/дърпащи. Тези сплитове са за доста напреднали.
27.11.14
17:04
Какво имаш пред сплит.... ? какво е това несъм го чувал до сега и аз вече тренирам почти 3-4 месеца и има промяна в тялото ми и то много голяма от колкото почнах и до сегашното ми състояние само съжелявам че не се снимах преди тази снимка дет сам прекачил е от преди месец. Когато започнах да тренирам бях 53кг и ядах като откачен но здравословно де най-вече сирене домашно и яйца салатки такива и сега сам 57 но мисля че съм качил повече мазнини отколкото чак мускул. Просто искам по подходяща нали програма за да увеличи повече моща ми и физиката също аз за сила използвам мъртва тяга когато тренирам за груб или крака. :D :)