казано от CarnalK на 07.11.12, 09:28:
“Ще качваш ли, ще чистиш ли?”
Я, ела тука сине майчин. Фитнеса от три дена не ти е виждал бицагите. И кво смяташ да правиш сега? Ще качваш ли, ще чистиш ли? Бе кво ще чистиш бе? Това твоето качване ли е? Ей не си качил, па ще чистиш, я по хубаво иди да качваш, че да има нещо кат изчистиш. Аз откакто съм се изчстил - качвам. А ти кво? Ще чистиме ли, ще качваме ли? Човек цял живот качва и цял живот чисти. Чистиш, не чистиш тряя да качваш. Кат ти казвах - качвай, ти - не, ще чистя. И сега като изчисти - кво си качил бе? За да чистиш, моето момче, трябва да си качил. Е виж ма мене - цял живот качвам и пак не се изчистих. Добре бе, кажи ми кво ще чистиш, като нищо не си качил? Пешо - Кофата и той - пет месеца качва и ся кво изчисти? Ще дойде лято да чистиш и тогава ще искаш да качваш. Ама трябва а качваш, като не си чистил. Слушай ме внимателно, не си гледай краката - има още да ги тренираш. Чистиш, не чистиш тряя да качваш. АКо не - и ще чистиш и ще качваш!
И нататък ме мързи.
Това за мъжете ли се отнася, Блажке:))))
Дано не е за тях.
Сашо ти е добър и справедлив коректив, сигурен съм че няма лоши чувства.
казано от slavko на 11.12.14, 22:38:
Това за мъжете ли се отнася, Блажке:))))
Дано не е за тях.Сашо ти е добър и справедлив коректив, сигурен съм че няма лоши чувства.
Не, Славко, става въпрос масово за това, че хората в бб-тийм правят цикли, имам и доказателства хахаха :D, ок съм да не си го признават публично, но не съм ок да ме хранят за зоб, да подкрепят тея мнения + половинките им и те да чакат само да ме клъвнат и веднага да са Like.
Разбираш ме ;)
Призовавам ако не за откритост, то поне за скатаване :D
Сашо няма нищо общо с това, което казвам. Говоря за тенденцията като цяло :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.12.14 07:54.
Вчера нищо интересно Тренировка 2 - 35мин ходене на пътека/наклон
Брои се почивен ден.
Храна - 200гр царевица, 10 оризовки, 1/2 протеинов бар, 450гр пилешко филе, 150гр конско, китайско зеле, домат, 1 с.л шарлан, 40гр фъстъчено масло, 20гр ядки
Легнах си в 21:30, толкова бях дроб, добра идея беше отсега да започна поне 3 двуразови да правя в седмицата, за да се адаптирам, заради умората и неспането вчера вечерта бях тотално изключила системите и много ми се ядеше мазнина, ама много, което означава, че съм прекалила с енергоразхода без да съм възстановила. И изядох още 20гр + масло от предвиденото, което не е чак такъв голям проблем, просто трябва да се наспивам.. (dull)
Петък е, време за нещо руско и красивоо ♥
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.12.14 08:20.
12.12.14
09:42
Тези неща не ме изненадват.
“Совите не са това, което са.”
Един невъзможен свят е свят, в който всички да са с чиста съвест :)
Наспивай се, Блаж. Наистина е много важно :)
12.12.14
09:54
Не отделяй много време на хората, които няма да допринесат за нещо положително в живота ти.
Дори да имаше градивна критика - да приемеш.
Но чистата злоба и заяждане (породена и аз не знам от какви подбуди), не заслужават и грам от твоята енергия.
Съсредоточи се върху възстановяването си и другите си дела.
В крайна сметка, ако някой те ядосва, винаги можем да му пратим Роско, за да го погледне лошо :D
Да, знам, заради муай тай битките си легнах късно, а не исках да пропускам планираното за сутринта. Няма да е практика това.
Но да, би било толкова по-лесно поне на близките си хора и на тези минали през това, да се казва истината. Аз съм препатила точно с това ‘скриване на истината’. Предполагам и други, а колко неща можем да си спестим така. Сваляла съм за категория, като съм била не-чиста и знам, че килата НЕ се свалят лесно, даже да не кажа, че кантарът варира +/-2,3,4 дори 5кг, днес може да си 69, утре 72, другиден 75 (говоря за жените най-вече).
Но разбрах как стават нещата, трудно, бавно, с малко странична помощ и се справяш. Така можех да помогна на потребител от форума да си влезе в категорията, ако ми беше споделил, че е взимал забранени медикаменти, а аз гламавата с билкови таблетки, съвети кога, какво да яде, водки с лимон деня преди състезанието и на следващия ден бам килата си седят на кантара и не падат...... ЕМИ НЯМА КАК ДА ПАДНАТ като има какво да ги държи. Ако знаех истината, щеше да си е в категория :)
казано от Вероника Налбатска на 12.12.14, 09:54:
В крайна сметка, ако някой те ядосва, винаги можем да му пратим Роско, за да го погледне лошо :D
:D :D :D Той така ме гледа мен като правя задно рамо или като си мисли, че имитирам отказ: ” Това до отказ ли беше?!”
казано от Блажка на 12.12.14, 07:07:
Не, Славко, става въпрос масово за това, че хората в бб-тийм правят цикли,
Периоди по-скоро:)
Колкото си държиш устата затворена, толкова по-добре. Сигурно си го разбрала.
Всеки си има глава на раменете и си е припознал целите и пътя. То за криене, нямам какво да се крие. То се вижда.
12.12.14
10:41
:)
казано от slavko на 12.12.14, 10:23:
казано от Блажка на 12.12.14, 07:07:
Не, Славко, става въпрос масово за това, че хората в бб-тийм правят цикли,
Периоди по-скоро:)
Колкото си държиш устата затворена, толкова по-добре. Сигурно си го разбрала.
Всеки си има глава на раменете и си е припознал целите и пътя. То за криене, нямам какво да се крие. То се вижда.
(handshake)
Искам ако постигна желания резултат, хората да знаят, че съм се подготвяла както се подготвят всички състезатели в състезателния боди билдинг. Не искам да крия или да лъжа, защото именно тази лъжа хвърля в безцелна употреба децата, за които стана въпрос по-рано.
Трябва да се знае истината, само това искам.
Мира, не разбирам в каква връзка е тази картинка, но е яка :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.12.14 10:43.
12.12.14
10:44
казано от Блажка на 12.12.14, 10:41:
Мира, не разбирам в каква връзка е тази картинка, но е яка :)
Ми така, по повод всяка личност, която не иска да вземе съвети от други личности. За мен, за теб, за всеки се отнася :)
Тренировка вчера
Кардио, глутеус, корем
30 мин пътека наклон
Клек широк разкрач смит машина - 15,17,17,22 ( с намаляне на тежестта)
Глутеус екстензии +10кг - аддуктор акцент дупе - 3х15/17
Шутове на скрипец - 2х12 на крак
Шутове на земя - 2 серии до отказ
Супер серия 3 кръга
Коремни преси вис -10
Къси коремни - 25/27
Странични - 20 на страна
Две серии до отказ коремни с вдигнати крака
Храна - 2 жълтъка, 4 белтъка, 600гр пилешко, 40гр фъстъчено масло, 40гр ядки 1с.л шарлан, китайско зеле, броколи, лилаво зеле
Тренировка днес в JK с Росен
Рамо, ръце, кардио
Раменна преса зад врат смит - 1 загряваща, 2х30кг до отказ (10-9), една негативна на 50 и нещо.. с Росен
Супер серии
Раменна преса пред врат смит - задно рамо с изнасяне на два диска от седеж - 3 до отказ ( 9-10)
Раменно разтваряне встрани - задно рамо наклонен лег - 4 серии до отказ с по 3 отказа на серия :D
Бицепсово сгъване с крив лост - Трицепс на пейка + няккакъв диск не знам колко килограма Росен си ги избира :D - 3до отказ
Бицепсово седеж с дъмбели - Трицепсово разгъване с въже на скрипец - 3 до отказ
По 2 серии за доизпомпване на машините за бицеп и трицепс
30 мин ходене на пътека
Храната ще е - 300гр кафяв ориз ( с презумция да не го изям целия, че късно пак почнах да ям).. 5гр мед, 400гр пилешко филе, доза протеин Амикс, 1/2 протеинов бар, някви зеленчуци по-късно вечерта
Росен е доволен, това е важно, каза, че прогресирам, особено горната част забележимо.. нормално :D Много яко било да се гледаш в огледалото как ти се пръскат вените, докато тренираш ръце ( in love) После катоо говорих с Рони по телефонИ си подпирах ръката на рамката на пътеката, че не можех да я вдиган и свия едновремемно, сетих се че имам хендс фри, ама файда... аккъл МОРЕ, глава Шамандура :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 13.12.14 12:51.
13.12.14
13:15
Нищо, приеми го, че си донапомпала още!
Подчертай, че въпреки разговора, си спазваше стойностите на пулса!
Това го усетих по гласа ти :):):)
И аз много обичах да се гледам в огледалото, особено на скотовата пейка.
казано от Вероника Налбатска на 13.12.14, 13:15:
Нищо, приеми го, че си донапомпала още!
Подчертай, че въпреки разговора, си спазваше стойностите на пулса! Това го усетих по гласа ти :):):)И аз много обичах да се гледам в огледалото, особено на скотовата пейка.
Е, това вече ми прилича на заговор за пълно наблюдение, дали спазвам пулса по време на кардио :D
Но да, гледам да не се моткам и да държа 133-135, даже вече до такава степен се усещам, когато го прекрачвам или обратното, че не мога да го вдигна, че скоро може и без пулсомер да карам.
Тренировките ми за ръце винаги са крайно епични, особено напоследък... пффф
Днес и на Коледното парти ще вървя епично с токчетата 16 санта.. не правя компромис с това, sorrrryyyyy :))))
Тренировка вчера
Набиране ш.надхват - 4,4,4
Набиране усп. хват с изнасяне към гърди - 4,4,4
Мечка - 3 до отказ
Задно бедро машина - една загряваща с два крака, 3х10 едностранно, една негативна с два крака до отказ
Тяга прави крака - 4х12-10
30 мин пътека наклон
Храна - 70гр ориз, 5гр мед, 10 оризовки, 1/2 протеинов бар, 300гр пилешко филе, 200гр конско, салата Айсберг, 10гр фъстъчено масло преди лягане
Тренировка 1 днес - 30 мин степер
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.12.14 10:31.
Тренировка 2 вчера
Лег преса - 20,20, 30, 30
Преден клек смит - 20,20,20
Подскачащи напади - 3 серии до отказ - 25-20
Лег преса един крак - 3х 15 на крак
Бедрено разгъване - 20,20,22,25
Прасец - 3 серии до отказ с тежест, 2 до отказ без
Коремни супер серии 3 вида
30 мин степер
Тренировка 1 днес - 30 мин степер
Храна - 2 жълтъка, 4 белтъка, 650-700гр конско, 50гр ядки, 20гр фъстъчено масло, 1с.л. шарлан айсберг, 1 домат, броколи, чушки, бамбук
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.12.14 09:18.
Тренировка 2 вчера
Супер серии
Полулег с дъмбели 2х24/26/28 - горен скрипец ( 50-60) - 10-11
Лег 50кг - гребане с щанга -60кг - 10-11
Едностранно гребане с дъмбел - 2х8х28кг, 1х10х26кг
Обратен наклон с дъмбели - долен скрипец - 10-11
Чукчета за плътност - машина кофички - 10-11
Пулдаун с лост - 3 серии до отказ ( леко)
20 мин пътека наклон
Храна - 2 жълтъка, 4 белтъка, 360гр свинско, 400гр конско, 20гр фъстъчено масло, 30гр ядки, 1с.л. шарлан, айсберг, 1 домат
Тренировка 1 днес - 35мин степер
(muscle) (party) Ако има кой да ми ги подава и да седи зад мен, направо 32-ките хващам :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.12.14 09:25.
18.12.14
09:34
Полулег с 28 кг дъмбели. Трябва да призная, че това е много. :) За пореден път уби много илюзии за силата на жените.
Забелязвам, че краката са по 20-30 повторения, а горната част 10-12. Негативни само за раменете и ръцете правиш. Така ли? Кога ти е почивен ден? (много и разнообразни постове се събират, та не схванах:) )
казано от Блажка на 18.12.14, 09:21:
Полулег с дъмбели ...28…
Не че искам да ти “чупя хатъра” (каква звучна родна дума), обаче в Лъки джима няма 28 килограмови дъмбели. :)
Тия на клипчето аз си ги водя 25 в моите записки. Най-много да са по 26, ако бъркам за дръжките.
В тази връзка няма и 32-ки. По 30 кила са следващите.
Най-общо казано като тренирам квадрицепс правя леко и гледам да докарам към 500 повторения на тренировка, глутеус, корем.. в тези дни гледам да не ям никакви или пренебрежимо количество въглехидрати.
Като правя горна част и задно бедро страдам много по време на тренировка :D, но пък тези дни гледам да не прекалявам с кардиото и плющя по една тенджера ориз ( около килограм сварено състояние горе-долу...). Опитвам се да правя и негативни набирания, но трябва някой да ме повдига и да пускам бавно, а невинаги има човек в залата, който да занимавам със себе си.
На машината за задно бедро също правя негативни понякога, но попринцип постоянно имам адски мускулни трески на задната верига, предполагам от степера и пътеката всеки ден, защото като правя кардио натискам с дупе и задно бедро по наклоните, както и на степера движението ми е от глутеуса към стъпалото.
И някой като каже, че кардиото не е тренировка... да дойде да пробва по моиите схеми :D
казано от Phophy_ на 18.12.14, 09:42:
казано от Блажка на 18.12.14, 09:21:
Полулег с дъмбели ...28…
Не че искам да ти “чупя хатъра” (каква звучна родна дума), обаче в Лъки джима няма 28 килограмови дъмбели. :)
Тия на клипчето аз си ги водя 25 в моите записки. Най-много да са по 26, ако бъркам за дръжките.В тази връзка няма и 32-ки. По 30 кила са следващите.
Възможно Боби, аз питах момчетата, кои са поо 28, те ми показаха тези, следащите, които намерихме бяха по 32кг, ще ми покажеш кои са по 30 да направя с тях, всъщност тези “28” ми бяха бая леки (то си личи де) , аз две серии направих с тях и си викам - Ебаси... колко ли ми е лежанката? :D
Но са поне 26, питах Тони за дръжките, каза, че са по 2,300кг, поправи си записките.
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.12.14 09:46.
18.12.14
10:04
Просто премери на кантара.
Аз си мислях, че едни дъмбели са 25 кг, -толкова бяха дисковете, ама се оказа че са над 27 - все пак дръжката тежи поне 2 кила.
казано от Блажка на 18.12.14, 09:45:
Но са поне 26, питах Тони за дръжките, каза, че са по 2,300кг, поправи си записките.
При мен две кила на ръка нямат никакво значение. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.12.14 10:10.
18.12.14
10:12
казано от Phophy_ на 18.12.14, 10:09:
Ти си голям мъж все пак. За мен 2 кила на ръка са разликата между шестица и десятка :)
казано от Queen Cobra на 18.12.14, 10:12:
Ти си голям мъж все пак. За мен 2 кила на ръка са разликата между шестица и десятка :)
Това беше шега. Аз освен як, красив и умен, съм и скромен и не пиша такива неща в прав текст.
казано от Phophy_ на 18.12.14, 10:13:
Това беше шега. Аз освен як, красив и умен, съм и скромен и не пиша такива неща в прав текст.
Стига, че нали се сещаш какво си говорехме вчера за бб-тийм като социална мрежа...
18.12.14
10:27
:D
Знаеш ли кога ми беше най-големия прогрес в щангите... като не можех да броя и не знаех колко ми слагат.
Колкото ми сложат - толкова вдигах :D
18.12.14
11:30
Задължително да се премерят дъмбелите до последния грам, защото ми е жизнено важно. :)
Най-много съм правила с 2х24 кг (без да броя теглото на дръжките) за 4 повторения.
казано от Вероника Налбатска на 18.12.14, 11:30:
Задължително да се премерят дъмбелите до последния грам, защото ми е жизнено важно. :)
Най-много съм правила с 2х24 кг (без да броя теглото на дръжките) за 4 повторения.
Дишай, днес ще пробвам с 2х30, ще помоля някой да ми ги покаже :D Този път някой надежден! Най-вероятно самия Тони ще извикам за спотър.
Тези са 26 по последна проверка, значи с 30 ще мога поне 4… надявам се.
18.12.14
11:53
След седмица и половина ще получиш видео-отговор от мен (стига да не забравя) :D
Задължително някой надежден да е зад теб, когато сложиш 30 :)
казано от Вероника Налбатска на 18.12.14, 11:53:
След седмица и половина ще получиш видео-отговор от мен (стига да не забравя) :D
Задължително някой надежден да е зад теб, когато сложиш 30 :)
Не ми харесва накъде отива нашето приятелство.. нали се разбрахме, че ти ще имаш нацепен приятел, връзка и топлина, а аз високи постижения, нацепеност, якост и др. все вредни неща :D НОООО всичко това с цел, разбира се, знаеш Април трябва да мога да си взема мъжа и да го занеса до нас... дано да не се е насуплементирал отново, че ще се озоря.
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.12.14 11:58.
18.12.14
13:35
Не знам за теб, но аз трябва да имам всичко :D
Дупе да ми е яко април. Как ще се оправям с теб, не знам.
Ще викам Сашо Животното за подкрепление :D
казано от Вероника Налбатска на 18.12.14, 13:35:
Не знам за теб, но аз трябва да имам всичко :D
Дупе да ми е яко април. Как ще се оправям с теб, не знам.
Ще викам Сашо Животното за подкрепление :D
Супер, Сашо ще ме крие като пуша... той би ме разбрал : )))))))))))
18.12.14
15:02
казано от Блажка на 18.12.14, 10:26:
Стига, че нали се сещаш какво си говорехме вчера за бб-тийм като социална мрежа...
То с предполагаемите нововъведения пък какъв панаир ще стане ...
казано от Kenny на 18.12.14, 15:02:
казано от Блажка на 18.12.14, 10:26:
То с предполагаемите нововъведения пък какъв панаир ще стане ...
Да няма да има уточнение “обвързан” “необвързан” :D Търси запознаство с ” нацепени, силни, ин гууд шейп, на диета...” :D
- Ало, полицията ли е?
- Да, кажете.
- Изчезна един човек, искам да подам сигнал.
- Защо така решихте?
- Вече трети пост не лайква.
- Може да са кофти постове?
- Не са - готин виц и две смешни картинки.
- Да не са стари?
- Не са, вече имат по 30 лайка, а от него няма нито един.
- Странно...а на лични писахте ли му?
- Да, мълчи.
- А той поства ли?
- Не, вече 4 часа нито пост, нито лайк, нито споделя.
- Разбрано. Давайте адрес, ще изпратим кола!