28.12.14
10:35
Добро утро. След кратка пауза ще започвам пак тренировките си, но пак искам те да бъдат 2 на 2. Затова реших да използвам метода бутащи/дърпащи. Като цяло програмат я бях видял от Ронката, но я промених малко, понеже някой упражнения не ми понасят. За това ще ви кажа по-нататък, сега ето я и нея.
Тренировка 1 - Бутащи
1) Клек – 4 серии х 6
2) Кофички – 4 серии х 6
3) Военна преса прав - 4 серии х 6
4) Разгъване легнал – 3 серии (Френско разгъване) х 10
5) Прасец прав – 3 серии х 15Тренировка 2 - Дърпащи
1) Мъртва тяга – 4 серии х 6
2) Гребане надхват – 4 серии х 6
3) Набиране подхват – 4 серии х 6
4) Скотово 3 серии 3х10
5) Повдигане на краката 3 серии х 15
Тренировка 3 - Бутащи1) Преден клек – 4 серии х 6
2) Лежанка – 4 серии х 6
3) Военна преса седнал – 4 серии х 6
4) Разгъване седнал
5) Прасец седналПетък - Дърпащи
1) Мъртва тяга – 4 серии х 6
2) Гребане подхват – 4 серии х 6
3) Набиране подхват – 4 серии х 6
4) Сгъване прав 3 серии х 10
5) Коремни преси 3 серии х 15
Заменил съм някой упражнения като римска тяга със нормална тяга.. понеже нещо не ми се нрави, както и набиранията с надхват мисля да ги направя с подхват. Това за набиранията ще е временно докато свикна да ги прая с широк надхват, винаги са ми били трудни! Та мога ли да заменя така упражненията и като цяло мога ли да тренирам по-този начин.
Тая програма помня, че съм си я мислил (а явно съм я и писал в някоя тема) преди повече от година сигурно. Сега като я гледам определено бих я коригирал и то не малко.
Можеш ли да покажеш по-добрият вариант на тази програма. Следя твойте идеи за бутащи и дърпащи, точно за това тази програма е видяна от теб и да, мисля, че беше отдавна и беше в тема на друг потребител : )
Бутащи - клек, военна преса, лег, кофички
Дърпащи - 2 вида тяга, 2 вида набиране
В различните тренировки правиш различни вариации.
Това е най-простият вариант, който ми идва на ум.