Тъкмо направя крачка напред и се върна назад. Последните 7-10 дни бяха зле от към сън и храна, а и не съм записвал. В момента съм близо 77кг, а преди това бях по-скоро 76. мерките са в момента- 91см корем, 81 талия, 62 бедра, 38см мишници, 99 ханш. Извода е, че трябва да наблегна на ръцете :D спаднали са. Почвам да си записвам храната редовно пак- не става иначе.
***Тренировка:
кофички/сгъване за бицепс- 10/10х30кг 2х 12/10х35кг
тесен лег/сгъване от пейка- 7х65кг/10х9,5кг 6х65кг/10х12,5кг 9х60кг/9х12,5кг
разгъване с вэже/сгъване с въже- 12х30кг/10х40кг + 15х20кг/12х30кг
кардио- колело
Не се получиха нещата, както ги планирах- вчера, като се прибрах в София нещо бях много зле- все едно бях носил камъни цял ден и не тренирах. Днеска отбих номера, така че ще се закърпи положението. На бутанията много добре, а бицепса се гърчи на смешни кила.
Мнението беше редактирано от Бойко на 08.12.14 21:52.
***Тренировка:
тяга- 2х5х135кг 2х5х140кг* 5х140кг**
висока тяга- 2х120кг** 2х150кг** 2х165кг** 2х175кг**
набирания- 10,7,10,3,7
хоризонтален скрипец широко- 12х60кг
*колан; **колан и кръстосан хват.
Двата ми дни “отпуска” минаха, но поне отметнах много работа и неща съпътстващи края на годината. Днес изкарах един работен ден в движение навън. Придремах до към 9 без нещо и се запътих към залата- почнах си по план 135 да правя 5ци, ама ме понавикаха малко :D и минах с колан на 140- 3тата серия кръстосах и хвата вече, защото се умори. В тая комбинация тия 140 се олекотиха доста. НА високата нямаше проблеми. Направих някакви набирания различни хватове, едната серия тръгнах с въже, ама то е от тия пластмасовите и е гладко в общи линии, та не става. Това за днес- утре почивка и на работа.
***Тренировка:
лег- 3х3х82,5кг
лег с паузи- 4х5х60кг //техника
лег от поставки- 3х70кг 2х82,5кг 1+0х92,5кг 1+0х95кг 3+0х87,5кг
В 10 без нещо бях в залата и я затворих в общи линии. След работа просто влезнах у нас и се преоблякох и направо в залата, нито компютър пуснах, нито нищо да се разсейвам. Бях тръгнал за клек, ама тренера друго каза и така. Доста добре ги усещам в ръцете тия 82,5- правя обаче една много кофти грешка по време на изпълнение и сега ще работя над изчистването и, като цяло си чувствам лега по-силен от преди и по-стабилен. Пак в излишък, та ще видим до къде ще я докарам така...
***Тренировка:
клек- 3х3х110кг*
клек с пауза- 4х5х70кг
полуклек- 3х120кг* 3х125кг* 3х130кг*
Снощи към 1 заспах и така до 5 и щрак това беше. Тренировката беше много мъка- едно, че тежеше още с лоста :D второ, че бързах, но в общи линии заръчаното изпълних. Довечера отивам при баба ми, така че се очаква да продължа да съм в плюс на калориите, както казах кантарът ще каже :D
12.12.14
09:40
Довечера отивам при баба ми, така че се очаква да продължа да съм в плюс на калориите, както казах кантарът ще каже
Аз да не ти казвам какво става като си ходя при майка ми :D :D Добре, че се случва през минимум 2месеца до 4месеца :D :D :D
казано от Наталия Николова на 12.12.14, 09:40:
Довечера отивам при баба ми, така че се очаква да продължа да съм в плюс на калориите, както казах кантарът ще каже
Аз да не ти казвам какво става като си ходя при майка ми :D :D Добре, че се случва през минимум 2месеца до 4месеца :D :D :D
Ми аз май поради тая причина трябва да мина на принципа- 5-6 дена глад- през другото време пердето пада :D
***Тренировка:
тяга- 2х90кг 2х110кг 2х135кг* 2х145кг* 2х155кг* 5х2х165кг*
билдърска тяга- 5х70кг 5х90кг 5х100кг 2х5х105кг
раменна преса- 80х40кг 8х45кг 8х50кг 6х55кг
разтваяне встрани- 10х5щкг 8х5кг
трапец с щанга- 8х70кг 8х90кг 13х70кг 2х16х80кг
*колан
Добре днеска- не тежеше толкова много на 165, но някои серии не бяха много добри- не се стяга добре и не подхождам добре за второто повторение. Последната серия бос- като че ли има някаква по-добра стабилност- има още доста работа по техниката. На сериите с колан хвата е кръстосан- навсякъде другаде надхват. Трапеца с щанга е много странно нещо- не знам дали съм правил някога- уж нищо не усетих, но да видим.
Малко са относителни стойностите днеска, но каквото такова.
Продължаваме напред.
казано от Кръстев на 16.12.14, 22:02:
Сигурно си писал, но я сподели коя е програмата за сметките! :)
Май от както я смених, не съм споменавал коя ползвам. Дълго време ползвах fitday, но минах на myfitnesspal, тъй като има и мобилно приложение, а някои продукти, дори ги разпознава автоматично, като сканираш баркода с камерата. КАто цяло се адаптирах към нея и е доста удобна- може да се извеждат графики, да си задаваш цели за макротата и прочие. Ако се попълва редовно може да бъде полезна. Като за готово решение май няма какво повече да искам :)
***Тренировка:
лег- 3х5х80кг 4+1х80кг 3+1х80кг
лег с ограничител- 2х85кг 2х90кг 1+0х95кг 2х90кг
Веднага след работа се изстрелях в залата, но просто не ми стигна времето за предвиденото. Имаше едно момче, което остана още малко време и се забави, за да ми пази. Принципно трябваше да бутам лег с трупчета, но нямаше как да стане за това импровизирах. Тряваше и ръце да вкарам, но вероятно утре вечер, ако не се забавя на работа, че сутринта имам други ангажименти. Утре ще гледам да се измеря и да видя какво е положението от там ще реша с храната какво да правя. Нямам време за кардио последно време/то за треноровки нямам време/ и веднага визуално има разлика.. ебати скапания метаболизъм.
Другата полезна програма за телефон свързана с тренировки освен фитнеспала е gym hero.
казано от rush на 17.12.14, 23:08:
Другата полезна програма за телефон свързана с тренировки освен фитнеспала е gym hero.
Благодаря ще я сваля и ще видя какво прави :)
ЕДИТ Туй платено ;D ще мина и без него и ще си помня тренировки, като до сега :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 18.12.14 00:09.
казано от Бойко на 17.12.14, 23:12:
ЕДИТ Туй платено ;D ще мина и без него и ще си помня тренировки, като до сега :D
Струва 3 лв... еднократно. :) Толкова пък да пестиш... :D Или въпросът е принципен - за софтуер не плащаме? :)
казано от Phophy_ на 18.12.14, 08:35:
казано от Бойко на 17.12.14, 23:12:
Струва 3 лв... еднократно. :) Толкова пък да пестиш... :D Или въпросът е принципен - за софтуер не плащаме? :)
Така е 3 лв нищо не са, но защо да ги давам за нещо, което я ползвам веднъж, я не :) За софтуер съм плащал- рядко, но го правя, когато е за нещо, което ползвам редовно и ми върши работа.
Сутринта, както бях се зарекъл беше ден за кантар. Положението е следното: мерки- корем/талия 90/80 тегло 76 или спрямо предното мерене на 5ти по -1 на тия показатели. Храната си остава по същия начин до около 2к- другия четвъртък/петък мерене пак.
***Тренировка:
лег тесен хват/сгъване за бицепс- 5х70кг/10х30кг 7х65кг/8х40кг 7х60кг/10х35кг
кофички/чуково сгъване с дъмбели- 10/8х17,5г 9/8х17,5кг 7/9х16кг
разгъване на въже/сгъване на скрипец- 15х30кг/8х40кг + 15х20кг/8х30кг + 15х10кг/15х20кг //две макари супердропсет
Направих това, което онази вечер не успях, като съм доволен. Тесен лег на 70 за 5ца е прилично. Понапомпах ръчичките пилешки и така. Относно храната- малко джаста праста ги смятах, но и си хапнах на обед доста, така че мож еи верни да са сметките. Има вероятност да излизам тая вечер да направя жалък опит за социализиране :D
***Тренировка:
клек- 4х5х105кг
клек от поставки- 3х70кг 3х120кг 3х130кг 1х140кг
добро утро- 8х40кг 8х50кг 8х55кг 8х60кг
корем
Късно лягане вчера, забравил съм да си спра звука и сутринта телефона ми съсипа почивката :D Цял ден напред-назад- уж пих кафета щуротии, но още се прозявам и в залата много тегаво.. Тия 140 едвам ги отлепих, яденето до тука и то ми е малко- мрън-мрън-дрън.
Мнението беше редактирано от Бойко на 20.12.14 19:26.
Как бе?!? Тва е едно от най-приятните усещания на света! Аз когато почивам винаги си оставям алармата.
Звъни 05:30. Отварям очи,. Ставам, отивам до колоната и я изключвам. Премлясвам доволно и пак си лягам с усмивка на лице.
Безценно!!
Не беше алармата- 3 телефонни разговора по ред и трябваше да ставам да върша работа. Иначе си има чар да спреш алармата и да докъртиш :D подкрепям : )
***Тренировка:
тяга- 5х5х145кг*
висока тяга- 2х140кг* 2х170кг* 2х190кг *
*колан
Прилична тренировка, въпреки че не ми стигна времето за нищо допълнително, като набиранията най-вече. Сериите прилични, без последната която ми избяга лоста в една неравност и лявата половина беше напред- криващина беше. На високата тяга до 190, които бяха относително леки- другия път ще кача още. Тия дни ще видя как ще тренирам, ако въобще ще тренирам, поради обективни причини- работа/пътуване/затворена зала/рожденни дни. Днеска съм повече обстоятелствен от обикновено. Дано няма работа :D
***Тренировка:
лег- 6х77,5кг 5х77,5кг 5х75кг
лег с паузи- 4х5х60кг //техника
Много зле- никаква сила. Бях сам в залата и в общи линии всяка серия ми беше пред затискане- все едно бяха 90кг. По-добре да не бях ходил яд ме хвана само- сега следват овес, яйца, домашно сладко, канела и кисело мляко и заминавам на работа, като се надявам днеска наистина да е спокойно, защото вчера ми се разказа играта..
23.12.14
09:04
Каква е тази работа, която толкова много те ядосва?
казано от Тедо Димитров на 23.12.14, 09:04:
Никъде не съм казал, че ме ядосва :) Просто вчера имах голям обем работа и бях уморен/изтощен- напротив даже много си я харесвам :) Всички чакат последния момент, а края на годината се правят годишните бекъпи и каквото има да се чупи се чупи- забава :D
23.12.14
11:09
казано от Бойко на 23.12.14, 10:59:
Никъде не съм казал, че ме ядосва :) Просто вчера имах голям обем работа и бях уморен/изтощен- напротив даже много си я харесвам :) Всички чакат последния момент, а края на годината се правят годишните бекъпи и каквото има да се чупи се чупи- забава :D
Стига отбягвал въпроса.....кажи си, че береш памук на плантацията, робе! :D
казано от Херцог Трън на 23.12.14, 11:09:
казано от Бойко на 23.12.14, 10:59:
Стига отбягвал въпроса.....кажи си, че береш памук на плантацията, робе! :D
Не само бера, но и едновременно с това засявам новия, а пък първия го сплитам на влакна- преда.
Имам мускулна на трицепсите и пековете O_o. а иначе явно съм си възпалил предмишницата- дясната ме боли, като държа нещо или си движа ръката въобще. Дано отшуми бързо. Храната не съм я закачал тия дни, но я пиша- имам да допопълня няколко неща от предните дни и днес май ще е по-спокойно та ще го свърша и това. От вчера съм с нова джаджа, но за сега събирам впечатления- взех си вивофит.
Споделям един клип, е тъй за празниците.
***Тренировка:
клек- 4х3х115кг*
клек с пауза- 4х5х75кг
полуклек- 2х125кг* 2х140кг* 3х145кг*
*колан
Трябваше вчера да тренирам, но ми се отвори опция да приключа с една задача, която се влачи 2 месеца и така ми мина целият следобед, но пък едно задължение по-малко :) Тренировката беше добре- не ми тежеше особено, но 140 и 145 ме смачкаха доста мощно. Сега чакам гости и после ще се отдам на мързел, а от утре на работа разбира се.
Последните дни нямам желание за нищо, не спя добре будя се по няколко пъти вечерно време, а лягам рано/нормално ужким. Възпалението на предмишниците не ми е минало, макар че болките намаляха- дясната ръка е по-зле. Пих 5-6 дена ибупрофен и клепя с магнезиево олио. Хич нямам желание за трениране, но тая вечер след работа и пазар ще ида, пък каквото стане. Утре било 31ви и щяло нова година да се посреща, но нещо ми е все тая и може и да се прибера след работа и да не ходя никъде. Измрънках публично, пък ще се стягам и от средата на другата седмица ще гледам да натисна по-сериозно и ще вкарам и добавките. Ще гледам да правя 5 тренировки седмично плътно, защото изоставам от графика. Нещо съм в “творческа” бездна и не и се вижда края и говоря глобално не само за тренировките.
30.12.14
17:12
Ако е възпаление, магнезиевото олио няма да направи много. Пробвай с диклак за мазане :)
Мазах и с фелоран- пак има диклак вътре. Интересното е, че не знам от какво се появи това.
***Тренировка:
тяга- 4х2х170кг*
тяга без докосване- 4х5х90кг
раменна преса- 8х45кг 8х50кг 6х55кг
разтваряне на дъмбели встрани- 2х10х5кг
повдигане за трапец- 2х16х90кг 16х70кг
*колан кръстосан хват
Като цяло добре на тягата- имаше сила, но съкратих с по една серия всичко, за да “изтикам” тренировката. Доволен съм, че отидох. Трапеца беше с фитили признавам си.
Мнението беше редактирано от Бойко на 30.12.14 22:15.
За много години. Бъде здрави и щастливи- повече няма какво да пожелая. Ден, като ден, но пък единицата за отброяването на 365 такива мина и почнахме новата бройка, та дано нещата тръгнат добре :) Вчера реших, че не съм чак такъв асоциал и си прекарах чудесно с приятели :) Много добре се получи, но така без план нещата понякога стават най-добре. Днес реанимиране до ранния следобед, после едно кафенце с другари и 3+ часа на студ да се мъча да си оправям парното на каляската- безуспешно... така че и днеска не беше почивен ден, а утре съм си на работа. Да кажа и няколко думи за миналата 2014- много добра в кариерно отношение, ако може така да го наречем- нова работа, където за сега ме ценят и старанието ми не е на халос, пък и си я харесвам много. Отново не успях да се дипломирам, така че тая задача си ми виси- всъщност това е най-трудното нещо, с което съм се захващал и всичките ми старания водят до провал след провал- явно нямам акъл достатъчно. В личен план- хикс, както обикновено, но пък взех да прегръщам идеята, че явно съм от онзи тип хора, които трябва да се фокусират да правят, това което могат и да не си губят времето с глупости. Тренировките- доволно- на моменти ми личи че тренирам, пак не изкарах пресата :D и 100 лег не направих, но пък направих приемлив резултат на Джонито- подобрявам си техниката не съм имал сериозни болежки- освен кръста дето беше фира известно време, но за сега всичко е добре. За цели- да си подобря миналогодишното постижение, и най-важното да бутна над 100кг най-накрая. За другите движения ми се въртят някакви неща- тоест имат стойностно изражение целите ми, но няма да ги споделям, не защото са голямо изхвърляне, а по-скоро, за да не се вглъбявам в числата. Ще ми се да сваля останалото мазно и да не ставам много тежък. Най-вече си пожелавам, а и на всички четящи да няма контузии :)
01.01.15
22:16
Курви, бело и 500кг трибой тая година, иначе ще те чочкам :D (devil)
**Тренировка:
лег- 3х3х85кг
лег с паузи- 4х5х62,5кг //техника
сгъване за бицепс/лег тесен хват- 10х30кг/5х70кг 10х35кг/6х65кг 10х35кг/10х60кг
сгъване от пейка/разгъване на дъмбел зад врат- 10х10кг/8х32,5кг 2х 10х12,5кг/8х32,5кг
корем
Първата тренировка за годината- доволно на лега, но залата ми беше нова и нито на пейки, нито на лостове съм свикнал, та нямаше как с трупчета да правя. Така се почва годината- лег и бицепс :D
***Тренировка:
клек- 5х5х110кг*
лег преса хоризонтална- 8х101кг 2х8х108кг
клек с паузи- 3х5х75кг
корем
*колан
Първите 2 серии трудни- то и стойката за клек в тази зала много неподходяща за моя ръст и въобще генерално не е измислена, както трябва. Нещата после тръгнаха добре- понеже има една стойка ме помоли едно момче да прави- та си уплътних времето с някаква лег преса ей така за майтапа. Доволен съм днес.
По “празниците” не прекалих с храната, но сега за на майка ми покрай рождения ден се олях и кантара ми се намръщи.. как да е. От утре почвам стака и си продължавам поргресирането лека полека, за да си гоня целите. Каквото стане- тренирам си за кеф :) Между другото майка ми стана на 50 и слага в малкия си джоб доста млади щото не спира да се движи- 2-3 пъти седмично народни танци и упражнения вкъщи, тъй че оправданията са за слабите/и мен включително/.
Лека вечер.
ЕДИТ След още 3 часа студуване в неделя си оправих парното на колата :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 06.01.15 22:27.