Прасци !!!

27.12.05
01:22

Ми начи имам проблем с прасците :( Кажете вие какви упражнения правите и дали има ефект.Не ми давайте тия от сайта щото ги знам кажете по колко серий и колко упражнения а правех така:

На лег машината 3х15
с щанга повдигане на пръсти 3х15

M_

27.12.05
09:38

Мисля че за прасците вече имаше подобна тема...повече си зависи от гена...аз лично имам огромни прасци,дори несъразмерно големи спрямо другите мускули...не ги тренирам от одавна във фитнеса...само скачането на въже остава....като се има впредвид че след голямото чистене лятото ми бяха 42…

SH

27.12.05
11:53

Мдааа И аз съм така.До сега почти не сам ги тренирал а са несаразмерно големи в сравнение с останалите МГ.Пробвай да ги тренираш в суперсерии 1 път седмично да ги стресираш максималко.

27.12.05
16:38

аз прасци не съм тренирал никога,ген братче 45см са и релефни :)

27.12.05
17:18

Тренирай ги по 2-пати в седмицата и по - повече повторения, защото са най - далечния мускол от сърцето и по трудно се напомпва с кръв.В залата която тренирам има 1 пич които ги прави с допалнителна тежест от 70/80кл като кара някой да му се качи на гърба и се повдига, доста голямо натоварване и напрежение се получава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1