05.01.15
20:21
Здравейте приятели на форума и любители на спорта . Следя форума отдавна, мисля че има доста интересни ,полезни и разнообразни статии , съвети за хранене ,фитнес а и като цяло за спорта и здравословния начин на живот. До сега нямах регистрация но реших да се регистрирам преди няколко дни и днес реших да си направя дневник защото мисля че по този начин ще мога да получавам добри съвети относно това което върша, може да бъда поправен при грешки които допускам в хранене или тренировки и съответно може да получа правилните съвети как да подобря нещата. Мисля че тука има достатъчно компетентни хора и всеки може да научи доста неща относно спорта и храненето .
Ето и малко информация за мен : На 24 години съм в момента тежа 63 кг 172 съм висок , бивш спортист с но получих няколко доста тежки травми и реших да не продължавам да се занимавам на някакво по сериозно ниво, а просто за удоволствие . Като цяло обичам да спортувам, докато спортувах не съм наблягал да развивам горната си част от тялото, правех лицеви упори от време на време и на лостове се случваше да ходя с някой приятел и на фитнес но нищо по сериозно. . По принцип реших да започна да работя за горната част на тялото ми по усилено през пролетта на 2012 година ( април месец ) започнах да ходя на лостове редовно като целта ми беше да си оформя тялото , лятото също продължих да си поддържам и когато можех ходих да тренирам ,след което есента ( ноември) започнах да тренирам във фитнеса сериозно ,тежах около 68 кг така до до май месец 2013 когато вече бях 78-79 кг . След което юли спрях да тренирам тотално в рамките на 8-9 месеца понеже претърпях контузията която и преди докато спортувах имах.През април 2014 год започнах пак да влизам в залата и да ходя на лостове тежах около 73 кг но с повечко подкожни мазнини тренирах сравнително леко . Така юни реших да започна чистене на излишните мазнини от тялото си , като се смъкнах 60 кг . Сега от декември започнах всичко от начало и ще тренирам сериозно,целта ми е да изградя една наистина добра мускулатура,проблема ми е че трупам лесно мазнини, а искам подкожните ми мазнини да са сведени колкото се може до минимум .Общо взето това представлява образа на Капитан Джак Спароу.
Ето и как протече днескашният ми ден:
Закуска 7:00
1 грейпфрут , чаша чай , 5 яйца (Xl) 3 цели и 2 белтъка - 70 гр овесени ядки със 250 мл кисело мляко + канела.
Преди тренировка час преди тренировка BCCA.
Около 9.10 бях в 9.30 стартирах тренировката.
10 серии по 3 повторения лежанка 70 кг
10 серии по 3 повторения гребане с лост 60 кг
10.30 След тренировка 50 гр стафиди и 20 грама сушени плодове, 20 мин доза протеин+ BCCA.
12:0О Обяд
190 гр пилешки гърди на скара( готово състояние), 150 грама пълнозърнести спагети, 250 гр задушени броколи+ 1 морков+ 50 гр сирене.
16:00 Задушени броколи + 3 яйца
19:30 Вечеря 170 гр пилешко филе + голяма салата айсберг.
Преди лягане някъде около 22- 22.30 предстои 150 гр извара.
Темата беше редактирана от Captain Jack Sparrow на 06.01.15 20:03.
06.01.15
08:16
Добро Утро и Успешен Ден На Всички :)
06.01.15
19:57
Тренировката Днес- Клек с щанга, Повдигане на пръсти от стоеж и повдигане на краката от вис .
1 Клек с щанга 5х12 с 50 кг
2 Повдигане на пръсти от стоеж 5х12 с 65 кг
3 Повдигане на краката от вис 5х12
06.01.15
21:57
Храненето Денс : 7:00 Закуска 1 грейпфрут , чаша чай , 5 яйца (Xl) 3 цели и 2 белтъка - 70 гр овесени ядки със 250 мл кисело мляко + канела.
9.30 Тренировка
След тренировка 70 гр стафиди , БЦЦА и доза протеин
Обяд : 150 гр ориз ( готово състояние) 200 гр пилешки гърди , бровколи и моркови.
Следобедно хранене : 70 гр бадеми
Вечеря: Пилешки гърди 180 гр , салата зеле , домати , краставици,
И сега 150 гр извара. :)))