Пиратски Дневник :P :) :P

Темата е заключена.

Здравейте  приятели на форума и любители на спорта . Следя форума отдавна, мисля че има  доста интересни ,полезни  и разнообразни статии , съвети за хранене ,фитнес а и  като цяло за спорта и здравословния начин на живот. До сега нямах регистрация  но реших да се регистрирам преди няколко дни  и днес реших да си  направя дневник защото мисля че по този начин ще мога да получавам добри съвети относно това което върша,  може да бъда поправен при грешки които допускам в хранене или тренировки и съответно може да получа правилните съвети как да подобря нещата. Мисля че тука има достатъчно компетентни хора и всеки може да научи доста неща относно  спорта и храненето .
Ето и малко информация за мен : На 24 години съм  в момента тежа 63 кг  172 съм висок , бивш спортист с  но получих няколко доста тежки травми и реших да не продължавам да се занимавам на някакво по сериозно ниво, а просто за удоволствие . Като цяло обичам да спортувам, докато спортувах не съм наблягал да развивам горната си част от тялото, правех лицеви упори от време на време и на лостове се случваше да ходя с някой приятел и на фитнес но нищо по сериозно.  . По принцип  реших  да започна да работя за горната част на тялото ми по усилено през пролетта на  2012 година ( април месец ) започнах да ходя на лостове редовно като целта ми беше да си оформя тялото , лятото също продължих да си поддържам и когато можех ходих да тренирам ,след което есента ( ноември)  започнах да тренирам във фитнеса сериозно ,тежах около 68 кг така до  до май месец 2013 когато вече бях 78-79 кг . След което  юли  спрях да тренирам тотално в рамките на 8-9 месеца понеже претърпях контузията която и преди докато спортувах имах.През април 2014 год  започнах пак да влизам в залата и да ходя на лостове тежах около 73 кг  но с повечко подкожни мазнини  тренирах сравнително леко  . Така юни реших да  започна чистене на излишните мазнини от тялото си , като се  смъкнах  60 кг . Сега от декември започнах всичко от начало и  ще тренирам сериозно,целта ми е да изградя една наистина добра мускулатура,проблема ми е че трупам лесно мазнини, а искам подкожните ми мазнини да са сведени колкото се може до минимум .Общо взето това представлява образа на Капитан Джак Спароу.

Ето и как протече днескашният ми ден:

Закуска 7:00

1 грейпфрут , чаша чай , 5 яйца (Xl) 3 цели и 2 белтъка - 70 гр овесени ядки със 250 мл кисело мляко + канела.

Преди тренировка час преди тренировка BCCA.
Около 9.10 бях в 9.30 стартирах тренировката.

10 серии по 3 повторения лежанка 70 кг
10 серии по 3 повторения гребане с лост 60 кг

10.30 След тренировка 50 гр стафиди и 20 грама сушени плодове, 20 мин доза протеин+ BCCA.

12:0О Обяд

190 гр пилешки гърди  на скара( готово състояние), 150 грама  пълнозърнести спагети, 250 гр задушени броколи+ 1 морков+ 50 гр сирене.

16:00 Задушени броколи + 3 яйца

19:30 Вечеря 170 гр пилешко филе + голяма салата айсберг.
Преди лягане някъде около 22- 22.30 предстои 150 гр извара.

Темата беше редактирана от Captain Jack Sparrow на 06.01.15 20:03.

Добро Утро и Успешен Ден На Всички :)

Тренировката Днес- Клек с щанга, Повдигане на пръсти от стоеж и повдигане на краката от вис .

1 Клек с щанга 5х12 с 50 кг
2 Повдигане на пръсти от стоеж 5х12 с 65 кг
3 Повдигане на краката от вис 5х12

Храненето Денс :  7:00 Закуска  1 грейпфрут , чаша чай , 5 яйца (Xl) 3 цели и 2 белтъка - 70 гр овесени ядки със 250 мл кисело мляко + канела.
9.30 Тренировка
След тренировка 70 гр стафиди , БЦЦА и доза протеин
Обяд : 150 гр ориз ( готово състояние) 200 гр пилешки гърди , бровколи и моркови.
Следобедно хранене : 70 гр бадеми
Вечеря: Пилешки гърди 180 гр ,  салата зеле , домати , краставици,
И сега 150 гр извара. :)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1