Да се изповядам аз-днес изядох една мазна пържена поничка с крем.Честно с ръка на сърцето-хич не ми хареса.Чак ми стана гадно.Това беше за десерт след като се наобядвах.Как съм яла и то по 2 от тях не зная...
Добро утро!За пореден път се мъча да си “вкарам” идеята в главата колко са 18 свалени килограма.Реших да си ги визуализирам като 250гр пакетчета с краве масло.Обаче да не правя реклама приемам,че 250гр= (h).При всяко свалено кило ще добавям по (h).Луда работа :)
18кг се равняват на:
(h) (h) (h) (h) , (h) (h) (h) (h) , (h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h),
(h) (h) (h) (h) ,(h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h) ,
(h) (h) (h) (h), (h) (h) (h) (h) ,(h) (h) (h) (h) ,(h) (h) (h) (h)
Мнението беше редактирано от S. P. на 07.12.14 08:51.
ВРЕМЕ Е ПОЧИВКАТА (5 ДНИ) ДА СПРЕ! :)
План за седмицата-тренировка 4 седмица на Руми Илиева
Ден 1 – Тренировка 1 от Наднормено тегло
Ден 2 – Тренировка 2 от Наднормено тегло
Ден 3 – Аеробика, която пази коленете
Ден 4 – Тренировка 1 от Наднормено тегло-Почивка(нямам време)
Ден 5 – Тренировка 2 от Наднормено теглоПочивка(нямам време)
Ден 6 – Почивка
Ден 7 – Степ аеробика Почивка(нямам време)
И таебо с Били Бланкс няма да го пиша,че тренировките изчезват заради авторско право...Започвам с 4 седмица отново,защото предната седмица не я довърших.Иначе негативите от НЕ МЪРДАНЕТО се появиха-схванат врат и гръб и болки в кръста...
Мнението беше редактирано от S. P. на 14.12.14 19:01.
08.12.14
09:21
Мисля, че е време за още 2-3 сърчица! ДАВАЙ !!!
казано от Queen Cobra на 08.12.14, 09:21:
Мисля, че е време за още 2-3 сърчица! ДАВАЙ !!!
Кобри,много сърчица трябват още...Поне докато вляза в някакви нормални норми.Гледам Шели(мацката от тае бото),има сгънки на талията на едното странично събиране на ръка и крак(хоризонтално),а аз имам голяма сланинка :).С една дума-голяма сгънка :)
Изпотиха ми се всички части, чак горната страна на ръцете...:)Гоня токсини и мазнини :)Ей тоя зелен чай с жасмин ми е любим вече!:)
БЛАГОДАРЯ НА Светлето,че ми каза за него!
Пих и 3в1-не ми харесва вече :).Ей това си мислех,че няма да го кажа(напиша)!Хран.консултант ми беше казал,че едни ден и кафето ще спра :)Ей дойде и този ден :)!
Мнението беше редактирано от S. P. на 08.12.14 19:35.
Имам задължения,които не търпят отлагане.Не ми остава време за тренировка...Става късно,а ми е неудобно от съседите да трополя след 21 ч....
Не знам как да си организирам времето,че да ми е достатъчно.Всяка минутка ми е необходима...
Иначе днес месих и навивах питки(2бр).Имам да се хваля-когато преди правих това-едва се изправях от болка в кръста.А днес всичко е ок.Много се радвам за което.
Иначе си и похапнах по 1 парче на закуска и за обяд 1…и едно сладко ядох-резултата е гадни болки в корема.Без вечеря!
казано от Кико Сан на 14.12.14, 21:11:
Нищо, че си хапнала, не се наказвай без вечеря!
Кико,тежко ми е на корема-не се наказвам по този начин.
Мнението беше редактирано от S. P. на 15.12.14 05:34.
Не пиша,защото няма какво.Внимавам с храната.Тренировки липсват.Имам нещо важно,което ми отнема цялото време.Минах да ви пожелая-УМНАТА ПРЕЗ ПРАЗНИЦИТЕ ! :)
http://kartichkizakoleda.com/images/upload/2013-12/SW7aCcMv5b7vSI20_l.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=Pu2gL15lyms
Днес ми е 225 ден.Много ме е страх да не объркам нещо с тези празници.Преди време,след диета за Коледа и за Нова година качих 5кг ....!Трябва да внимавам!!!
24.12.14
16:25
Чакаме те обратно :) Вярвам, че ще намираш поне по 20-30 мин за кростренажора.
Никакво отпускане по Коледа- празникът не е в яденето (аз лично не ям повече по празници, нито пък ям нещо различно, така че не разбирам с какво толкова преяждат толкова хората :) )
Коричка,преяжда се с вкусна храна :).Въпроса е излишен. :) .Но забелязвам,че сега ям по-малко и доста бързо ми става тежко.Днес се видяхме с един човек,който не ме е виждал от 26.04. т. е. преди промяната.Поздрави ме естествено и каза,че промяната е цялостна и в добра посока.Даже лицето ми се е смъкнало. :) Става ми доста приятно в такива моменти и особено,когато получа и видя одобрение в погледа на човека.Има два вида хора.Едните искрено ми се радват,а другите искрено ми завиждат.Важното е работата да е от сърце ! ;)
Гърдите ми намаляха значително.Вчера даже ме попитаха(по-скоро коментар от злобните),на колко кг съм решила да спра.Постигнатото до сега било достатъчно.
Иначе до нас откриха нова хлебарница.И като всяко ново нещо влезнах -не мога да не се разпиша :).Купих закуска(кашкавалка) и кроасан с крем.Не отричам,че бяха вкусни.Кашкавалката изядох до половината и целия кроасан.Събрах обяд и междинно заедно,че имах ходене доста.
Иначе вчера правих пърленки от бяло брашно,за Бъдни вечер.Днес питка замесих и от нея си хапнах.Та така:)Хубава вечер:)
Хайде весело посрещане на Новата година!НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Мнението беше редактирано от S. P. на 31.12.14 18:25.
Честита нова година!Дано всички да сме много здрави през тази година!Да е ползотворна и изпълнена само с положителни емоции!
Всички правят равносметки.Да не остана и аз на зад...!
Имах планове за снимки,но се объркаха!Фотографа ми беше малко “труден за рисуване”.С ентусиазъм взе апарата, а резултата е...
Като дойде на себе си ще го накарам да ме цъкне.Ако мога и колаж ще направя ама не мога да се справя с Паинт...
Започнах малко на шега,но виждам, че си струва всяко усилие.Не съм от най-дейните в спорта от потребителите на форума.Надявам се това да го коригирам.Малко му изтървах края по празниците с питки и сладки,но ще коригирам.Важното е,че се спирах само на по едно парче.Обичам прясно мляко и си пийвам по една чаша с нес кафе.Колкото и да го мразят привържениците на здравословното хранене,аз умирам за него.Както писах в по-горен пост спрях движението.От 21 дена нямам тренировка.Ако това ,което правя е тренировка...Болките в гърба и схващането се завърнаха.
Тази сутрин започна с изгоряла крушка в нас.Дано да е показателно,за нещо ново в семейството ни.Ето,че започнаха да се коригират килограмите.Според 3ма гинеколози-всичко е на ред с изследванията,и причината за Бебче са килограмите.
Ще видим каква тренировка ще си спретна за днес.
Килограмите бяха 99(10.05).Последното теглене са 78( 25.12).Мисля,че е добре и ме устройва.Страх ме е да не ми виснат кожите...
Мнението беше редактирано от S. P. на 01.01.15 13:06.
01.01.15
13:26
Поздравявам те за успеха! Бързай бавно! Не само заради кожите, ами и за самия организъм, мозък и т.н не е хубаво бързо да се заслабва. По-2 кг на месец е добре, но със спорт и с умно хранене (не с глад.) Напредъкът ти е чудесен, но резултата тепърва предстои. 78кг все още са много и НЕ СА здравословни. Особено ако има и повечко вътрешни (висцерални) мазнини.
Спортуването не е само определен период - а постоянно занапред, докато можем да се движим!
Не бързай, но и не спирай, всички ти желаем успех в това голямо начинание - здравето и бебчето!
1.01.2015-Tae bo boot camp abs.И Руми Илиева -90 дневното предизвикателство ниво 2 .Тренировка -toning i slimming. И трябва да излизам.Това ми е тренировката за днес.:)
Заплюх си един степер на сравнително добра цена.Последна бройка е и ако не е изкупен когато отида-ще си имам степер:)
Корекция-не е степер,а СТЕП ЗА АЕРОБИКА!!!
Мнението беше редактирано от S. P. на 03.01.15 22:56.
Нямам никакво време за каквито и да е странични занимания.Работа,кухня,печка,мивка...
02.01.15
21:44
ТЦ, ТЦ, ТЦ...
разпредели домакинската работа на другите членове на семейството. Не си слугиня. Да нямаш 30 мин е експлоатация. Сериозно!
Какъв е степера, може ли линк/ име?
Записвам се за следене на темата, защото именно вие и вашата тема ме вдъхновиха да започна своята.
Успех и все така напред! :*
Омръзна ми от банкети...Изкушаващите неща у дома свършиха.Питки,сладки,банички,газирано,баклави.Газираното взе да не ми харесва вече.Значи да съм изпила за една седмица около 4 големи чаши.Не мога да се сдържам,когато пият покай мен...Ще видим какво ще си замисля за днес като тренировка...
Поиграх си сама и резултата не е много качествен,но ме радва :) Първа снимка-началото-май 2014.Втора-4.01.2015 .Доста още работа имам :)Търбуха ми не е за показване...Моля се да не получите кошмари!:)
Мнението беше редактирано от S. P. на 04.01.15 12:47.
04.01.15
13:57
Ох, по грешка харесах коментара с липсата на тренировки :( Нещо постоянно ми изскачат реклами, от моя браузър ли е или от сайта? ...
До нас откриха хлебарница.На първото влизане си тръгнах с кашкавалка и кроасан с крем.Днес влязох и излязох с пълнозърнест хляб и еклер.И 2те неща са хубави.Даже еклера е диетичен. ;) Почти не беше сладък .
Ден 237(6.01)-пак скочих в дълбокото-Брутална тренировка за корем на Руми Илиева-издържах 6 мин. някакви бледи опити за копиране на това,което тя прави.
И така отказ на 6 мин.И си викам я да се пробвам аз на 90 дневното предизвикателство на Руми.С гордост мога да споделя,че ми е много по-леко в сравнение с предния опит,който беше на 29.09.Сигурно и упражненията за начинаещи са си дали своето.Не мога да клякам ниско долу като нея,но мисля,че каквото и да правя ще си окаже влияние.Чувствам се щастлива :) :) :) : ) :)
А и днес две колежки открито си ме изкоментираха-”Ау не виждаш ли на какво е заприличала?А аз съм качила 4кг!”. :) ЕЙ да ги утрепеш им е МАЛКО!!!ЗЛОБИ!Имам едно притеснение.Как се стяга мускула,който е между мишницата и лакътя???
Ден 1(ниво 2 за напреднали) от 90 дневното предизвикателство на Руми Илиева
Мнението беше редактирано от S. P. на 07.01.15 05:49.
06.01.15
20:00
Бицепа? сгъване с гиричките - големите :) - бавно и последователно с всяка ръка по 10-15 всяка :) За начало :)
Queen Cobra ме запозна с някой упражнения за тази област,която ме притеснява.Тя каза,че е трицепс.Приемам това за предизвикателство!
Ей и тук ако не стане Машина от мен-няма оправия!!! :) Утре ще се пробвам и ще докладвам :)
Ей това ме накара да се засмея.Снимката! :) Благодаря на Queen Cobra!
Мнението беше редактирано от S. P. на 07.01.15 18:04.
Ден 238(7.01)Ден 2 ,тренировка за напреднали от 90 дни на Руми Илиева.
и лицеви опори от колена 3 серии по 5
кофички 3 серии по 5.За друго просто нямам сили.
Такава простотия пих днес-”Супа чаша”.Беше много студено и излизах през обедната почивка.Това беше единствената алтернатива за по-топла напитка.
Мнението беше редактирано от S. P. на 07.01.15 20:41.
Днешната тренировка се характеризира със следната песен.Иначе днес въобще не мога да правя лицеви опори.Ръцете ми са кашкавалени,но нямам силна мускулна треска на друго място.
Ден 239(8.01)-Тренировка ден 3, ниво 2 на 90 дневното на Руми Илиева
кофички 2 серии по 10.
3с. х 5п. трицепсово разгъване на гири-2кг от лег
Разгъване на гири зад глава х 10 лява и дясна ръка.И 10 пъти с една гира с двете ръце
Мнението беше редактирано от S. P. на 08.01.15 18:49.
Ден 240(9.01)-днес съм с мускулна в бицепсите,трицепсите и областта до гърдите от страни под мишниците.Не знам как се казва.Затопляща болка в кръста.Доста се застоях на работата,но няма начин.Днес за това реших да е тае бо.Не ми се иска да се натоварвам много.Така че тренировката е Tae bo workout basics.
Ден 242(11.01)-Нещата не са добре с кръста ми...Не разбрах от упражненията нещо ли се случи или ме е “ударило” течението ,че онзи ден много духаше на работа.Днес изрових някаква тренировка за гръб.Замислям и разходка в парка и по центъра.Снощи бяхме на банкет.Малко месо,питка,2 чаши вино,малко уиски,торта,шоколад,ядки (печени),кола,сок от кутия...Болки в корема си дойдоха...
http://www.edna.bg/zdravoslovno/yoga/ioga-protiv-bolki-v-gyrba-4632176
Разходката беше измерена с Крачкомер на телефон-почти 7км. :)
Мнението беше редактирано от S. P. на 11.01.15 13:32.
11.01.15
17:18
Кръста не е шега работа, внимавай много да не направиш беля. Поздравления за резултатите. Знам какво изпитваш в старите дънки, ще видиш колко по силно е усещането, като тотално ги изпразниш;)
11.01.15
18:50
ПОЗДРАВИ МНОГО МИ ХАРЕСА ТОВА ОБЯСНЕНИЕ!БРАВО!!!
казано от sLunchice ~ на 04.11.14, 14:08:
По-нагоре четох, че ядеш сладко, защото ти пада кръвното... най-вероятно не ти пада кръвното, а кръвната захар - признаците са едни и същи. : )
Аз също имах такива проблеми преди и се оказа, че те са били породени от прекаляването ми със сладкото и най-вече продукти, съдържащи рафинирана захар и т.н. Това, което ще ти кажа, предполагам се опитваш да направиш от много време, но решението е трудно и се взима еднократно и край - СПРИ ДА ЯДЕШ ТЕЗИ БОКЛУЦИ! Първоначално е трудно, не познавам жена, която да не е яко зарибена по шоколадите и т.н., но постепенно се свиква.. и изведнъж всички здравословни проблеми изчезват - няма пъпки, няма гадна кожа, няма задъхване, няма падане на кръвната захар,кръвното е нормализирано и си в пъти по-пълноценен човек...
Първоначално на всеки седми ден си хапвах по-малко сладко - това ме крепеше през седмицата и режимът ми си вървеше на 100%... в очакване на неделя, разбира се! :Д С времето, спря съвсем да ми се дояжда сладко.. сега си хапвам от време на време, но само и единствено шоколад, защото е най-малко бъкан с боклуци, тровещи организма! : ) Разликата при мен е огромна и си заслужава да опиташ!
Падне ли ти “кръвното” яж банани или мед - ще ти помогнат в пъти повече на организма и много по-бързо!
Престани с това прясно мляко.... вредно е, няма да ти помогне да отслабнеш и т.н. : )
Освен това, виждам, че тренираш.... знаеш ли какво става в организма ти, когато тренираш, а ядеш тези боклуци? Тренировката задейства тялото, то започва да разгражда мазнините... да ама тия мазнини са от боклуци и са бъкани с токсини... колкото повече тренираш, толкова повече токсини ти навлизат в клетките и хоп... става ти лошо...
Изключително важно е да не ги ядеш, щом ще тренираш! Избирай си.. въпрос на здраве е : )
Също така те съветвам да пиеш зелени чайове, да хапваш възможно най-много зелени зеленчуци... за да прочистиш организма си от цялата тази гняс, която се е насъбрала вътрешно!
Ден 243(12.01)-Упражненията от вчера за кръста.Малко разходка по задачи.Имам облекчение.Мажа се и с мазило за болката.От течението е- сигурна съм.Половината колежки се оплакват.Когато се почувствам на 100% по-добре ще спра с тези упражнения и ще продължа по стария път ;).Така,че за сега толкова!
12.01.15
20:13
Какво да кажа - слагай 2 блузи или затоплящ колан (дори най- предвзетата ми колежка сложи, като я боляха бъбреците). Сериозно. Не е шега работа. Иначе си включвай тези упражнения и занапред. Изглеждат много полезни.
Как е храната? Нали не се утешаваш със сладко? :)