Тренировката за ръце на Светльо Андреев ..

Темата е заключена.
DI

29.12.05
20:29

Прочетох я в новия (януарски) брой на “Мускули и фитн3с”, предлагам я на вниманието на профитата тука да я анализират :)

——-===<<Бицепс>>===——-

1. Squatting Cable Curls - Бицепсово сгъване на скрипец от клекнало положение (по начина, който използва Х.Христов) - ето снимка за какво става дума, че не го обясних както трябва -
http://www.fitstep.com/Misc/Newsletter-archives/graphics/squatting-cable-curls-middle.jpg

2. Концентрично сгъване, като лакътя седи подпрян на коляното (доколкото разбрах Арнолд го е изпълнявал така)

3. Чукове от седеж (изпомпващо)

——-===<<Трицепс>>===——-

1. Френско с 2 дъмбела от лег (защото така всяка ръка работи сама за себе си и не се получава грозния ефект по-силната ръка да помага на по-слабата както става при използването на лост)

2. Разгъване на скрипец с V-образна ръкохватка (пак се води изпомпващо)

3. Кофички на машина (до отказ - за да се напомпа максимално трицепса)

Още от началото на тренировката - става дума за първите 2 упражнения за бицепс, той казва че така самото упражнение влиза по-добре в бицепса и го напомпва лесно.

П.С. Може да не съм обяснил всичко както трябва, а и каквото според вас съм пропуснал да напиша, и мислите че го е имало в статията, само кажете.

29.12.05
21:59

diecast
Само 1 щи кажа че той вобще нетренира по тази програма ръцете си :) в смисал защото го познавам и знам какво прави но иначе и тази програма която споменаваш днеска я коментирах с него и той каза че много добра също.Но за мен лично вобще неми харесва.

DI

29.12.05
22:48

Добре а защо не ти харесва ? И правилно ли ще е да метнеш трицепса преди бицепса със същите упражнения ?

29.12.05
22:58

супер тренировка е това момче има природно здрави и големи ръце
и направо изкопирана негова програма няма да направи вашите ръце
като неговите всеки си създава индивидуална програма ,спрямо
неговата физика
мисля че тои започва със бицепс защото акцентира върху него
трицепса е по голяма мускулна група и нормално се започва с него
но както писах всеки е различен и набляга на по слабата си група първо
сам си решаваш коя е тя

20.01.06
23:28

Аз разбрах интересни неща от един приятел на Светомир.Това момче си е вкарало Синтол в бицепса ако не знаете и не ми говорете за това колко му били големи ръцете,защото такива смешници като него на 25-30 години заминават при всевишния.Както стана и с Цветко Цветков,ако не се лъжа беше някъде на 33-35 като ритна камбаната.Айде и тва го казвам като лично мнение,не се занимавайте с тия тежки химий,щото ше атрофирате много лошо.

BR

22.01.06
16:00

[quote author=“Oblivion_”]Аз разбрах интересни неща от един приятел на Светомир.Това момче си е вкарало Синтол в бицепса ако не знаете и не ми говорете за това колко му били големи ръцете,защото такива смешници като него на 25-30 години заминават при всевишния.

И аз предполагам,че може да си е вкарал синтол,защото ръцете му ми изглеждат доста изкуствени.Но все пак ако не е така, и в основен период е достигал до 53 ръка единственото което бих направил е да му се поклоня!

23.01.06
00:00

[quote author=“Br1ng3r”][quote author=“Oblivion_”]Аз разбрах интересни неща от един приятел на Светомир.Това момче си е вкарало Синтол в бицепса ако не знаете и не ми говорете за това колко му били големи ръцете,защото такива смешници като него на 25-30 години заминават при всевишния.

И аз предполагам,че може да си е вкарал синтол,защото ръцете му ми изглеждат доста изкуствени.Но все пак ако не е така, и в основен период е достигал до 53 ръка единственото което бих направил е да му се поклоня!

Аз не бих му се поклонил,ше се поклона когато му хода на погребението,което ще е скоро със сигурност.Извинете ме за бруталните думи,но тва си е лично мнение.Който няма мярка в тая хард химия,ше си пати много яко...

23.01.06
08:56

Офф: дайте снимки на това природно чудо...

EN

23.01.06
11:05

[quote author=“Oblivion_”][quote author=“Br1ng3r”][quote author=“Oblivion_”]Аз разбрах интересни неща от един приятел на Светомир.Това момче си е вкарало Синтол в бицепса ако не знаете и не ми говорете за това колко му били големи ръцете,защото такива смешници като него на 25-30 години заминават при всевишния.

Аз не бих му се поклонил,ше се поклона когато му хода на погребението,което ще е скоро със сигурност.Извинете ме за бруталните думи,но тва си е лично мнение.Който няма мярка в тая хард химия,ше си пати много яко...

КАКВОТО ИСКАШ ГОВОРИ НО С ТОВА СИ КОМПЛЕКСАРСКО ИЗКАЗВАНЕ НЯМАШ МЯСТО ТУК!

23.01.06
18:38

Не пиши с такива букви !!!!

Отново се отклонихте затова я заключвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1